Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke NTT Institut Pendidikan Antarabangsa, atau dalam NIIE pendek - model baru pendidikan antarabangsa di sini di Vietnam. Pada NIIE, kami berusaha untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan bertaraf dunia yang akan melengkapkan mereka dengan kemahiran, pengetahuan dan sifat-sifat peribadi untuk kerjaya masa depan yang sangat berjaya. Pelajar di NIIE akan mengkaji program yang sama pelajar di UK, Australia dan Singapura akan mengikuti dan mereka akan mendapat diploma atau sarjana muda ijazah yang berharga yang akan diiktiraf di seluruh dunia. Selain itu, pelajar akan menjadi fasih dalam bahasa Inggeris, bahasa yang paling penting untuk perniagaan dan komunikasi, yang akan membuka pintu kepada pekerjaan yang terbaik di Vietnam dan di peringkat global. NIIE akan melakukan segala yang boleh untuk memastikan pelajar belajar, membangun dan berjaya dalam pelajaran. Kami mempunyai sebuah bangunan baru Institut di 298A Nguyen Tat Thanh Street dilengkapi dengan kemudahan moden, perpustakaan baru dan pelbagai bilik darjah dan sumber lain untuk membantu pelajar dalam pelajaran. A asrama baru sedang dibina juga, yang akan menawarkan kemudahan gaya barat untuk pelajar dalam program-program antarabangsa. Tenaga pengajar kami adalah yang berdedikasi dan berkelayakan, dan akan menggunakan up-to-tarikh dan kaedah pengajaran berpusatkan pelajar, dan juga teknologi terkini, untuk memberi inspirasi kepada pelajar untuk belajar dan kemajuan dalam pelajaran. Semua dialu-alukan untuk memohon kepada NIIE - Institut teladan yang akan membawa jalan dalam menyatukan aspek terbaik pendidikan antarabangsa di Ho Chi Minh.

VISI Untuk menjadi salah satu daripada institusi pendidikan antarabangsa terkemuka di Vietnam dengan menawarkan pelbagai program pendidikan yang berkualiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan menyediakan graduan dengan kemahiran dan kelayakan yang diperlukan oleh Vietnam untuk pertumbuhan masa depan dan pembangunan.

MISI Untuk membangunkan sebuah institusi pendidikan yang menyediakan program pendidikan antarabangsa berkualiti untuk Vietnam dan pelajar luar negara untuk memenuhi keperluan graduan dan negara pada abad ke-21

Lokasi

Bandar Ho Chi Minh

Alamat
Nguyen Tat Thanh University
298A Nguyen Tat Thanh st., Distict 4, Ho chi Minh City, Vietnam

Bandar Ho Chi Minh, Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: