Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ivano-Frankivsk adalah bandar bersejarah yang terletak di barat Ukraine (550 km dari Kyiv). Ia adalah pusat pentadbiran kawasan Precarpathian. Seorang pelawat bandar boleh menemui unsur-unsur pelbagai budaya yang saling berkaitan dalam Ivano-Frankivsk. Dalam cuaca yang jelas, adalah mungkin untuk melihat puncak tertinggi Carpathians dengan hutan yang turun dari pergunungan hampir ke tepi pinggir bandar.

Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas

Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas (IFNTUOG) , yang ditubuhkan pada tahun 1967, merupakan peneraju pasaran dalam menyediakan perkhidmatan latihan teknikal dan bukan teknikal peringkat tinggi ke sektor tenaga Ukraine - pemacu utama ekonomi Ukraine. Menyedari kewajipan istimewanya kepada industri minyak dan gas, IFNTUOG menawarkan gabungan pengajaran, latihan dan kepakaran yang fokus kepada industri. Semua penunjuk kualiti penyelidikan dan kedudukan akademik yang ada IFNTUOG di peringkat tertinggi universiti teknikal Ukraine.

Kini lebih daripada lapan ribu pelajar belajar di IFNTUOG. Antaranya, terdapat kira-kira 400 pelajar antarabangsa dari pelbagai negara Afrika, Asia dan Amerika Selatan.

Universiti kami terdiri daripada hampir 50 jabatan. Kebanyakan mereka menyediakan pakar latihan untuk industri minyak dan gas. Pelajar dari Ukraine dan luar negara boleh meneroka disiplin akademik dari geofizik, geologi, penggerudian, kejuruteraan petroleum, pengeluaran minyak dan gas, pembinaan saluran paip, penyimpanan gas bawah tanah, kejuruteraan elektrik, kejuruteraan mekanikal, seni bina, sumber tenaga boleh diperbaharui, peralatan minyak dan gas kepada pengurusan, ekonomi perniagaan dan penterjemahan.

IFNTUOG menawarkan penghantaran bahasa Inggeris seperti:

Kejuruteraan dan Teknologi Gas dan Gas - Ijazah Sarjana Muda (dengan Pengeluaran Minyak dan Gas yang utama);

Pengeluaran Minyak dan Gas - Ijazah Sarjana;

-Energy Management - Ijazah Sarjana.

Kejuruteraan Minyak dan Gas dan Teknologi - Ijazah Sarjana Muda, 4 tahun pengajian

Pengeluaran Minyak dan Gas - Ijazah Sarjana, 1 tahun 6 bulan

Pengurusan Tenaga - Ijazah Sarjana, 1 tahun 6 bulan

Program Mula Bermula: 01 September, 01 Februari Kemasukan: 15 Julai - 01 Oktober.

Yuran dan Pembayaran (setiap satu tahun akademik) :

Lokasi

Ivano-Frankivsk

Alamat
15 Karpatska Street
76019 Ivano-Frankivsk, Ivano-Frankivs'ka oblast, Ukraine

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami