City and Islington College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang pengetua

Terima kasih kerana minat anda di City dan Islington College.

Kita memimpin College London, dan satu-satunya College di London dinilai cemerlang dalam setiap langkah oleh PPP.

Kami adalah pilihan pertama lanjut pendidikan College untuk beribu-ribu anak-anak muda di seluruh London yang mencapai keputusan akademik yang cemerlang. 1400 pelajar-pelajar kita berkembang dengan pendidikan tinggi pada tahun lepas.

Ia adalah misi kami untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang luar biasa untuk pelajar-pelajar kita dan untuk membantu mereka mencapai cita-cita mereka. Ramai daripada pencapaian yang dibuat oleh pelajar-pelajar kita yang luar biasa dan luar biasa. Dari pelbagai titik permulaan, pelajar menunjukkan bahawa dengan sikap yang betul dan pendekatan, dan dengan sokongan daripada kakitangan kreatif dan pakar, perkara luar biasa boleh berlaku. Cita-cita Bold dapat dicapai.

Kami menerima banyak anugerah luar, tetapi kami amat berbangga dengan pengiktirafan daripada pelajar-pelajar kita. 95% memberitahu kita bahawa mereka berasa dihormati dan selamat di sini, bahawa pengajaran yang baik, dan mereka akan mengesyorkan Kolej kepada rakan.

Di City dan Islington kami menawarkan anda

Tempat-tempat yang mudah, dan menarik untuk belajar Guru mahir dan berkelayakan tinggi yang mempunyai pengalaman industri yang ghairah dan cemerlang pada apa yang mereka lakukan Sokongan individu untuk memastikan anda berjaya Peluang pengayaan, pengalaman kerja dan mentor untuk membantu anda mendapat kehidupan dan pekerjaan kemahiran utama

Pelajar-pelajar belajar di salah satu daripada lima pusat-pusat kami, setiap yang adalah masyarakat diskret pelajar dan kakitangan memberi tumpuan kepada kursus dan kelayakan dalam pengkhususan tertentu, yang datang bersama-sama untuk membentuk Kolej tunggal yang pelbagai dan menarik. Di setiap pusat kita bekerja dengan lebih 200 majikan untuk menyediakan anda dengan jelas penglihatan untuk bekerja.

Sama ada anda mengambil laluan akademik atau vokasional untuk melanjutkan pelajaran anda, saya yakin kita akan mempunyai kursus yang memenuhi keperluan anda. Saya berharap sangat bahawa anda akan memilih untuk menyertai kami dan menjadi sebahagian daripada bab seterusnya dalam cerita kejayaan kami.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Misi kita

Adalah apa yang kita lakukan dengan baik setiap hari - PENDIDIKAN TERKECUALI DAN LATIHAN SETIAP PELAJAR.

Visi kami

Adakah apa yang masa depan kelihatan seperti - MENJADI LONDON'S LEADING COLLEGE.

Diambil bersama-sama, misi dan visi kami merangsang dan mengikat mereka yang bekerja dalam College - kakitangan, pelajar, dan rakan kongsi. Mereka bukan kenyataan hambar yang duduk dirangka pada dinding, sebahagian besarnya diabaikan: mereka adalah pemangkin untuk tindakan.

Apakah misi kami maksudkan?

Menyediakan pendidikan TERKECUALI dan latihan untuk setiap pelajar adalah misi kami. Sebagai yang luar biasa sedang yang luar biasa baik pada apa yang kita lakukan, tetapi yang luar biasa beberapa kali, bagi sesetengah pelajar, tidak mencukupi. Konsistensi adalah kunci.

Di City dan Islington College latihan dan pendidikan luar biasa:

Apakah ketat memberi tumpuan kepada mewujudkan hasil yang terbaik untuk pelajar Membolehkan dan menggalakkan semua pelajar untuk menetapkan tempat mereka tinggi dan mencapai cita-cita mereka Melampaui kelayakan; memberi peluang kepada pelajar kemahiran dan kualiti yang mereka perlukan untuk kejayaan jangka panjang dalam ekonomi global Mempunyai garis jelas penglihatan untuk bekerja Adalah sangat relevan, inovatif dan masa depan yang berfokuskan Dibentuk oleh keperluan pelajar dan majikan

Diserahkan oleh kakitangan yang bersemangat, berpengetahuan dan komited.

Apa yang kami menghargai?

Nilai-nilai kita adalah idea-idea utama dan prinsip-prinsip bahawa orang-orang di dalam organisasi kami dan rakan-rakan kami percaya adalah penting; mereka menentukan cara kita bekerja.

KECEMERLANGAN

Pelajar dan kakitangan berdedikasi untuk pembelajaran yang hebat; pembelajaran yang konsisten berkualiti tinggi, relevan dan memberi tumpuan kepada hasil.

AMBITION

Cita-cita adalah sebahagian daripada DNA kita sebagai sebuah organisasi - kami sentiasa mencari cara untuk mengembangkan dan membangunkan apa yang kita lakukan untuk manfaat pelajar-pelajar kita Semua pelajar kami disokong untuk membangun dan mencapai cita-cita mereka. Kakitangan kami mempunyai cita-cita tinggi untuk setiap pelajar dan diri mereka sendiri. Mereka digalakkan untuk menjadi berani dan kreatif dalam kerja mereka.

KERJASAMA

Pelajar dan kakitangan bekerja bersama-sama untuk membantu setiap pelajar mencapai kejayaan Kami bekerjasama rapat dengan majikan dan rakan-rakan lain; lukisan dalam kepakaran di luar untuk membantu kami mendapatkan hasil yang lebih baik untuk pelajar

PELUANG

Semua orang diberi peluang yang terbaik mungkin untuk belajar dan berjaya Setiap pelajar dan setiap kakitangan dianggap sebagai seorang individu dan dengan hormat.

Sejarah kita

Sejak tahun 1993 lebih satu perempat daripada satu juta orang muda dan orang dewasa yang telah dipelajari di pendidikan lanjutan di City dan Islington College. Mereka datang dengan pelbagai pengalaman dan cita-cita dan mewakili setiap jenis latar belakang London. Ilmu yang telah dipelajari di pelbagai peringkat - dari asas dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua untuk darjah Foundation - dan bergelut dengan pelbagai besar mata pelajaran dan kemahiran. Masa yang mereka telah belanjakan di Kolej adalah antara satu hingga empat tahun dan ada yang telah selesai pelbagai program pengajian.

Statistik tajuk dari segi kemajuan pelajar ialah: pada tahun 1993, baik di bawah 50% pelajar mencapai kejayaan dalam kursus-kursus mereka. Menjelang 2014 kadar kejayaan adalah 85%.

Cerita yang kuat untuk berjaya, ditambah Statistik prestasi, laporan pemeriksaan dan anugerah menangkap gambar sepenuhnya sejarah kita.

Lokasi

London

Alamat
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami