York St John University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Strategi kami

Kami telah mendidik dan memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar di kampus kami di York sejak tahun 1841. Kejayaan dan pencapaian kami sejak beberapa tahun ini sebahagiannya disebabkan oleh keupayaan institusi kami untuk merancang dengan berkesan, untuk menetapkan matlamat yang jelas dan menumpukan usaha kami untuk mencapai mereka.

2012-15 telah menjadi tempoh pertumbuhan, kejayaan dan peningkatan pengiktirafan luaran untuk Universiti. Kami kini mempunyai lebih ramai pelajar berbanding sebelum ini dan kadar kesinambungan, pencapaian dan kelulusan siswazah kami jarang sekali lebih tinggi. Profil kami di sektor pendidikan tinggi semakin meningkat melalui kejayaan kami dan reputasi kami yang semakin meningkat untuk kepimpinan dan pengurusan Universiti yang berkesan. Kami telah berusaha keras untuk meningkatkan kursus, kemudahan, piawaian akademik, dan tadbir urus dan pengurusan kami.

Bekerja rapat dengan Gabenor dan kakitangan kami di seluruh Universiti, kami telah membangunkan Pelan Strategik yang bercita-cita tinggi dan menarik untuk 2015-20. Ia merupakan kerangka yang membolehkan kita untuk menyusun, memahami, mengutamakan dan memantau kemajuan ke arah tujuan utama. Melalui pelaksanaannya, kami akan meletakkan Universiti untuk menangani pergolakan dalam sektor pendidikan tinggi dan terus menawarkan peluang pembelajaran yang cemerlang kepada semua pelajar dan kakitangan kami.

Misi, Nilai, dan Visi

Saiz kami, etos komuniti kami yang kuat dan pendekatan peribadi kami untuk pembelajaran telah menjadikan kami tempat yang istimewa untuk belajar sepanjang tahun ini.

Pelajar dan kakitangan kami memberikan sumbangan yang bermakna kepada fabrik Universiti dan kami berharap pengalaman mereka di sini memberi inspirasi kepada mereka untuk membentuk masyarakat mereka sepanjang hidup mereka.

Kami menawarkan peluang peribadi pelajar dan kakitangan kami untuk belajar dan berkembang - baik secara akademik dan individu - dan ini difasilitasi oleh interaksi pelajar-pelajar yang tinggi dalam komuniti kami. Kami bangga mengenal pasti dan membangun potensi dalam semua pelajar dan kakitangan kami.Misi kita

Untuk memberi inspirasi kepada pelajar dan kakitangan kami untuk mencapai potensi penuh mereka, kemajuan pengetahuan, dan memberi sumbangan positif kepada dunia.Nilai kami

Kami adalah komuniti inklusif, inovatif, transformatif dan bercita-cita tinggi dengan rasa kepunyaan yang kuat.Visi kami

Kami akan menjadi yang terbaik di universiti kecil England.

Melalui strategi kami, kami akan:

  • Meningkatkan kualiti pengalaman pelajar, dengan tumpuan khusus dalam pembelajaran, pengajaran dan penyelidikan, supaya graduan kami mengembangkan kemahiran untuk hidup dan bekerja.
  • Mempelbagaikan masyarakat yang kaya dan beragam budaya, mengekalkan rasa masyarakat yang dibina melebihi 175 tahun.
  • Menyampaikan pertumbuhan dalam bilangan pelajar kami - Laman Utama / EU, antarabangsa dan pasca siswazah.
  • Memastikan ketahanan kewangan dan organisasi kami.

Anda dapat melihat sendiri misi, nilai dan visi kami .

Setiap orang yang bekerja di York St John memainkan peranan yang sama dalam kejayaan kita. Oleh itu, kita semua harus menghormati misi, nilai dan visi kita, berkongsi tanggungjawab dan berbangga dengan komuniti Universiti, memperbaiki cara kita bekerja, mewujudkan persekitaran belajar yang lebih baik dan membina kejayaan kita.

Kampus dan Kemudahan

York St John University adalah sebuah universiti yang terkenal, terkenal dengan kecemerlangan akademik dan sifat responsif, sentiasa meletakkan pelajar di tengah-tengah segala-galanya. Kampus kami yang indah terletak di pusat kota York yang bersejarah.

Tapak sebelas ekar kami di Lord Mayor Walk berada dalam persekitaran yang menakjubkan yang menghadap York Minster yang terkenal di seluruh tembok kota. Kampus kami yang telah memenangi anugerah telah menjalani transformasi £ 100 juta selama 10 tahun yang lalu untuk memastikan pelajar mendapat manfaat daripada persekitaran yang betul untuk belajar dan hidup. Awalnya dibina di sekitar kuadrangle, bangunan baru termasuk De Gray Court dan Fountains Learning Centre yang menempatkan perpustakaan, kemudahan IT dan teater kuliah moden. Bangunan Foss menempatkan dewan sukan kami, makmal fisiologi, makmal biomekanik, makmal psikologi, suite kecergasan, makmal fisioterapi dan bilik pengajar am.

Kemudahan lain termasuk studio tarian, studio drama, bilik muzik (praktikal dan teknikal), kemudahan TV dan filem pengeluaran, suite penyuntingan dan studio seni dan reka bentuk khusus. Terdapat beberapa kedai katering dan Kesatuan Pelajar mempunyai bar, kafe, kedai dan pejabat di kampus.

Lokasi

York

Alamat
Lord Mayor's Walk, York
York, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami