University of Westminster

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti kami mempunyai sejarah dan kerjasama antarabangsa yang panjang dan membanggakan dari perkongsian penyelidikan kami, rakan sekerja, pelajar dan alumni dari seluruh dunia, hubungan dengan universiti global dan memberikan peluang perjalanan inspirasi dan praktikal untuk pelajar kami.

Pengiktirafan dalam Kedudukan Universiti Dunia Times Higher Education terkini yang kami menduduki tempat ke-117 di dunia untuk Tinjauan Antarabangsa selain sebagai tempat ke-28 di dunia untuk Outlook Antarabangsa di Times Higher Education Young University Rankings merupakan bukti komitmen kami kepada global pertunangan.

Kami adalah rumah kepada persekitaran pengajaran dan penyelidikan yang canggih dan institusi terfokus utama. Sepanjang sejarah yang panjang, kami telah menyambut para pelajar dari semua lapisan masyarakat dari seluruh dunia menjadi komuniti universiti yang komited untuk kecemerlangan akademik, penglibatan budaya dan pengayaan pribadi. Pengalaman pendidikan kami berkembang di luar kelas dan di seluruh sempadan. Pelajar mempunyai akses kepada salah satu program pengajian luar negara yang terbesar, mengalu-alukan lebih 1,000 pelajar setiap tahun dari Amerika Syarikat, Jepun dan seluruh EU dan perkongsian dengan hampir 80 universiti di 20 negara yang pelajar-pelajar kita boleh belajar sebagai sebahagian daripada kursus mereka. Kami komited untuk memberi inspirasi kepada generasi global generasi akan datang.

Penyelidikan terkemuka di dunia, yang dihasilkan dalam perkongsian dengan institusi pendidikan dan industri di seluruh dunia mempunyai impak yang nyata. Dari modul kursus yang membolehkan para pelajar bekerja dengan badan amal dan membangunkan perusahaan sosial, untuk menyelidik kaedah-kaedah baru untuk kebakaran hutan berskala besar, Westminster terus mengubah kehidupan rakyat di peringkat antarabangsa.

Masa depan kami sebagai sebuah institusi adalah benar-benar global, kerana kami memastikan komuniti, rekan-rekan, pelajar dan alumni Westminster seluruh kami adalah 'warga global', yang boleh terlibat dan membantu membentuk masa depan dunia.

Lokasi

London

University Of Westminster

Alamat
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7911 5000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

MA