Warwickshire College Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sama ada ini adalah langkah pertama anda ke arah kelayakan atau ia adalah sebahagian daripada keinginan anda untuk pembelajaran sepanjang hayat, kami mempunyai banyak kursus dan aktiviti kokurikulum yang berbeza untuk menawarkan anda.

Sebagai salah satu kolej pendidikan tinggi dan lebih tinggi di UK, dengan kolej-kolej yang unik di dua daerah, kami menyasarkan untuk menyampaikan pengalaman pembelajaran yang membawa kepada pembangunan asas kemahiran yang lebih luas dan destinasi yang lebih baik untuk semua pelajar kami.

Pemeriksaan Ofsted baru-baru ini menonjolkan kejayaan kami dan memberi tumpuan yang kukuh kepada pelajar dan memenuhi keperluan industri. Kami juga merupakan salah satu daripada hanya lima kolej di UK yang akan dianugerahkan Kuasa Penganugerahan Ijazah Yayasan oleh Majlis Privy - bermaksud kualiti dan piawaian akademik pendidikan tinggi kami sama dengan mana-mana universiti.

Kami percaya ia bukan hanya tentang kelayakan dan pengetahuan penting yang anda perlukan untuk maju, tetapi kemahiran penting yang dapat dipindahkan untuk membantu anda dalam langkah seterusnya, apa pun yang mereka mungkin.

WCG akan membantu anda mengembangkan minda keusahawanan dengan menanamkan kemahiran dan tingkah laku yang inovatif dan inovatif, yang akan membantu anda untuk berjaya dalam dunia yang sentiasa kompetitif.

Kami menawarkan semua perkara di atas dalam persekitaran yang menyokong, mesra, berkualiti tinggi dan teknologi. Kadar kejayaan pelajar dan keputusan A-tahap kami berada pada tahap yang sangat tinggi, dengan pelajar kami maju ke pelbagai kerjaya dengan jenama yang diakui secara global, dan banyak pelajar juga telah menubuhkan perniagaan dan projek perusahaan mereka sendiri.

Lokasi

Royal Leamington Spa

Alamat
Warwick New Road
CV32 5JE Royal Leamington Spa, England, United Kingdom

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: