University of Sussex Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Sussex Business School

University of Sussex adalah sebuah universiti yang berintensif tinggi di Brighton. Mereka mempunyai pandangan antarabangsa dan tempatan, dengan kakitangan dan pelajar dari lebih 100 negara dan sering terlibat dalam aktiviti dan perkhidmatan komuniti.

Di The University of Sussex Business School , mereka akan membantu anda melihat lebih jauh. Mereka tidak hanya menganggap dunia sebagai yang sepatutnya, tetapi berfikir tentang bagaimana ia dapat.

Kerja mereka melibatkan pengurusan, ekonomi, sains, teknologi dan kajian inovasi, untuk memberi impak kepada masa depan orang dan institusi di seluruh dunia. Mereka mengkaji isu-isu yang penting, untuk mengubah dunia dan masa depan anda.

Sekolah Perniagaan menarik banyak tradisi intelektual Sussex, termasuk perspektif kritikal mengenai perniagaan kontemporari, isu politik, ekonomi dan sosial dan kepercayaan bahawa cabaran-cabaran masyarakat utama memerlukan kepakaran dalam banyak bidang akademik.

Perniagaan dan ekonomi di Sussex menduduki tempat teratas dalam 60 dunia (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Belajar dalam persekitaran yang benar-benar antarabangsa - anda akan belajar dari dan dengan orang dari seluruh dunia, memberikan anda kemahiran untuk melakukan perniagaan global mengikut mana-mana kursus yang anda pilih.

Sussex terletak di Falmer, di pinggir bandar Brighton dan mudah dicapai dari London dan lapangan terbang antarabangsa utama di Gatwick dan Heathrow.

Lokasi

Brighton

University of Sussex

Alamat
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, England, United Kingdom
Telefon
+44 (0)1273 872668

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami