University of Sussex Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Sussex Business School

Di University of Sussex Business School kami berusaha menangani beberapa cabaran utama yang dihadapi dunia moden, dari perubahan iklim hingga dunia pekerjaan yang terus berkembang. Jangkauan dan kualiti kepakaran kita sekarang meletakkan kita di barisan hadapan penyelidikan dan pengajaran yang berkaitan langsung dengan amalan perniagaan dan pembuatan dasar.

Diiktiraf oleh EQUIS dan AMBA, University of Sussex Business School mengembangkan pemimpin semasa dan bercita-cita tinggi yang akan memperjuangkan pemikiran kritis dan asli. Fokus kami adalah untuk menguruskan inovasi untuk kemajuan sosial dan ekonomi.

Terletak di Falmer berhampiran Brighton, mudah dijangkau dari London dan lapangan terbang antarabangsa utama di Gatwick dan Heathrow. Kami menawarkan pelbagai kursus yang meliputi pengurusan, keuangan, perakaunan, ekonomi, kebijakan, kelestarian, pengembangan, keusahawanan dan pemasaran. Program kampus dan dalam talian kami merangkumi sarjana, pascasiswazah, MBA dan kedoktoran.

Kami adalah 10 teratas di UK untuk Perniagaan dan Ekonomi (Times Higher Education World University Rankings 2020) dan ketiga di UK untuk pendapatan penyelidikan 2015-2019 (Chartered Association of Business Schools). Kami juga berada di tangga ke-13 di UK untuk Ekonomi dan Perniagaan Peringkat Prestasi Kertas Ilmiah untuk Universiti Dunia pada tahun 2020 (NTU Ranking).

Lokasi

Brighton

University of Sussex

Alamat
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, England, United Kingdom
Telefon
+44 (0)1273 872668

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami