Baca keterangan rasmi

Tentang kita

University of Surrey ditubuhkan pada 9 September 1966 dengan pemberian Piagam Diraja, tetapi akarnya kembali kepada keprihatinan akhir abad ke-19 untuk memberikan akses yang lebih besar kepada pendidikan yang lebih tinggi dan lebih tinggi untuk penduduk miskin di London.

Institut Politeknik Battersea

Yang menjadi pendahulu Universiti, Institut Politeknik Battersea ditubuhkan pada tahun 1891 dan mula menumpukan pada sains dan teknologi dari sekitar tahun 1920, mengajar pelajar hari dan malam untuk gelaran University of London.

Reputasi akademiknya berkembang ke titik di mana, pada tahun 1956, ia adalah salah satu institusi pertama yang ditetapkan sebagai 'kolej teknologi canggih'. Ia dinamakan semula Kolej Teknologi Battersea pada tahun 1957.

Langkah ke Guildford

Pada permulaan tahun 1960-an, Kolej telah meninggikan bangunan utamanya di Battersea Park Road dan pada tahun 1962 ia telah memutuskan untuk memindahkan institusi ke Guildford.

Tidak lama selepas itu, pada tahun 1963, Laporan Robbins mencadangkan bahawa Kolej Battersea perlu berkembang dan menjadi universiti yang menganugerahkan ijazahnya sendiri.

Surrey Research Park

Salah satu perkembangan laman web paling penting oleh Universiti ialah Surrey Research Park, yang dibuka oleh HRH The Duke of Kent pada tahun 1985.

Taman ini kini menempatkan lebih daripada 100 syarikat, yang menggaji 2,500 kakitangan yang terlibat dalam aktiviti penyelidikan dan pembangunan - yang banyak berkaitan dengan kerja-kerja fakulti Universiti.

Membangun Taman Manor

Memandangkan kekangan ruang di kampus Stag Hill utama Surrey, pada tahun 2000-an Universiti berkembang ke kampus baru di Manor Park.

Sedikit lebih dari satu batu dari Stag Hill dan disambungkan dengan rangkaian jejak langkah kaki dan laluan kitaran, Manor Park kini menjadi tempat penginapan yang luas, serta Surrey Sports Park dan Sekolah Perubatan Veterinar.

Memperkukuhkan hubungan di dalam dan di luar negara

Pada tahun 2006, Surrey International Institute-DUFE (SII-DUFE) ditubuhkan sebagai institusi perkongsian akademik bersama antara University of Surrey dan Dongbei Universiti Kewangan dan Ekonomi di Dalian, China.

SII-DUFE menawarkan program berkualiti tinggi dalam mata pelajaran yang selaras dengan Pengurusan Perniagaan dan Pengurusan Pelancongan, menggabungkan piawaian akademik yang tinggi dan kejayaan pekerjaan di bandar pantai yang menyenangkan di utara-timur negara.

Hubungan kami yang lama dengan Guildford School of Acting (GSA) semakin hampir pada tahun 2009, kerana konservatori - yang mengkhusus dalam pertunjukan dan teater muzikal - menandatangani perjanjian penggabungan dengan Universiti.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400m dalam pelaburan kampus

Sejak tahun 2000, harta pusaka kami telah diubah menerusi program pembangunan dan penambahbaikan bernilai £ 400 juta - termasuk £ 130 juta untuk penginapan pelajar, £ 36 juta di Surrey Sports Park, £ 16 juta di Perpustakaan dan Pusat Pembelajaran dan £ 4.5 juta di Pusat Kesenian Ivy.

Di samping itu, pelaburan lebih lanjut dalam bentuk £ 45 juta Sekolah Perubatan Veterinar baru dan £ 70 juta sokongan untuk Pusat Inovasi 5G, salah satu pusat penyelidikan pertama di dunia yang didedikasikan untuk komunikasi mudah alih dan teknologi internet masa depan.

125 tahun membentuk masa depan

Pada tahun 2016, Surrey merayakan ulang tahun ke-125 yayasannya. Walaupun institusi itu telah berkembang dengan pesat pada masa itu, komitmen kami untuk aktiviti akademik peringkat pertama dan penyelesaian dunia sebenar kekal malar.

Dengan kepakaran kami yang berkembang dalam bidang seperti tenaga mampan, telekomunikasi, ruang, kawalan penyakit dan kesihatan, kami berminat untuk mengubah pengetahuan baru yang kami hasilkan dalam inovasi praktikal yang meningkatkan kehidupan orang ramai.

Universiti Tahun 2016

Kami gembira kerana telah dinamakan Universiti Terbaik Tahunan The Times dan The Sunday Times Good University Guide 2016.

Nombor pelajar semasa

Dalam tahun akademik 2018-19, kami mempunyai lebih 16,000 pelajar di Surrey - serta 615 belajar untuk peringkat pertama kursus di kampus kami di China.

  • Pelajar sarjana muda: 13,289
  • Pelajar pascasiswazah (diajar): 2,526
  • Pelajar pascasiswazah (penyelidikan): 1,085

Badan pelajar antarabangsa

36 peratus pelajar di Surrey berasal dari luar UK, membantu mempamerkan kepelbagaian badan pelajar kami dan reputasi antarabangsa yang diiktiraf oleh Universiti.

Antarabangsa

Kami berbangga menjadi salah satu daripada universiti yang paling kultural di UK, dengan lebih daripada 140 warganegara memainkan peranan dalam kehidupan universiti.

Kami berada di sini untuk membantu anda sepanjang proses permohonan - dari menasihati memilih kursus yang betul untuk memohon visa dan bersiap untuk beberapa minggu pertama anda di Surrey.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Surrey

MRes Economics kami direka untuk menjadi langkah pertama anda terhadap penyelidikan doktoral, yang membawa kepada PhD tiga tahun atau untuk Ijazah Sarjana secara individu ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

MRes Economics kami direka untuk menjadi langkah pertama anda terhadap penyelidikan doktoral, yang membawa kepada PhD tiga tahun atau untuk Ijazah Sarjana secara individu.

Anda akan belajar daripada ahli akademik di perbatasan bidang penyelidikan mereka, yang membolehkan anda untuk mengembangkan kemahiran dan teknik pakar, di jabatan penyelidikan yang berorientasikan penyelidikan.

Kami menawarkan pelajar yang murah hati untuk kursus MRes / PhD bagi mereka yang mempunyai potensi penyelidikan yang kuat, yang meliputi yuran antarabangsa, stipend (untuk kemasukan 2019, sehingga £ 17,469) dan elaun penyelidikan.

Sekolah Ekonomi kami menghasilkan graduan yang dicari oleh jabatan ekonomi, bank pusat dan institusi penyelidikan di seluruh dunia.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus unik dan inovatif ini adalah yang pertama seumpamanya di UK. Anda akan mendapat latihan penyelidikan yang sistematik dalam terjemahan dan tafsiran, dan penyesuaian ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kursus unik dan inovatif ini adalah yang pertama seumpamanya di UK. Anda akan mendapat latihan penyelidikan yang sistematik dalam terjemahan dan tafsiran, dan penyesuaian khusus untuk PhD.

Kami adalah salah satu pusat penyelidikan penterjemahan utama di Inggeris, dengan lebih daripada tiga dekad pengalaman dalam pendidikan pascasiswazah dan latihan penyelidikan. Kami memberi tumpuan kepada bidang disiplin yang menarik dan baru membangun, seperti terjemahan dan penafsiran teknologi, penyelidikan proses penterjemahan, terjemahan sebagai pengantara antara budaya, terjemahan berasaskan corpus, terjemahan audiovisual dan kajian multimoditi.

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

University of Surrey

Ekonomi membentuk dunia kita, dari inflasi dan kadar pengangguran, menerusi implikasi Brexit dan harga susu. MA dalam Ekonomi kami akan memberi anda peluang untuk menerok ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ekonomi membentuk dunia kita, dari inflasi dan kadar pengangguran, menerusi implikasi Brexit dan harga susu. MA dalam Ekonomi kami akan memberi anda peluang untuk meneroka subjek yang mengasyikkan ini dan kesan berterusannya ke dunia kita.

Kursus penukaran intensif kami direka untuk memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk membolehkan anda meneruskan kerjaya dalam bidang ekonomi yang menarik dan bermanfaat, tanpa mengira subjek mata pelajaran anda sebelumnya.

Apa yang anda akan belajar

MA dalam Ekonomi kami akan memberi anda pendidikan yang menyeluruh dalam teori dan aplikasi ekonomi. Anda akan mengkaji prinsip teras mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi, memperoleh kesedaran kritikal mengenai masalah ekonomi dan pandangan semasa. Anda juga akan mengembangkan keupayaan untuk menggabungkan teknik analisis yang relevan dengan analisis data yang berwawasan untuk menghasilkan kesimpulan ekonomi.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Direka dengan kerjasama Dr Kevin Lin OBE, kursus unik ini akan melatih anda untuk bersedia untuk kerja penafsiran persidangan pertama anda apabila tamat pengajian. MA kam ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Direka dengan kerjasama Dr Kevin Lin OBE, kursus unik ini akan melatih anda untuk bersedia untuk kerja penafsiran persidangan pertama anda apabila tamat pengajian. MA kami mempunyai komponen praktikal yang kuat yang menanggapi keperluan pasaran tafsiran. Ia akan memberi anda kemahiran mentafsir termaju dalam semua mod tafsiran, termasuk penafsiran berturut-turut / serentak, chuchotage, penterjemahan penglihatan, dialog dan penafsiran jarak. Ia juga menyediakan peluang luar biasa untuk pengalaman penafsiran yang berkaitan dengan simulasi dan industri.

Kami menyokong 'latihan maya' yang membolehkan anda untuk bekerjasama dengan pembekal perkhidmatan bahasa dan membina portfolio interaksi profesional yang boleh anda sampaikan kepada majikan masa depan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Untuk menjadi pemasar antarabangsa, anda perlu memahami penonton anda. Kursus ini menggabungkan kekuatan penyelidikan dan pengajaran Sekolah Sastera dan Bahasa kami denga ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Untuk menjadi pemasar antarabangsa, anda perlu memahami penonton anda. Kursus ini menggabungkan kekuatan penyelidikan dan pengajaran Sekolah Sastera dan Bahasa kami dengan kepakaran Surrey Business School, yang menawarkan gabungan kemahiran dan pengalaman yang menarik yang boleh mempercepat kerjaya anda.

Surrey merupakan salah satu universiti pertama di UK untuk menawarkan kursus komunikasi - kami telah berjaya melatih lebih daripada 300 graduan, yang telah berkerjasama dengan pelbagai organisasi antarabangsa, terutamanya dalam pengiklanan, pengurusan antarabangsa, media dan orang awam. hubungan.

Apa yang anda akan belajar

Untuk menjadi pemasar antarabangsa, anda perlu memahami penonton anda. Kursus ini menggabungkan kekuatan penyelidikan dan pengajaran Sekolah Sastera dan Bahasa kami dengan kepakaran Surrey Business School, yang menawarkan gabungan kemahiran dan pengalaman yang dapat mempercepat kerjaya anda.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

MA TESOL kami ditempatkan di Sekolah Sastera dan Bahasa, sebuah sekolah akademik yang berpangkalan di peringkat antarabangsa yang baik dalam komposisi dan pandangan. Menj ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

MA TESOL kami ditempatkan di Sekolah Sastera dan Bahasa, sebuah sekolah akademik yang berpangkalan di peringkat antarabangsa yang baik dalam komposisi dan pandangan.

Menjadi guru bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua atau asing memberikan anda peluang untuk membuat sambungan yang bermakna di seluruh budaya dan komuniti dan membuka peluang yang berharga untuk orang lain.

Kami telah menggabungkan pendekatan praktikal, intercultural dan diterapkan kepada pengajaran bahasa dengan kepakaran kami dalam linguistik untuk mencipta kursus tuan yang dapat membantu anda merealisasikan potensi penuh anda.

Apa yang anda akan belajar

Belajar untuk Pengajaran Bahasa Inggeris MA kepada Bahasa Pembicara Bahasa Lain (TESOL) adalah kunci untuk membuka peluang kerjaya antarabangsa dalam sektor yang menikmati pertumbuhan yang mapan. Kami akan membantu anda untuk menguasai teori-teori utama dan prinsip pembelajaran dan pengajaran bahasa supaya anda dapat menerapkannya dengan keyakinan dan imaginasi dalam amalan pengajaran anda sendiri. Pelbagai modul pilihan akan membolehkan anda untuk membuat pakar, manakala disertasi akan membolehkan anda menjalankan penyelidikan mendalam ke topik yang menarik minat anda.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Ini adalah satu-satunya kursus di UK yang akan memberikan anda kemahiran mentafsir termaju dalam semua mod penafsiran, termasuk berturut-turut, serentak, chuchotage, pent ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ini adalah satu-satunya kursus di UK yang akan memberikan anda kemahiran mentafsir termaju dalam semua mod penafsiran, termasuk berturut-turut, serentak, chuchotage, penterjemahan penglihatan, dialog dan penafsiran jarak. Kami adalah universiti pertama yang mengajar video-pengantara dan menafsirkan telefon berdasarkan penyelidikan dalam penafsiran jarak jauh, memberikan peluang kerjaya yang sangat baik dan fleksibel.

Kursus ini mempunyai komponen praktikal yang kuat untuk memenuhi keperluan pasaran mentafsir hari ini. Kami menyokong 'latihan maya' yang membolehkan anda bekerjasama dengan pembekal perkhidmatan bahasa dan membina portfolio keterlibatan profesional yang boleh anda sampaikan kepada majikan masa depan yang berpotensi.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Ini adalah salah satu kursus penerjemahan MA yang paling lama di dunia. Menggabungkan lebih dari 30 tahun pengalaman dalam pendidikan penerjemah, kursus yang diiktiraf di ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ini adalah salah satu kursus penerjemahan MA yang paling lama di dunia.

Menggabungkan lebih dari 30 tahun pengalaman dalam pendidikan penerjemah, kursus yang diiktiraf di peringkat antarabangsa kami memberi tumpuan kepada penerjemahan profesional, mempersiapkan anda untuk berkarir dalam industri perkhidmatan bahasa.

Kursus ini mempunyai komponen praktikal yang kuat yang direka untuk memenuhi keperluan pasaran terjemahan hari ini. Kami menyokong 'latihan maya', yang membolehkan anda untuk bekerjasama dengan penyedia perkhidmatan bahasa dan membina portfolio interaksi profesional untuk membentangkan kepada majikan masa depan. Keahlian Masters Eropah kami memberi anda akses keutamaan untuk latihan di Direktorat Jenderal EU untuk Terjemahan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kerumitan komunikasi antarabangsa yang semakin berkembang, yang melibatkan komunikasi bertulis, bercakap dan teknologi yang ditengah-tengah, memerlukan profesional yang m ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kerumitan komunikasi antarabangsa yang semakin berkembang, yang melibatkan komunikasi bertulis, bercakap dan teknologi yang ditengah-tengah, memerlukan profesional yang mempunyai kemahiran dalam terjemahan dan interpretasi. Kursus ini adalah salah satu dari sedikit di UK untuk memberi anda kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan kedua-dua tugas secara profesional.

Kursus ini mempunyai komponen praktikal yang kuat untuk memenuhi keperluan terjemahan dan menafsirkan pasaran hari ini. Kami menyokong 'latihan maya' yang membolehkan anda bekerjasama dengan pembekal perkhidmatan bahasa dan membina portfolio keterlibatan profesional untuk majikan masa depan. Keahlian Masters Eropah kami memberi anda akses keutamaan untuk latihan di Direktorat Jenderal EU untuk Terjemahan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Surrey

Kepintaran buatan, pembelajaran mesin dan pengurusan keputusan kuasa sains dalam perniagaan. Anda akan mendapat wawasan yang diketuai data dan mengoptimumkan perniagaan d ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Dalam dunia moden yang didorong oleh data, penganalisis perniagaan membantu organisasi mengubah data besar ke idea-idea besar.

Kepintaran buatan, pembelajaran mesin dan pengurusan keputusan kuasa sains dalam perniagaan. Anda akan mendapat wawasan yang diketuai data dan mengoptimumkan perniagaan dengan menggunakan analisis deskriptif, ramalan dan preskriptif.

Kursus Pemasaran Perniagaan MSc sangat praktikal kami akan mengubah anda menjadi pemikir lateral yakin yang terkini mengenai teori dan praktik terkini. Walaupun anda mendapat manfaat daripada input pakar industri inspirasi, di dalam kelas dan di tempat, kami juga akan memastikan anda dibenamkan dalam masalah perniagaan yang dihadapi oleh komuniti perniagaan global hari ini.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus ini berpusat di salah satu sekolah tinggi ekonomi di UK dan melengkapkan anda dengan kemahiran asas yang diperlukan untuk menyediakan anda untuk kerjaya masa depan ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ekonomi membentuk dunia kita, dari inflasi dan kadar pengangguran, menerusi implikasi Brexit dan harga susu. MSc kami dalam Ekonomi membolehkan anda meneroka subjek yang menarik dan kesan global.

Kursus ini berpusat di salah satu sekolah tinggi ekonomi di UK dan melengkapkan anda dengan kemahiran asas yang diperlukan untuk menyediakan anda untuk kerjaya masa depan atau penyelidikan PhD dalam bidang ekonomi.

Ia juga menawarkan peluang untuk anda mengkhususkan diri dalam aspek disiplin yang memenuhi minat dan aspirasi kerjaya anda.

Apa yang anda akan belajar

Kursus Ekonomi MSc kami merangkumi bidang teras mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi. Selain mendapatkan latihan teknikal yang sangat baik di kawasan ini, anda juga akan belajar bagaimana untuk membawa kekuatan analisis anda untuk menanggung isu-isu yang digunakan. Kursus ini termasuk latihan dalam metodologi penyelidikan yang akan memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk menjalankan kajian bebas dalam bidang ekonomi dan menyelesaikan disertasi anda.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Dalam memilih Surrey untuk belajar MSc anda dalam Ekonomi dan Kewangan Perniagaan, anda akan menyertai salah satu sekolah ekonomi terkemuka UK. Kursus induk kami menggabu ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ekonomi dan kewangan membiayai keputusan yang membentuk dunia perniagaan.

Dalam memilih Surrey untuk belajar MSc anda dalam Ekonomi dan Kewangan Perniagaan, anda akan menyertai salah satu sekolah ekonomi terkemuka UK. Kursus induk kami menggabungkan liputan komprehensif prinsip-prinsip teras ekonomi dengan fokus pada aplikasi mereka dalam perniagaan dan kewangan korporat.

Apa yang anda akan belajar

MSc kami dalam Ekonomi dan Kewangan Perniagaan menawarkan kajian komprehensif dalam mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi, sementara juga membolehkan anda mengkhususkan diri dalam topik yang berkaitan dengan perniagaan dan kewangan.

Melalui kursus ini, anda akan membangunkan pengetahuan pakar dalam dua bidang penting. Pertama, modul 'Ekonomi dari Firma' dan 'Sumber Ekonomi Manusia' akan membolehkan anda untuk meneliti kepentingan isu perniagaan dalam kajian ekonomi, serta perkembangan moden dalam ekonomi kakitangan. Kawasan kedua yang anda akan mengkhususkan dalam memberi tumpuan kepada gabungan teori kewangan dan ekonomi kewangan. Ini akan memberi anda pengetahuan yang mendalam tentang kedua-dua teori kewangan moden dan teknik utama yang boleh digunakan untuk data kewangan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Langit malam membentangkan kita dengan idea tak terhingga, dan kemajuan dalam bidang kejuruteraan angkasa membawa jalan dalam memberi kita peluang untuk pergi lebih jauh ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Langit malam membentangkan kita dengan idea tak terhingga, dan kemajuan dalam bidang kejuruteraan angkasa membawa jalan dalam memberi kita peluang untuk pergi lebih jauh dan meneroka lebih dari sebelumnya.

Di Surrey, kami mempelopori 'satelit mikro' yang canggih pada tahun 1980-an. Sejak itu, kami telah mengekalkan satu program membina satelit keseluruhan, melaksanakan perancangan misi, bekerja dengan agensi pelancaran antarabangsa dan menyediakan operasi orbit, menjaga kami di barisan hadapan revolusi ruang.

Perjanjian perkongsian strategik kami dengan Surrey Satellite Technology Ltd dan Airbus memastikan bahawa kami terus menjadi sebahagian daripada nyawa dalam sektor perindustrian di UK.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Surrey mempunyai reputasi antarabangsa dalam bidang pemikiran ke hadapan seperti nanoteknologi, kejuruteraan angkasa, komunikasi 5G masa depan dan kecerdasan buatan. Sarj ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Surrey mempunyai reputasi antarabangsa dalam bidang pemikiran ke hadapan seperti nanoteknologi, kejuruteraan angkasa, komunikasi 5G masa depan dan kecerdasan buatan. Sarjana Muda Kejuruteraan Elektronik dua tahun (EuroMasters) membolehkan anda belajar dari akademik di barisan hadapan bidang ini dan terlibat dengan kerja mereka.

Kursus ini mencerminkan kursus tuan dua tahun yang biasa di tempat lain di Eropah dan di Amerika Syarikat, tetapi bertujuan untuk membangunkan kemahiran profesional anda untuk industri. Ia juga memberi peluang kepada pelajar berprestasi tinggi untuk mencari penempatan profesional atau magang, membolehkan anda meningkatkan CV anda dengan pengalaman kerja industri yang tidak ditawarkan oleh kursus master satu tahun.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
24 - 30 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Di Surrey, kami terkenal di peringkat antarabangsa untuk kerja kami dalam komunikasi satelit, penyiaran, rangkaian mudah alih darat dan internet: komponen penting komunik ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Satelit memberikan kita perspektif yang belum pernah terjadi sebelumnya di planet kita, meningkatkan perjalanan dan menyediakan komunikasi global.

Di Surrey, kami terkenal di peringkat antarabangsa untuk kerja kami dalam komunikasi satelit, penyiaran, rangkaian mudah alih darat dan internet: komponen penting komunikasi dan maklumat moden.

Msc kami dalam Kejuruteraan Komunikasi Satelit diajar oleh ahli akademik dan penyelidik dengan kepakaran teoretikal dan pengalaman praktikal yang luas - jadi anda akan mendapat pengalaman pembelajaran yang benar-benar keluar dari dunia ini.

Apa yang anda akan belajar

Komunikasi satelit membolehkan komunikasi tanpa wayar di kawasan-kawasan di mana rangkaian mudah alih mungkin tidak dapat dilakukan. Kursus kami akan memberikan anda pemahaman yang mendalam tentang aspek kejuruteraan teknologi penting ini.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Pengurusan keusahawanan dan inovasi adalah penting untuk strategi pertumbuhan di dunia yang dihadapi oleh gangguan teknologi. Kursus ini akan menyediakan anda untuk cabar ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

"Keusahawanan dan pengurusan inovasi adalah penting untuk strategi pertumbuhan di dunia yang dihadapi oleh gangguan teknologi. Kursus ini akan menyediakan anda untuk cabaran dan peluang ini - sama ada dalam organisasi besar, syarikat pertumbuhan atau permulaan yang baru muncul.

Kami menggabungkan asas akademik dengan pengalaman praktikal untuk mengukuhkan kemahiran anda. Ini mungkin termasuk kempen atau projek crowdfunding dengan syarikat-syarikat dalam SETSquared Partnership - Surrey, ranking pertama universiti perniagaan inkubator di seluruh dunia oleh UBI Global.

Anda juga boleh menyesuaikan pembelajaran anda melalui pilihan modul dan projek akhir semasa mendapat manfaat daripada kepakaran bimbingan untuk membantu anda memenuhi aspirasi kerjaya anda. "... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Teknologi mudah alih dan satelit membolehkan kami bersambung, membantu untuk menggerakkan dan menyelaraskan dunia moden yang kami tahu dan kadang-kadang mengambil kesempa ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Teknologi mudah alih dan satelit membolehkan kami bersambung, membantu untuk menggerakkan dan menyelaraskan dunia moden yang kami tahu dan kadang-kadang mengambil kesempatan. Kursus kami akan melibatkan anda secara langsung dengan penyelidikan dan inovasi yang menarik yang terus berkembang dalam bidang ini.

Di Surrey, kami diiktiraf di seluruh dunia untuk kerja berpengaruh kami dalam komunikasi satelit, penyiaran, rangkaian mudah alih darat dan internet: komponen penting komunikasi dan tiang kehidupan moden dan perniagaan moden.

Pada MSc kami dalam Komunikasi Mudah Alih dan Satelit, anda akan diajar oleh ahli akademik dan penyelidik dengan pengalaman praktikal yang luas dan kepakaran teori.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Di Surrey, kami diiktiraf untuk penyelidikan perintis antarabangsa kami dalam pemprosesan isyarat multimedia, pembelajaran dan komunikasi mesin. Sekiranya anda berminat d ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Aksesibiliti yang semakin meningkat kepada penstriman video telah mengubah dunia moden secara radikal.

Di Surrey, kami diiktiraf untuk penyelidikan perintis antarabangsa kami dalam pemprosesan isyarat multimedia, pembelajaran dan komunikasi mesin. Sekiranya anda berminat dalam bidang ini dan ingin menerima latihan terkini dalam teknologi yang baru muncul, MSc dalam Komunikasi Media Mudah Alih akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang sangat dihargai oleh bakal majikan.

Pembelajaran anda akan dimaklumkan oleh perkembangan terkini dalam teknologi 5G yang diteliti di Pusat Inovasi 5G kami, dan pemprosesan isyarat multimedia di Pusat Visi, Ucapan dan Pemprosesan Isyarat kami.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

5G dan sistem komunikasi generasi akan datang akan menghubungkan hampir apa saja di dunia di sekeliling kita. Seperti penciptaan perjalanan udara dan internet, ia akan me ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

5G dan sistem komunikasi generasi akan datang akan menghubungkan hampir apa saja di dunia di sekeliling kita. Seperti penciptaan perjalanan udara dan internet, ia akan menjadi sukar untuk membayangkan hidup tanpa ia.

Pada MSc kami dalam 5G dan Sistem Komunikasi Generasi Masa Depan, anda akan berada di barisan hadapan sektor yang berkembang dan menarik ini. Di Surrey, kami diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam sambungan masa depan - Pusat Inovasi 5G perintis kami adalah rumah kepada kumpulan penyelidikan akademik terbesar di dunia yang mengkhusus dalam komunikasi 5G.

Menggunakan simulator perisian dan testbeds, penyelidikan kami menghasilkan konsep baru dalam bidang, mengubah idea ke dalam penyelesaian pemikiran ke hadapan untuk dunia esok... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Jika anda tertarik dengan kecerdasan buatan, aplikasi robotik, dan mencipta mesin yang boleh 'lihat', maka kursus master ini adalah untuk anda. ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Jika anda tertarik dengan kecerdasan buatan, aplikasi robotik, dan mencipta mesin yang boleh 'lihat', maka kursus master ini adalah untuk anda.

Msc kami dalam Visi Komputer, Robotik dan Pembelajaran Mesin diajar oleh ahli akademik dari Pusat Visi, Ucapan dan Pemprosesan Isyarat (CVSSP) kami. Pusat ini diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk penyelidikannya dalam visi komputer, pemprosesan isyarat multimedia dan pembelajaran mesin. Dengan komuniti yang terdiri daripada lebih daripada 120 orang penyelidik, mereka adalah salah satu kumpulan penyelidikan penglihatan terbesar dan paling dihormati di UK.

Apa yang anda akan belajar

MSc kami dalam Visi Komputer, Robotik dan Pembelajaran Mesin akan memberi anda pengalaman mendalam dan pengalaman pembelajaran yang mendalam. Ia sesuai untuk sesiapa yang berminat dalam kerjaya di institusi yang berorientasikan penyelidikan atau syarikat teknologi perintis yang mengkhususkan diri dalam pembelajaran mendalam dan mesin, robotika dan automasi, dan analisis imej dan video.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

MSc kami dalam Ekonomi, Kewangan dan Pembangunan Antarabangsa berpusat di salah satu sekolah ekonomi terkemuka di UK. Kursus ini akan memberi anda pemahaman yang lebih ma ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Dunia perniagaan global sangat dipengaruhi dan dipengaruhi oleh perkembangan antarabangsa dalam pasaran ekonomi dan kewangan.

MSc kami dalam Ekonomi, Kewangan dan Pembangunan Antarabangsa berpusat di salah satu sekolah ekonomi terkemuka di UK. Kursus ini akan memberi anda pemahaman yang lebih maju tentang prinsip-prinsip teras ekonomi, melihat dengan teliti perdagangan antarabangsa, kewangan dan peratusan pasaran yang menjejaskan ekonomi membangun.

Apa yang anda akan belajar

Di samping menyediakan pemahaman yang menyeluruh mengenai mikroekonomi, makroekonomi dan ekonomi, kursus MSc International, Finance and Development kami memberi tumpuan kepada dua bidang tertentu.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Ekonomi dan kewangan adalah daya penggerak di sebalik semua keputusan yang membentuk masyarakat kita. ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ekonomi dan kewangan adalah daya penggerak di sebalik semua keputusan yang membentuk masyarakat kita.

Kursus MSc Ekonomi dan Kewangan kami ditawarkan oleh salah satu sekolah ekonomi terkemuka UK. Gabungan teori ekonomi dan kemahiran kewangan kuantitatif ini akan memberikan anda perspektif yang lebih luas dan lebih tajam mengenai pemakaian pasaran kewangan, dan melengkapkan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam dunia kewangan antarabangsa yang semakin berkembang dan semakin kompleks.

Apa yang anda akan belajar

Kursus MSc Ekonomi dan Kewangan kami menggabungkan kepakaran dan pengetahuan praktikal dari kedua-dua Sekolah Ekonomi dan Surrey Business School kami. Sebagai pelajar kursus ini, anda akan menggunakan prinsip-prinsip teras ekonomi utama untuk konteks perniagaan dan kewangan korporat, sambil menguasai kerumitan sistem perbankan dan kewangan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus Kewangan Korporat MSc Antarabangsa kami akan memberi anda pengetahuan teoritikal dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk bekerja sebagai profesional kewangan ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kursus Kewangan Korporat MSc Antarabangsa kami akan memberi anda pengetahuan teoritikal dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk bekerja sebagai profesional kewangan di syarikat atau institusi kewangan. Melalui gabungan modul saling berkaitan yang dipilih dengan teliti, anda akan belajar cara menavigasi persekitaran kewangan yang semakin kompleks, dinamik dan global.

Anda akan diajar oleh pakar penyelidik, ahli akademik dan profesional industri. Dikenali dan dihormati atas kepakarannya dalam kewangan korporat antarabangsa, Surrey Business School kami akan membimbing anda menerusi kombinasi pemikiran dan penyegaran semula teori akademik dan pengalaman industri.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

MSc kami di Nanoteknologi dan Tenaga Boleh Diperbaharui akan membolehkan anda menemui pelaksanaan praktikal nanosains dan kejuruteraan kuantum, nanomaterials, dan nanotek ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Bolehkah atom dan molekul memegang rahsia untuk menyelamatkan planet kita?

MSc kami di Nanoteknologi dan Tenaga Boleh Diperbaharui akan membolehkan anda menemui pelaksanaan praktikal nanosains dan kejuruteraan kuantum, nanomaterials, dan nanoteknologi untuk penjanaan dan penyimpanan tenaga boleh diperbaharui.

Anda akan diajar oleh pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa di Institut Teknologi Lanjutan Universiti, dan mendapat kemahiran khusus menerusi projek penyelidikan individu dalam kumpulan penyelidikan kami, menggunakan peralatan dan kemudahan terkini terkini.

Apa yang anda akan belajar

MSc kami dalam Nanoteknologi dan Tenaga Boleh Diperbaharui meneroka pelaksanaan praktikal nanosains dan kejuruteraan kuantum, nanomaterials dan nanoteknologi untuk tenaga boleh diperbaharui.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Jika anda seorang lulusan pelancongan yang sedia ada atau berpengalaman dalam sektor ini dan ingin mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya, inilah kursus untuk a ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Jika anda seorang lulusan pelancongan yang sedia ada atau berpengalaman dalam sektor ini dan ingin mengambil kemahiran anda ke peringkat seterusnya, inilah kursus untuk anda. Di Surrey, kami adalah salah satu daripada universiti terbaik di dunia yang menawarkan subjek: Sekolah Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan kami menduduki ranking 10 teratas di dunia untuk pengurusan perhotelan dan rekreasi di QS World University Rankings 2019.

Kami akan mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk meneruskan kerjaya dan pengetahuan anda yang akan memberi inspirasi kepada anda apabila anda mendedahkan betapa pentingnya pelancongan adalah untuk ekonomi dunia.

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus kami menyediakan batu loncatan yang sangat baik ke dalam kerjaya yang menarik. Anda akan mendapat manfaat daripada tradisi penyelidikan dan pengajaran yang panjang ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

"Kursus kami menyediakan batu loncatan yang sangat baik ke dalam kerjaya yang menarik. Anda akan mendapat manfaat daripada tradisi penyelidikan dan pengajaran yang panjang dan berterusan di Surrey Business School dalam kedua-dua pemasaran dan runcit.

Dijalankan oleh Jabatan Pemasaran dan Pengurusan Runcit, kursus ini akan meluaskan kecerdasan anda melalui gabungan pendekatan analitik dan fokus global.

Kursus ini juga akan menggalakkan anda untuk menjadi entrepreneurial dan inovatif, memberikan anda peluang yang berharga untuk melibatkan diri dengan masalah perniagaan sebenar sepanjang pengajian anda. "

Dr Alvina Gillani

Pemimpin Program

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Menjelang akhir kursus ini, anda akan dapat menggunakan pengetahuan pemasaran digital anda untuk mewujudkan kempen komunikasi pemasaran untuk kedua-dua media sosial dan s ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

"Teknologi telah mencipta cabaran dan peluang baru untuk perniagaan: dari produk dan perkhidmatan mereka hingga ke fungsi pengedarannya. Kursus pakar ini akan memberi anda pengetahuan teori dan kemahiran-kemahiran yang dicari majikan dalam persekitaran yang mencabar tetapi menarik ini.

Menjelang akhir kursus ini, anda akan dapat menggunakan pengetahuan pemasaran digital anda untuk mewujudkan kempen komunikasi pemasaran untuk kedua-dua media sosial dan saluran yang lebih tradisional. Anda juga akan mempunyai pemahaman praktikal tentang analisis pemasaran dan pengurusan saluran, jadi anda boleh membuat keputusan yang tepat dalam praktik. "

Anastasios Siampos... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus ini mempunyai tumpuan strategik, digital dan analisis, menggabungkan pengetahuan pemasaran khusus mata pelajaran dan kemahiran pemasaran digital dengan pengalaman ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kreatif, menghadap pelanggan, analitis, praktikal atau lebih: apa-apa pemasaran khusus yang anda inginkan, Pemasaran Strategik MSc kami boleh membantu anda ke sana.

Kursus ini mempunyai tumpuan strategik, digital dan analisis, menggabungkan pengetahuan pemasaran khusus mata pelajaran dan kemahiran pemasaran digital dengan pengalaman pemasaran yang praktikal.

Kursus ini tersendiri dalam fokusnya pada pemasaran digital dan media sosial, yang akan memberikan anda pemahaman yang lebih maju tentang prinsip-prinsip pemasaran kontemporari. Memahami digital sangat penting untuk pemasaran dalam dunia yang didorong data, dan kursus ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi aset untuk majikan masa depan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Acara menghiburkan, memaklumkan dan memberi inspirasi kepada orang ramai di seluruh dunia. Menyertai kursus Pengurusan Peristiwa MSc Antarabangsa kami meletakkan anda dal ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Acara menghiburkan, memaklumkan dan memberi inspirasi kepada orang ramai di seluruh dunia. Menyertai kursus Pengurusan Peristiwa MSc Antarabangsa kami meletakkan anda dalam kedudukan untuk memahami bagaimana mereka dibayangkan, dirancang, dipentaskan dan disesuaikan untuk penonton global.

Di samping reputasi antarabangsa kami dan sambungan global yang mengagumkan, belajar dengan kami akan bermakna anda akan belajar daripada tutor dengan pengalaman merangkumi festival, sukan, MICE, dan acara bukan keuntungan, dan dari perbualan oleh pakar industri terkemuka. Dengan maklum balas pelajar yang positif, Sekolah Pengurusan Hospitality dan Pelancongan kami adalah salah satu yang terbaik di dunia, yang menduduki ranking 10 teratas oleh QS World University Rankings 2019.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Mempelajari MSc kami dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa memberi anda akses kepada sambungan industri kami yang berpengaruh dan penyelidikan kami yang unik, berpand ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Mempelajari MSc kami dalam Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa memberi anda akses kepada sambungan industri kami yang berpengaruh dan penyelidikan kami yang unik, berpandangan jauh, dengan hormat dari Sekolah Hospitaliti dan Pelancongan yang mengilhamkan kami.

Menyediakan prospek pekerjaan siswazah yang cemerlang, sekolah itu menduduki tempat ke-3 dalam Panduan Universiti Lengkap 2020 dan lima teratas di UK oleh Guardian University Guide 2019. Begitu juga, sekolah itu juga menduduki ranking 10 teratas untuk pengurusan perhotelan dan percutian di Universiti QS World Tingkatan 2019 dan 10 teratas untuk perhotelan, masa lapang dan pelancongan di The Times dan Sunday Times Good University Guide 2019.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Dalam dunia global kami, hotel semakin meningkat dan bersaing untuk menetapkan penanda aras untuk pengalaman pelanggan manakala pada masa yang sama, memenuhi semua budaya ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Memeriksa anda dalam - bersedia untuk menjadi pemimpin hospitaliti.

Dalam dunia global kami, hotel semakin meningkat dan bersaing untuk menetapkan penanda aras untuk pengalaman pelanggan manakala pada masa yang sama, memenuhi semua budaya dan rasa. Kursus Pengurusan Hotel MSc International kami menyediakan anda pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi seorang pengurus dalam industri.

Gabungan kepakaran akademik kami dan rangkaian hubungan industri yang mengagumkan akan melengkapi anda dengan apa yang anda perlukan untuk membangunkan tahap pemahaman yang lebih maju mengenai operasi, pengurusan dan strategi yang berjaya dalam tuntutan hospitaliti moden dan moden.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

MSc kami dalam Pengurusan Hotel Strategik akan membimbing anda untuk menemui pemikiran strategik yang membuat pengalaman pelanggan yang tidak dapat dilupakan dalam indust ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

MSc kami dalam Pengurusan Hotel Strategik akan membimbing anda untuk menemui pemikiran strategik yang membuat pengalaman pelanggan yang tidak dapat dilupakan dalam industri perhotelan dan banyak lagi.

Sekolah Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan kami adalah salah satu tempat yang terbaik untuk mempelajari topik ini di dunia: kami menduduki ranking di 10 tempat teratas di seluruh dunia untuk perhotelan dan masa lapang di QS World University Rankings 2019. Graduan kami mempunyai rekod pekerjaan yang sangat baik, dan belajar dengan kami akan meletakkan anda dalam kedudukan yang baik untuk memajukan kerjaya anda.

Apa yang anda akan belajar

Sekiranya anda telah meneliti kursus dalam pengurusan hotel atau mempunyai pengalaman industri secara langsung, maka kursus ini direka untuk anda.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Pengurusan Kewangan Antarabangsa MSc kami akan memberi anda pengetahuan praktikal dan pemahaman tentang keadaan pasaran kewangan yang berubah dengan pantas, serta peluang ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Pengurusan Kewangan Antarabangsa MSc kami akan memberi anda pengetahuan praktikal dan pemahaman tentang keadaan pasaran kewangan yang berubah dengan pantas, serta peluang untuk melibatkan diri dengan masalah perniagaan yang sebenar.

Terima kasih kepada penyelidikan unik dan kekuatan pengajaran Surrey Business School, kami dapat memberikan anda akses kepada pelbagai kandungan antarabangsa. Ini termasuk pengetahuan kami mengenai ekonomi sedang pesat membangun, pasaran kewangan Eropah Anglo-Amerika dan kontinental dan banyak lagi.

Kursus ini akan menjadikan anda individu yang berpengalaman yang mampu berkembang ke kerjaya kewangan yang menarik di pelbagai syarikat antarabangsa.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Direka dengan penuh perhatian pada pasaran kerja siswazah antarabangsa, kursus Pengurusan MSc kami membolehkan anda untuk menukar ke kawasan subjek ini dari medan lain da ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Ini adalah kursus tuan yang akan merangsang sifat berdaya saing dan memberi makan cita-cita anda.

Direka dengan penuh perhatian pada pasaran kerja siswazah antarabangsa, kursus Pengurusan MSc kami membolehkan anda untuk menukar ke kawasan subjek ini dari medan lain dan memulakan kerjaya yang menarik.

Anda akan terdedah kepada dunia amalan perniagaan dan belajar dari contoh sebenar - dan pengajaran dan hubungan kami yang cemerlang dengan industri akan memberi anda kelebihan dengan majikan. Sumber dari organisasi, pengamal dan sarjana terkemuka, kandungan akademik kami mencerminkan penyelidikan yang terkenal di peringkat antarabangsa yang terkini di Surrey Business School.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
12 - 15 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus ini akan mengajarkan pendekatan sistematik kepada pengambilan keputusan dalam pengurusan pelaburan. Anda akan belajar daripada pengurus pelaburan dan akademik yang ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kursus ini akan mengajarkan pendekatan sistematik kepada pengambilan keputusan dalam pengurusan pelaburan. Anda akan belajar daripada pengurus pelaburan dan akademik yang berpengalaman, dan mengembangkan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam pengurusan pelaburan atau peranan analisis pelaburan dalam industri kewangan.

Kursus ini sesuai jika anda ingin memulakan kerjaya dalam pengurusan pelaburan, perbankan pelaburan, dana pencen, insurans, atau perkongsian pelaburan alternatif.

Anda akan belajar bagaimana menggunakan alat-alat terkemuka di pasaran seperti Bloomberg, dengan pensijilan Konsep Pasar Bloomberg termasuk dalam kursus. Anda juga akan berpeluang untuk menyediakan ujian Tahap 1 Penganalisis Kewangan Chartered.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Sekolah Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan kami berada di kedudukan teratas di peringkat global 10 dunia oleh QS World University Rankings 2019, jadi anda akan berada ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Apakah yang mendorong orang untuk melakukan perjalanan dan apakah harapan mereka?

Ini adalah jenis soalan yang akan anda pertimbangkan ketika anda belajar tentang apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus dalam industri pelancongan.

Sekolah Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan kami berada di kedudukan teratas di peringkat global 10 dunia oleh QS World University Rankings 2019, jadi anda akan berada di tangan yang hebat apabila anda melatih untuk membuat tanda anda dalam sektor ini. Anda juga akan mendapat manfaat daripada rekod prestasi cemerlang kami untuk kebolehpasaran siswazah dan hubungan industri kami yang sangat baik.

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Lebih empat bilion orang kini mengembara setiap tahun, dan perjalanan udara berkembang lebih dari lima peratus setahun. Pengurusan Pengangkutan Udara MSc kami akan member ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Lebih empat bilion orang kini mengembara setiap tahun, dan perjalanan udara berkembang lebih dari lima peratus setahun. Pengurusan Pengangkutan Udara MSc kami akan memberikan anda pengetahuan, kemahiran dan kepakaran yang anda perlukan untuk berjaya dalam perniagaan pengangkutan udara yang menarik.

Sekolah Pengurusan Perhotelan dan Pelancongan kami adalah salah satu yang terbaik di dunia, disenaraikan dalam 10 teratas di peringkat dunia oleh QS World University Rankings 2019. Anda akan mendapat manfaat daripada penyelidikan perintis kami, kedekatan kami ke dua dua lapangan terbang terbesar di UK , dan hubungan cemerlang kami dengan industri.

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Kursus ini akan mengajar anda cara menguruskan perniagaan multinasional. Anda akan belajar bagaimana untuk membangun dan melaksanakan strategi global, dan bagaimana membu ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Kursus ini akan mengajar anda cara menguruskan perniagaan multinasional. Anda akan belajar bagaimana untuk membangun dan melaksanakan strategi global, dan bagaimana membuat syarikat mana-mana saiz benar-benar antarabangsa.

Walaupun mendapat manfaat daripada penekanan kepada perniagaan dan inovasi dari Surrey Business School, anda akan digalakkan dan bermotivasi untuk mengembangkan kebolehan pemikiran kreatif dan praktikal anda.

Kami memastikan anda memiliki kemahiran dan pengetahuan yang dikehendaki oleh majikan, dan anda akan berpeluang untuk melibatkan diri dengan cabaran yang nyata dan kontemporer dalam perniagaan moden sepanjang pembelajaran anda.

Apa yang anda akan belajar... [-]
United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia kami akan memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk membantu organisasi yang bermutu dengan HR yang dinamik dan berfikiran ke ha ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia kami akan memberi anda kemahiran yang anda perlukan untuk membantu organisasi yang bermutu dengan HR yang dinamik dan berfikiran ke hadapan.

Kami menggabungkan pengajian akademik dengan pembangunan kemahiran profesional yang penting yang akan menarik perhatian bakal majikan. Kursus kami juga diiktiraf oleh Institut Personel dan Pembangunan Chartered.

Di luar program mengajar itu sendiri, belajar dengan kami juga memberi anda akses kepada ceramah menarik dan peristiwa rangkaian berharga dengan pemimpin HR, bengkel kemahiran dan banyak lagi. Anda juga akan mempunyai peluang untuk menjalankan penyelidikan HR yang digunakan dalam organisasi sebenar.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Perakaunan dan Kewangan MSc kami diajar oleh Surrey Business School. Anda akan lulus dengan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di syarikat multinasional dan menjadi ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Akauntan dan profesional kewangan membantu kita menavigasi perniagaan dunia yang luas dan rumit.

Perakaunan dan Kewangan MSc kami diajar oleh Surrey Business School. Anda akan lulus dengan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di syarikat multinasional dan menjadi pembuat keputusan yang berjaya dalam persekitaran kewangan global yang semakin kompleks.

Kursus ini bersifat praktikal dan akan menggalakkan anda untuk merangkul peluang tetap untuk melibatkan diri dengan masalah perniagaan sebenar sepanjang pengajian anda.

Apa yang anda akan belajar

Pada Perakaunan dan Kewangan MSc kami, anda akan mendapat pemahaman yang kukuh mengenai sistem perakaunan kewangan dan pengurusan yang popular dan bagaimana ia digunakan dalam membuat keputusan.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Sekolah Psikologi kami menubuhkan MSc pertama dalam Psikologi Alam Sekitar di dunia pada tahun 1973. Ia masih merupakan salah satu daripada beberapa jenisnya di dunia. ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Bagaimana persekitaran di mana kita hidup dan bekerja mempengaruhi bagaimana kita merasakan, berfikir dan bertindak?

Apa yang boleh dilakukan untuk mengubah interaksi antara orang dan persekitaran mereka untuk mewujudkan esok yang lebih baik?

Jika ini adalah jenis soalan yang memberi inspirasi kepada anda, maka belajar MSc kami dalam Psikologi Alam Sekitar dapat memotivasi dan mengubah cara pemikiran anda. Sekolah Psikologi kami menubuhkan MSc pertama dalam Psikologi Alam Sekitar di dunia pada tahun 1973. Ia masih merupakan salah satu daripada beberapa jenisnya di dunia.

Apa yang anda akan belajar

Akademik kami akan merangsang rasa ingin tahu anda dengan teori, kaedah dan amalan psikologi alam sekitar. Mengaplikasikan pengetahuan anda kepada masalah dunia semasa, anda akan bersedia untuk kerjaya anda kerana anda mencerminkan isu amalan profesional.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Sains kelakuan dan fikiran, perasaan dan pemikiran - psikologi adalah subjek yang bergerak pantas dan menarik. Msc kami yang intensif dan berdaya saing dalam Psikologi (P ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Sains kelakuan dan fikiran, perasaan dan pemikiran - psikologi adalah subjek yang bergerak pantas dan menarik. Msc kami yang intensif dan berdaya saing dalam Psikologi (Penukaran) membina anda di jalan untuk perubahan kerjaya yang menarik apabila anda melibatkan diri dalam dunia psikologi yang menarik.

Kami juga mengalu-alukan aplikasi jika anda sudah mempunyai ijazah dalam bidang psikologi dan memerlukan ijazah yang lain untuk mendapatkan asas siswazah untuk keahlian yang disewa dengan Persatuan Psikologi British.

Kursus ini diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British dan memenuhi piawaian tinggi Persatuan.

Apa yang anda akan belajar

MSc kami dalam Psikologi (Penukaran) akan membangunkan pengetahuan anda mengenai teori dan aplikasi praktikal psikologi kontemporari. Kami meletakkan penekanan khusus mengenai bagaimana psikologi diterapkan dalam amalan. Anda akan belajar mengenai bidang teras psikologi, seperti psikologi sosial, perkembangan dan kognitif, asas psikologi biologi, dan perbezaan individu.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Jika anda ingin menjadi penggerak di sebalik keberkesanan dan kesejahteraan di tempat kerja, serta perniagaan dan organisasi bantuan untuk mencapai potensi maksimum, maka ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

"Jika anda ingin menjadi penggerak di sebalik keberkesanan dan kesejahteraan pekerja di tempat kerja, serta membantu perniagaan dan organisasi dalam mencapai potensi maksimum, maka Psikologi Pekerjaan dan Organisasi MSc kami adalah untuk anda.

Diajarkan oleh ahli akademik dan pakar di barisan hadapan bidang mereka, kami mahu semua orang yang mempelajari kursus kami mendapat manfaat dan diilhami oleh penyelidikan dan pengalaman kami. Kami berbangga dengan Jabatan dan Masyarakat yang cemerlang di Surrey Business School.

Kami memperjuangkan persekitaran antara disiplin, yang terdiri daripada ahli psikologi organisasi dan pekerjaan, pakar sumber manusia dan pakar tingkah laku organisasi. "... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Surrey

Apabila masyarakat berkembang, dan teknologi di sampingnya, kami meletakkan tuntutan yang lebih besar di internet. Kedua-dua infrastruktur telekomunikasi tradisional dan ... [+]

Kenapa pilih kursus ini

Apabila masyarakat berkembang, dan teknologi di sampingnya, kami meletakkan tuntutan yang lebih besar di internet. Kedua-dua infrastruktur telekomunikasi tradisional dan upcoming akan terus berpindah ke internet dalam pelbagai cara berfikir ke hadapan. Terdapat permintaan yang semakin meningkat untuk graduan mahir yang boleh membangun dan menyokong rangkaian mudah alih dan perkhidmatan internet masa depan. Anda boleh menjadi salah seorang lulusan ini dengan mengkaji kursus ini.

Pada kursus MSc dalam Komunikasi, Rangkaian dan Perisian, anda akan mendapat manfaat daripada pakar-pakar di Pusat Inovasi 5G kami, yang menerajui perubahan dalam perlumbaan menarik kepada rangkaian komunikasi generasi akan datang.... [-]

United Kingdom Guildford
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
University of Surrey Guildford
Guildford, England, United Kingdom