Baca keterangan rasmi

Pengajaran dan penyelidikan bertaraf dunia

University of Lincoln telah dianugerahkan emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran 2017, dinilai sebagai menyampaikan pengajaran, pembelajaran dan hasil secara konsisten untuk para pelajarnya. Universiti juga telah menubuhkan reputasi antarabangsa untuk kualiti pengajaran dan penyelidikan, dengan para akademik dan pelajar bekerjasama dalam projek-projek utama di seluruh kawasan yang berbeza-beza sebagai rawatan kanser, pemuliharaan air dan teknologi rendah karbon.

Universiti Lincoln telah dipuji oleh Badan Jaminan Kualiti untuk pendekatannya untuk meningkatkan peluang pembelajaran pelajar. Lincoln menduduki ranking sebagai 50 institusi UK teratas dalam kedua-dua The Guardian University Guide 2018 dan Panduan Universiti Lengkap 2017. Universiti Lincoln juga telah dinamakan di sepuluh besar UK untuk kepuasan pelajar oleh pelajar pascasiswazah dan antarabangsa di Anugerah Pilihan Pelajar Whatuni 2017.

Lokasi pusat bandar bersejarah

Kampus yang memenangi anugerah University of Lincoln menyediakan persekitaran yang moden dan berpusatkan pelajar di Marina Brayford Pool yang indah, di mana semua yang anda perlukan berada di kampus atau hanya berjalan kaki singkat di pusat bandar. Dengan istana zaman pertengahan dan salah satu katedral terbaik di Eropah, Lincoln mempunyai sejarah dan rumah galeri, pawagam, membeli-belah, restoran, bar dan kelab malam.

Fakta Utama Mengenai Universiti Lincoln

1. Sebuah universiti yang bekerja dengan bandar dan seluruh negara

 • Universiti telah melabur kira-kira £ 200 juta di Kampus Kolam Brayford yang menakjubkan yang telah mengubah tapak pusat brownfield pusat bandar, menghidupkan semula kawasan itu dan menarik pelaburan dari sektor runcit, rekreasi dan hartanah. Kami merancang untuk melabur lebih £ 130 juta di kampus selama beberapa tahun akan datang.
 • University of Lincoln dianggarkan bernilai lebih dari 300 juta pound kepada ekonomi tempatan, menggandakan kadar pertumbuhan ekonomi tempatan, dan mewujudkan lebih daripada 3,000 pekerjaan baru.
 • Pusat inkubasi perniagaan yang memenangi anugerah universiti, Sparkhouse, telah menyokong lebih daripada 300 perniagaan baru dan berkembang untuk menubuhkan diri di rantau ini dan mewujudkan lebih 450 pekerjaan baru.

2. Menyokong industri UK dan ekonomi

 • Lincoln diiktiraf kerana menerajui usaha dalam perkongsian yang berjaya dengan perniagaan. Ini diserlahkan dalam ulasan baru-baru ini dalam hubungan antara industri dan akademik oleh Sir Andrew Witty dan Sir Tim Wilson.
 • Pusat Pengeluaran Makanan Kebangsaan di kampus Holbeach di Universiti adalah kemudahan latihan terkini yang ditaja dan dikemaskini oleh industri makanan berbilang bulat.
 • Universiti menyampaikan pembelajaran berasaskan pembelajaran untuk industri dan Kementerian Pertahanan, meningkatkan kemahiran tenaga kerja dan menyelamatkan pembayar cukai UK berjuta-juta pound.
 • Lincoln membuka sekolah kejuruteraan pertama yang dibina di UK selama 25 tahun dengan kerjasama Siemens plc. Pendekatan perintis untuk bekerja dengan majikan telah diakui melalui beberapa siri anugerah dan anugerah kebangsaan, termasuk Anugerah Pendidikan Tinggi Times dan Anugerah Lord Stafford.
 • Universiti telah mewujudkan pusat bandar baru Lincoln Science dan Inovasi Park dengan kerjasama Koperasi Lincolnshire sebagai pusat pelaburan dalam bidang sains dan teknologi. Perdana Menteri Joseph Banks Laboratories dibuka pada bulan September 2014.
 • Kepakaran para akademik dan graduan Lincoln tertanam dalam syarikat-syarikat nasional dan tempatan melalui Perkongsian Pengetahuan Pengetahuan.
 • Penyelidikan kontrak dan perundingan yang dibeli dari Universiti oleh perniagaan dan sektor awam dalam tempoh lima tahun yang lalu bernilai hampir £ 16 juta.

3. Penyelidikan dengan kesan sebenar untuk orang dan masyarakat

 • University of Lincoln menghasilkan penyelidikan utama dunia di banyak bidang.
 • Lebih daripada separuh (53%) penyelidikan yang dikemukakan oleh Universiti ke Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan kebangsaan 2014 telah diberi penilaian yang sangat baik di peringkat antarabangsa atau dunia - standard tertinggi yang mungkin.
 • Staf akademik Universiti ini mempunyai lebih daripada 60 profesor substantif, yang menyokong budaya penyelidikan yang berkembang maju dan pengalaman pelajar berkualiti tinggi.
 • Universiti ini menempatkan lebih daripada 40 pusat penyelidikan dan kumpulan penyelidikan, menyiasat subjek dari Kejuruteraan Visi dan Sistem Autonomi ke Pemuliharaan dan Warisan Budaya.
 • Projek penyelidikan utama dari masyarakat manfaat universiti di kawasan-kawasan yang bervariasi sebagai pembangunan vaksin baru, teknologi makanan pertanian, pengimejan perubatan untuk diagnosis kanser, pengawasan anti-pengganas, pemuliharaan bangunan bersejarah, rawatan insomnia dan pembangunan bahasa kanak-kanak.
 • Pendekatan pelbagai disiplin memastikan banyak projek melibatkan pakar dari seluruh Sekolah dan Kolej Universiti yang berbeza. Contohnya, Institut Lincoln untuk Kesihatan menyatukan kepakaran yang merangkumi sains berasaskan makmal untuk mengetengahkan campur tangan perubatan.
 • Universiti ini komited untuk mengajar penyelidikan dalam kurikulumnya, memberikan peluang kepada mahasiswa untuk bekerja dengan pelajar pascasiswazah dan staf akademik dalam projek penyelidikan melalui inisiatif Pelajar Lincoln sebagai Pelaksana.

4. pelajar yang sangat berpuas hati

 • Lincoln berada di kedudukan ke-11 di UK untuk kepuasan pelajar dalam Kajian Pelajar Kebangsaan (NSS) 2016. Di samping itu, Lincoln telah menduduki tempat ke-1 dalam pelbagai bidang subjek NSS termasuk Zoologi, Pengangkutan dan Perjalanan, Reka Bentuk, Biokimia dan Sains Haiwan.
 • Universiti ini komited untuk membangunkan graduan yang giat, dengan pelajar Lincoln menikmati prospek siswazah yang baik dan ramai yang memulakan perniagaan mereka sendiri yang berjaya. Sembilan puluh lima peratus daripada graduan yang paling baru-baru ini berada di tempat kerja atau melanjutkan pengajian enam bulan selepas menamatkan kursus mereka, dengan hampir tiga perempat dalam peranan peringkat siswazah [Destinasi Lawat Leaf dari Kajian Pendidikan Tinggi 2014/15, yang diterbitkan pada bulan Julai 2016].
 • Bekerjasama dengan Kesatuan Pelajar membolehkan Universiti Lincoln sentiasa meningkatkan pengalaman pelajar yang hebat

5. Komitmen terhadap kecemerlangan akademik

 • Dalam kajian Agensi Jaminan Kualiti yang paling terkini, Universiti menerima hasil yang sangat baik dan dipuji untuk cara inovatif di mana ia memberikan suara murid-muridnya.
 • Lincoln berbangga mendapat pengiktirafan oleh beberapa badan profesional, termasuk Majlis Perubatan dan Kebidanan, Royal Pharmaceutical Society of Great Britain, Majlis Profesion Kesihatan, Majlis Kerja Sosial Umum, Persatuan Psikologi British, Majlis Kebangsaan untuk Latihan Wartawan, Latihan Berkala Majlis, Institut Kesihatan Bertauliah, Institut Personel dan Pembangunan Chartered, Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered, Persatuan Undang-Undang, Majlis Peguam dan Institut Sains Bioperubatan.

6. Penglibatan global

 • Sekitar 100 kebangsaan yang berbeza diwakili di kalangan pelajar Universiti Lincoln.
 • Universiti mempunyai perkongsian dengan universiti-universiti utama di seluruh dunia dan Pusat Kajian Antarabangsa berusaha untuk memperluaskan jangkauan globalnya.
 • Universiti Lincoln menyokong syarikat dan pertubuhan multinasional dalam keperluan pendidikan, latihan, penyelidikan dan perundingan mereka.
 • Universiti telah memainkan peranan utama dalam perayaan tempatan, kebangsaan dan antarabangsa yang menandakan ulang tahun ke 800 Magna Carta pada tahun 2015, termasuk penciptaan 1215.today - platform seni digital baru yang disokong oleh Majlis Kesenian England.

7. Memandu perubahan dalam pendidikan tinggi

 • Universiti ini mengetuai projek Landskap Pembelajaran perintis untuk merancang ruang akademik masa depan.
 • Lincoln mengetuai Pelajar inovatif sebagai projek Pengeluar, inisiatif yang dibiayai oleh Akademi Pendidikan Tinggi yang direka untuk menyiasat dan menggalakkan penglibatan pelajar dalam penyelidikan dari awal pengajian mereka.
 • Naib Canselor Lincoln Profesor Mary Stuart adalah Ahli Lembaga Pembiayaan Pendidikan Tinggi untuk England dan Timbalan Pengerusi Perikatan Universiti.

8. Fokus komuniti yang kuat

 • Universiti Lincoln adalah penyokong Festival Buku Lincoln, Anugerah Perniagaan Lincolnshire, Anugerah Sukan Lincolnshire dan Festival Kekerapan Budaya Digital.
 • Kampus Brayford menawarkan tempat-tempat seni yang hebat di Pusat Seni Pertunjukan Lincoln, salah satu teater terbesar di rantau ini, tempat muzik Live Engine Shed dan galeri seni Projek Plus.
 • Universiti ini menganjurkan pelbagai kuliah umum percuma, termasuk siri ceramah siri Great Lives yang membawa pakar-pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk berkongsi pengalaman, pengalaman dan kepakaran mereka. Pembicara telah memasukkan Sir John Hurt, Profesor Lord Robert Winston, dan Baroness Susan Greenfield.
 • Universiti Lincoln adalah rakan kongsi di Lincoln Cultural and Arts Partnership, sebuah badan yang menyatukan organisasi awam dan swasta di seluruh bandar untuk menyokong dan meningkatkan pelancongan dan ekonomi pengunjung.
 • Siren FM, bertempat di studio standard industri di Lincoln School of Film & Media, adalah stesen radio komuniti berskala besar pertama di UK yang dianjurkan oleh sebuah universiti. Ia dinamakan Stesen Radio Timur Midlands pada tahun 2013 dan 2014.
 • Setiap tahun, lebih daripada 1,500 pelajar Lincoln menyumbang kira-kira 15,000 jam sukarela kepada projek komuniti berharga di dalam dan di sekitar bandar raya dan wilayah Lincolnshire yang lebih luas. Jumlah nilai ekonomi jam sukarela yang dijalankan oleh komuniti Universiti dianggarkan hampir £ 500,000.

9. Mobiliti sosial dan kepelbagaian

 • Universiti ini komited untuk meningkatkan aspirasi di antara 14 hingga 19 tahun, dan bekerja dengan sekolah tempatan dan negara untuk mempromosikan dan membantu perkembangan Pendidikan Tinggi.
 • Sebagai sebahagian daripada program Rangkaian Kebangsaan untuk Program Kerjasama Kolaborasi (NNCO), University of Lincoln mengetuai Rangkaian Outreach Lincolnshire, yang menggalakkan dan menyokong lebih ramai anak muda dari sekolah dan kolej tempatan untuk mengakses pendidikan tinggi.
 • Pada 2013 Lincoln menyertai Rangkaian Yayasan Sorrell dan Universiti menjadi tuan rumah Kelab Seni dan Rekaan Sabtu. Acara program percuma untuk murid sekolah menengah tempatan ini menggalakkan kreativiti dengan menyediakan tuisyen pakar dalam mata pelajaran reka bentuk dengan akses kepada kemudahan universiti terkemuka di universiti
 • Universiti ini menyokong para pelajar daripada latar belakang yang kurang bernasib baik dengan menawarkan sejumlah bendahari dan biasiswa. Ini termasuk Biasiswa Universiti Lincoln, Biasiswa Naib Canselor, Biasiswa Cemerlang, Biasiswa Siswazah Lincoln dan Bursary Blackburn. Melalui perkongsian industrinya, ia juga menawarkan Beasiswa Santander dan Siemens Engineering Bursaries.

10. Kualiti dan kejayaan dalam beberapa tahun yang singkat

 • Universiti Lincoln adalah kampus pusat bandar baru pertama yang akan dibina dalam 25 tahun terima kasih kepada langganan awam dan swasta yang menyumbang £ 32 juta.
 • Kampus Lincoln dibuka secara rasmi oleh Her Majesty The Queen pada tahun 1996. Bekas University of Lincolnshire dan Humberside menjadi Universiti Lincoln pada tahun 2001.
 • Universiti kini menjadi tuan rumah sekitar 13,000 pelajar dan 1,500 kakitangan di seluruh kampus di Lincoln, Riseholme dan Holbeach.
 • Kesatuan Pelajar Universiti Lincoln telah memenangi Anugerah Kesatuan Pelajar Tahun di Anugerah Kesatuan Kebangsaan Pelajar (NUS) 2014.
 • Kemudahan Universiti digunakan sebagai Kem Latihan Pra-Permainan oleh atlet Paralimpik menjelang Olimpik dan Sukan Paralimpik London 2012.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Lincoln

Program vokasional ini bertujuan untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk para arkitek yang bercita-cita tinggi. Program ini ditetapkan oleh Lembaga Pendaftar ... [+]

Kursus

Program vokasional ini bertujuan untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi untuk para arkitek yang bercita-cita tinggi. Program ini ditetapkan oleh Lembaga Pendaftaran Arkitek dan disahkan oleh Royal Institute of British Architects.

Kursus ini menggalakkan refleksi kritikal mengenai tujuan peribadi, pencapaian dan falsafah reka bentuk dalam rangka perdebatan teori berstruktur dan penyelidikan individu. Ia memberikan kebebasan untuk menyesuaikan pembelajaran anda dalam rangka kerja yang memenuhi keperluan Royal Institute of British Architects and Board of Registrars Arkitek Bahagian 2.

Terdapat penekanan untuk membangunkan kemahiran profesional melalui kajian individu, kerja kumpulan dan aktiviti studio. Anda akan mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada aspek-aspek seni bina yang paling menarik minat anda dan orang-orang yang sejajar dengan aspirasi kerjaya anda.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program vokasional ini menawarkan fleksibiliti untuk menyesuaikan pembelajaran anda dalam rangka kerja yang memenuhi kehendak Royal Institute of British Architects (RIBA) ... [+]

Kursus

Program vokasional ini menawarkan fleksibiliti untuk menyesuaikan pembelajaran anda dalam rangka kerja yang memenuhi kehendak Royal Institute of British Architects (RIBA) dan Lembaga Pendaftaran Arkitek (ARB).

Kursus ini menggalakkan refleksi kritikal mengenai tujuan peribadi, pencapaian dan falsafah reka bentuk dalam rangka perdebatan teori berstruktur dan penyelidikan individu. Terdapat penekanan untuk membangunkan kemahiran profesional melalui kajian individu, kerja kumpulan dan aktiviti studio.

Pelajar boleh menggunakan makmal dan bengkel untuk menggunakan teknik membuat model tradisional, serta teknologi fabrikasi digital. Setelah berjaya menyelesaikan program ini, anda boleh memilih untuk maju ke Diploma Pascasarjana dalam Amalan Profesional dan Pengurusan dalam Seni Bina (ARB / RIBA Bahagian 3) sebagai Pathway untuk menjadi arkitek berdaftar.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

University of Lincoln

Ijazah Sarjana ini adalah program interdisipliner, menggambarkan politik, ekonomi, sejarah, sosiologi, undang-undang antarabangsa, geografi dan kajian kebudayaan untuk me ... [+]

Kursus

Hubungan Antarabangsa menyediakan platform kritikal untuk memahami banyak isu kontemporari utama dan perdebatan masa kita.

Ijazah Sarjana ini adalah program interdisipliner, menggambarkan politik, ekonomi, sejarah, sosiologi, undang-undang antarabangsa, geografi dan kajian kebudayaan untuk meneroka isu-isu global seperti konflik, ketidaksamaan global, kedaulatan dan hak asasi manusia.

Pelajar mempunyai peluang untuk mengkaji isu-isu politik yang rumit, seperti agama dan sektarianisme, konflik dan pendemokrasian. Program ini bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kajian dan penyelidikan masa depan, serta peluang pekerjaan di bidang seperti perkhidmatan diplomatik, agensi pembangunan, sektor bukan kerajaan, kewartawanan, perundingan, organisasi antarabangsa dan serantau, dan sektor awam. Pelajar menyertai komuniti cendekiawan yang berkembang maju dan mungkin mempunyai akses kepada pelbagai aktiviti ekstrakurikuler termasuk pembicara luaran dan perjalanan belajar di luar negara.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Master ini dimaklumkan oleh komuniti penyelidikan abad ke-21 yang berkembang maju di University of Lincoln . ... [+]

Kursus

Program Master ini dimaklumkan oleh komuniti penyelidikan abad ke-21 yang berkembang maju di University of Lincoln .

MA 21st Century Literature memberikan anda peluang untuk membangunkan pemahaman kritis mengenai perkembangan semasa dalam kesusasteraan dengan mengambil sampel pelbagai jenis teks postmillennial. Anda akan berpeluang untuk mengembangkan pengetahuan menyeluruh tentang genre sastera dan memajukan kemahiran penyelidikan, komunikasi dan menulis.

Anda juga boleh mendapat manfaat daripada pertunangan dengan Kumpulan Penyelidikan Abad ke-21 Universiti, yang termasuk kekuatan dalam kesusasteraan Gothik, tulisan wanita, ekokitisme, fiksyen Amerika, dan kesusasteraan utopia, dan hubungan rapat Sekolah dengan Persatuan British untuk Pengajian Sastera Kontemporari (BACLS).... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah ini bertujuan untuk menyediakan latihan profesional dan praktikal yang diperlukan untuk kerjaya dalam dunia kewartawanan yang menarik. Ia juga menawarkan pendekata ... [+]

Kursus

Anda mempunyai peluang untuk diajar seni kewartawanan dari perspektif hands-on, multiplatform, dengan peluang untuk mengkhususkan diri dalam medium pilihan anda.

Anda juga mungkin berpeluang mendengar dari nama-nama teratas dalam industri kewartawanan - penceramah tetamu terdahulu termasuk wartawan terkenal di dunia John Pilger, Pengarah BBC London 2012 Roger Mosey dan Ketua Channel 4 News Dorothy Byrne.

Sekolah Bahasa Inggeris

Pentauliahan

Sekolah ini telah menjadi salah satu institusi pertama di Eropah untuk dianugerahi anugerah 'Diiktiraf untuk Kecemerlangan' oleh Persatuan Latihan Kewartawanan Eropah (EJTA).

Bagaimana anda belajar

Kajian ini akan menjadi gabungan bengkel praktikal, kuliah, dan seminar. University of Lincoln mempunyai perpustakaan akademik yang luas yang boleh digunakan untuk kajian bebas.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MA dalam Kriminologi dan Keadilan Jenayah menantang pelajar untuk melibatkan diri dengan isu kontemporari yang dihadapi oleh sistem keadilan jenayah dari perspektif krimi ... [+]

Kursus

Dalam abad ke-21, cara yang kita bertindak sebagai masyarakat kepada jenayah dan pengkhianatan adalah di bawah pengawasan yang lebih besar daripada sebelumnya. Bagaimana kita bertindak balas terhadap kes-kes penderaan seksual bersejarah, penggunaan pemenjaraan sebagai cara yang adil dan berkesan untuk menghukum atau memulihkan penjenayah, dan cabaran-cabaran yang ditimbulkan oleh jenayah terancang dan keganasan antarabangsa, bermakna biasiswa kriminologi dan undang-undang dibawa ke barisan hadapan.

Kursus ini direka untuk memberi pelajar kepada alat-alat konseptual yang diperlukan untuk melibatkan diri dengan isu-isu tersebut, menyebarkan pelbagai kemahiran kognitif, analitis dan umum yang boleh dipindahturunkan termasuk menilai dan menilai bukti, menafsirkan data, menghasilkan dan mensintesis maklumat, dan menubuh hujah-hujah yang beralasan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MA Pemuliharaan Warisan Budaya adalah program tangan, yang diajarkan oleh pakar dalam bidang, memberikan anda peluang untuk mengembangkan pelbagai kemahiran konservasi la ... [+]

Kursus

University of Lincoln bertujuan menyediakan persekitaran yang ideal untuk memajukan pengetahuan dan kemahiran pemuliharaan anda di peringkat pasca siswazah.

Anda akan mempunyai akses kepada pelbagai bahan bersejarah dan boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada rawatan pemulihan, pemuliharaan pencegahan atau pengurusan koleksi.

Bagi mereka yang telah bekerja dalam pemuliharaan, pilihan pembelajaran campuran membolehkan penyerahan projek-projek praktikal yang diperoleh dari tempat pekerjaan anda sekarang.

Sekolah Sejarah

Bagaimana anda belajar

Kebanyakan tutor dan juruteknik Pemelihara adalah konservator berkelayakan dengan pengalaman profesional yang luas dalam muzium dan industri warisan. Peluang pembelajaran yang digabungkan yang menggabungkan fleksibiliti, sokongan dan keterampilan akademik juga wujud bagi mereka yang sudah bekerja dalam pemuliharaan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kursus ini direka untuk membangunkan pemahaman yang kritikal dan kemahiran analisis yang luas yang boleh memberi manfaat kepada kerjaya dalam sektor warisan, muzium dan p ... [+]

Kursus

Sejarah Lincoln yang panjang dan menarik, bersama-sama dengan pelbagai sumber zaman pertengahan, menjadikannya lokasi yang ideal untuk menjalankan kajian lanjut mengenai Zaman Pertengahan.

Kursus ini direka untuk membangunkan pemahaman yang kritikal dan kemahiran analisis yang luas yang boleh memberi manfaat kepada kerjaya dalam sektor warisan, muzium dan pengajaran. Modul teras kelihatan untuk menyediakan asas dalam kemahiran yang diperlukan untuk kajian lanjutan. Pelajar juga boleh memilih dari palet yang menarik modul pilihan: ini berbeza dari tahun ke tahun tetapi boleh termasuk Latihan Abad Pertengahan, Alasan dan Pemberontakan, dan Emosi Awam dan Swasta di Zaman Pertengahan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

The MA Gender Studies menawarkan peluang untuk meneroka gagasan jantina dan mendapat pengetahuan mengenai isu-isu jantina kontemporer dalam konteks global, pada tahap yan ... [+]

Kursus

The MA Gender Studies menawarkan peluang untuk meneroka gagasan jantina dan mendapat pengetahuan mengenai isu-isu jantina kontemporer dalam konteks global, pada tahap yang lebih maju.

Ijazah Sarjana ini diilhamkan oleh rasa ingin tahu mengenai jantina, bagaimana jantina beroperasi, perbezaan jantina yang dibuat dan bagaimana jantina mungkin dibayangkan dengan cara yang boleh memudahkan rintangan dan perubahan.

Pelajar akan digalakkan untuk menilai secara kritikal anggapan mereka sendiri, dan, yang paling penting, untuk mempersoalkan tanggapan jantina yang popular dan umum.

The MA Gender Studies memberikan penekanan yang besar terhadap kaedah penyelidikan lanjutan, yang membolehkan pelajar mengasah kemahiran penyelidikan kualitatif dan kuantitatif, dan menyokong mereka untuk menjadi penyelidik yang yakin dengan hak mereka sendiri. Program ini melibatkan pelbagai spesialisasi mata pelajaran di Sekolah Ilmu Sosial dan Politik dan menghubungkan pelajar dengan tutor yang merupakan pemimpin penyelidikan dalam bidang pengajian mereka masing-masing.Suasana di Sekolah Ilmu Sosial dan Politik adalah bersahaja dan mesra. Semua pelajar dijemput menghadiri siri seminar penyelidikan Sekolah. Pengajar boleh didekati dan berminat untuk menyokong pelajar dalam kajian peribadi dan laluan kerjaya mereka.... [-]
United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini direka untuk menawarkan pertemuan interdisipliner dengan beberapa perkembangan dan litar terkini dalam teori media dan budaya. ... [+]

Kursus

Program ini bertujuan untuk menyediakan asas menyeluruh dalam asas falsafah pengantaraan dan amalan budaya dan untuk menyiasat perdebatan teoritis utama yang membentuk semula bidang yang berkembang dan pelbagai ini.

Kesesuaian program dicapai melalui hubungan rapat antara modul teras dan modul pilihan khusus. Anda akan berpeluang untuk meneroka pelbagai aspek mengenai kemunculan media ekologi, yang mencerminkan kepentingan penyelidikan pasukan kursus. Peluang akan dibentangkan untuk menganalisis proses dan fenomena kebudayaan abad ke-21 dalam konteks global dan melibatkan diri dalam amalan penyelidikan refleksif dan percubaan.

Bagaimana anda belajar

Pengajaran dan pembelajaran program akan dijalankan melalui kuliah, seminar, persembahan, kumpulan bacaan dan tutorial peribadi. Anda akan mempunyai peluang untuk mengembangkan kemahiran anda untuk bekerja sebagai individu dan sebagai ahli kumpulan untuk menghasilkan persembahan solo dan kumpulan, esei, projek dan disertasi.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MA yang dipimpin amalan ini menawarkan peluang untuk memajukan pemahaman praktikal dan teori anda tentang proses pengeluaran media dalam persekitaran profesional dan krea ... [+]

Kursus

MA yang dipimpin amalan ini menawarkan peluang untuk memajukan pemahaman praktikal dan teori anda tentang proses pengeluaran media dalam persekitaran profesional dan kreatif.

Program ini dimaklumkan oleh para profesional industri dan pasukan akademik kami yang terlibat secara aktif dalam penyelidikan, amalan profesional, pembuatan filem, dan penerbitan. Anda akan mempunyai peluang untuk mengembangkan kemahiran profesional yang diperlukan oleh pengurus kanan dan profesional dalam media dan untuk menampung etika, undang-undang dan rangka kerja pengawalseliaan yang mengawal dan menjejaskan industri.

Anda akan berpeluang untuk mengembangkan kemahiran pengeluaran praktikal anda di Pusat Penyiaran Media kami. Anda akan mempunyai peluang untuk menyesuaikan pembelajaran anda dengan minat dan aspirasi kerjaya anda dengan memilih untuk memberi tumpuan kepada pengeluaran kreatif program dalam bentuk fiksyen, dokumentari atau percubaan merentasi pelbagai platform media.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MA kami dalam Penulisan Kreatif memberikan peluang untuk bekerja rapat dengan pengamal kreatif dan mengamati profesional dari industri penerbitan di kuliah tetamu. ... [+]

Kursus

MA kami dalam Penulisan Kreatif memberikan peluang untuk bekerja rapat dengan pengamal kreatif dan mengamati profesional dari industri penerbitan di kuliah tetamu.

Program ini bertujuan untuk menggalakkan anda mengimbangi amalan kreatif dengan analisis kritis, mencerminkan proses pengeluaran dan mengasah kemahiran anda. Terdapat penekanan yang kuat terhadap penulis produktif sebagai pembaca yang produktif yang akrab dengan kesusasteraan yang dihasilkan di sekelilingnya.

Anda mempunyai peluang untuk bekerja dalam pelbagai genre sastera dan ada sokongan untuk pelajar yang ingin menerbitkan karya mereka. Terdapat peluang untuk membangunkan portfolio kerja kreatif dan membina rangkaian hubungan sebagai persiapan untuk kerjaya dalam industri kreatif.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Perhubungan Awam MA direka untuk meneroka peranan penasihat PR dalam organisasi komersial dan bukan keuntungan. Terdapat penekanan terhadap teori dan keupayaan un ... [+]

Kursus

Program ini mengiktiraf perubahan pesat yang berlaku dalam persekitaran komunikasi dan memberi anda peluang untuk membangunkan kemahiran untuk bekerja di platform multimedia dan digital. Pengajaran mengambil tumpuan antarabangsa, sebagai pengiktirafan bahawa banyak badan korporat dan agensi-agensi PR beroperasi dalam keadaan global.

Anda akan mempunyai peluang untuk penyelidikan dan perkembangan kritikan dalam praktik PR dengan tumpuan pada pendekatan etika untuk bercerita dalam era post-Leveson. Anda mempunyai peluang untuk membangunkan kemahiran pengurusan strategik yang diperlukan untuk menjadi pengamal perhubungan awam yang fleksibel dan reflektif.

Terdapat peluang untuk menyertai syarikat PR yang dijalankan oleh pelajar kami, Cygnet PR.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Politik MA memberikan anda peluang untuk membangunkan pemahaman yang lebih maju tentang politik dan pembuatan dasar di seluruh negara dan antarabangsa. Anda boleh menerok ... [+]

Kursus

Politik MA memberikan anda peluang untuk membangunkan pemahaman yang lebih maju tentang politik dan pembuatan dasar di seluruh negara dan antarabangsa. Anda boleh meneroka isu-isu kritikal yang mendorong proses politik dan mengkaji peranan negara dalam tadbir urus masyarakat. Anda boleh mempertimbangkan cabaran kontemporari, seperti penggubalan dasar dan pelaksanaan dalam bidang-bidang seperti kaunter keganasan, kesaksamaan jantina, dan kesihatan. Bersama tutor dan rakan sebaya, anda berpeluang untuk terlibat dalam perbincangan penting mengenai masa depan demokrasi perwakilan di Britain dan secara global.

Program ini mendapat kepakaran dalam Sekolah Ilmu Sosial dan Politik, dan anda boleh mendapat manfaat daripada sokongan rapat oleh ahli akademik pakar. Ciri utama adalah penyediaan modul teras yang bertujuan untuk membiasakan diri dengan kemahiran penyelidikan lanjutan. MA dalam Politik direka untuk membantu anda untuk menjadi penyelidik yang yakin dengan keupayaan untuk meneroka semua dimensi proses pembuatan polisi.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini bertujuan memberi para pereka peluang untuk mengasah amalan kreatif dan profesional mereka dengan bekerja bersama ahli akademik dan pengamal dalam persekitara ... [+]

Kursus

Program ini bertujuan memberi para pereka peluang untuk mengasah amalan kreatif dan profesional mereka dengan bekerja bersama ahli akademik dan pengamal dalam persekitaran studio yang dinamik dan interdisipliner.

The Lincoln School of Design menawarkan kebebasan kreatif untuk meneroka disiplin pilihan anda dan peluang untuk mengembangkan amalan kritis anda. Anda boleh menyertai komuniti antarabangsa pengamal dan penyelidik kreatif dengan pelbagai peluang untuk bekerjasama dengan rakan pereka dan membina rangkaian hubungan industri.

Bagaimana anda belajar

Oleh kerana penghantaran mata pelajaran yang luas, terdapat empat Pathways mungkin dalam program Reka Bentuk MA yang boleh dipilih oleh pelajar:... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Sarjana secara akademik yang ketat ini direka untuk memberikan peluang kepada anda untuk mengembangkan pengetahuan pakar anda tentang sejarah dan peluang untuk me ... [+]

Kursus

Pengajaran dimaklumkan oleh kepakaran penyelidikan di Sekolah Sejarah

Anda boleh mendapat manfaat daripada sumber-sumber sejarah yang terdapat di bandar Lincoln, termasuk arkib bahan yang luas di arsip Media di kampus di Tengah England (MACE) dan Pusat Komando Bomber Antarabangsa. Terdapat juga Perpustakaan Wren di Katedral Lincoln yang mempunyai beberapa ribu buku moden awal.

Anda akan mempunyai peluang untuk menjalankan projek penyelidikan bebas mendalam dan mempunyai peluang untuk menghasilkan disertasi terperinci.

Bagaimana anda belajar

Modul-modul yang diajar disampaikan melalui satu siri seminar. Apabila meneliti dan menulis disertasi anda, anda boleh disokong oleh beberapa siri mesyuarat tutorial dengan penyelia anda.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program MA ini direka bentuk untuk graduan seni, seni bina dan reka bentuk yang ingin mengkhususkan diri dalam pendekatan kreatif untuk interior dalam bangunan dan reka b ... [+]

Kursus

Program ini direka untuk membolehkan anda meneroka potensi ruang dan struktur dengan input daripada pensyarah dan pengamal. Anda boleh mendapat manfaat daripada persekitaran studio pelbagai disiplin di Sekolah Seni Bina

MA ini memberi anda peluang untuk mengembangkan pendekatan intelektual dan kreatif anda untuk mempertimbangkan seni bina dalaman dalam konteks bangunan dan reka bentuk alam sekitar.

Bagaimana anda belajar

Anda boleh belajar sepenuh masa, sambilan atau berasaskan pekerjaan dan boleh mengubah mod pembelajaran anda pada akhir mana-mana peringkat. Semua pelajar mendaftar dalam program Sarjana. Anda kemudian boleh memilih untuk mengambil kelayakan peringkat atau meneruskan program penuh.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kewartawanan MA kami (Digital) bertujuan untuk menyediakan program inovatif, berpandangan ke hadapan yang menyediakan anda untuk kerjaya yang bekerja di barisan hadapan r ... [+]

Kursus

Program ini mempunyai penekanan pada aspek teknikal kewartawanan digital, serta kemahiran penulisan dan pengeluaran teras. Anda akan berpeluang untuk belajar tentang kerja wartawan dan pakar wartawan, dan peluang untuk mengembangkan bidang minat anda sendiri, memilih mata pelajaran, gaya, dan media yang mempunyai minat khusus.

Di samping peluang untuk memperoleh kemahiran praktikal, anda boleh melakukan analisis akademik dalam pelbagai isu kritikal dan teoritis, seperti hubungan antara kewartawanan digital dan hak asasi manusia.

Peletakan kerja dua minggu dirancang untuk memberi anda peluang untuk mengalami persekitaran kewartawanan profesional dan membolehkan anda menyambung pembelajaran akademik dengan amalan profesional. Penempatan kerja ini merupakan ciri penting, diajar dan dinilai kursus.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MA praktikal dan teori ini memberi tumpuan kepada kajian pelaporan perang, hak asasi manusia antarabangsa dan peranan kewartawanan dalam resolusi konflik. ... [+]

Kursus

Kursus ini bertujuan untuk menawarkan program pengajian pascasiswazah yang mencabar dengan peluang untuk mendapatkan pengalaman bersendirian di media cetak dan dalam talian, radio, dan TV. Ia direka untuk menyediakan pendidikan profesional dalam kewartawanan, yang membolehkan anda untuk mengembangkan kemahiran praktikal dan intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam media.

Kursus ini direka untuk merayu kepada mereka yang terlibat dengan hak asasi manusia dan isu-isu yang berkaitan dengan peperangan dan keamanan, dan yang mencari peluang untuk membangunkan kemahiran kewartawanan yang perlu untuk menyampaikannya kepada masyarakat yang lebih luas.

Anda akan mempunyai peluang untuk menjalankan analisis akademik mengenai pelbagai pendekatan kritikal terhadap kajian perang dan media, kewartawanan dan penyelesaian konflik serta kewartawanan dan hak asasi manusia antarabangsa. Projek akhir anda memberi peluang untuk memberi tumpuan kepada bidang tertentu dalam bidang kewartawanan, perang, dan hak asasi manusia antarabangsa.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Master ini, yang dikendalikan oleh wartawan sukan bekas dan sedang mengamalkan, dirancang untuk mempersiapkan anda untuk karir yang menarik dalam kewartawanan suk ... [+]

Kursus

Anda akan mempunyai peluang untuk membangunkan kemahiran untuk melaporkan peristiwa sukan tempatan dan kebangsaan dan anda diberi peluang untuk menyiarkan dan menghasilkan kandungan sukan anda sendiri di salah satu platform media berasaskan kampus kami.

Skim penempatan kerja program memberi anda peluang untuk mendapatkan pengalaman praktikal yang direka untuk membantu mempersiapkan anda untuk berkarier di sektor ini. Sebelum ini, para pelajar dapat menarik pengalaman dengan BBC Sport dan BBC Radio 5 Live, talkSPORT dan ITV.

Anda juga mempunyai peluang untuk mendengar dari beberapa penceramah tetamu. Pembesar suara terkini telah merangkumi Pengarah BBC London 2012 Roger Mosey, Pengawal 5 Live Jonathan Wall, Editor FourFourTwo David Hall dan pengulas ITV Clive Tyldesley.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pendidikan MA menawarkan kepada praktisi dan peluang pendidik yang bercita-cita untuk belajar, menerapkan dan menghasilkan pengetahuan kritikal dalam bidang Pendidikan di ... [+]

Kursus

Program ini dirancang sekitar tiga modul teras dan dua modul pilihan. Modul teras bertujuan untuk menyokong pelajar dalam mengenal pasti soalan penyelidikan khusus mereka melalui semakan kritikal kesusasteraan; membangunkan pengetahuan, pemahaman dan kemahiran praktikal yang diperlukan dalam kaedah penyelidikan yang sesuai; dan menghasilkan satu penyelidikan lanjutan yang menarik. Modul pilihan membolehkan anda memperdalam pengetahuan mata pelajaran anda yang sedia ada dan meluaskan penghargaan anda terhadap kajian pendidikan.

MA dalam Pendidikan adalah program pengajian lanjutan untuk sesiapa sahaja yang ingin mendalami pengetahuan mereka secara umum, dan bagi mereka yang ingin membuat hubungan antara amalan pendidikan, teori dan penyelidikan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Sektor kebudayaan dan warisan mengalami pertumbuhan pesat di dunia. Pengurusan Kebudayaan dan Warisan MA bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan anda terhadap permintaan ... [+]

Kursus

Sektor kebudayaan dan warisan mengalami pertumbuhan pesat di dunia. Pengurusan Kebudayaan dan Warisan MA bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan anda terhadap permintaan tertentu mengurus tarikan dan koleksi dalam persekitaran ini.

Program ini diajarkan secara bersama oleh ahli akademik dalam bidang pelajaran Pelancongan / Acara dan Sejarah / Warisan, yang dapat merangkumi kepakaran praktikal dan pengalaman penyelidikan yang luas dan membawa pandangan perniagaan, sains sosial dan kemanusiaan kepada program.

Di samping itu, manfaat kursus dari penceramah tetamu dari industri yang berkaitan. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam projek-projek live yang menarik yang bertujuan untuk membangunkan kemahiran pengetahuan dan pengurusan, dari perspektif penonton dan penyedia. Pelajar juga berpeluang untuk mengambil bahagian dalam lawatan belajar ke tarikan kebudayaan dan warisan di dalam dan di sekitar Lincoln untuk memohon dan mengkritik konsep semasa dan teori mengurus tarikan, yang kosnya dilindungi oleh Sekolah.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Lincoln

MSc yang berfokus di peringkat antarabangsa dalam Pengurusan Acara direka untuk menyediakan anda kerjaya dalam industri acara. Walaupun ketidaktentuan ekonomi dan ketidak ... [+]

Kursus

MSc yang berfokus di peringkat antarabangsa dalam Pengurusan Acara direka untuk menyediakan anda kerjaya dalam industri acara. Walaupun ketidaktentuan ekonomi dan ketidakpastian politik, industri peristiwa kekal menjadi penyumbang utama kepada ekonomi global, kebangsaan dan serantau dan pasaran buruh.

Saiz dan dinamika tenaga kerja peristiwa dan khalayak pelbagai budaya bermakna terdapat keperluan berterusan untuk pengurus dan penganalisis yang canggih. Sebagai komponen penting dalam ekonomi perkhidmatan dan pengalaman, sektor acara terus memerlukan profesional yang boleh disesuaikan dan berkemahiran tinggi yang memahami bukan sahaja proses perancangan dan pengurusan acara tetapi juga keupayaan untuk mengurus dalam persekitaran yang mencabar di mana peristiwa diadakan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Krisis MSc dan Pengurusan Bencana menggabungkan kawasan-kawasan pengurusan krisis, pengurusan risiko dan pengurusan bencana dengan tujuan menyediakan pelajar dengan pelua ... [+]

Kursus

Krisis MSc dan Pengurusan Bencana menggabungkan kawasan-kawasan pengurusan krisis, pengurusan risiko dan pengurusan bencana dengan tujuan menyediakan pelajar dengan peluang untuk membangunkan pemahaman mengenai pendekatan semasa terhadap krisis dan bencana serta kesan yang mungkin berlaku terhadap perniagaan, komuniti dan negara. Khususnya, program ini menangani masalah gangguan kepada perniagaan dan keperluan untuk kesediaan, tindak balas dan strategi pemulihan untuk meminimumkan kerugian ekonomi dan manusia yang timbul daripada krisis dan bencana dari asal-usul semula jadi dan manusia.

Terdapat permintaan global yang semakin meningkat bagi perniagaan, masyarakat dan negara untuk meningkatkan daya tahan mereka kepada krisis dan bencana yang berpotensi, terutamanya melalui penggunaan prinsip krisis dan pengurusan bencana, kesiapsiagaan bencana, respons dan perancangan pemulihan.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Dengan menggunakan analisis kritikal, refleksi diri, dan teknik penyelesaian masalah, ijazah Pengurusan Sumber Manusia MSc (HRM) menyediakan peluang kepada pelajar untuk ... [+]

Kursus

Akreditasi profesional, hubungan industri, dan tumpuan perniagaan membuat program ini sesuai jika anda kini terlibat dalam sumber manusia atau berminat dalam mengejar kerjaya di kawasan ini.

Dengan perspektif akademik dan pengamal yang berbeza, anda akan mempunyai peluang untuk mencari cara baru menguruskan orang di tempat kerja moden, dengan mengambil kira perkembangan orang dan hubungan pekerja dan memahami kebimbangan perniagaan yang lebih luas dari pengurusan kanan. Anda akan dicabar untuk berfikir secara kritikal mengenai hal-hal pengurusan organisasi dan refleksi diri.

Program ini memberi peluang untuk memperoleh kelayakan yang diiktiraf secara profesional yang akan membantu memenuhi keperluan pengamal HRM yang semakin meningkat untuk memegang kelayakan Institusi Kakitangan dan Pembangunan Bertauliah (CIPD).... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program MSc Biotechnology bertujuan untuk memberi para pelajar peluang untuk mengembangkan pengetahuan, pemahaman, pengalaman praktikal dan latihan teori peringkat lanjut ... [+]

Kursus

Program MSc Biotechnology bertujuan untuk memberi para pelajar peluang untuk mengembangkan pengetahuan, pemahaman, pengalaman praktikal dan latihan teori peringkat lanjutan, dengan tumpuan khusus terhadap pendekatan biologi moden dan biologi sistem kepada bioteknologi yang baru muncul.

Kursus ini direka untuk menyediakan asas yang baik dalam bioteknologi teras, dan latihan pakar dalam bioteknologi perubatan, industri, alam sekitar dan penapaian dengan peluang untuk menyelesaikan projek penyelidikan dalam salah satu bidang ini.

Program ini juga bertujuan menyediakan latihan dan sokongan dalam membangunkan pelbagai kemahiran profesional utama, termasuk komunikasi, analisis kritikal dan pemikiran, pengurusan projek dan masa, penulisan saintifik, kerja berpasukan, etika, teknologi maklumat dan pengurusan kerjaya.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Di Sekolah Matematik dan Fizik, anda akan mempunyai peluang untuk memajukan pengetahuan anda tentang fizik pengkomputeran, sambil membangunkan kemahiran penyelidikan anda ... [+]

Kursus

Di Sekolah Matematik dan Fizik, anda akan mempunyai peluang untuk memajukan pengetahuan anda tentang fizik pengkomputeran, sambil membangunkan kemahiran penyelidikan anda dan bekerja bersama pakar.

Fisika pengkomputeran adalah bidang pengajian asas yang menonjolkan pelbagai topik yang luas. Semasa penyelidikan anda, anda akan berpeluang untuk bekerjasama dengan pakar di lapangan dan mungkin mempunyai peluang untuk membangunkan kerjasama nasional dan antarabangsa yang kuat.

Penyelidikan dalam Fisika Komputasi merangkumi spektrum yang luas, termasuk bidang yang berbeza daripada bahan lembut nanostructured, bahan aktif, sains bahan dan biofizik molekul. Anda mendapat manfaat daripada penyelia akademik berdedikasi, program latihan yang mendalam dan kemudahan pengkomputeran pakar.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Majikan semakin berusaha untuk merekrut graduan yang dapat menunjukkan bahawa mereka mempunyai kemahiran dan kebolehan peringkat tinggi untuk berjaya dalam pengurusan log ... [+]

Kursus

Ijazah MSc Logistics dan Global Operations menyediakan peluang kepada pelajar untuk meneroka amalan dalam konteks teori kontemporari dan penyelidikan yang berkaitan dalam bidang Pengurusan Logistik dari perspektif antarabangsa.

Program ini bertujuan untuk membangunkan visi strategik para pelajar yang memberi tumpuan kepada pembangunan pemikiran kreatif dan pengurusan proaktif. Program ini mengakui bahawa semua organisasi, tempatan dan global, sentiasa berubah dan berusaha untuk memastikan bahawa pengurus mengembangkan pengetahuan dan kompetensi yang diperlukan untuk mengatasinya. Program pengajian membolehkan pembelajaran konteks dan situasi khusus.

Kuliah, seminar, kajian kes dan penceramah tetamu bertujuan untuk memberi pelajar pemahaman yang kaya dan menyeluruh terhadap subjek itu. Diharapkan graduan akan bersedia untuk memulakan kerjaya dalam pengurusan atau perundingan di bidang yang berkaitan dengan logistik dan operasi di skala tempatan dan global.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pemasaran MSc dengan gelaran Mewah 'di Lincoln menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengkhusus dalam barangan mewah dan pengurusan jenama. Program ini bertujuan untuk ... [+]

Kursus

Pemasaran MSc dengan gelaran Mewah 'di Lincoln menawarkan peluang kepada pelajar untuk mengkhusus dalam barangan mewah dan pengurusan jenama. Program ini bertujuan untuk mengembangkan pengetahuan menyeluruh tentang teori pemasaran dan perancangan, pemikiran strategik dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk menjamin kerjaya dalam sektor barangan mewah dan pengalaman.

Program ini diajar oleh sekumpulan akademik antarabangsa. Di samping itu, kursus ini akan mendapat manfaat daripada penceramah tetamu, yang profesional dalam organisasi yang terkenal dan inovatif.

Pelajar boleh mengakses satu set acara kerjaya eksklusif yang membantu membina CV, menangani ujian psikometrik, dan merumuskan aplikasi yang berkesan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Pembangunan dan Rekabentuk MSc direka untuk membina kemahiran pengaturcaraan komputer sedia ada pelajar untuk menyediakan pengetahuan dan kemahiran untuk membangunkan per ... [+]

Kursus

Pembangunan dan Rekabentuk MSc direka untuk membina kemahiran pengaturcaraan komputer sedia ada pelajar untuk menyediakan pengetahuan dan kemahiran untuk membangunkan permainan video kontemporari, menggunakan pelbagai alat dan platform canggih, seperti realiti maya.

Konteks industri adalah aspek penting dalam program ini, dan pelajar juga mempelajari topik reka bentuk permainan yang boleh digunakan untuk kerja industri dan penciptaan permainan bebas, serta teknik penyelidikan yang sesuai untuk kajian lanjut pasca siswazah. Ini disokong oleh pengalaman industri kakitangan kami, yang kebanyakannya telah digunakan dalam industri permainan, atau mempunyai hubungan aktif semasa dengan industri.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan MSc dan Hubungan Antarabangsa di Lincoln direka untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam organisasi antarabangsa. ... [+]

Kursus

Program ini menggabungkan teori hubungan antarabangsa dan kajian pembangunan dengan pengurusan teras dan kemahiran organisasi, bertujuan untuk mendidik pelajar untuk menjadi ahli organisasi swasta, kerajaan, dan bukan keuntungan yang berkesan. Contoh majikan yang berpotensi termasuk pertubuhan bukan kerajaan (NGO), organisasi antara kerajaan, perkhidmatan awam, badan amal, dan perniagaan.

Anda akan mempunyai peluang untuk membangunkan kemahiran kerja berpasukan dengan menyertai latihan simulasi, mendaki Gunung Everest. Anda juga akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam permainan melarikan diri hidup yang interaktif dan intuitif sebagai sebahagian daripada lawatan belajar pilihan ke Bilik Escape di Manchester. Kos yang dilindungi oleh Sekolah.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Projek MSc di Lincoln memberikan peluang untuk melibatkan diri dengan teori-teori asas dan amalan-amalan terbaik dalam cara yang kreatif, kritis dan pad ... [+]

Kursus

Projek-projek di mana-mana masa kini, memformalkan cara di mana syarikat-syarikat menganjurkan dan melaksanakan penambahbaikan berterusan yang diperlukan untuk berjaya beroperasi dalam pasaran yang kompetitif dan biasanya melibatkan risiko tinggi dan ketidakpastian. Warisan sejarah pengurusan projek terbukti di mana-mana di dunia. Segala-galanya yang dibina, bermula dengan piramid Mesir melalui katedral zaman pertengahan ke bangunan pencakar langit dan contoh-contoh infrastruktur kontemporari yang lain, pada satu ketika merupakan satu projek.

Tidak kira tahap semasa pengetahuan atau pengalaman pengurusan projek anda, anda akan berpeluang untuk lebih yakin untuk merancang lebih banyak projek kompleks, memimpin dan memberi inspirasi kepada pasukan anda, menguruskan pihak berkepentingan yang sukar dan menghadapi risiko yang paling tidak menyenangkan atau tidak dijangka. Anda juga akan mempunyai peluang untuk membangunkan kemahiran praktikal yang berkaitan dengan reka bentuk, perancangan, dan pelaksanaan projek, sebagai tambahan kepada resolusi konflik dan integrasi projek multi-fungsi yang berkesan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Perniagaan Antarabangsa MSc di Lincoln dirancang untuk melengkapi anda dengan kualiti dan pengetahuan mata pelajaran yang diperlukan yang akan membolehkan anda be ... [+]

Kursus

Program ini menawarkan tahap sokongan yang tinggi untuk pelajar antarabangsa. Terdapat pendekatan bersepadu untuk menyokong bahasa Inggeris, orientasi untuk belajar di UK dan kemahiran belajar pascasarjana, pembangunan keupayaan kerjaya yang berdaya usaha dan berkemahiran, dan sokongan pastoral. Hubungan rapat dengan Pejabat Antarabangsa, Pusat Bahasa Inggeris, Perkhidmatan Pelajar, Kerjaya, Perpustakaan dan perkhidmatan pusat lain adalah ciri penting sokongan ini.

Graduan perniagaan mungkin menggunakan program ini untuk mengkaji kawasan subjek dengan lebih mendalam, sementara yang lain dapat menggabungkan pengetahuan dan kemahiran mereka yang ada dengan teori perniagaan antarabangsa.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

The MSc Robotics and Autonomous Systems direka bentuk untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang maju untuk membangunkan penyelesaian yang inovatif ... [+]

Kursus

The MSc Robotics and Autonomous Systems direka bentuk untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang maju untuk membangunkan penyelesaian yang inovatif yang diperlukan oleh industri global yang pesat berkembang di Robotics and Autonomous Systems (RAS).

Program ini bertujuan memberi peluang untuk meningkatkan dan mengaplikasikan pengetahuan sedia ada pengaturcaraan komputer dan rangka kerja matematik melalui bengkel makmal, kuliah, perdebatan dan penyelidikan bebas.

Kursus ini mengasaskan kebiasaan dengan konsep pengaturcaraan dan kerangka kerja matematik yang menyokong semasa membentangkan konsep lanjutan yang berkaitan dengan khusus kepada domain pengkomputeran.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MSc kami dalam Sains dan Pengurusan Pembinaan bertindak balas terhadap cabaran global yang membina persekitaran yang dihadapi: perubahan dalam iklim, teknologi, perbandar ... [+]

Kursus

Program kami direka untuk memajukan ilmu dan pemahaman pelajar tentang sains bangunan dan pengurusan proses pembinaan, untuk memenuhi tugas profesional mereka dalam mewujudkan, meningkatkan dan mengekalkan persekitaran yang dibina. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan program yang mengambil perspektif holistik proses pengurusan pembinaan dan cabaran global yang dihadapi oleh industri pembinaan moden.

Program ini sesuai untuk graduan baru-baru ini dari pembinaan dan disiplin lain yang berkaitan, mencari untuk mengembangkan pengetahuan teknikal dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk kerjaya yang pantas dalam industri pembinaan. Ia juga sesuai untuk profesional pembinaan berpengalaman yang bercita-cita untuk jawatan pengurusan kanan di UK dan luar negara. Di samping itu, pelajar-pelajar pengetahuan dan kemahiran yang boleh membangunkan program ini membuka peluang untuk maju ke kajian penyelidikan MPhil / PhD dalam bidang sains pembinaan, teknologi pembinaan, dan pengurusan pembinaan.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Sarjana secara saintifik ini direka untuk menyediakan latihan yang meluas dalam teknik terkini yang digunakan dalam makmal sains forensik di seluruh dunia. ... [+]

Kursus

Di Lincoln, anda akan diajar oleh ahli akademik dan pengamal yang berpengalaman dengan kepakaran pakar dalam kimia analitik dan organik, farmasi, entomologi, antropologi dan biologi molekul. Anda akan digalakkan terlibat dalam budaya penyelidikan interdisipliner di University of Lincoln dan bekerja bersama ahli akademik yang berusaha maju teknik sains forensik.

Pengajaran menggabungkan prinsip-prinsip forensik, beroperasi dalam konteks pertimbangan undang-undang, peranan saksi pakar dan pembentangan bukti. Anda akan berpeluang mempelajari tentang proses yang terlibat dalam memberikan bukti yang tidak adil dalam penyiasatan jenayah, dari adegan jenayah ke makmal dan, akhirnya, ke ruang sidang.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini direka bentuk untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang maju untuk membangunkan penyelesaian inovatif yang diperlukan oleh industri pengko ... [+]

Kursus

Perkembangan kecerdasan buatan, penglihatan komputer, robotics, teknologi mudah alih dan aplikasi permainan semuanya menjadi bahagian biasa dari interaksi masyarakat dengan peranti pengkomputeran.

Sains Komputer MSc ini memberi peluang untuk meningkatkan pengetahuan sedia ada pengaturcaraan komputer dan rangka matematik melalui bengkel makmal, kuliah, perdebatan dan penyelidikan bebas.

Bekerjasama dengan kakitangan kami, anda akan berpeluang untuk membangunkan pemahaman kritikal anda dan mendapatkan pengalaman praktikal di bidang yang inovatif seperti penglihatan komputer dan pengawasan, robotik dan pengkomputeran mudah alih untuk membangunkan penyelesaian inovatif untuk cabaran semasa dan masa depan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

The MSc Sport Science direka untuk graduan dari ijazah yang berkaitan dengan sukan dan pengamal profesional yang ingin mengekalkan pengetahuan saintifik dan kemahiran mer ... [+]

Kursus

Dengan penekanan pada teori yang diterapkan, kerja praktikal dan penglibatan masyarakat, program ini bertujuan untuk memberi para pelajar dengan pemahaman multidisiplin ilmu sains sukan dengan pilihan untuk mengkhususkan diri dalam bidang tertentu.

The MSc Sport Science direka untuk graduan dari ijazah yang berkaitan dengan sukan dan pengamal profesional yang ingin mengekalkan pengetahuan saintifik dan kemahiran mereka sehingga kini.

Anda akan digalakkan untuk menjalankan kerja yang diterapkan di kawasan-kawasan yang sesuai dengan kepentingan dan rancangan kerjaya anda. Akademik dengan pengetahuan pakar akan mentor dan menyokong anda sepanjang projek penyelidikan yang anda pilih.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Sebagai Tadbir Urus Korporat kini menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian, program Tadbir Urus MSc direka untuk menjadi relevan dan menarik bagi pelbagai calon dan ... [+]

Kursus

Krisis kewangan global, skandal korporat dan runtuh, dan keprihatinan orang ramai terhadap kekurangan lembaga yang berkesan telah menyumbang kepada minat terhadap amalan tadbir urus yang baik. Program ini berstruktur dengan memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal dalam persekitaran perniagaan dan bertujuan untuk memberikan pelajar dengan pengetahuan mata pelajaran yang kuat dan pemikiran terkini dalam dunia Tadbir Urus, Pelaporan Kelestarian, Etika Perniagaan, Keberkesanan Organisasi, Kewangan, Undang-Undang, dan Strategik Berfikir.

Dengan syarikat yang menghadapi lebih banyak risiko dan potensi potensi aktiviti mereka dalam masyarakat, isu-isu kemampanan lebih kritikal berbanding sebelum ini. Kemapanan tidak lagi mengenai risiko dan kepatuhan, tetapi juga mengenai inovasi, peluang, dan bagaimana mencapai kecemerlangan dalam kedua-dua kemampanan dan prestasi kewangan. Program ini bertujuan untuk membangunkan pemahaman yang baik tentang proses dan pengawasan yang memacu piawaian tertinggi kepimpinan, akauntabiliti, pelaporan kemapanan dan tingkah laku beretika dalam perniagaan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan kepakaran yang maju untuk melaksanakan peranan pengurusan teknikal dan produk dalam se ... [+]

Program ini bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan dan kepakaran yang maju untuk melaksanakan peranan pengurusan teknikal dan produk dalam sektor makanan pertanian yang penting di dunia.

Sektor makanan pertanian secara intrinsik dikaitkan dengan cabaran di sekitar penggunaan tanah dan air, perubahan iklim dan kesihatan dan kesejahteraan.

Pelajar akan berpeluang mempelajari bidang seperti sains tanaman maju, pembuatan makanan maju, produk baru dan proses pembangunan, keselamatan makanan

Pelajar juga akan mempunyai akses kepada teknologi pakar yang berkaitan dengan industri dan peralatan baru di kampus makanan dan pertanian di University of Lincoln , Pusat Pengeluaran Makanan di Holbeach, dan di Riseholme Park.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini menggabungkan teras pengkomputeran dengan visi komputer dan sains data dan pakar pembelajaran mesin untuk menawarkan pelajar pengalaman teori dan praktikal ya ... [+]

Kursus

Program ini menggabungkan teras pengkomputeran dengan visi komputer dan sains data dan pakar pembelajaran mesin untuk menawarkan pelajar pengalaman teori dan praktikal yang diperlukan untuk membangunkan penyelesaian inovatif yang diperlukan dalam sektor teknologi yang inovatif dan inovatif.

Modul meliputi topik termasuk Kecerdasan Buatan Lanjutan, Visi Komputer, Penjuru Pembelajaran Mesin dan Penyelidikan Visi Komputer, Pembelajaran Mesin, dan Pengkomputeran Neural.

Pelajar juga berpeluang menjalankan projek penyelidikan yang menumpukan kepada bidang kepentingan peribadi dan profesional, melalui pembangunan disertasi dan pelaksanaan perisian substantif.

Bagaimana anda belajar... [-]
United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ekonomi Perniagaan Antarabangsa (MSc) direka untuk pelajar yang mempunyai latar belakang dalam kajian perniagaan dan pengurusan. Tujuannya adalah untuk memberi peluang un ... [+]

Kursus

Gabungan perniagaan antarabangsa dan ekonomi yang diterapkan pada program ini dirancang untuk memberikan gambaran keseluruhan dunia perniagaan antarabangsa dan landasan kukuh untuk kerjaya dalam pelbagai organisasi yang beroperasi di peringkat antarabangsa, atau sebagai ahli ekonomi yang diterapkan / perniagaan. Program ini direka untuk mereka yang tidak mempunyai latar belakang Ekonomi atau Ekonometrik yang kukuh dan bersifat kuantitatif dan berorientasikan penyelidikan.

SorotanProgram ini memberi tumpuan kepada Kaedah Kuantitatif dan Kewangan Antarabangsa dan Perniagaan Antarabangsa.Program ini dikendalikan oleh ahli akademik dengan kepakaran dalam Makroekonomi Antarabangsa dan Kewangan dan Perniagaan Antarabangsa.Anda juga boleh membina kemahiran dan pengetahuan anda dengan lebih banyak aktiviti kokurikulum dengan melengkapkan Anugerah Lincoln.... [-]
United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini bertujuan untuk memberi peluang kepada graduan dari sains, teknologi, kejuruteraan dan matematik disiplin untuk mendapatkan kemahiran, pengetahuan, dan kebole ... [+]

Kursus

Kejuruteraan Mekanikal University of Lincoln mempunyai Master telah dibangunkan di sekitar helah utama penukaran tenaga, reka bentuk sistem menggunakan kejuruteraan dibantu komputer, kawalan sistem, dan kemampanan.

Kajian ini berdasarkan penyelidikan dan pembelajaran tindakan, di mana pelajar diperkenalkan kepada topik dan kemudian mempunyai peluang untuk membangunkan pemahaman mereka melalui senario berdasarkan masalah. Modul diajar dalam blok seminggu, membolehkan penyertaan pelajar sambilan dalam pekerjaan sepenuh masa.

Anda boleh menjadi sebahagian daripada pusat penyelidikan dan pembangunan yang berkembang maju di Sekolah Kejuruteraan, di mana anda akan mempunyai peluang untuk bekerja bersama-sama ahli akademik mengenai projek-projek yang bekerjasama dengan industri.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Sarjana Muda Kewangan kami direka bentuk untuk menyediakan satu rangka untuk menyatukan dan meningkatkan kemahiran kewangan dan ekonomi pelajar. Pelajar berpeluang ... [+]

Kursus

Ijazah Sarjana Muda Kewangan kami direka bentuk untuk menyediakan satu rangka untuk menyatukan dan meningkatkan kemahiran kewangan dan ekonomi pelajar. Pelajar berpeluang untuk belajar dari pakar kewangan yang berpengalaman dan peluang untuk mengembangkan ilmu pengetahuan yang tinggi sebagai persediaan untuk amalan atau latihan profesional yang lebih lanjut.

Deregulasi, globalisasi dan kesan krisis ekonomi di seluruh dunia di pasaran saham antarabangsa telah membawa kepada minat yang semakin meningkat dalam subjek kewangan. Profesional dalam pasaran hari ini perlu mahir menguruskan pelaburan dari segi kewangan dan ekonomi dan menggunakan pertimbangan yang baik dan bijak untuk membuat keputusan penting.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program ini dirancang untuk membangunkan pemahaman pemasaran dalam konteks pelancongan. Pelajar akan berpeluang mempelajari pelbagai modul dalam pelancongan dan pemasaran ... [+]

Pelancongan adalah industri penting di dunia yang menawarkan pelbagai peluang kerjaya. Ijazah Sarjana Pelancongan dan Pemasaran MSc di Lincoln direka untuk pelajar yang berminat dalam kerjaya dalam bidang pelancongan sebagai industri global yang menawarkan pelbagai peluang kerjaya.

Program ini dirancang untuk membangunkan pemahaman pemasaran dalam konteks pelancongan. Pelajar akan berpeluang mempelajari pelbagai modul dalam pelancongan dan pemasaran dengan matlamat membangunkan pemahaman pelancong sebagai pengguna dan bagaimana destinasi boleh dijadikan jenama dan dipromosikan. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk mengembangkan kemahiran berfikir kritis dan organisasi, yang bertujuan untuk menyokong mereka untuk menjadi profesional yang berkesan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pemasaran MSc memberi peluang kepada para pemasar yang berpengalaman dan berpengalaman untuk memajukan kepakaran dan pengetahuan pakar mereka untuk membuat sumbang ... [+]

Kursus

Pemasaran adalah tugas pengurusan utama yang penting bagi kejayaan profesional perniagaan esok. Di Lincoln, anda akan diajar oleh pengamal dan ahli akademik yang berpengalaman, memberikan anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan menyeluruh tentang teori pemasaran dan peluang untuk membangunkan perancangan, pemikiran strategik dan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk memajukan kerjaya anda.

Sebagai sebahagian daripada Sekolah Perniagaan Antarabangsa Lincoln, anda akan berpeluang menghadiri siri ceramah yang mengagumkan dari para pengurus industri dan profesional perniagaan. Pautan industri kami yang kuat memaklumkan kurikulum mengenai program ini dan anda digalakkan untuk menubuhkan dan membina rangkaian kenalan anda sendiri.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Program Pengurusan MSc University of Lincoln direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan dan pengurusan. Pelajar boleh mengkaji topik dari perakaunan ... [+]

Kursus

Modul dalam Kepimpinan, Kesan Peribadi dan Rundingan bertujuan untuk membangunkan pemahaman pelajar terhadap amalan pengurusan yang berkembang dalam organisasi kontemporari sambil mengutamakan keperluan majikan yang mencari calon dengan kemahiran komunikasi yang kuat dan sikap 'boleh lakukan'.

Di samping melengkapkan gabungan teras dan modul pilihan, pelajar dijangka menjalankan kajian bebas mendalam.

Graduan dari semua disiplin, tanpa pengalaman terdahulu dalam kajian perniagaan dan pengurusan, adalah dialu-alukan untuk memohon program tersebut. Bagi mereka yang telah mempelajari disiplin yang berkaitan, kursus ini menawarkan peluang untuk meningkatkan pengetahuan anda ke tahap yang lebih maju.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

MSc dalam Pengurusan Fesyen bertujuan untuk menghasilkan graduan yang dapat menganalisis pengguna dan trend lain dalam masyarakat untuk membangunkan strategi membeli, run ... [+]

Kursus

MSc dalam Pengurusan Fesyen bertujuan untuk menghasilkan graduan yang dapat menganalisis pengguna dan trend lain dalam masyarakat untuk membangunkan strategi membeli, runcit, dan promosi yang berkesan.

Program ini sesuai untuk calon yang ingin mengejar kerjaya pengurusan dalam industri fesyen. Contoh peranan yang berpotensi termasuk pengurus kedai, wakil jenama, pembeli fesyen, ramalan trend, dan eksekutif pemasaran.

Aplikasi dialu-alukan dari pelbagai bidang ilmu, termasuk reka bentuk, perniagaan, seni, dan sains sosial.

SorotanProgram ini diajar oleh sekumpulan akademik antarabangsa. Di samping itu, kursus ini mendapat manfaat daripada penceramah tetamu, yang profesional dalam fesyen dan bidang perniagaan yang lain.... [-]
United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Pengurusan Kejuruteraan MSc direka untuk membina latar belakang kejuruteraan terdahulu dan memberi tumpuan kepada meningkatkan pemahaman pengurusan dalam bidang ke ... [+]

Kursus

Dimaklumkan oleh keperluan industri, ijazah ini akan memberi para pelajar peluang untuk membangunkan kemahiran komunikasi yang kuat dan keupayaan yang dicari oleh majikan di samping kepimpinan, perundingan dan pengaruh, persembahan dan kemahiran kesedaran diri.

Anda akan berpeluang mempelajari modul termasuk asas tenaga, kewangan, ekonomi, sistem tenaga, keusahawanan dan pengurusan risiko. Dihantar oleh kedua-dua Sekolah Perniagaan Antarabangsa Lincoln dan Sekolah Kejuruteraan, program memaksimumkan pengetahuan pakar dalam setiap Sekolah sambil memastikan kedua-dua kawasan meld masuk ke dalam penghantaran yang koheren.

Pengajaran termasuk penggunaan kajian kes kehidupan sebenar, dengan tujuan membolehkan anda menghubungkan teori untuk berlatih merentasi pelbagai situasi perniagaan. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam bengkel yang diketuai oleh pakar perniagaan, melawat syarikat-syarikat untuk melihat amalan semasa (kos yang dilindungi oleh Sekolah Kejuruteraan) dan terlibat dalam projek berasaskan syarikat. Untuk menyokong aktiviti ini, anda akan mempunyai akses kepada satu set peristiwa kerjaya yang direka untuk membantu membina CV, menangani ujian psikometrik, dan merumuskan aplikasi yang berkesan.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Msc Pelancongan Pengurusan Antarabangsa bertujuan untuk melengkapkan graduan dengan pemahaman akademik dan aplikasi industri yang diperlukan untuk bekerja di peringkat se ... [+]

Kursus

Msc Pelancongan Pengurusan Antarabangsa bertujuan untuk melengkapkan graduan dengan pemahaman akademik dan aplikasi industri yang diperlukan untuk bekerja di peringkat senior dalam sektor global yang semakin berkembang ini.

Program ini menawarkan peluang untuk membangunkan kemahiran analisis yang diperlukan untuk menilai trend industri, permintaan pasaran, dan tingkah laku perjalanan yang berkaitan. Tema penting seperti keusahawanan, kelestarian dan globalisme adalah penting dalam program ini. Pelajar dijangka akan dimaklumkan, tafsiran, analitis dan kritikal serta menyedari nilai memperoleh dan menunjukkan kemahiran peribadi yang boleh dipindahmilik.

Staf mempunyai pengalaman profesional dalam pelancongan dan perhotelan antarabangsa, termasuk merancang, menganjurkan, dan menyelaraskan acara untuk pelanggan korporat.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Kursus ini memberi peluang untuk membangunkan kemahiran analisis yang boleh dinilai oleh majikan dalam sektor awam dan swasta. Graduan telah pergi ke kerjaya sebagai akau ... [+]

Kursus

Perakaunan MSc di University of Lincoln adalah Master penukaran bagi mereka yang mempunyai latar belakang bukan perakaunan yang ingin bergerak ke arah laluan kerjaya yang berkaitan dengan perakaunan.

Dalam ekonomi global sekarang ini, pelaporan kewangan seragam adalah sangat penting. Program ini direka untuk memberi para pelajar peluang untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk maju ke jawatan kanan dalam bidang perakaunan.

Secara akademik yang ketat, program Perakaunan MSc memberi pelajar peluang untuk kedua-dua meneroka amalan perakaunan dalam konteks teori dan penyelidikan kontemporari dan membuat pertimbangan dan cadangan kewangan yang kukuh.

Kandungan kursus dikaji secara teratur selaras dengan amalan industri, membolehkan para pelajar peluang untuk membangunkan pemahaman yang menyeluruh mengenai Piawaian Pelaporan Kewangan Antarabangsa yang kini digunakan oleh para profesional di seluruh dunia.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Ijazah Perakaunan dan Kewangan MSc bertujuan untuk membangun dan meningkatkan prospek kerjaya mereka yang bekerja atau ingin bekerja, dalam bidang kewangan atau perakauna ... [+]

Kursus

Ijazah Perakaunan dan Kewangan MSc bertujuan untuk membangun dan meningkatkan prospek kerjaya mereka yang bekerja atau ingin bekerja, dalam bidang kewangan atau perakaunan. Program ini menganggap sedikit atau tidak ada pengetahuan perniagaan di peringkat sarjana muda dan oleh itu sesuai untuk graduan dari pelbagai disiplin yang ingin memasuki profesi yang sangat mahir ini.

Pelajar dijangka membangunkan pemahaman mereka mengenai prinsip utama dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menyediakan dan menganalisis akaun dan maklumat kewangan berkaitan. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk membangunkan kefahaman mereka mengenai pengambilan keputusan pengurusan kewangan dan kaedah yang digunakan untuk meningkatkan pembiayaan bagi syarikat.... [-]

United Kingdom Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Lincoln

Perbankan dan Pelaburan Antarabangsa MSc di Lincoln direka untuk mereka yang ingin mengikuti kerjaya dalam sektor perbankan pelaburan. Permintaan bagi mereka yang mempuny ... [+]

Kursus

Perbankan dan Pelaburan Antarabangsa MSc di Lincoln direka untuk mereka yang ingin mengikuti kerjaya dalam sektor perbankan pelaburan. Permintaan bagi mereka yang mempunyai pengetahuan mengenai kewangan korporat, pelaburan, perbankan dan pelaburan korporat adalah tinggi di UK, Eropah, dan ekonomi pasaran baru muncul di Asia.

Perbankan Pelaburan Antarabangsa MSc direka untuk memberi penerangan tentang bagaimana ekonomi berfungsi, bagaimana keputusan dibuat, dan bagaimana sistem kewangan dan pasaran modal beroperasi.

Sorotan

Program ini direka untuk memberi gambaran tentang bagaimana ekonomi berfungsi, bagaimana keputusan dibuat, dan bagaimana sistem kewangan dan pasaran modal beroperasi.... [-]

United Kingdom Boston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Change your World at the University of Lincoln

Alamat
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, United Kingdom