Baca keterangan rasmi

University of Hull dibentuk pada tahun 1927, menjadikan kami universiti tertua ke-14 di England. Dengan sejarah kecemerlangan akademik yang membanggakan dan mencipta dan mengilhami penyelidikan yang mengubah hidup, kami menawarkan kombinasi sempurna warisan dan teknologi tinggi, semuanya dalam bandar pelajar yang mesra dan berpatutan.

Kecemerlangan Pengajaran dan Penyelidikan

Hull memperoleh anugerah perak dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF 2018) yang mengiktiraf kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran di universiti dan kolej UK, dan mengkhususkan diri dalam pelbagai kursus pengajian pascasiswazah yang berkualiti tinggi dan penyelidikan pasca siswazah.

Kami berada di 50 universiti teratas untuk kuasa penyelidikan (REF 2014) dan sangat bercita-cita tentang agenda penyelidikan kami. Kami mengambil cabaran global yang besar - dari kesihatan kepada habitat, dari makanan kepada banjir dan dari rantaian bekalan kepada perhambaan. Tujuh institusi penyelidikan kami mengumpulkan kepakaran dari semua sudut universiti dan para penyelidik kami bekerjasama dengan rakan kongsi utama dan pihak berkepentingan untuk menyampaikan penyelidikan yang memberi manfaat kepada semua orang, dan membentuk dan memberi tahu dasar masa depan.

Pelajar antarabangsa

Dengan pelajar dari lebih dari 100 buah negara di seluruh dunia memilih untuk belajar di Hull, kami adalah institusi yang benar-benar global. 97.9% pelajar antarabangsa yang mengagumkan masuk ke tempat kerja atau melanjutkan pengajian dalam masa enam bulan selepas tamat (HESA 2018).

Terdapat banyak peluang untuk bertemu kakitangan dari Universiti kami di negara asal anda. Untuk mengetahui apabila kami akan melawat seterusnya menyemak halaman negara anda di laman web kami.

Kampus dan Kehidupan Pelajar

Kami telah melabur £ 300 juta pada kemudahan baru termasuk perpustakaan bertaraf dunia, dewan konsert yang canggih, penginapan pelajar kampus dan kemudahan sukan baru. Di sini anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk belajar, hidup dan bersosial - dari ruang kerja serba boleh ke perkhidmatan kerjaya yang memenangi anugerah - semuanya di satu laman web. Kesatuan pelajar yang memenangi anugerah - dengan lebih daripada 150 pertubuhan dan kelab sukan - dan Pasukan Sokongan Pelajar kami - memberi nasihat mengenai perkara seperti kesihatan dan kesejahteraan, wang, sokongan pembelajaran - memastikan anda mendapat yang terbaik dari semua yang ditawarkan oleh universiti.

Terokai lawatan maya untuk melihat kampus kami yang indah dan hijau untuk diri sendiri!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Kami juga satu-satunya universiti untuk menjadi Rakan Rasmi Pasukan GB. Perkongsian enam tahun yang eksklusif ini akan memberi manfaat kepada para pelajar kami yang membentangkan peluang untuk projek penyelidikan dan perusahaan bersama, dan peluang peningkatan kerjaya.

Yuran dan Pembiayaan

Yuran pengajian berbeza untuk kursus dan program yang berbeza, periksa laman web kami untuk mendapatkan maklumat lanjut serta halaman kami mengenai biasiswa dan beasiswa dan beasiswa antarabangsa.

Syarat kemasukan

Kami menerima pelbagai kelayakan antarabangsa, untuk mengetahui keperluan kemasukan kami melawat halaman kursus sarjana dan pasca siswazah kami.

Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda dan anda memerlukan lebih banyak sokongan sebelum belajar dengan kami, kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris pra-sessional di pelbagai peringkat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Hull

Program MMUS adalah peneraju sektor, yang membolehkan pengkhususan dan pencampuran kepentingan dalam pelbagai bidang termasuk prestasi, komposisi (akustik, elektroakustik ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Menjadi pemuzik yang anda inginkan dengan gelar sarjana yang diajar secara fleksibel di Hull.

Program MMUS adalah peneraju sektor, yang membolehkan pengkhususan dan pencampuran kepentingan dalam pelbagai bidang termasuk prestasi, komposisi (akustik, elektroakustik, seni sonik), mengendalikan, teknologi muzik, rakaman, pengeluaran, pedagogi, muzik filem, estetika, falsafah, semiotika, muzikologi sejarah dan kritikal, kajian jazz, kajian muzik popular, psikologi muzik, teori dan analisis.

Kursus ini bertujuan untuk mereka yang mempunyai minat khusus dalam mengejar pembelajaran muzik mereka ke peringkat yang lebih tinggi dan melengkapkan pelajar dengan pelbagai kemahiran yang boleh dipindahmilik. Mendapatkan MMus membuka kemungkinan kerjaya dalam muzik dan dalam banyak bidang lain di mana kemahiran dalam siasatan kritikal dan demonstrasi kebolehan maju adalah penting.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

University of Hull

Pendidikan MA adalah program yang fleksibel bagi mereka yang ingin memperluas pengetahuan dan pemahaman tentang amalan pendidikan semasa, perdebatan kontemporari dalam du ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Pendidikan MA adalah program yang fleksibel bagi mereka yang ingin memperluas pengetahuan dan pemahaman tentang amalan pendidikan semasa, perdebatan kontemporari dalam dunia pendidikan dan isu-isu utama yang berkaitan dengan amalan pendidikan.

Penekanan sepanjang program MA adalah untuk membangunkan pemikiran kritikal bebas dan penyelesaian masalah anda. Dengan menggunakan pendekatan berasaskan pertanyaan, program ini direka untuk memberi anda ruang untuk mengkaji secara terperinci topik yang menarik minat anda.

Pendidikan MA boleh dipelajari selama satu tahun sepenuh masa, atau dua tahun separuh masa. Ini membantu guru untuk membangunkan pemahaman pendidikan, kemahiran analisis dan kualiti kepimpinan yang diperlukan untuk meningkatkan pembangunan murid dan pencapaian di sekolah.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Hull

Ramai majikan terdesak untuk merekrut para jurutera elektrik dan elektronik yang terlatih dan MSc ini memberikan anda pengetahuan terkini di seluruh kawasan yang luas, se ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Ramai majikan terdesak untuk merekrut para jurutera elektrik dan elektronik yang terlatih dan MSc ini memberikan anda pengetahuan terkini di seluruh kawasan yang luas, serta kemahiran yang sangat dicari dan dipindahkan yang dinilai oleh majikan.

Ia adalah program yang fleksibel dengan pelbagai pilihan untuk menampung keutamaan anda, membolehkan anda memperoleh kemahiran khusus dan kemahiran generik, dan menggabungkan kedalaman akademik dengan amalan perindustrian semasa dalam konteks aplikasi kejuruteraan sebenar. Anda mengkaji keseimbangan teras bidang dan topik khusus yang berkaitan dengan penyelidikan dan teknologi baru muncul. Banyak projek yang dijalankan dalam kumpulan penyelidikan atau dikaitkan dengan industri.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hull

Kejuruteraan Mekanikal kami MSc mempunyai keupayaan bekerja di hati dan memberi anda peluang untuk membangunkan pengetahuan mendalam, kefahaman dan pemahaman aplikasi teo ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

University of Hull terletak di kawasan dengan industri yang bertenaga dan berkembang, menganjurkan pemain utama dalam industri aeroangkasa, kimia, reka bentuk kejuruteraan, farmaseutikal, pengangkutan, laut dan tenaga. Ini menjadikan bandar ini lokasi yang sesuai untuk mengkaji kejuruteraan mekanikal - disiplin kejuruteraan terbesar yang menawarkan perkembangan kerjaya ke dalam kebanyakan sektor industri.

Kejuruteraan Mekanikal kami MSc mempunyai keupayaan bekerja di hati dan memberi anda peluang untuk membangunkan pengetahuan mendalam, kefahaman dan pemahaman aplikasi teoretikal dan praktikal kejuruteraan mekanikal, termasuk kesedaran kritikal terhadap isu dan perkembangan semasa. Penekanan yang kuat ditempatkan pada aplikasi pengetahuan praktikal. Universiti ini mempunyai hubungan yang kuat dengan industri, memberikan anda peluang untuk bekerja di projek kejuruteraan dunia sebenar dan meningkatkan prospek kerjaya anda. Program ini telah dibangunkan untuk menyediakan peningkatan bagi graduan yang telah menamatkan pengajian di Kejuruteraan Mekanikal atau subjek yang berkaitan.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hull

MSc kami telah diiktiraf oleh badan-badan profesional yang paling relevan dalam logistik - Institut Logistik dan Pengangkutan (CILT) dan Institut Perolehan dan Bekalan Be ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

MSc kami telah diiktiraf oleh badan-badan profesional yang paling relevan dalam logistik - Institut Logistik dan Pengangkutan (CILT) dan Institut Perolehan dan Bekalan Berkanun (CIPS) - memberikan anda permulaan dalam bidang yang kompetitif ini.

Kandungan program termasuk lawatan lapangan, penceramah industri dan unsur praktikal dan penyelesaian yang kuat, yang disampaikan oleh kakitangan yang diiktiraf untuk penyelidikan canggih dan menterjemahkan amalan terbaik industri.

Anda akan terbiasa dengan alat dan teknik yang diperlukan untuk membangunkan rantaian bekalan yang berkesan dan cekap yang memberikan nilai lebih tinggi bagi pengguna akhir dan memudahkan pertumbuhan perniagaan yang mampan. Anda akan meneroka teori dan penyelidikan semasa, melihat bagaimana cara menginformasikan amalan ini, dan mengembangkan penyelesaian inovatif kepada masalah logistik kehidupan dan rantaian bekalan.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hull

Penyelidikan menunjukkan bahawa majikan memihak kepada aplikasi pekerjaan yang mempunyai pengalaman kerja yang relevan. Dengan ini, kami telah membangunkan Pengurusan Per ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Penyelidikan menunjukkan bahawa majikan memihak kepada aplikasi pekerjaan yang mempunyai pengalaman kerja yang relevan. Dengan ini, kami telah membangunkan Pengurusan Perniagaan MSc yang popular dengan Internship.

Program ini mengikuti format yang sama dengan Pengurusan Perniagaan MSc, tetapi dengan latihan empat bulan. Ini merupakan sebahagian daripada penilaian akhir anda. Ia akan membantu anda menjadi profesional yang cekap dan yakin dengan pengetahuan akademik utama dan kemahiran praktikal.

Sepanjang program ini, anda mendapat pemahaman yang komprehensif mengenai bagaimana organisasi beroperasi. Mengadopsi pelbagai perspektif strategik dan moden dan menjadi mahir dalam pemasaran, kewangan dan pengurusan sumber manusia. Ini akan meningkatkan keupayaan anda untuk membawa perubahan yang akan memberi manfaat kepada organisasi secara keseluruhan.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
16 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Hull

Program ini sesuai untuk mereka yang sedang bekerja di HR, yang ingin melanjutkan potensi kerjaya mereka, atau bagi mereka yang bercita-cita untuk memulakan kerjaya SDM. ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Orang berada di tengah-tengah setiap perniagaan, yang bermaksud bahawa fungsi Sumber Manusia (HR) yang berprestasi tinggi merupakan salah satu kunci kejayaan perniagaan. Sekolah Perniagaan Universiti Hull adalah Pusat Diluluskan Institut Personel dan Pembangunan (CIPD) yang Diluluskan. Graduan kursus ini layak untuk memohon kepada CIPD untuk menjadi Ahli Bercorak dengan kelebihan status dan kelebihan kerjaya yang diiktiraf ini.

Kakitangan penyelidik yang aktif kami membawa kepakaran mereka yang diiktiraf di peringkat antarabangsa ke dalam bilik darjah, menggabungkan teori canggih dengan kajian kes, dunia sebenar, dengan pengalaman praktikal yang kuat.

Program ini sesuai untuk mereka yang sedang bekerja di HR, yang ingin melanjutkan potensi kerjaya mereka, atau bagi mereka yang bercita-cita untuk memulakan kerjaya SDM. Anda juga boleh memilih untuk belajar program ini separuh masa untuk Diploma Lepasan Ijazah atau MSc. Anda akan membangunkan keupayaan untuk mengenali dan menangani isu-isu dilema etika dan tanggungjawab sosial korporat semasa anda maju melalui program ini, memahami sumbangan Pengurusan HR yang berkesan kepada kejayaan organisasi.... [-]

United Kingdom Hull
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Cottingham Road
HU6 7RX Hull, England, United Kingdom