University of Hull

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Hull dibentuk pada tahun 1927, menjadikan kami universiti tertua ke-14 di England. Dengan sejarah kecemerlangan akademik yang membanggakan dan mencipta dan mengilhami penyelidikan yang mengubah hidup, kami menawarkan kombinasi sempurna warisan dan teknologi tinggi, semuanya dalam bandar pelajar yang mesra dan berpatutan.

Kecemerlangan Pengajaran dan Penyelidikan

Hull memperoleh anugerah perak dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF 2018) yang mengiktiraf kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran di universiti dan kolej UK dan mengkhusus dalam pelbagai kursus pengajian pascasarjana yang berkualiti tinggi dan penyelidikan pasca siswazah.

Kami berada di 50 universiti teratas untuk kuasa penyelidikan (REF 2014) dan sangat bercita-cita tentang agenda penyelidikan kami. Kami mengambil cabaran global yang besar - dari kesihatan kepada habitat, dari makanan kepada banjir dan dari rantaian bekalan kepada perhambaan. Tujuh institusi penyelidikan kami mengumpulkan kepakaran dari semua sudut universiti dan para penyelidik kami bekerjasama dengan rakan kongsi utama dan pihak berkepentingan untuk menyampaikan penyelidikan yang memberi manfaat kepada semua orang, dan membentuk dan memberi tahu dasar masa depan.

Pelajar antarabangsa

Dengan pelajar dari lebih dari 100 buah negara di seluruh dunia memilih untuk belajar di Hull, kami adalah institusi yang benar-benar global. 97.9% pelajar antarabangsa yang mengagumkan masuk ke tempat kerja atau melanjutkan pengajian dalam masa enam bulan selepas tamat (HESA 2018).

Terdapat banyak peluang untuk bertemu kakitangan dari Universiti kami di negara asal anda. Untuk mengetahui apabila kami akan melawat seterusnya menyemak halaman negara anda di laman web kami.

Kampus dan Kehidupan Pelajar

Kami telah melabur £ 300 juta pada kemudahan baru termasuk perpustakaan bertaraf dunia, dewan konsert yang canggih, penginapan pelajar kampus dan kemudahan sukan baru. Di sini anda akan menemui semua yang anda perlukan untuk belajar, hidup dan bersosial - dari ruang kerja serba boleh ke perkhidmatan kerjaya yang memenangi anugerah - semuanya di satu laman web. Kesatuan pelajar yang memenangi anugerah - dengan lebih daripada 150 pertubuhan dan kelab sukan - dan Pasukan Sokongan Pelajar kami - memberi nasihat mengenai perkara seperti kesihatan dan kesejahteraan, wang, sokongan pembelajaran - memastikan anda mendapat yang terbaik dari semua yang ditawarkan oleh universiti.

Terokai lawatan maya untuk melihat kampus kami yang indah dan hijau untuk diri sendiri!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Kami juga satu-satunya universiti untuk menjadi Rakan Rasmi Pasukan GB. Perkongsian enam tahun yang eksklusif ini akan memberi manfaat kepada para pelajar kami yang membentangkan peluang untuk projek penyelidikan dan perusahaan bersama, dan peluang peningkatan kerjaya.

Yuran dan Pembiayaan

Yuran pengajian berbeza untuk kursus dan program yang berbeza, periksa laman web kami untuk mendapatkan maklumat lanjut serta halaman kami mengenai biasiswa dan beasiswa dan beasiswa antarabangsa.

Syarat kemasukan

Kami menerima pelbagai kelayakan antarabangsa, untuk mengetahui keperluan kemasukan kami melawat halaman kursus sarjana dan pasca siswazah kami.

Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda dan anda memerlukan lebih banyak sokongan sebelum belajar dengan kami, kami menawarkan kursus Bahasa Inggeris pra-sessional di pelbagai peringkat.

Jika anda ingin maklumat lanjut mengenai program ini dari University of Hull sila isi borang ini dan baca dasar privasi kami .

Lokasi

Hull

Alamat
Cottingham Road
HU6 7RX Hull, England, United Kingdom