University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Cambridge?

Melanjutkan pelajaran adalah mengenai anda. Matlamat kami adalah untuk membawa minda dan idea Cambridge kepada anda, untuk memberikan anda pengalaman belajar yang menggembirakan, memberi inspirasi dan memotivasi anda.

Anda boleh datang untuk satu hari atau musim panas, dan mengetahui lebih lanjut mengenai subjek yang menarik minat anda, atau anda boleh mendaftar dalam program sambilan yang akan mencabar anda untuk mendorong batas anda ke kawasan baru.

Tutor kami adalah pakar dalam bidangnya yang memahami keperluan pelajar dewasa dan separuh masa. Mereka mahir menghidupkan pembelajaran, dan anda akan mendapati diri anda belajar, berkembang dan mencapai lebih banyak daripada yang anda harapkan.

Kami mengalu-alukan kedatangan anda untuk meneruskan pendidikan anda dengan salah satu universiti yang besar di dunia.

Young people in conversation

Pembangunan profesional

Kukuhkan kemahiran profesional dan prospek kerjaya anda dengan kursus pengembangan profesional yang diketuai oleh pakar industri.

Pilih dari pelbagai bidang subjek, termasuk pembinaan, pengembangan antarabangsa, kepemimpinan, undang-undang, perubatan dan psikologi.

Kursus kami telah dikembangkan dengan bimbingan dan kepakaran dari badan profesional dan organisasi, dan dengan input dari jabatan dan akademik Universiti Cambridge.

Pengayaan peribadi

Melanjutkan pelajaran di Cambridge menawarkan pelbagai mata pelajaran dan kursus yang bertenaga dan pelbagai untuk pengayaan peribadi serta pengembangan profesional.

Kami menawarkan kursus pendek tanpa kredit, program kediaman dan musim panas, dan program sambilan, anugerah mulai dari Sijil Sarjana hingga ke peringkat Master separuh masa.

Kursus berlangsung sepanjang tahun. Banyak yang diajar di kampus utama kami, Madingley Hall; walaupun kami juga menawarkan beberapa kursus di Cambridge tengah, dan dalam talian. Pendekatan fleksibel kami untuk belajar menjadikan University of Cambridge dapat diakses oleh semua orang.

Lokasi

Madingley

Alamat
Institute of Continuing Education
Madingley Hall

CB23 8AQ Madingley, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami