University of Bradford

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Membuat Pengetahuan Kerja

Di University of Bradford , anda akan mendapat manfaat daripada - dan menjadi sebahagian daripada - pengajaran dan penyelidikan yang memanfaatkan teknologi untuk kebaikan masyarakat.

Anda akan belajar dari ahli akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka dalam kemudahan bertaraf dunia. Kami telah melabur berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio rakaman gerakan kami dan kemudahan Sekolah Pengurusan baru.

Semasa masa anda bersama kami, anda boleh menjadi versi yang terbaik dari diri anda. Universiti adalah tempat di mana anda boleh mengembangkan fikiran anda dan membuat rakan seumur hidup; di mana anda boleh berkembang, belajar, pengalaman. Di mana anda boleh menjadi milik, dan di mana kami menyokong anda setiap langkah.

Kursus

Kami menawarkan lebih 100 program sarjana muda dan lebih daripada 200 kursus mengajar, penyelidikan dan kursus CPD. Ini disampaikan ke empat fakulti kami:

  • Kehidupan Sains
  • Kajian Kesihatan
  • Pengurusan, Undang-undang dan Sains Sosial
  • Kejuruteraan dan Informatika

Kebanyakan kursus kami direka bentuk dengan input daripada pakar industri dan rakan kongsi, dan beberapa mempunyai akreditasi atau kelulusan badan profesional, statutori atau pengawal selia, yang bermaksud anda akan membangunkan kemahiran yang sangat dihargai oleh majikan.129527_engineering-student.jpg

Anda akan belajar daripada ahli akademik dan industri yang membentuk masa depan sektor mereka. Anda akan belajar di kemudahan bertaraf dunia - kami telah melabur berjuta-juta pound dalam persekitaran pembelajaran berteknologi tinggi, seperti studio rakaman gerakan kami dan Zon Teknologi Kesihatan Digital.

Kampus kami

Anda akan mendapati semua yang anda perlukan di Kampus Bandar Raya, sama ada anda belajar, bersantai atau bersosial. Ia mempunyai suasana komuniti yang anda tidak akan dapat di tempat lain. Ia adalah tempat yang ramah dan mesra di mana perkara-perkara hebat berlaku.

Kampus City adalah hab aktiviti pelajar. Ia adalah rumah kepada Pusat Pelajar - pangkalan untuk University of Bradford Union University of Bradford Union dan perpustakaan 24-jam. Gim Unik menawarkan kemudahan sukan yang baru dinaik taraf, dan kampung pelajar pelajar kami The Green terletak betul-betul di tengah-tengah kampus.

Luar biasa untuk kampus pusat bandar, kami juga mempunyai banyak ruang hijau. Anda tidak akan berjuang untuk mencari tempat yang tenang di luar untuk belajar, berehat atau bermain sukan pada bulan-bulan yang lebih panas.129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Universiti Terbaik untuk Kemasukan Sosial

University of Bradford adalah salah satu universiti di UK yang paling pelbagai. The Times Good University Guide 2020 menamakan kami Universiti of the Year untuk Kemasukan Sosial "sebagai pengiktirafan dedikasi kami kepada kejayaan orang tanpa mengira latar belakang, identiti, kepercayaan dan cabarannya.129529_bradford-university-of-the-year-for-social-inclusion-2020.jpg

Kami melihat individu dan potensi mereka, bekerja keras untuk menghilangkan halangan kepada kejayaan mereka, dan memastikan pelajar kita memahami bahawa mereka dapat maju dan membuat perubahan positif untuk semua masa depan kita melalui pengalaman dan pendidikan mereka.

Penyelidikan

University of Bradford mempunyai pengalaman penyelidikan selama lebih dari 50 tahun dan menduduki ranking 50 teratas di UK (REF 2014) untuk kualiti penyelidikan. Tiga perempat daripada penyelidikan kami dikategorikan sebagai baik di dunia yang terkemuka atau di peringkat antarabangsa.

Kami menawarkan pelbagai peluang penyelidikan pasca siswazah di empat fakulti kami.

Lokasi

Bradford

Alamat
Richmond Rd
BD7 1DP Bradford, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

MA
MSc