University Of the West Of England, Bristol

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

UWE Bristol adalah universiti Perikatan Universiti dengan misi yang sama untuk membuat perbezaan di bandar dan wilayah kami. Kami menggunakan pengalaman kami untuk menyediakan pengajaran dan penyelidikan berkualiti tinggi dengan kesan dunia nyata untuk membentuk dasar pendidikan dan penyelidikan yang lebih tinggi untuk manfaat pelajar dan perniagaan kami dan rakan kongsi sivik. Kami berinovasi bersama, belajar antara satu sama lain dan menyokong setiap ahli untuk mengubah kehidupan dan memberi pertumbuhan.

Pengajaran kami

Dengan lebih daripada 600 kursus yang ditawarkan, di peringkat sarjana, pascasiswazah, profesional dan kursus pendek, kami menawarkan pelbagai mata pelajaran merangkumi bidang seni, industri kreatif, kesihatan, sains, perniagaan, undang-undang, alam sekitar dan teknologi. Kami terkenal dengan kualiti pengajaran kami, dan untuk pengalaman pelajar kami secara keseluruhan.

Kami telah membina hubungan rapat dengan majikan terkemuka seperti CERN, Rolls Royce, NHS, Animasi Aardman dan BBC untuk membantu membangunkan kandungan yang tepat untuk kursus kami dan memberi pendedahan pelajar kami kepada pelbagai peluang profesional.

"Kami mahu pelajar kami menjadi graduan yang bersedia dan mampu, yang yakin dengan kebolehan mereka dan bahagian yang mereka perlu bermain di dunia."

Profesor Steve West, Naib Canselor

Kampus kami

14 jabatan yang berlainan kami tersebar di tiga kampus di dalam dan sekitar Bristol - dan kami mempunyai kampus di Gloucester dan Hartpury College, serta menawarkan kursus melalui rakan kajian tempatan dan institusi rakan kongsi global.

Kami telah melabur dalam kemudahan dan sumber terkini untuk memberi pelajar kami akses kepada semua yang mereka perlukan untuk berjaya - dengan £ 300 juta dibelanjakan untuk ruang dan penginapan pembelajaran terkini yang canggih sebagai sebahagian daripada Strategi 2020 kami untuk meningkatkan tawaran kami walaupun selanjutnya.

Kajian kami dan impak yang lebih luas

Di samping pengajaran kami, ahli akademik kami sedang menjalankan penyelidikan yang terkenal di peringkat kebangsaan dan antarabangsa di banyak kawasan menarik - dari robotik hingga isu penampilan. Selain memperkayakan pengajaran kami, kami memastikan penyelidikan kami menyumbang kepada masyarakat dan ekonomi melalui pertukaran pengetahuan, komunikasi sains, perkongsian dan inovasi perniagaan dan pertumbuhan perniagaan.

Kami juga memainkan peranan yang sangat aktif di bandar dan rantau yang lebih luas dan dilihat oleh banyak majikan dan organisasi sebagai 'pergi ke universiti' untuk pengambilan siswazah.

Lokasi Kami

Bristol adalah tarikan besar untuk pelajar dan majikan. Salah satu bandar raya yang paling pelbagai dan diingini di UK untuk belajar dan menetap di dalamnya, ia juga merupakan bandar yang sibuk dengan industri - dengan rangkaian yang menarik, peluang dan peluang pekerjaan siswazah di sini di depan pintu kami.

Rantau kami

Secara keseluruhannya, Universiti dianggarkan telah menjana sumbangan nilai tambah kasar lebih daripada £ 400 juta kepada Barat dari KDNK England pada 2014/15. Ini bersamaan dengan 1.3% daripada pengeluaran ekonomi rantau bandar.

Laporan kami, Impak ekonomi University of the West of England, meneroka sumbangan yang dibuat oleh UWE Bristol kepada ekonomi tempatannya pada 2014/15.

Lokasi

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefon
+44(0)1179656261

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami