Baca keterangan rasmi

Tentang kita

UWE Bristol adalah universiti Perikatan Universiti dengan misi yang sama untuk membuat perbezaan di bandar dan wilayah kami. Kami menggunakan pengalaman kami untuk menyediakan pengajaran dan penyelidikan berkualiti tinggi dengan kesan dunia nyata untuk membentuk dasar pendidikan dan penyelidikan yang lebih tinggi untuk manfaat pelajar dan perniagaan kami dan rakan kongsi sivik. Kami berinovasi bersama, belajar antara satu sama lain dan menyokong setiap ahli untuk mengubah kehidupan dan memberi pertumbuhan.

Pengajaran kami

Dengan lebih daripada 600 kursus yang ditawarkan, di peringkat sarjana, pascasiswazah, profesional dan kursus pendek, kami menawarkan pelbagai mata pelajaran merangkumi bidang seni, industri kreatif, kesihatan, sains, perniagaan, undang-undang, alam sekitar dan teknologi. Kami terkenal dengan kualiti pengajaran kami, dan untuk pengalaman pelajar kami secara keseluruhan.

Kami telah membina hubungan rapat dengan majikan terkemuka seperti CERN, Rolls Royce, NHS, Animasi Aardman dan BBC untuk membantu membangunkan kandungan yang tepat untuk kursus kami dan memberi pendedahan pelajar kami kepada pelbagai peluang profesional.

"Kami mahu pelajar kami menjadi graduan yang bersedia dan mampu, yang yakin dengan kebolehan mereka dan bahagian yang mereka perlu bermain di dunia."

Profesor Steve West, Naib Canselor

Kampus kami

14 jabatan yang berlainan kami tersebar di tiga kampus di dalam dan sekitar Bristol - dan kami mempunyai kampus di Gloucester dan Hartpury College, serta menawarkan kursus melalui rakan kajian tempatan dan institusi rakan kongsi global.

Kami telah melabur dalam kemudahan dan sumber terkini untuk memberi pelajar kami akses kepada semua yang mereka perlukan untuk berjaya - dengan £ 300 juta dibelanjakan untuk ruang dan penginapan pembelajaran terkini yang canggih sebagai sebahagian daripada Strategi 2020 kami untuk meningkatkan tawaran kami walaupun selanjutnya.

Kajian kami dan impak yang lebih luas

Di samping pengajaran kami, ahli akademik kami sedang menjalankan penyelidikan yang terkenal di peringkat kebangsaan dan antarabangsa di banyak kawasan menarik - dari robotik hingga isu penampilan. Selain memperkayakan pengajaran kami, kami memastikan penyelidikan kami menyumbang kepada masyarakat dan ekonomi melalui pertukaran pengetahuan, komunikasi sains, perkongsian dan inovasi perniagaan dan pertumbuhan perniagaan.

Kami juga memainkan peranan yang sangat aktif di bandar dan rantau yang lebih luas dan dilihat oleh banyak majikan dan organisasi sebagai 'pergi ke universiti' untuk pengambilan siswazah.

Lokasi Kami

Bristol adalah tarikan besar untuk pelajar dan majikan. Salah satu bandar raya yang paling pelbagai dan diingini di UK untuk belajar dan menetap di dalamnya, ia juga merupakan bandar yang sibuk dengan industri - dengan rangkaian yang menarik, peluang dan peluang pekerjaan siswazah di sini di depan pintu kami.

Rantau kami

Secara keseluruhannya, Universiti dianggarkan telah menjana sumbangan nilai tambah kasar lebih daripada £ 400 juta kepada Barat dari KDNK England pada 2014/15. Ini bersamaan dengan 1.3% daripada pengeluaran ekonomi rantau bandar.

Laporan kami, Impak ekonomi University of the West of England, meneroka sumbangan yang dibuat oleh UWE Bristol kepada ekonomi tempatannya pada 2014/15.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

University Of the West Of England, Bristol

MA yang diterajui oleh industri ini akan membantu anda menjadi pemaju kandungan kreatif untuk pengalaman pengalaman yang lebih mendalam, termasuk pembuatan filem VR dan 3 ... [+]

Sebagai realiti maya (VR) dan teknologi realiti (AR) diperkembangkan menjadi lebih murah dan boleh diakses, banyak industri menyedari manfaat dari naratif yang mendalam. Oleh itu, terdapat keperluan yang semakin meningkat untuk pemaju cerita profesional yang dapat memanfaatkan dan meneroka potensi VR yang luar biasa.

MA Virtual Reality adalah untuk graduan kreatif dan pembuat filem yang sedia ada yang ingin memasuki dunia radikal pengeluaran maya dan peningkatan media untuk bercerita yang mendalam dalam hiburan, kewartawanan, pendidikan, pemasaran dan advokasi. Ia adalah untuk pemikir bebas, yang berkembang maju dalam persekitaran pembelajaran eksperimental.

Oleh kerana bidang ini berkembang, kami mengalu-alukan pengamal dari latar belakang teknikal dan kreatif. Ini termasuk pembikin filem, pereka teater, pereka bunyi, pereka permainan, animator, pemaju perisian, artis studio / media, penulis, dan wartawan.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Menjadi pengamal pemuliharaan hidupan liar pakar dengan kemahiran praktikal, pengalaman dan inovasi pengetahuan untuk melindungi spesies yang paling terdedah di dunia. Be ... [+]

Kursus yang menarik ini bukan sekadar teori sahaja. Ia direka untuk memberi anda pengalaman praktikal teknik kontemporari dan kemajuan untuk memulihara kepelbagaian biologi dalam dunia yang pantas berubah. Ia disampaikan dengan kerjasama Bristol Zoological Society (BZS) yang terkenal di peringkat antarabangsa, dan unik dalam cara ia mempersiapkan anda untuk melengkapkan pemeliharaan praktikal.

Di samping membangunkan kebolehan dan amalan anda dalam pemuliharaan ekosistem dan pemuliharaan, komunikasi dan perubahan tingkah laku, Kursus Pemeliharaan Hidupan Liar Advanced MSc Advanced mempunyai penekanan yang kuat untuk membangunkan inovasi dan kemahiran keusahawanan anda. Terdapat keperluan yang lebih mendesak untuk pemuliharaan untuk mewujudkan dan bekerja dengan teknologi baru untuk memastikan kami memaksimumkan peluang untuk pemuliharaan biodiversiti.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Pembiayaan dan Pelaburan Hartanah MSc menumpukan pada pembiayaan dan pelaburan harta benda tetapi juga menyediakan gambaran keseluruhan tinjauan dan isu harta benda. ... [+]

Pembiayaan dan Pelaburan Hartanah MSc menumpukan pada pembiayaan dan pelaburan harta benda tetapi juga menyediakan gambaran keseluruhan tinjauan dan isu harta benda. Ia membawa kepada kerjaya dalam menilai profesion yang dihormati dengan potensi pendapatan yang sangat baik dan peluang untuk bekerja di mana sahaja di dunia. Kursus ini memberikan siswazah yang tidak bersekutu satu set kemahiran yang boleh dipindahmilik yang membuat anda sangat dicari di pasaran kerja, dan menyediakan pengetahuan dan kemahiran teknikal teras yang diperlukan untuk keahlian RICS Chartered. Sebagai pelajar kursus ini, anda akan mendapat keahlian pelajar percuma di Institut Pemeriksa Berkanun Diraja (RICS) dan Forum Harta Pelaburan (IPF).... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 27 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Unik dalam cara ia meneroka semua aspek kitar hayat seluruh bangunan, dari reka bentuk hingga perobohan, kursus ini menawarkan anda peluang untuk merangkumi bidang baru d ... [+]

Pemodelan Maklumat Bangunan (BIM) dalam Reka Bentuk, Pembinaan dan Operasi cepat menjadi pendekatan standard industri untuk mereka bentuk, menganalisis, dan mengurus kitaran hayat bangunan. Pada kursus ini, anda akan mempelajari pendekatan holistik terhadap segala-galanya dari reka bentuk dan pembinaan kepada penyelenggaraan, operasi, dan kemapanan dari pakar industri dan penyelidikan menggunakan perisian BIM yang canggih. Anda juga akan mendapat manfaat daripada rundingan biasa dari pakar BIM dan hubungan rapat dengan industri dan Hab Regional BIM: South West.

Pengalaman hands-on dan penyelidikan bertaraf dunia

Ciri unik kursus ini ialah anda mempunyai peluang untuk ditempatkan dengan syarikat untuk menyampaikan Strategi Organisasi BIM dan Pelan Pelaksanaan BIM. Anda juga akan menyediakan syarikat-syarikat dengan penyelidikan BIM yang mempunyai nilai sebenar perniagaan yang menghasilkan strategi organisasi dan pelan pelaksanaan untuk memastikan BIM mereka selaras dengan strategi perniagaan. Anda akan meneliti topik BIM yang berkaitan dengan pilihan anda secara mendalam untuk disertasi anda.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Semua organisasi memerlukan kepimpinan yang berkesan, dan pengurus yang dapat menunjukkan kesedaran mengenai isu-isu perniagaan global bersama-sama ini akan sentiasa dica ... [+]

Semua organisasi memerlukan kepimpinan yang berkesan, dan pengurus yang dapat menunjukkan kesedaran mengenai isu-isu perniagaan global bersama-sama dengan ini akan selalu dicari oleh majikan. Ijazah sepenuh masa dalam Pengurusan Antarabangsa ini akan memberikan anda kepakaran, pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan peranan pengurusan dalam organisasi antarabangsa.

Sama ada ini adalah perubahan kerjaya atau peningkatan kerjaya, kursus ini akan mengangkat anda di atas calon lain di pasaran kerja dan melengkapkan anda untuk masuk ke dalam pelbagai jawatan, bukan hanya secara nasional tetapi pada skala global.

Kemahiran perniagaan lanjutan

Kursus ini direka untuk memberi anda landasan yang kukuh dalam pengetahuan, dan kemahiran analisis dan penyelidikan, untuk dapat berjaya dalam persekitaran antarabangsa dengan modul yang meliputi segala-galanya daripada globalisasi untuk menguruskan orang dalam konteks antarabangsa. Terdapat juga program pembangunan peribadi yang komprehensif untuk melengkapkan anda dengan pengurusan diri dan kemahiran menyelesaikan masalah yang penting untuk peranan pengurusan.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Kursus ini memberikan anda satu set kemahiran yang boleh dipindahmilik yang menjadikan anda sangat dicari di pasaran pekerjaan, dan menyampaikan program pengajian untuk m ... [+]

Ukur adalah kerjaya yang mantap - ia dihormati, menyediakan kehidupan yang baik, dan menawarkan peluang untuk bekerja di mana sahaja di dunia. Kursus ini memberikan anda satu set kemahiran yang boleh dipindahmilik yang menjadikan anda sangat dicari di pasaran pekerjaan, dan menyampaikan program pengajian untuk menyediakan graduan yang tidak bersekutu dengan pengetahuan dan kemahiran teknikal teras yang boleh membawa keanggotaan Royal Institusi Juruukur Berkanun (RICS) . Sebagai pelajar kursus ini, anda akan mendapat keahlian pelajar percuma RICS.

Berikan kerjaya anda kelebihan daya saing

Anda akan mendapat pemahaman konsep yang lebih maju dalam penilaian hartanah, penilaian, pembangunan dan pengurusan, dan belajar bagaimana untuk menerapkan teori ini kepada dunia sebenar supaya anda boleh mengejar dan mengembangkan kerjaya anda. Anda juga akan membangunkan kemahiran penyelidikan dan analisis peringkat Guru.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 27 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Pengurusan Projek Pembinaan MSC direka khusus untuk meningkatkan pemahaman anda tentang pengurusan projek dan untuk menyokong profesional pembinaan dalam amalan dan organ ... [+]

Dalam pasaran yang sentiasa berubah hari ini, profesional pembinaan memerlukan pengetahuan dan kemahiran yang tersedia melalui kajian pasca siswazah lebih dari sebelumnya. Pengurus projek yang berjaya perlu dapat berfikir, memimpin dan bertindak dalam persekitaran perniagaan yang tidak menentu dan dinamik, mempunyai akses kepada maklumat terkini, memahami teknik dan sistem yang sesuai, dan memiliki kepakaran untuk menerapkannya kepada keperluan pasaran dan peluang perniagaan.

Pengurusan Projek Pembinaan MSC direka khusus untuk meningkatkan pemahaman anda tentang pengurusan projek, dan untuk menyokong profesional pembinaan dalam amalan dan organisasi pelanggan. Ia bertujuan untuk arkitek, juru ukur, jurutera perkhidmatan, jurutera awam, pengurus pembinaan, dan pengurus projek yang sedia ada yang ingin memformalkan latihan mereka di sisi pelanggan dan bekalan.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 28 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of the West Of England, Bristol

Kursus yang menonjol untuk pelajar yang berminat dalam risiko dalam industri insurans global, dengan peluang dan perkembangan rangkaian yang luas ke arah kelayakan standa ... [+]

Mengapa belajar kursus ini?

Dengan pasaran insurans UK bernilai lebih dari 200 bilion ringgit, dan lebih daripada 320,000 orang bekerja di dalamnya, terdapat peluang besar bagi graduan untuk memasuki industri, terutama yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran khusus.

Pengurusan Risiko dan Insurans MSc telah dibangunkan dengan majikan, pakar industri dan Institut Insurans Berkanun (CII), untuk memberi anda alat untuk berkembang pesat dalam sektor yang bervariasi dan pantas ini.

Anda akan meneroka bagaimana risiko diuruskan dalam insurans, dan bagaimana syarikat insurans perlu bekerja dengan perniagaan untuk mengurangkan risiko dan bersedia untuk yang tidak diketahui dan tidak dijangka di pasaran global hari ini.... [-]

United Kingdom Stoke Gifford
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Make your professional ambitions possible with UWE Bristol

University Of the West Of England, Bristol
Website
Telefon
+44(0)1179656261