Unicaf - University of East London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of East London telah mempelopori niaga hadapan sejak tahun 1898: dari Revolusi Industri ke-2 hingga ke tempat kita sekarang, yang ke-4. Kami adalah universiti yang diketuai oleh kerjaya, yang berdedikasi untuk menyokong pelajar kami untuk mengembangkan kemahiran, kecerdasan emosi dan kreativiti yang diperlukan untuk berkembang dalam dunia yang sentiasa berubah.

Sepanjang tahun akademik 2018-19, University of East London telah membangun dan mulai menerapkan strategi 10 tahun baru, Visi 2028, untuk mengubah kurikulum, pedagogi, impak penyelidikan dan perkongsian kami untuk memberi perbezaan positif kepada pelajar, lulusan dan kejayaan masyarakat. Matlamat kami yang bercita-cita tinggi tetapi dapat dicapai adalah untuk menjadi universiti yang berfokus pada kerjaya, giat di UK, yang sama-sama mempersiapkan pelajar kami untuk pekerjaan masa depan dan menyediakan inovasi untuk mendorong masa depan itu secara lestari dan inklusif.

Mengenai perkongsian dengan Unicaf

Unicaf adalah rakan kongsi penghantaran global University of East London, UK, yang bertanggungjawab untuk pengambilan, kemasukan, pendaftaran dan sokongan pelajar dalam talian ke anugerah Universiti yang diluluskan untuk penghantaran dalam talian jarak jauh. Setelah berjaya, graduan akan menerima anugerah University of East London.

Pengalaman dalam talian Unicaf

Pembelajaran dalam talian telah merevolusikan pendidikan tinggi. Sebagai pelajar dalam talian, anda dapat belajar mengikut jadual mingguan anda sendiri, belajar di mana sahaja yang paling sesuai, dan teruskan pekerjaan anda, atau terus menjaga keluarga anda.

Penasihat pelajar yang dilantik akan membantu anda membiasakan keseluruhan proses. Sebelum anda memulakan pengajian, dia akan berada di sisi anda, kapanpun anda memerlukan sokongan, sehingga anda tamat pengajian.

136515_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpg

Sorotan Pembelajaran Dalam Talian

Apa sebenarnya pembelajaran dalam talian?

Dengan pembelajaran dalam talian atau pendidikan dalam talian, anda boleh mempunyai beberapa kelebihan. Tiga perbezaan utama adalah anda boleh belajar bila-bila masa sesuai dengan jadual anda, dari mana sahaja dan sebahagian kecil dari kos program ijazah di kampus. Anda menerima semua bahan kajian yang anda perlukan dalam talian dan berinteraksi melalui platform dalam talian dengan tutor anda.

Siapa yang boleh mendapat manfaat daripada pembelajaran dalam talian?

Sama ada anda seorang lepasan sekolah yang baru memulakan kerjaya anda, seseorang yang mempunyai tanggungjawab keluarga, atau seorang profesional dengan jadual yang sibuk, anda boleh memanfaatkannya. Tetapi pembelajaran dalam talian bukan hanya senang; ia juga menjadi bahagian penting dalam kerjaya yang berjaya. Pada masa lalu, seorang pelajar memperoleh pengetahuan yang bertahan seumur hidup pada awalnya. Hari ini, menurut Financial Times, dengan kemajuan yang pesat, sangat penting untuk terus mengikuti perkembangan baru. Tambahan pula, menimba ilmu yang digabungkan dengan pengalaman di tempat kerja dapat meningkatkan kerjaya anda sebagai tambahan.

Komunikasi

Melalui pembelajaran dalam talian, anda dapat berhubung terus dengan tutor anda. Walaupun kajian di kampus mengehadkan interaksi hingga beberapa jam seminggu, kemampuan untuk meminta penjelasan atau nasihat kapan saja dapat meningkatkan pemahaman anda mengenai perkara tersebut.

Rangkaian

Persekitaran pembelajaran maya (VLE) membolehkan anda berkomunikasi dengan rakan pelajar anda. Sama ada anda memerlukan maklum balas atau ingin membincangkan sesuatu perkara, rakan sekerja anda berada di sisi anda.

Sumber

Anda tidak lagi perlu membuat perpustakaan buku-buku yang besar. Semua yang anda perlukan - kertas penyelidikan, e-buku, video, persembahan - boleh didapati dalam talian melalui VLE. Semua hanya dengan beberapa klik atau sentuhan.

Tolonglah

Sekiranya terdapat pertanyaan atau masalah, sama ada berkaitan dengan kajian, VLE, pembayaran, atau lebih, anda boleh memanfaatkan Perkhidmatan Sembang Langsung Pelajar Unicaf. Anda mendapat bantuan dalam masa ini, tanpa perlu membuat janji atau menunggu sehingga waktu pejabat.

Pendaftaran yang mudah

Anda boleh mendaftar dalam talian dengan mudah, dalam beberapa minit. Penasihat pelajar kemudian akan menghubungi anda, membincangkan semua butiran, membantu anda dalam proses permohonan dan menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada. Cukup isi borang di bawah dan mulakan dengan peluang mengubah hidup ini hari ini.

Lokasi

London

Alamat
University Way, Royal Docks, E16 2RD
London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: