Ulster University, London & Birmingham Campuses

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ulster adalah universiti dengan reputasi nasional dan antarabangsa untuk kecemerlangan, inovasi dan penglibatan serantau. Kami memberikan sumbangan besar kepada pembangunan ekonomi, sosial dan budaya Ireland Utara dan memainkan peranan penting dalam menarik pelaburan masuk. Kegiatan perniagaan teras kami adalah pengajaran dan pembelajaran, memperluas akses kepada pendidikan, penyelidikan dan inovasi serta teknologi dan pemindahan pengetahuan.

Lihatlah kursus kami dan anda akan melihat bagaimana kami mempersiapkan pelajar untuk dunia esok hari ini.

  • Kami mempunyai kesan positif terhadap ekonomi dan masyarakat di Ireland Utara dan mempekerjakan lebih dari 3000 kakitangan dengan perolehan tahunan lebih dari £ 200 juta.
  • Pemindahan teknologi dan pengetahuan dan eksploitasi idea komersial dipromosikan oleh Pejabat Inovasi kami melalui pelbagai inisiatif dan penyelidikan dan perundingan berterusan dengan perniagaan dan industri.
  • Kami adalah penyumbang utama keupayaan Penyelidikan dan Pembangunan di Ireland Utara dan kami menyokong perniagaan dan industri tempatan. Latihan Penilaian Penyelidikan 2008 mengesahkan kekuatan dan kualiti penyelidikan kami dan kemajuan yang terus kami capai.
  • Kami memberikan sumbangan utama untuk pembelajaran sepanjang hayat (melalui eLearning), memperluas akses pendidikan untuk semua - meningkatkan asas pengetahuan wilayah.
  • Perkongsian telah dijalin dengan penyedia pendidikan lain di peringkat tempatan, nasional dan antarabangsa dan kami mempunyai rangkaian perkongsian strategik di seluruh dunia.

Lokasi

London

Alamat
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP London, England, United Kingdom

Birmingham

Alamat
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami