Baca keterangan rasmi

Menyambut dunia untuk belajar dan berjaya

Universiti Pusat Grimsby dan Grimsby Institut milik Institut Grimsby Group, salah satu pembekal terbesar di UK lanjut dan Pengajian Tinggi, terletak di bandar bersejarah Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby mempunyai sejarah yang panjang sebagai pelabuhan perikanan yang berkembang maju, dengan bar kafe, pub dan restoran dan, dalam masa beberapa batu, anda akan mendapati bandar dan pantai berpasir dan menyeronokkan tepi pantai tradisional Cleethorpes, berhampiran dengan bandar yang sibuk; Lincoln, York dan Hull, yang semuanya sesuai untuk membeli-belah dan tarikan-tarikan kebudayaan seperti muzium dan teater.

Selain sebagai tempat yang sangat mesra dan mampu untuk tinggal dan belajar, anda akan mempunyai perkara untuk dilihat dan dilakukan di Grimsby. Beberapa minit berjalan kaki dari kampus anda akan mendapati bangunan kediaman yang berkualiti tinggi. Pelbagai cemerlang kami kursus Pengajian Tinggi lanjut dan disampaikan kepada kemudahan pengajaran yang mempunyai sumber.

Kami akan membantu anda mencapai kejayaan dan matlamat anda dan memberikan banyak sokongan - di dalam dan di luar bilik darjah.

Kursus

Kami mempunyai pelbagai program ijazah dan lepasan ijazah kepada pelajar antarabangsa. Ia adalah penting untuk kita membantu anda memilih kursus yang betul-betul sesuai untuk anda supaya kita boleh memastikan anda mempunyai pengalaman belajar di luar negara yang sempurna dan menyeronokkan. Untuk layak untuk Tier 4 Student Visa perjalanan anda memohon mestilah sepenuh masa dan berada di Tahap minimum 3 pada kerangka kelayakan kebangsaan.

Cara Memohon

Jika anda adalah seorang pelajar antarabangsa, yang ingin memohon kursus di Institut Grimsby atau Universiti Pusat Grimsby anda perlu mengikuti satu set ketat arahan, terutamanya jika anda seorang warga bukan EU dan memerlukan Visa untuk belajar di UK .

Dari hari anda memohon kita akan berada dalam hubungan yang kerap melalui e-mel untuk memberitahu anda kemajuan permohonan anda. Setelah permohonan anda telah diterima dan anda telah menerima dokumen-dokumen rasmi anda, kami akan menyokong anda dengan nasihat sepanjang proses Visa anda.

Apabila menerima Visa Pelajar yang sah anda kemudian akan mengatur perjalanan anda dan menjaga kita dimaklumkan. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah pada bila-bila kami berada di sini untuk membantu pada bila-bila masa dan dalam apa-apa cara yang boleh. Ini adalah masa yang apabila kita boleh mengaturkan tempat penginapan dalam Halls kami Residence.

Tugas Grimsby Institute & Universiti Pusat Grimsby sebagai penaja dilesenkan

Kami mempunyai lesen untuk menaja pelajar yang mengenakan kewajipan atas kita. Dalam usaha untuk mematuhi syarat-syarat ini, kita mesti: - Simpan satu salinan pasport anda (s), Visa (s) dan / atau kad Biometrik (s) - Simpan rekod up-to-tarikh maklumat anda dan alamat UK. Ini dipantau oleh Pejabat Antarabangsa dan dilaporkan kepada UKBA apabila diperlukan

Kami akan melaporkan kepada Agensi Sempadan UK (UKBA) jika:

Anda gagal mendaftar pada masanya Anda tidak hadir tanpa kebenaran bagi suatu tempoh yang ditetapkan Kami tidak lagi penaja berlesen anda Keadaan anda berubah sekiranya, sebagai contoh, kursus anda perubahan belajar atau menjadi lebih pendek atau lebih lama Kita mempunyai bukti bahawa anda melanggar syarat-syarat Visa anda

Hidup di Grimsby

Grimsby terletak di Pantai Timur di United Kingdom dan mempunyai penduduk kira-kira 160,000 orang. Grimsby ditubuhkan pada industri perikanan dan di hari berlalu, adalah salah satu pelabuhan perikanan terbesar di Dunia. Hari ini Grimsby menyokong pemprosesan makanan, kimia dan petroleum syarikat-syarikat besar menggunakan pelabuhan kami yang luas sebagai pintu eksport ke Eropah dan Dunia. Kawasan desa di sekitarnya membentangkan banyak peluang untuk aktiviti riadah luar. The Lincolnshire yang indah dan tenang Wolds, pantai yang ingin tahu dan panjang, pantai berpasir menawarkan banyak untuk diterokai dengan basikal atau berjalan kaki.

Pengunjung yang pertama kali ke kawasan itu sering terkejut dengan bilangan kemudahan untuk hiburan, sukan dan kegiatan waktu lapang di dalam dan sekitar Grimsby. Jika anda berminat dalam sukan, anda akan menikmati kemudahan yang ditawarkan di dua pusat rekreasi moden, di mana berenang, luncur ais, skuasy, badminton dan suite kecergasan di antara banyak aktiviti-aktiviti lain semua boleh dinikmati.

Terdapat juga stadium olahraga dan berhampiran kompleks up-to-tarikh berenang ke Institut. Jika anda menikmati menonton sukan, Blundell Park adalah rumah kepada Grimsby Town Kelab Bola Sepak dan kawasan ini mempunyai beberapa kelab kriket dan juga akses kepada semua disiplin sukan.

Bandar tepi laut jiran Cleethorpes juga mempunyai pusat bowling sepuluh pin, pawagam multi-skrin dan sangat berjaya Island Pleasure taman tema.

Auditorium Grimsby mempunyai segala-galanya daripada hiburan secara langsung, konsert dan Royal Shakespeare Company, dengan tempat yang lebih kecil seperti Caxton Teater dan Parkway Cinema menawarkan pelbagai drama, muzikal dan lain-lain bentuk teater dan Kesenian.

Kedua-dua Grimsby dan Cleethorpes, menawarkan membeli-belah dengan pelbagai peruncit nama besar dan butik. A kehidupan malam yang baik adalah juga ditawarkan dengan pelbagai pilihan pub, kelab, restoran dan mengambil pemberian.

Sekolah ini menawarkan program dalam:

Bahasa Inggeris

Program

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan dengan Pemasaran Ijazah Sarjana Muda Filem dan Televisyen Pengeluaran Sarjana Muda Permainan Design & Pembangunan MBus Persekitaran Perniagaan Strategik Engineering HND Tahun Asas antarabangsa dalam Perniagaan

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University Centre Grimsby

MBus telah dibangunkan untuk menawarkan ijazah sarjana muda yang menggabungkan program peringkat sarjana muda tradisional dengan tahun tuan tambahan, membentuk satu kelay ... [+]

BARU! MBus Persekitaran Perniagaan Strategik (Sarjana dalam Perniagaan) yang dianugerahkan oleh Universiti Hull Keperluan:

IELTS 5.5 dalam setiap bahagian dan keseluruhan Ijazah Sarjana Muda Perniagaan / Tahap 6/160 UCAS mata Ijazah dalam Perniagaan atau program yang sesuai dengan 55% £ 8000 yuran (£ 4000 deposit dan £ 4000 pada pendaftaran)

MBus telah dibangunkan untuk menawarkan ijazah sarjana muda yang menggabungkan program peringkat sarjana muda tradisional dengan tahun tuan tambahan, membentuk satu kelayakan. Ini adalah alternatif kepada kelayakan MSc tradisional dan faedah daripada pembiayaan pada kadar yang sama seperti ijazah sarjana muda.

Program ini menggunakan pelbagai modul komplementer, yang menawarkan para pelajar manfaat pemahaman yang luas mengenai fungsi dan aktiviti perniagaan di seluruh peringkat pengajian untuk membolehkan perkembangan pengetahuan dan pemahaman yang mendalam dan analitik tentang kedua-dua teori dan praktik yang berkaitan dengan perniagaan dan pengurusan . Di peringkat induk, terdapat tumpuan kepada organisasi 'pemeriksaan masa depan' yang kontemporari dengan membolehkan para pelajar membangunkan kemahiran dalam kedua-dua sumber dan menggunakan bukti dan trend perniagaan dan ekonomi, dari pasaran global, untuk memberikan maklumat terbaik dan mengetatkan imperatif strategik organisasi.... [-]

United Kingdom Grimsby
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 8 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu