Baca keterangan rasmi

Sebuah universiti bertaraf dunia

Universiti Swansea adalah universiti yang diketuai oleh penyelidikan yang telah membuat perbezaan sejak tahun 1920. Masyarakat universiti berkembang maju pada penemuan dan penemuan, dan menawarkan keseimbangan yang tepat dalam pengajaran dan penyelidikan yang sangat baik, dipadankan dengan kualiti hidup yang dicemburui.

Universiti telah menikmati tempoh pertumbuhan yang besar, dan kami telah mencapai cita-cita kami untuk menjadi tiga universiti penyelidikan terulung, melonjakkan jadual liga Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014 ke 26 di UK dari 52 tahun 2008.

Di samping itu, Program Pembangunan Kampus yang bercita-cita tinggi sedang berjalan - salah satu projek ekonomi pengetahuan terbesar di UK dan dalam lima besar di Eropah.

Ia melibatkan penciptaan Kampus Bay, sebuah pembangunan baru £ 450 juta pada pendekatan timur ke bandar, bersama dengan transformasi kampus Singleton Park yang ada sekarang.

Komuniti dwi-kampus pelbagai budaya Swansea menyediakan perspektif global dan peluang untuk mendapatkan kemahiran yang berlangsung seumur hidup.

Sejajar dengan wawasan pengasas perindustriannya pada tahun 1920, Swansea University akan:

 • Menyediakan persekitaran kecemerlangan penyelidikan, dengan penyelidikan yang di dunia yang terkemuka, kerjasama di peringkat global dan diiktiraf di peringkat antarabangsa;
 • Memberikan pengalaman pelajar yang cemerlang, dengan penyelidikan yang diterajui dan pengajaran amalan yang didorong oleh yang berkualiti tinggi yang menghasilkan graduan global berpendidikan dan dilengkapi untuk pencapaian peribadi dan profesional yang cemerlang;
 • Gunakan kekuatan penyelidikan, kerjasama dengan industri dan capaian global, untuk memacu pertumbuhan ekonomi, kemakmuran angkat, memperkayakan masyarakat dan kehidupan budaya of Wales dan, menyumbang kepada kesihatan, masa lapang dan kesejahteraan rakyatnya.

A beacon untuk kerjasama perintis

Dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, Swansea University mencapai cita-cita untuk menjadi 30 universiti penyelidikan di UK.

Kedudukan REF kami pada 26 adalah "lompatan terbesar di kalangan institusi yang berintensifkan penyelidikan," menurut Times Higher Education. Kini, ketika universiti itu hampir tahun seratus tahun pada 2020, kita mempunyai matlamat baru. Mereka adalah untuk:

 • Menjadi sebuah universiti bertaraf 30 universiti di UK pada 2018
 • Teruskan rancangan pengembangan kami yang bercita-cita tinggi
 • Memperluaskan jangkauan global kami; dan
 • Bergerak rapat menjadi salah satu daripada 200 universiti teratas di dunia.

Dalam REF 2014 kualiti penyelidikan Swansea telah diletakkan setanding dengan enam universiti Russell Group. Kami juga menduduki tempat ke-22 untuk kesan penyelidikan itu.

Kami percaya ...

Kesamaan peluang

Swansea University bertujuan untuk menyediakan persekitaran kerja dan pembelajaran yang inklusif dan menyokong, yang bebas daripada diskriminasi yang tidak adil dan membolehkan kakitangan dan pelajar memenuhi potensi peribadi mereka.

Pasukan Universiti Equal Opportunities secara aktif menyokong kakitangan dan pelajar untuk mengenal pasti dan menghalang mana-mana halangan yang berpotensi, dan memastikan bahawa Universiti menawarkan kesaksamaan peluang kepada semua kakitangan dan pelajar, tanpa mengira kaum, jantina, umur, kecacatan, orientasi seksual, agama dan kepercayaan, jantina penempatan semula, kehamilan dan status bersalin, atau perkahwinan dan status perkongsian sivil.

Projek kesetiaan universiti yang sedang berlangsung termasuk Athena SWAN, Indeks Kesetaraan Tempat Kerja, Piagam Bangsa Mark, dan Panduan Universiti Stonewall (AKA Gay Dengan Ijazah). Maklumat lanjut boleh didapati di laman web Kesempatan Peluang.

Bermaruah di tempat kerja dan belajar

Kebangkitan di Dasar Kerja dan Kajian menggalakkan maruah semua pelajar dan kakitangan di Universiti dengan menghapuskan semua bentuk tingkah laku yang menyinggung, dan mewujudkan persekitaran kerja dan pembelajaran yang bebas daripada gangguan dan agresif. Ahli-ahli Universiti harus dilayan dengan maruah dan hormat dan dilindungi daripada gangguan dan intimidasi di tempat kerja dan belajar.

Menyokong bahasa Welsh

Kami komited untuk menyokong, mempromosikan dan memperkayakan budaya Welsh dan bahasa Welsh secara aktif.

Sebagai sebahagian daripada visi kami, kami bertujuan untuk meningkatkan pengalaman pelajar kami dengan meningkatkan peluang untuk belajar melalui medium Welsh dan meningkatkan penggunaan.

Kami juga akan meningkatkan peluang untuk semua ahli Universiti yang boleh, menggunakan bahasa Welsh dan mengukuhkan imej universiti di Wales sebagai institusi dwibahasa.

Memperkayakan kehidupan orang lain

Discovery adalah organisasi yang diketuai oleh sukarelawan yang bertujuan memperkayakan kehidupan orang-orang di Swansea. Organisasi ini membayangkan komuniti di mana orang dianggap sebagai sama dan tidak didiskriminasi atau dirugikan oleh masyarakat.

Penemuan bertujuan untuk:

 • Memperkayakan kehidupan orang-orang di Swansea agar mereka dapat memenuhi potensi mereka sebagai individu yang diberi kuasa dan sebagai anggota kumpulan dan masyarakat.
 • Menawarkan pengalaman dan peluang baru melalui pelbagai kegiatan yang diterajui pelajar dalam komuniti yang membawa kepada peningkatan persefahaman dan persamaan bersama.
 • Secara aktif menyokong pelajar untuk menyedari perkembangan peribadi mereka dan kesan terhadap diri mereka dan kehidupan orang lain melalui penglibatan mereka dalam aktiviti berasaskan komuniti.

Universiti Sihat

Swansea telah ditetapkan sebagai salah satu daripada 'Bandar Sihat' Pertubuhan Kesihatan Sedunia, yang menyertai kumpulan elit bandaraya yang bekerjasama untuk meningkatkan kesihatan masyarakat setempat. Begitu juga, Swansea University telah ditunjuk sebagai Universiti Sihat dan telah menubuhkan rangkaian yang sihat di kampus dengan tujuan untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan masyarakat universiti.

Pelajar antarabangsa

Swansea University diiktiraf sebagai Universiti Top 200 untuk Pelajar Antarabangsa Dunia dan kami mengalu-alukan aplikasi dari pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.

Kami menggalakkan pelajar antarabangsa kami untuk membuat permohonan melalui sistem aplikasi dalam talian kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang membuat aplikasi sarjana atau pascasiswazah untuk belajar di Swansea University sila lawati laman permohonan kami.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Swansea University

The MRes in Biosciences memberikan anda latihan penyelidikan pakar yang tertanam dalam kumpulan penyelidikan bertaraf dunia kami yang tertanam dalam satu atau lebih tema ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

The MRes in Biosciences memberikan anda latihan penyelidikan pakar yang tertanam dalam kumpulan penyelidikan bertaraf dunia kami yang tertanam dalam satu atau lebih tema penyelidikan kami di Biosains. Anda akan mendapat manfaat daripada kemudahan pakar kami dalam perjalanan untuk mencapai kelayakan penyelidikan perbezaan sebenar.

Kemudahan pakar kami termasuk:

kapal perang penyelidikan bernilai £ 12.5 juta yang direka khasPusat Penyelidikan Akuatik Lestari yang unikkemudahan pengkomputeran lanjutan dengan stesen kerja grafik mewahkemudahan tingkah laku dan kemudahan makmal ekologiekologi molekul khusus dan kemudahan endokrinologi dan makmal

Istilah pertama terdiri daripada dua modul wajib yang menyediakan kemahiran sains teras, pengetahuan kaedah penyelidikan dan semakan saintifik, dan satu modul yang dipilih dari pelbagai ditawarkan dari Kolej Sains. Istilah kedua dan ketiga diduduki oleh projek penyelidikan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Swansea University

MA dalam Hubungan Antarabangsa bertujuan untuk membuka fikiran anda dan memanjangkan kemahiran anda. ... [+]

MA dalam Hubungan Antarabangsa bertujuan untuk membuka fikiran anda dan memanjangkan kemahiran anda.

Ciri-ciri utama

MA ini menawarkan penyelidikan lanjutan dalam Hubungan Antarabangsa, menyediakan pelajar dengan pemahaman terperinci mengenai sistem antarabangsa, isu utama, pelakon penting, dan cara alternatif untuk menganalisis dan mentafsirkan subjek.

Dengan penghayatan dinamika global di tempat kerja, anda mempunyai peluang untuk menjadi pakar dalam mengkaji satu kawasan tertentu di dunia: Asia-Pasifik.

Kolej Kesenian dan Kemanusiaan mempunyai Pusat Pengajian Siswazah. Pusat Siswazah menggalakkan dan menyokong aktiviti penyelidikan individu dan kolaborasi kecemerlangan antarabangsa dan menawarkan persekitaran yang bersemangat dan menyokong para pelajar yang mengikuti pengajian pasca siswazah dan mengajar pengajian tuan. Pusat ini menyediakan latihan pascasiswazah untuk meningkatkan pembangunan akademik dan profesional dan memudahkan penyertaan dalam program seminar, bengkel, dan persidangan antarabangsa.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Jenayah Siber dan Terorisme MA kami akan mendedahkan anda kepada jenayah dalam talian dan tingkah laku jenayah yang sentiasa berubah untuk memahami ancaman, trend, isu da ... [+]

Jenayah Siber dan Terorisme MA kami akan mendedahkan anda kepada jenayah dalam talian dan tingkah laku jenayah yang sentiasa berubah untuk memahami ancaman, trend, isu dan tanggapan dalam keganasan dan keselamatan siber serta soalan etika yang penting.

Ciri-ciri utama

Jenayah Siber dan Terorisme MA kami menawarkan peluang kepada pelajar untuk:

Periksa isu-isu yang berkaitan dengan dunia siber dari perspektif interdisipliner dan multi-dimensi yang menawarkan pandangan yang unik terhadap isu-isu tersebut.Terlibat secara langsung dengan kerja projek dan dengan pihak berkepentingan yang dapat memberikan pengetahuan dan pengetahuan terkini tentang subjek.Pilih dari pelbagai modul yang terdapat di Sekolah Undang-undang Hillary Rodham.Peluang untuk mengkhususkan diri dalam bidang jenayah siber dan / atau keganasan dalam talian tertentu melalui disertasi MA.Penerangan... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA kami dalam Keadilan Jenayah Gunaan dan Kriminologi akan membantu anda mengetahui tentang punca kejahatan, sistem Keadilan Jenayah dan tema canggih dalam perdebatan kri ... [+]

MA kami dalam Keadilan Jenayah Gunaan dan Kriminologi akan membantu anda mengetahui tentang punca kejahatan, sistem Keadilan Jenayah dan tema canggih dalam perdebatan kriminologi dari pakar terkemuka di lapangan. Terdapat pelbagai modul yang pelbagai, yang ditawarkan, memberi tumpuan kepada penerapan pengetahuan kriminologi kepada kerja-kerja Sistem Keadilan Jenayah.

Ciri-ciri utama

MA dalam Keadilan Jenayah Gunaan dan Kriminologi menawarkan:

Pemahaman yang mendalam mengenai teori kriminologi jenayah dan pengoperasian sistem keadilan jenayahPengetahuan perkembangan antarabangsa dalam penyelidikan keadilan kriminologi dan jenayahPeluang untuk mengkaji kesan faktor sosial, politik dan ekonomi terhadap jenayah dan dasar keadilan jenayahMempunyai kebolehpasaran untuk kerjaya dalam keadilan jenayah, akademik, atau penyelidikanPenerangan... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Jenayah, punca-puncanya, dan bagaimana kita harus mengatasinya, tidak pernah jauh dari tajuk-tajuk utama, dan kepakaran dalam bidang ini semakin dinilai oleh majikan dala ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Jenayah, punca-puncanya, dan bagaimana kita harus mengatasinya, tidak pernah jauh dari tajuk-tajuk utama, dan kepakaran dalam bidang ini semakin dinilai oleh majikan dalam sektor kerajaan dan lain-lain.

Mengkaji MA kami dalam Keadilan Jenayah Gunaan dan Kriminologi dan anda akan mendapat pengetahuan mendalam tentang penyebab jenayah, sistem keadilan jenayah dan tema semasa dalam perdebatan kriminologi.

Belajar dari pakar dengan pengalaman akademik dan praktikal, anda akan mendapat tahap pengetahuan, yang akan membuka peluang kerjaya yang menarik.

Kenapa Keadilan Jenayah Gunaan dan Kriminologi di Swansea?

Sebagai pelajar pascasiswazah di Sekolah Undang-undang Hillary Rodham Clinton, anda akan menjadi sebahagian daripada sekolah undang-undang yang diiktiraf secara global, dengan persekitaran akademik yang berkembang maju untuk kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan, dan menawarkan pengalaman pelajar yang luar biasa.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Keselamatan dan Pembangunan Antarabangsa memperkenalkan anda kepada isu-isu utama dan perdebatan kritikal dalam bidang yang sangat serius. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MA dalam Keselamatan dan Pembangunan Antarabangsa memperkenalkan anda kepada isu-isu utama dan perdebatan kritikal dalam bidang yang sangat serius.

Keselamatan, keganasan dan konflik kini menjadi pusat kepada politik antarabangsa dan wacana dasar pembangunan. Memahami dunia moden memerlukan penghargaan penuh terhadap konflik dan keganasan.

Dalam kursus ini, anda meneroka liputan isu 'tradisional' seperti perang dan konflik, sebagai tambahan kepada isu 'tidak tradisional' seperti keselamatan ekonomi, keselamatan persekitaran, kesihatan dan penghijrahan.

Memanfaatkan kepakaran jabatan dalam keselamatan, anda akan menerima pengenalan lanjut mengenai pendekatan utama dalam kajian keselamatan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

The MA in International Journalism menyediakan pendekatan dinamik dan mantap untuk mengajar kewartawanan kontemporari melalui lens globalization dan digitalization. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

The MA in International Journalism menyediakan pendekatan dinamik dan mantap untuk mengajar kewartawanan kontemporari melalui lens globalization dan digitalization.

Kaedah interdisiplin dan lintas budaya kami merangkumi kepakaran dalam kajian media dan komunikasi.

Anda akan memperhalusi pengetahuan dan pemahaman kewartawanan anda pada masyarakat abad ke-21 melalui kemahiran praktikal dan teknik pengeluaran jurnalistik, meneroka amalan khusus dari perspektif teori dan analisis.

Graduan kursus ini terus berjaya dan memberi ganjaran dalam bidang kewartawanan, media, komunikasi dan PR, penyiaran dan penerbitan.

Mengapa Jurnalisme Antarabangsa di Swansea?... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Sama ada anda mahukan pemahaman strategik media sosial, kemahiran kreatif yang ditapis melalui penulisan profesional atau kepekaan komunikasi untuk membuat kesan keusahaw ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Sama ada anda mahukan pemahaman strategik media sosial, kemahiran kreatif yang ditapis melalui penulisan profesional atau kepekaan komunikasi untuk membuat kesan keusahawanan, MA dalam Komunikasi, Amalan Media dan Perhubungan Awam (PR) adalah ideal.

Anda akan menjalankan amalan berstruktur dalam kemahiran media moden, yang diajarkan oleh profesional industri yang bermotivasi dengan kepercayaan akademik yang mengagumkan.

Mendapat kemahiran media profesional yang berharga meningkatkan prospek anda untuk kerjaya yang berjaya dalam kewartawanan, perhubungan awam, penyiaran, keusahawanan, pengiklanan atau pemasaran.

Jika anda sudah menjadi profesional industri, kursus ini menawarkan kemahiran dan kelayakan media baru yang dinamik untuk meningkatkan perkembangan profesional anda yang berterusan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Komunikasi, Amalan Media dan Perhubungan Awam (PR) direka untuk pelajar yang ingin menumpukan tenaga mereka ke atas dunia sosial media dinamik, membangunkan amal ... [+]

MA dalam Komunikasi, Amalan Media dan Perhubungan Awam (PR) direka untuk pelajar yang ingin menumpukan tenaga mereka ke atas dunia sosial media dinamik, membangunkan amalan kreatif dan kemahiran menulis profesional mereka atau ingin bekerja dalam persekitaran keusahawanan.

Ciri-ciri utama

MA menawarkan amalan berdasarkan silabus dalam kemahiran media profesional dan kontemporari, yang diajarkan oleh para profesional industri dengan latar belakang akademik. Program ini termasuk modul dalam Penulisan / Kewartawanan Profesional, Komunikasi Visual dan Reka Bentuk Media, Membuat Video dan Dokumentari dan PR, Penjenamaan, dan Promosi. Modul lain dalam komunikasi, teori, filem, dan sejarah juga boleh didapati.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Digital Media meneroka masa lalu, masa kini dan masa depan media digital yang berwarna-warni. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MA dalam Digital Media meneroka masa lalu, masa kini dan masa depan media digital yang berwarna-warni.

Ideal untuk siswazah baru-baru ini atau profesional semasa, kursus ini menawarkan sudut kontemporari baru mengenai isu-isu masyarakat terbesar hari ini, melukiskan kepakaran kami dalam kajian media dan komunikasi.

Anda akan meneroka perniagaan dan politik media digital dengan akademik terkemuka, menggabungkan perspektif teori dan aplikasi untuk memberikan rangka kerja yang mantap untuk memahami perdebatan kontemporari.

Juga meliputi trend akademik dalam kajian media digital dan teknologi, dan metodologi penyelidikan biasa yang sesuai di lapangan, dan sangat dikehendaki oleh majikan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Pembangunan dan Hak Asasi Manusia mengkaji antara muka baru antara Hak Asasi Manusia dan Pembangunan Antarabangsa. ... [+]

MA dalam Pembangunan dan Hak Asasi Manusia mengkaji antara muka baru antara Hak Asasi Manusia dan Pembangunan Antarabangsa.

Ciri-ciri utama

MA ini adalah program berbilang disiplin yang menggabungkan pandangan dari bidang kajian pembangunan, politik, teori politik dan undang-undang antarabangsa. Ia mengkaji beberapa isu utama yang dihadapi masyarakat global abad ke-21 melalui program dinamik yang menggabungkan perspektif teori dan penerapan dan diajar oleh satu kumpulan akademik terkemuka dalam bidang mereka.

Pelajar akan digalakkan untuk menerapkan teori undang-undang, teori sosial dan politik dan alat penyelidikan dalam menganalisis dan memahami pembangunan dan hak asasi manusia, serta mengajar dimensi dan konsep utama dan sejarah penting.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Terjemahan dan Bahasa Cina-Inggeris boleh didapati jika anda adalah penceramah bahasa Mandarin pertama dari China, yang berminat dalam kerjaya bahasa diterapkan ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MA dalam Terjemahan dan Bahasa Cina-Inggeris boleh didapati jika anda adalah penceramah bahasa Mandarin pertama dari China, yang berminat dalam kerjaya bahasa diterapkan seperti menerjemahkan dan mengajar bahasa Inggeris atau bahasa Cina sebagai bahasa asing.

Kursus ini memberi anda kemahiran bahasa khusus dalam kajian terjemahan dan linguistik yang digunakan. Ia bertujuan untuk mengunci kawasan terjemahan luas ke dalam konteks tertentu, menerjemahkan antara bahasa Inggeris dan Cina.

Anda akan menangani isu penutur bukan asli sebagai guru bahasa Inggeris, pengajian bahasa yang digunakan, dan menterjemah dan mengajar bahasa Inggeris atau bahasa Cina sebagai bahasa kedua.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Penulisan Kreatif adalah program inspirasi unik yang menyampaikan latihan bersepadu dalam penulisan teks sastera dan media. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MA dalam Penulisan Kreatif adalah program inspirasi unik yang menyampaikan latihan bersepadu dalam penulisan teks sastera dan media.

Ditunjuk oleh penulis berpengalaman profil utama, kursus ini menyediakan pengajaran mengenai pelbagai genre termasuk fiksyen, cerita pendek, puisi, drama, penulisan skrip dan bukan fiksyen kreatif.

Kajian anda akan berhubung dengan budaya sastera unik Wales, yang merupakan salah satu tradisi bardik tertua di Eropah.

Mengapa Menulis Kreatif di Swansea?

Sebagai sebahagian daripada komuniti penulis dan seniman Swansea yang bertenaga, anda akan mempunyai peluang untuk menjalin hubungan peribadi dengan National Theatre Wales dan acara terbuka-mic di tempat-tempat seperti Pusat Dylan Thomas dan Howl. Terdapat juga ruang lingkup pengalaman kerja dengan penerbit tempatan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

The MA in Translation and Interpreting (MATI) adalah varian khusus, dengan penekanan khusus untuk menafsirkan kemahiran, MA kami yang ditubuhkan dalam Terjemahan Profesio ... [+]

The MA in Translation and Interpreting (MATI) adalah varian khusus, dengan penekanan khusus untuk menafsirkan kemahiran, MA kami yang ditubuhkan dalam Terjemahan Profesional. Ia adalah satu program bersepadu yang direka untuk menjadikan peserta dengan kecemerlangan yang terbukti dalam bahasa asing ke dalam ahli bahasa profesional yang berjaya dan boleh dipasarkan.

Ciri-ciri utama

Pada teras MATI, terdapat terjemahan terjemahan lanjut mengenai jenis teks umum, pentadbiran dan teknikal, menafsirkan (dalam satu atau dua persekitaran yang berikut: kerajaan tempatan, kesihatan, polis dan mahkamah), dan latihan dalam terjemahan Teknologi Komputer (CAT) alat. Bahagian 1 darjah ini juga termasuk peluang untuk mengembangkan kemahiran khusus dalam menafsirkan, terjemahan audiovisual, penterjemahan mesin (MT) dan penyetempatan perisian, pengurusan terminologi, pembuatan video atau penerbitan digital, manakala dalam modul Pengalaman Kerja Pengalaman membentuk syarikat terjemahan simulasi, bekerjasama dengan perniagaan terjemahan tempatan, dan menjalankan komisen sebenar kepada piawaian profesional dan tarikh akhir.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MA dalam Penerjemahan Profesional (MAPT) akan membina anda dari penceramah bahasa asing yang sangat baik ke ahli bahasa profesional yang berjaya. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MA dalam Penerjemahan Profesional (MAPT) akan membina anda dari penceramah bahasa asing yang sangat baik ke ahli bahasa profesional yang berjaya.

MAPT (sebelum ini Terjemahan dengan Teknologi Bahasa) adalah sebahagian daripada Master Eropah dalam Rangkaian Terjemahan, yang kini mempunyai 64 ahli di seluruh Eropah. Swansea University adalah satu-satunya ahli Wales.

Anda akan menjalankan kerja terjemahan lanjutan pada teks am, pentadbiran dan teknikal, dan latihan dalam alat terjemahan Komputer yang dibantu oleh komputer.

Bahagian pertama darjah termasuk peluang untuk mengembangkan kemahiran khusus dalam penafsiran perkhidmatan awam, terjemahan audiovisual, terjemahan mesin dan penyetempatan perisian, pengurusan terminologi, pembuatan video atau penerbitan digital.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Swansea University

Anda akan dilatih dalam sains pengkomputeran yang mencabar dan menarik, bekerja pada cabaran dunia yang akan mengubah masyarakat dan ekonomi. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Anda akan dilatih dalam sains pengkomputeran yang mencabar dan menarik, bekerja pada cabaran dunia yang akan mengubah masyarakat dan ekonomi. Walaupun terdapat keprihatinan yang berpatutan tentang apa yang mempengaruhi data besar dan kecerdasan buatan yang mungkin ada pada individu, masyarakat, pekerjaan dan masyarakat, program ini memberi tumpuan kepada potensi, keperluan, keinginan dan keprihatinan manusia, dan bagaimana motivasi ini dapat digunakan untuk memacu inovasi.

Anda akan melaksanakan projek utama anda dengan kerjasama salah satu daripada rakan kelas dunia kami (termasuk Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft dan banyak lagi), dan juga mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti peningkatan kemahiran tambahan seperti sandpits, retreat dan acara latihan yang difokuskan. Sebagai sebahagian daripada kohort yang rapat, para pelajar akan mempelajari kaedah berpusatkan manusia, berdasarkan pelbagai perspektif teori, eksperimen, domain dan metodologi untuk memahami bagaimana ini dapat menguatkan dan meningkatkan potensi manusia dalam data besar dan AI.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Direka untuk graduan dalam bidang mata pelajaran berkaitan ekonomi yang mencari program lanjutan untuk meningkatkan kerjaya dan / atau peluang penyelidikan lanjut. Memban ... [+]

Direka untuk graduan dalam bidang mata pelajaran berkaitan ekonomi yang mencari program lanjutan untuk meningkatkan kerjaya dan / atau peluang penyelidikan lanjut. Membangunkan kemahiran dan kepakaran yang diperlukan oleh ahli ekonomi profesional, sambil membangunkan keupayaan anda untuk memahami dan menjalankan penyelidikan inovatif dalam kedua-dua situasi teori dan aplikasi.

Ciri-ciri utamaSemua modul diajar oleh fakulti bertaraf dunia kami yang mempunyai pengetahuan industri dan akademikSwansea bersama 1 di Wales untuk penyelidikan kedudukan antarabangsa (REF 2014)93% pelajar Swansea dalam pekerjaan atau kajian lanjut dalam masa enam bulan bergraduatWaktu kenalan yang tinggi - setiap modul termasuk kuliah 2 jam (saiz kelas kira-kira 150 pelajar) diikuti oleh seminar / tutorial 1 jam (saiz kelas dihadkan pada 30) setiap minggu.Penerangan... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Mendapatkan latihan pakar dalam kaedah penyelidikan psikologi maju dan menjalankan projek penyelidikan asas dan penerapan dalam pelbagai bidang dengan kursus ijazah Sarja ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Mendapatkan latihan pakar dalam kaedah penyelidikan psikologi maju dan menjalankan projek penyelidikan asas dan penerapan dalam pelbagai bidang dengan kursus ijazah Sarjana ini.

Anda akan belajar untuk menggunakan pelbagai alat penyelidikan, seperti pangkalan data, perisian statistik, dan program komputer dan mengembangkan kemahiran penyelidikan praktikal yang luas untuk menerapkan dalam mana-mana konteks di mana kelakuan manusia adalah penting.

Anda akan membangunkan pemahaman yang mendalam tentang sifat dan batasan kaedah saintifik dan alternatif utama, bersama dengan pengetahuan mengenai isu sejarah, teoritis, dan falsafah yang mendasari sains psikologi dan tingkah laku.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Kejuruteraan Mekanikal MSc dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar antarabangsa. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kejuruteraan Mekanikal MSc dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar antarabangsa.

Terdapat proses pemilihan untuk kursus ini - lihat bahagian 'bagaimana untuk memohon' di halaman ini.

Memperoleh pengalaman selama dua tahun di UK dan peluang untuk bekerjasama dengan industri dalam cabaran kehidupan sebenar.

MSc baru ini adalah lanjutan dari Kejuruteraan Mekanikal MSc kami dan termasuk tahun kedua yang membolehkan anda menjalankan sama ada penempatan industri atau projek yang berfokus kepada industri dengan rakan industri.

Mengapa Kejuruteraan Mekanikal dengan Industri di Swansea?

Adakah kamu tahu?

Kejuruteraan Mekanikal disenaraikan di UK oleh The Times Good University Guide 2019... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Pelajar dalam kursus Kejuruteraan Struktur MSc akan diberikan pengetahuan mendalam dan pendedahan kepada idea dan teknik yang mantap dan inovatif untuk membolehkan mereka ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Peranan jurutera struktur semakin penting kepada masyarakat apabila populasi berkembang dan dunia menjadi lebih saling berkaitan. Pencakar langit semakin tinggi dan jambatan semakin lama. Revolusi Tenaga Hijau memerlukan infrastruktur penjanaan tenaga untuk direka bentuk secara struktur untuk daya tahan dalam persekitaran yang teruk, contohnya angin yang tinggi atau lokasi laut yang mendalam. Sebagai penyumbang utama kepada pengeluaran CO2 (10% daripada pelepasan global), industri pembinaan bergantung kepada jurutera struktur untuk membina bangunan yang cekap tenaga, menggunakan bahan yang sesuai untuk meminimumkan kesan alam sekitar sektor ini.

Pelajar dalam kursus Kejuruteraan Struktur MSc akan diberikan pengetahuan mendalam dan pendedahan kepada idea dan teknik yang mantap dan inovatif untuk membolehkan mereka membangunkan penyelesaian yang baik untuk masalah kejuruteraan struktur.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Pelajar dalam kursus Kejuruteraan Struktur MSc akan diberikan pengetahuan mendalam dan pendedahan kepada ide dan teknik konvensional dan inovatif untuk membolehkan mereka ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Pelajar dalam kursus Kejuruteraan Struktur MSc akan diberikan pengetahuan mendalam dan pendedahan kepada ide dan teknik konvensional dan inovatif untuk membolehkan mereka membangunkan penyelesaian yang baik untuk masalah kejuruteraan struktur.

Ia akan meliputi pelbagai jenis kejuruteraan struktur melalui integrasi pengetahuan dari mekanik, bahan, analisis struktur dan reka bentuk struktur. Program ini juga akan meliputi trend teknikal terkini dalam Kejuruteraan Awam dan Struktural termasuk kemahiran pemodelan pengkomputeran yang canggih dan akan merangkumi pelbagai cabaran dan penyelesaian teknikal yang dihadapi dalam kerja-kerja infrastruktur berskala besar.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Kejuruteraan Tenaga dan Tenaga Lestari membekalkan anda dengan pengetahuan yang baik mengenai peranti dan teknologi semikonduktor, elektronik kuasa canggih, dan ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Kejuruteraan Tenaga dan Tenaga Lestari membekalkan anda dengan pengetahuan yang baik mengenai peranti dan teknologi semikonduktor, elektronik kuasa canggih, dan sistem kuasa canggih.

Anda juga akan mempelajari teknologi penjanaan tenaga boleh diperbaharui, elektronik lebar lebar, penuaian tenaga, sel solar dan biofuel.

Kebimbangan yang semakin meningkat mengenai pelepasan gas rumah hijau dan pemanasan global bermakna subjek kejuruteraan tenaga dan tenaga lestari tidak pernah menjadi lebih penting.

Mengapa Kejuruteraan Tenaga dan Tenaga Lestari di Swansea?

Kolej Kejuruteraan mempunyai reputasi global yang mantap untuk penyelidikan dan pengajaran perintis dalam tenaga elektrik dan elektronik, dan bahan semikonduktor canggih.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Jurutera dan graduan teknikal berpotensi untuk mencapai kemuncak pengurusan dan kepimpinan. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Jurutera dan graduan teknikal berpotensi untuk mencapai kemuncak pengurusan dan kepimpinan.

Melalui perundingan luaran dengan perniagaan dan industri, MSc dalam Kepimpinan Kejuruteraan dan Pengurusan ini telah direka untuk melengkapkan anda dengan kemahiran siswazah penting yang diperlukan untuk berjaya dalam pengurusan kejuruteraan atau peranan kepimpinan.

Program ini telah dikembangkan secara bersama oleh Sekolah Pengurusan dan Kolej Kejuruteraan. Pelajar dalam program ini akan mendapat faedah daripada diajar oleh akademik Pengurusan dan Kejuruteraan dan akan dapat memanfaatkan kemudahan dalam kedua-dua fakulti.

Kenapa Kejuruteraan dan Pengurusan Kepimpinan di Swansea?... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Program MSc ini, melalui perundingan dengan perniagaan dan industri (baik besar dan kecil), ditetapkan untuk menubuhkan kemahiran utama dan ciri-ciri yang diperlukan untu ... [+]

Fakta yang terkenal ialah para jurutera dan graduan teknikal berpotensi untuk mencapai kemuncak pengurusan dan kepimpinan dalam perniagaan dan industri.

Program MSc ini, melalui perundingan dengan perniagaan dan industri (baik besar dan kecil), ditetapkan untuk menubuhkan kemahiran utama dan ciri-ciri yang diperlukan untuk berjaya dalam peranan pengurusan dan / atau kepimpinan dalam sektor kejuruteraan.

Ciri-ciri utama

Kandungan kursus multidisiplin ini akan sangat dimaklumkan oleh industri. Modul utama akan menyampaikan pengenalan luas kepada pengurusan, di samping modul khusus kejuruteraan terperinci pada:

Yayasan PengurusanStrategiKepimpinanPengurusan projekPengurusan OperasiPengurusan AsetPematuhanAnalisis Alam SekitarPerusahaan, Inovasi dan Harta IntelekPengilangan PintarSistem MayaProjek / Disertasi... [-]
United Kingdom Swansea
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Cyber Security merangkumi isu-isu teknologi moden kritikal dari keselamatan dan privasi data peribadi kepada cyberterrorism, cybercrime dan keselamatan mudah al ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Cyber Security merangkumi isu-isu teknologi moden kritikal dari keselamatan dan privasi data peribadi kepada cyberterrorism, cybercrime dan keselamatan mudah alih.

Dalam cabang Komputer Sains di Swansea, pendekatan holistik dan interdisipliner menyatukan modul pada ujian penembusan, model formal, pengurusan keselamatan maklumat, kriptografi dan kecerdasan buatan.

Penganan komputasi £ 32.5m yang baru kami terletak di tengah-tengah kursus ini. Peralatan pengajaran dan penyelidikan canggih termasuk Visi dan Makmal Biometrik, Makmal Pembuat, Makmal TechHealth, Makmal Teori, Makmal Keselamatan / Jaringan Cyber, Makmal Pengguna dan Suite Visualisasi.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Pada MSc dalam kursus Siber Keselamatan di Swansea University , kajian anda akan merangkumi tema termasuk kriptografi, blockchain, cryptocurrency, keselamatan dan privasi ... [+]

Pada MSc dalam kursus Siber Keselamatan di Swansea University , kajian anda akan merangkumi tema termasuk kriptografi, blockchain, cryptocurrency, keselamatan dan privasi data peribadi, cyberterrorism, cybercrime dan keselamatan mudah alih untuk menamakan tetapi beberapa. Dalam kursus ini, Swansea Computer Science mengambil pendekatan holistik dan interdisipliner, menyatukan modul dalam pelbagai topik seperti ujian penembusan, pemodelan rasmi, pengurusan keselamatan maklumat, kriptografi dan AI untuk melengkapkan pelajar dengan pemikiran yang sesuai untuk kerjaya dalam cybersecurity .

Makmal cybersecurity jabatan menyediakan latar belakang yang sempurna untuk menerokai landskap keselamatan, yang membolehkan pelajar dan kakitangan menjalankan eksperimen dalam keselamatan rangkaian, keselamatan mudah alih, dan untuk meneroka ancaman dan mekanisme pertahanan dalam konteks Internet Perkara.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Maklumat Geografi dan Perubahan Iklim memberikan latihan disiplin dalam asas saintifik GIS, pemantauan jarak jauh satelit dan pemodelan sistem bumi, di samping ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Maklumat Geografi dan Perubahan Iklim memberikan latihan disiplin dalam asas saintifik GIS, pemantauan jarak jauh satelit dan pemodelan sistem bumi, di samping aspek perubahan iklim.

Anda akan menumpukan perhatian kepada aspek teknikal GIS dan pemerhatian bumi, serta perubahan persekitaran dan iklim global dan masa lalu, masa kini dan masa depan.

Dengan pengijazahan, anda akan mempunyai pengalaman tangan dan pengetahuan teknikal dalam GIS dan penderiaan jauh, disokong oleh pengetahuan luas tentang isu saintifik yang menyokong perubahan iklim.

Faedah pembelajaran anda dari gabungan kepakaran penyelidikan Geografi dan Biosciences kakitangan kami mengenai maklumat geografi, dinamik alam sekitar dan iklim, biologi marin dan ekosistem, dan pembangunan mampan.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Matematik dan Pengkomputeran untuk Kewangan direka untuk memenuhi permintaan ahli matematik terlatih dalam pasaran kewangan dan insurans dunia. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Matematik dan Pengkomputeran untuk Kewangan direka untuk memenuhi permintaan ahli matematik terlatih dalam pasaran kewangan dan insurans dunia.

Bank mempunyai keperluan mendesak untuk pekerja dengan kemahiran matematik maju dan keupayaan untuk membangunkan pemahaman seluruh syarikat mengenai pasaran kewangan bergolak.

Anda akan mengkaji pelbagai elemen matematik dan pengkomputeran, dan mengembangkan penyelidikan, pengurusan projek, dan kemahiran komunikasi bertulis.

Sokongan pakar yang luas kami membantu membentuk disertasi anda menjadi landasan yang sangat baik untuk kerjaya masa depan anda.

Apabila tamat pengajian, anda akan menjadi ahli matematik yang berpengetahuan dan khusus dengan kemahiran yang terbukti untuk menyampaikan projek yang besar secara bebas, dan berpotensi membuat perbezaan yang serius dalam mana-mana organisasi.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Ijazah Sarjana ini telah direka untuk merapatkan jurang antara kajian sarjana dan penyelidikan PhD dalam neurosains kognitif, psikologi eksperimen, dan kaedah pengimejan. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ijazah Sarjana ini telah direka untuk merapatkan jurang antara kajian sarjana dan penyelidikan PhD dalam neurosains kognitif, psikologi eksperimen, dan kaedah pengimejan.

Anda akan belajar bagaimana untuk merancang, menganalisis, dan menilai eksperimen neuroimaging yang menyumbang kepada pemahaman kami tentang mekanisme otak yang menyokong aspek kognisi dan tingkah laku seperti ingatan, perhatian, pengiktirafan objek, neurodegeneration, dan trauma otak.

Anda akan mendapat latihan mendalam dalam penyelidikan neurosains kognitif, memperkenalkan prinsip-prinsip neuroimaging dan memperoleh pengalaman tangan dalam pencitraan resonans magnetik dan berfungsi (sMRI dan fMRI), elektroensefalografi (EEG), dan rangsangan arus langsung transkran (tDCS).... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Menjadi pemimpin pemasaran yang berjaya masa depan. Membangunkan kemahiran pemasaran dan strategi peringkat tinggi anda, dengan pemahaman kritikal tentang isu dan cabaran ... [+]

Menjadi pemimpin pemasaran yang berjaya masa depan. Membangunkan kemahiran pemasaran dan strategi peringkat tinggi anda, dengan pemahaman kritikal tentang isu dan cabaran semasa dalam industri yang sentiasa berubah. Kursus ini diiktiraf oleh Institut Pemasaran Berkanun (CIM), termasuk pengecualian modul daripada kelayakan profesional CIM (skim Gateway Graduate CIM).

Ciri-ciri utamaSemua modul diajar oleh fakulti bertaraf dunia kami yang mempunyai pengetahuan industri dan akademikPilihan sama ada Disertasi atau Projek Penempatan industri 3-bulanSwansea bersama 1 di Wales untuk penyelidikan kedudukan antarabangsa (REF 2014)93% pelajar Swansea dalam pekerjaan atau kajian lanjut dalam masa enam bulan bergraduatWaktu kenalan yang tinggi - setiap modul termasuk kuliah 2 jam (saiz kelas kira-kira 150 pelajar) diikuti oleh seminar / tutorial 1 jam (saiz kelas dihadkan pada 30) setiap minggu.Beasiswa yang tersedia untuk pelajar cemerlangPenerangan... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Pengurusan Kejuruteraan Mampan Untuk Pembangunan Antarabangsa adalah kursus yang sangat diterapkan dengan elemen pengajaran dan projek yang besar. Anda akan bel ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Pengurusan Kejuruteraan Mampan Untuk Pembangunan Antarabangsa adalah kursus yang sangat diterapkan dengan elemen pengajaran dan projek yang besar.

Anda akan belajar berfikir dengan cepat dan fleksibel, bertindak tegas dengan ketiadaan maklumat lengkap untuk meningkatkan kualiti hidup melalui penyelesaian kejuruteraan.

Kebanyakan pembinaan dunia terletak di "negara-negara membangun, terutamanya di Hemisfera Selatan" (UNDP). Persekitaran ini menghadapi cabaran dari kemiskinan yang melampau dan kekurangan makanan kepada perubahan iklim buatan manusia dan kehilangan biodiversiti yang tidak dapat dipulihkan.

Kursus ini bertujuan untuk menjadikan anda sebahagian daripada generasi baru pengamal yang boleh menangani cabaran seperti menerusi penyelesaian kejuruteraan praktikal, membina daya tahan untuk masyarakat setempat dalam menghadapi urbanisasi yang pesat.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Pengurusan Kejuruteraan Mampan Untuk Pembangunan Antarabangsa adalah kursus yang sangat diterapkan dengan elemen pengajaran dan projek yang besar. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Pengurusan Kejuruteraan Mampan Untuk Pembangunan Antarabangsa adalah kursus yang sangat diterapkan dengan elemen pengajaran dan projek yang besar.

Anda akan belajar berfikir dengan cepat dan fleksibel, bertindak tegas dengan ketiadaan maklumat lengkap untuk meningkatkan kualiti hidup melalui penyelesaian kejuruteraan.

Kebanyakan pembinaan dunia terletak di "negara-negara membangun, terutamanya di Hemisfera Selatan" (UNDP). Persekitaran ini menghadapi cabaran dari kemiskinan yang melampau dan kekurangan makanan kepada perubahan iklim buatan manusia dan kehilangan biodiversiti yang tidak dapat dipulihkan.

Kursus ini bertujuan untuk menjadikan anda sebahagian daripada generasi baru pengamal yang boleh menangani cabaran seperti menerusi penyelesaian kejuruteraan praktikal, membina daya tahan untuk masyarakat setempat dalam menghadapi urbanisasi yang pesat.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Jika anda sedang bekerja dalam peranan pengurusan yang berkaitan dengan kesihatan dan ingin membina pengalaman anda atau ingin mengembangkan kerjaya anda di bidang ini, i ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Jika anda sedang bekerja dalam peranan pengurusan yang berkaitan dengan kesihatan dan ingin membina pengalaman anda atau ingin mengembangkan kerjaya anda di bidang ini, ijazah Sarjana dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan akan memberi anda landasan yang sempurna.

Anda akan belajar bagaimana untuk merancang dan menyampaikan penambahbaikan perkhidmatan, mengurus perubahan, bekerja dengan orang lain untuk mencapai matlamat organisasi, berkomunikasi dengan berkesan, dan menggunakan sumber terbaik.

Sepanjang pengajian anda, anda akan memperoleh alat kepimpinan yang dapat diterapkan dalam pelbagai penjagaan kesihatan dan peranan pengurusan yang berkaitan.

Mengapa Pengurusan Penjagaan Kesihatan di Swansea?... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Master dalam Perbankan dan Kewangan Antarabangsa bertujuan untuk calon-calon yang ingin memperoleh asas kukuh dalam perbankan dan kewangan antarabangsa yang akan melengka ... [+]

Master dalam Perbankan dan Kewangan Antarabangsa bertujuan untuk calon-calon yang ingin memperoleh asas kukuh dalam perbankan dan kewangan antarabangsa yang akan melengkapkan mereka untuk kerjaya dalam perbankan, perdagangan atau analisis kewangan.

Ciri-ciri utamaProgram pakar yang dipertingkatkan yang boleh disiapkan dalam satu tahunSemua modul diajar oleh fakulti bertaraf dunia kami yang mempunyai pengetahuan industri dan akademikSwansea bersama 1 di Wales untuk penyelidikan kedudukan antarabangsa (REF 2014)Pelbagai akreditasi profesional untuk mempercepatkan kerjaya anda bergantung kepada modul pilihan yang anda ambil93% pelajar Swansea bekerja enam bulan selepas tamat pengajianMasa hubungan tinggi - modul kami datang dengan syarahan (dalam saiz kelas dihadkan kepada kira-kira 150 pelajar) dan seminar / tutorial (dalam saiz kelas dihadkan pada 30) setiap minggu. Berminat dengan kemudahan itu? Lihatlah mereka di sini.Beasiswa yang tersedia untuk pelajar cemerlang - klik di sini untuk maklumat lanjutSwansea adalah 1 di Wales untuk impak utama dunia - 60% pada tahap 4-bintang (REF 2014)Penerangan... [-]
United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Ijazah Sarjana dalam Psikologi Abnormal dan Klinikal akan melengkapkan anda dengan tahap pemahaman yang tinggi tentang teori dan amalan psikologi klinikal dalam tetapan p ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ijazah Sarjana dalam Psikologi Abnormal dan Klinikal akan melengkapkan anda dengan tahap pemahaman yang tinggi tentang teori dan amalan psikologi klinikal dalam tetapan penjagaan kesihatan, menyediakan anda untuk latihan klinikal profesional di peringkat kedoktoran.

Anda akan mengkaji topik utama termasuk gangguan makan, psikopati dan gangguan seksual, neuropsikologi, dan psikoterapi, di samping kaedah statistik dan penyelidikan utama.

Sepanjang kajian anda, anda akan meningkatkan penyelidikan dan kemahiran analitik kritis berkaitan dengan amalan psikologi klinikal.

Mengapa Psikologi Abnormal dan Klinikal di Swansea?

Jabatan Psikologi kami mempunyai reputasi baik di UK dan di peringkat antarabangsa. Menurut Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, kami adalah satu daripada hanya empat jabatan psikologi di UK untuk mencapai rating 100% 4 * (skor maksimum mungkin) untuk jangkauan dan kepentingan kerja kami.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

MSc dalam Sains Data memberikan anda asas kukuh dalam konsep dan teknologi sains data untuk mengekstrak maklumat dan membina pengetahuan dari data. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

MSc dalam Sains Data memberikan anda asas kukuh dalam konsep dan teknologi sains data untuk mengekstrak maklumat dan membina pengetahuan dari data.

Kursus ini memberi tumpuan kepada tiga tema teknikal teras perlombongan data, pembelajaran mesin, dan visualisasi.

Anda mengkaji prinsip, kaedah, dan sistem pengiraan untuk pelbagai aplikasi dunia nyata yang memerlukan yayasan matematik, kemahiran pengaturcaraan, pemikiran kritikal, dan kebijaksanaan.

Penganan komputasi £ 32.5m yang baru kami terletak di tengah-tengah kursus ini. Peralatan pengajaran dan penyelidikan canggih termasuk Visi dan Makmal Biometrik, Makmal Pembuat, Makmal TechHealth, Makmal Teori, Makmal Keselamatan / Jaringan Cyber, Makmal Pengguna dan Suite Visualisasi.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Pada kursus MSc in Advanced Computer Science, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam IT atau industri berkaitan. Kursus ini adalah untuk anda jika anda seorang lulusan Sa ... [+]

Pada kursus MSc in Advanced Computer Science, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam IT atau industri berkaitan. Kursus ini adalah untuk anda jika anda seorang lulusan Sains Komputer atau jika anda telah mendapat pengalaman dalam pengkomputeran dan pengaturcaraan dalam ijazah pertama yang berbeza. Kesediaan untuk bekerja keras dan keupayaan untuk menyelesaikan masalah sama pentingnya untuk MSc ini.

Kursus MSc in Advanced Computer Science akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang telah anda perolehi dari ijazah pertama anda dengan memperluas dan memperdalam pengetahuan anda tentang Sains Komputer melalui pelbagai modul dan material yang maju.

Penerangan

Pada kursus MSc in Advanced Computer Science, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam IT atau industri berkaitan. Kursus ini adalah untuk anda jika anda seorang lulusan Sains Komputer atau jika anda telah mendapat pengalaman dalam pengkomputeran dan pengaturcaraan dalam ijazah pertama yang berbeza. Kesediaan untuk bekerja keras dan keupayaan untuk menyelesaikan masalah sama pentingnya untuk MSc ini.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Sains MSc Lanjutan Komputer kami dengan Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa. Terdapat proses pemilihan untuk kursus ini - lihat bahagian 'bagaimana untuk m ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Sains MSc Lanjutan Komputer kami dengan Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa. Terdapat proses pemilihan untuk kursus ini - lihat bahagian 'bagaimana untuk memohon' di halaman ini.

Memperoleh pengalaman selama dua tahun di UK dan peluang untuk bekerjasama dengan industri dalam cabaran kehidupan sebenar. MSc baru ini adalah lanjutan dari MSc Advanced Computer Science kami dan termasuk tahun kedua yang membolehkan anda menjalankan sama ada penempatan industri atau projek yang berfokus kepada industri dengan rakan industri.

Mengapa Sains Komputer Lanjutan dengan Industri di Swansea?

Sains Komputer di Swansea University diiktiraf secara meluas sebagai jabatan UK terkemuka dengan rakit kedudukan mengagumkan yang mencerminkan kecemerlangan pengajaran dan penyelidikan. The College berada di kedudukan:... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Kejuruteraan Bahan MSc kami dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kejuruteraan Bahan MSc kami dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa.

Terdapat proses pemilihan untuk kursus ini - lihat bahagian 'bagaimana untuk memohon' di halaman ini.

Memperoleh pengalaman selama dua tahun di UK dan peluang untuk bekerjasama dengan industri dalam cabaran kehidupan sebenar.

MSc baru ini merupakan lanjutan dari Kejuruteraan Bahan MSc kami dan termasuk tahun kedua yang membolehkan anda menjalankan sama ada penempatan industri atau projek yang fokus kepada industri dengan rakan industri.

Mengapa Kejuruteraan Bahan dengan Industri di Swansea?

Adakah kamu tahu?

Swansea adalah salah satu pusat pengajian dan pengajaran bahan di UK. Penyelidikan bahan terkemuka di peringkat antarabangsa yang dijalankan di Swansea dibiayai oleh organisasi berprestij termasuk Rolls-Royce, Airbus, Agensi Angkasa Eropah dan Tata Steel.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Kejuruteraan Elektronik dan Elektrik MSc kami dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa. ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kejuruteraan Elektronik dan Elektrik MSc kami dengan kursus Industri hanya terbuka kepada pelajar Antarabangsa.

Terdapat proses pemilihan untuk kursus ini - lihat bahagian 'bagaimana untuk memohon' di halaman ini.

Memperoleh pengalaman selama dua tahun di UK dan peluang untuk bekerjasama dengan industri dalam cabaran kehidupan sebenar.

MSc baru ini adalah lanjutan dari Kejuruteraan Elektronik dan Elektrik MSc kami dan termasuk tahun kedua yang membolehkan anda menjalankan sama ada penempatan industri atau projek yang berfokus kepada industri dengan rakan industri.

Mengapa Kejuruteraan Elektrik dan Elektrik dengan Industri di Swansea?

Kejuruteraan Elektronik dan Elektrik di Swansea adalah rumah pakar penyelidikan yang terkenal di dunia dalam bidang kuasa elektronik, telekomunikasi, nanoteknologi dan biometrik... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, United Kingdom