Staffordshire University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak 1914 kami telah menawarkan pendidikan vocationally diilhamkan berkaitan umur. Ketika itu tumpuan kita adalah pada perlombongan dan seramik. Tetapi masa telah berubah dan kita juga. Sekarang kami menyampaikan segala-galanya daripada Permainan Komputer Design kepada Sains Forensik.

Visi dan nilai-nilai kita adalah tumpuan Staffordshire University; ia adalah cara kita melakukan sesuatu. Yang tidak akan pernah berubah.

Siapa kita

Ini teaser otak. The provokers pemikiran. Para pengembang fikiran.

Kami Universiti mesra dengan mata global. Kami benar-benar tempat yang di tengah-tengah segala-galanya, di tengah-tengah Inggeris.

Kami bukan sahaja menolak sempadan, kita melanggarnya.

Kami bukan sahaja membuka buku, kami membuka minda.

Kampus kami

Aktiviti teras kami berpusat di dua kampus di Stoke-on-Trent dan Stafford, dengan dua lagi kehadiran di Shrewsbury dan Lichfield.

Staffordshire University

Visi kami adalah untuk mewujudkan kelebihan yang bertenaga dan dinamik kampus bandar dengan pembelajaran dan pengajaran kemudahan cemerlang, rangkaian pengangkutan awam yang baik dan aktiviti sosial.

Fakulti pengajaran yang telah sebelum ini berpecah lebih dua kampus akan datang bersama-sama menyebabkan pelaburan yang lebih tertumpu dalam kemudahan. Akan ada peningkatan besar kepada pengajaran dan ruang sosial. Kami telah melabur lebih daripada £ 40m dalam mengubah kampus dan membuat Quarter Universiti tempat yang benar-benar memberi inspirasi untuk hidup dan belajar. Ini akan berterusan.

Pusat Kecemerlangan

Kampus satelit kami di Stafford, Lichfield dan Shrewsbury akan menjadi pusat kecemerlangan dalam kesihatan, pendidikan dan kejururawatan dan perbidanan dan juga akan mendapat manfaat daripada pelaburan dalam bangunan dan kemudahan.

Lokasi

Stoke-on-Trent

Alamat
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami