Sparsholt College Hampshire

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan Sparsholt Kolej Hampshire adalah salah satu pembekal terkemuka bagi kursus peringkat universiti bagi tanah dan alam sekitar, yang mempunyai sejarah selama lebih 100 tahun. Kursus ijazah kami disahkan oleh University of Portsmouth - menduduki tempat teratas 2% daripada Universiti di seluruh dunia (The Rankings Times Higher Education World University 2014), dan pelajar antarabangsa kami mendapat kemudahan yang tiada tandingan tersebar di kampus yang menjangkau hampir 400 ekar yang indah desa British.

Pelajar hari ini, pakar esok Sparsholt College mempunyai reputasi antarabangsa untuk menarik pelajar dari seluruh dunia. Pelajar-pelajar ini - dari 28 buah negara dan kiraan - datang ke Sparsholt untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan, dan menyediakan diri mereka untuk kerjaya global dalam bidang haiwan, zoo dan pengurusan kuda, sains kejururawatan veterinar, ekologi dan pemuliharaan pengurusan, hortikultur dan perikanan.

Kolej ini mempunyai tradisi yang sangat kuat menggabungkan pembelajaran teori dengan semua kemahiran praktikal yang permintaan industri moden. Akibatnya, pelajar Sparsholt meninggalkan Kolej dengan baik disediakan untuk pekerjaan; 91% daripada graduan kami telah pergi ke kerja atau kajian lanjut (Dlhé 2013). Kolej ini juga menyediakan sokongan, persekitaran yang mengalu-alukan di mana pelajar dapat berkembang dan mencapai potensi maksimum. Ia adalah satu pendekatan yang berpusatkan pelajar yang kami percaya menyumbang dengan ketara kepada kepuasan pelajar-pelajar kita - Sparsholt College mempunyai kadar tertinggi kepuasan pelajar (94%) daripada semua UK Kolej darat pada tahun 2015 (NSS Data).

Lokasi

Sparsholt

Sparsholt College

Alamat
Sparsholt College,
Westley Lane

SO21 2NF Sparsholt, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami