School of Information Risk Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Sekolah Pengurusan Risiko Maklumat (SIRM) Adalah pusat yang terkenal yang menawarkan program kedua-duanya Sarjana muda DAN Siswazah Tahap dalam pelbagai disiplin termasuk Keselamatan Siber, Keselamatan dan Jaminan Maklumat, Pengurusan Perniagaan, Pengurusan Penjagaan Kesihatan dan Pengkomputeran. Program SIRM Adalah Diluluskan oleh pelbagai universiti Untuk memberi ijazah kepada pelajar yang berjaya. SIRM Adalah perintis dalam menggunakan ISACA Model kurikulum untuk Keselamatan dan Jaminan Maklumat dengan CISA Dan CISM Program di United Kingdom. Sejak tahun 2007, kami telah membangunkan kepakaran dalam menawarkan Keselamatan dan Jaminan Maklumat; Dan program Pengurusan Perniagaan dalam Perkongsian dengan pelbagai Universiti UK termasuk Universiti Greenwich, University of Gloucestershire, Universiti Derby, Universiti Chester DAN Universiti Anglia Ruskin.

SIRM Telah berjaya mencapai perkongsian dengan kontrak pembiayaan dengan Brooklands College (Yang merupakan kolej awam yang dibiayai), untuk peruntukan kelayakan Apprenticehsips Level 4 dan ke atas dalam Cyber ​​Security.

SIRM adalah Organisasi Latihan yang Diluluskan untuk Agensi Kemahiran dan Pembiayaan Dan diterbitkan pada Daftar ROTO (Daftar Pertubuhan Latihan). SIRM Juga berjaya dicapai untuk mendaftar RoATP (Daftar Penyedia Latihan Perantisan). Kami juga Diluluskan oleh ATHE (Anugerah Latihan dan Pengajian Tinggi), ASIC (Perkhidmatan Akreditasi bagi Kolej Antarabangsa) AISABE (Persatuan Juruaudit Keselamatan Maklumat dan Eksekutif Perniagaan).

SIRM berpangkalan di London, Yang merupakan jantung United Kingdom. Kampus kami terletak di Ilford, Iaitu East London dengan 1 minit berjalan kaki ke stesen kereta api Ilford (atas tanah) dan Pusat Bandaraya. Liverpool Street dan Central London hanya 15 minit dengan traing dari kampus kami .. SIRM Telah membentuk a Jabatan Korporat Di mana latihan di peringkat korporat akan disediakan kepada kedua-duanya Awam DAN swasta. Pelajar sedia ada kami akan mempunyai peluang untuk menyertai jabatan korporat kami untuk memiliki pengalaman kerja semasa belajar di SIRM. Ini akan menjamin bukan sahaja pengalaman kerja tetapi akan memberikan laluan kepada pekerjaan sepenuh masa di SIRM atau mana-mana pertubuhan lain yang berkaitan (Bergantung kepada ketersediaan kekosongan). Kerja-kerja Keselamatan Siber tersedia di seluruh dunia dan jika anda mempunyai ijazah di UK, yang diiktiraf secara global, anda boleh mempunyai rasa aman untuk masa depan di bidang masing-masing.

SIRM Menggunakan pelbagai kaedah pengajaran, pembelajaran dan penilaian, yang merangkumi kuliah kelas, tutorial dan seminar (bergantung kepada cara belajar pelajar memilih misalnya f / t, p / t atau dalam talian). Kami memberi penekanan yang besar terhadap kepentingan pembelajaran bebas pelajar. Kami komited dalam meningkatkan kerja pembangunan kemahiran yang boleh dipindah, berkebolehan dan belajar di seluruh Sekolah dan memasukkan Perancangan Pembangunan Peribadi ke dalam program ijazah. Kami berhasrat untuk melakukan ini dengan memberi sokongan dan kemajuan pembelajaran dan pengajaran di Universiti Teknologi Malaysia SIRM Untuk kedua-dua kakitangan dan pelajar. Kakitangan di SIRM, Bekerjasama dengan fakulti, pelajar, dan pentadbiran akademik untuk membangunkan budaya pendidikan yang menghargai dan memberi ganjaran kepada pengajaran, menghormati dan menyokong perbezaan individu di kalangan pelajar, dan menggalakkan penciptaan persekitaran pembelajaran di mana pelajar yang pelbagai dapat belajar dan cemerlang.

Lokasi

London

Alamat
Becketts House, 2-14 Ilford Hill
IG1 2DA London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami