Royal Holloway University of London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Royal Holloway, University of London, menduduki ranking teratas 30 universiti di seluruh dunia. Melalui dedikasi guru kami, penemuan yang mengubah dunia dan rasa pengalaman Royal Holloway, kami adalah sebuah komuniti yang akan memberi inspirasi kepada anda untuk berjaya secara akademik, sosial dan peribadi.

Universiti kami diasaskan oleh dua pembaharuan sosial yang mempelopori idea pendidikan dan pengetahuan untuk semua yang boleh mendapat manfaat. Visi mereka hidup pada hari ini. Sebagai salah satu universiti berintensif yang terkemuka di UK , kami adalah rumah kepada beberapa pihak berkuasa dunia di bidang sains , kesenian , perniagaan , ekonomi dan undang - undang . Sebagai guru dan penyelidik, mereka mengubah kehidupan, mengembangkan minda dan membantu para pemimpin semasa dan masa depan memahami kuasa dan tanggungjawab. Kami diperkuat oleh kepelbagaian dan pelajar dan akademik yang dialu-alukan yang datang dari seluruh dunia untuk belajar dan bekerja di sini, memastikan perspektif antarabangsa dan pelbagai budaya dalam kampus rapat dan bersejarah.

Lokasi

Kami mempunyai lokasi unik terbaik di kedua-dua dunia; sebuah kampus yang lembap di Egham, Surrey - kurang dari 40 minit dengan kereta api dari pusat bandar London dan hanya sejauh tujuh batu dari lapangan terbang Heathrow, mewujudkan persekitaran di mana komuniti rapat berkembang maju.

r

Lokasi

Egham

Royal Holloway University of london

Alamat
Egham Hill
TW20 0EX Egham, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami