Baca keterangan rasmi

Queen's University Belfast adalah salah satu universiti terkemuka di UK dan Ireland dengan warisan dan sejarah yang terkenal.

Ditubuhkan pada tahun 1845 sebagai Queen's College Belfast, kami menjadi sebuah universiti bebas pada tahun 1908. Pada hari ini, kami menduduki ranking 180 universiti teratas di dunia (QS World Rankings 2019), dan ahli universiti Russell Group dari UK yang berintensifkan penyelidikan, menggabungkan kecemerlangan dalam penyelidikan dan pendidikan dengan etos berpusatkan pelajar.

Fakulti Kejuruteraan dan Sains Fizikal

Keselesaan dan keselamatan dunia moden kami disediakan oleh kemajuan yang mengagumkan dalam bidang sains dan teknologi, yang memberi tumpuan kepada peningkatan kehidupan kita.

Fakulti Kejuruteraan dan Sains Fizikal merangkumi disiplin yang memberi kesan kepada kehidupan hari ini dan akan membentuk masa depan kita. Gabungan kakitangan dan pelajar antarabangsa kami membentuk komuniti yang bersemangat yang merupakan rumah kepada beberapa penyelidikan dan pengajaran yang paling inovatif dan global. Ia berfungsi di mana industri dan penyelidikan bertemu, menyediakan platform untuk memancarkan penyelidikan ke dalam peluang komersil dan melibatkan diri dengan industri penyelidikan canggih dengan projek-projek dunia nyata seperti kerja dengan Wrightbus untuk menghasilkan teknologi bas hibrid yang paling bersih yang menguasai Routemaster London , atau kerja perintis di Institut Elektronik, Komunikasi dan Teknologi Maklumat, yang menjamin masa depan digital kami melalui Pusat Teknologi Maklumat Selamat mereka.

Dengan kekuatan dalam bidang kejuruteraan tradisional, Fakulti menyatukan pelbagai topik, seperti karbon dating dan astrofizik, untuk mewujudkan suasana multidisiplin dinamik untuk pelajar dan ahli akademik untuk berkembang maju. Menyatukan penyelidikan kami adalah usaha untuk menyelesaikan cabaran besar yang dihadapi oleh masyarakat, sama ada ia memahami persepsi otak manusia untuk membantu pesakit Parkinson, atau pengeluaran tenaga bersih melalui CenTACat, penyelidikan kami memimpin dunia dalam persekitaran yang berakar umbi dalam cita-cita Athena SWAN di mana kami secara aktif mempromosikan Wanita dalam Sains dan Kejuruteraan.

Kepimpinan yang disediakan oleh ahli akademik kami mewujudkan peluang bagi semua pelajar untuk memenuhi cita-cita mereka melalui program pengajaran dan penyelidikan. Datang dan sertai kami, dan membantu mengubah dunia!

Profesor Mark Price

Pro-Naib Canselor Fakulti

Fakulti Kejuruteraan dan Sains Fizikal

Pendidikan Kelas dan Pengalaman Pelajar

Alumni inspirasi kami terdiri daripada para ulama yang cemerlang, pemenang Hadiah Nobel - seperti Seamus Heaney dan David Trimble - dan pemimpin yang berpengaruh yang memberi kesan di Ireland Utara dan di seluruh dunia.

Pelajar kami suka diajar oleh para akademik terkemuka dunia yang bekerja di barisan hadapan disiplin mereka dan pelaburan yang signifikan dalam pengalaman pelajar telah mengakibatkan kepuasan pelajar yang tinggi.

Lebih daripada 94% daripada graduan Queen berada dalam pekerjaan atau melanjutkan pelajaran enam bulan selepas tamat pengajian; graduan kami mendominasi kedudukan kepimpinan kanan di 80 syarikat terkemuka di Northern Ireland dan membuat perbezaan di lebih dari 120 buah negara.

Pemimpin dalam Inovasi dan Impak

Kami adalah pemimpin dalam impak komersil dan berada di lima universiti terkemuka di UK untuk hasil yang dihasilkan daripada pengkomersilan penyelidikan - £ 71 juta. Melalui QUBIS Ltd, lengan komersial kami, kami telah mencipta lebih daripada 70 syarikat berputar, menghasilkan kira-kira 1,880 pekerjaan sektor swasta berasaskan pengetahuan. Tiga syarikat ini (Kainos, Andor Technology and Fusion Antibodies) telah disenaraikan secara terbuka di Bursa Saham London.

Kami adalah nombor satu di UK untuk penyertaan kami dalam Partnership Transfer Knowledge (KTP). Sejak tahun 1993, kami telah menyokong 100 perniagaan di seluruh Ireland Utara, membantu mereka menjana keuntungan tahunan sebanyak £ 65 juta.

Komuniti Universiti Global dan Termasuk

Pada masa ini, kami mempunyai kakitangan dan pelajar dari lebih dari 80 buah negara, membantu mewujudkan kampus multikultural dan bertenaga. Mereka menyertai sebuah universiti yang komited untuk menarik, mengekalkan dan membangunkan bakat global terbaik dalam persekitaran yang membolehkan mereka merealisasikan potensi mereka sepenuhnya.

Tempat yang inovatif, mengalu-alukan dan inklusif untuk bekerja dan belajar, Queen's adalah pemimpin dalam kesamaan gender dan kepelbagaian. Kami adalah salah satu universiti paling berjaya di UK dalam inisiatif Athena SWAN yang menggalakkan kesaksamaan jantina dan perkembangan kerjaya. Pada masa ini, kami mempunyai dua Emas, lapan Perak dan lima anugerah jabatan Bronze, serta Silver Institusi.

Melabur di Masa Depan

Pelaburan kami bernilai £ 700 juta adalah mengubah kampus Universiti, memperluaskan persekitaran yang merangsang, membolehkan dan menyokong pendidikan dan penyelidikan bertaraf dunia.

Ini termasuk pembangunan Sekolah Siswazah yang canggih, yang merupakan rumah kepada komuniti pasca siswazah yang maju; Perpustakaan McClay yang memenangi anugerah; sebuah bangunan Sains Komputer yang baru; sebuah sekolah undang-undang; dan Institut Wellwell-Wolfson untuk Perubatan Eksperimen.

Universiti juga telah melabur dalam kemudahan sukan, penginapan pelajar yang baru dibangunkan di Belfast City Centre dan telah mengumumkan rancangan untuk pembangunan Pusat Pelajar bertaraf dunia, termasuk kemudahan Kesatuan Pelajar baru.

Pada Forefront of Tackling Challenges Global

Bersama-sama, kita mengubah kehidupan di seluruh Ireland Utara dan seterusnya: penemuan molekul baru berpotensi untuk memanjangkan kehidupan orang yang hidup dengan fibrosis sista; kami berada di barisan hadapan satu kejayaan utama dalam memerangi kanser usus, dan kami berusaha membantu orang dengan MS memulihkan fungsi saraf.

Kami berada di barisan hadapan untuk membangunkan pemikiran dan teknologi baru dalam bidang utama seperti Kesihatan, Rekonsiliasi, Keamanan dan Keadilan, Teknologi Maklumat, Keselamatan Makanan dan Tenaga.

Peringkat ke-8 di UK untuk Intensiti Penyelidikan

Jumlah nilai geran penyelidikan dan kontrak baru yang dianugerahkan kepada Queen pada 2016-17 adalah £ 101.6m, kali pertama angka tahunan telah mengungguli £ 100 juta. Queen's juga universiti yang dibiayai oleh AHRC di UK.

Kami menduduki tempat ke-8 di UK untuk Intensiti Penyelidikan dengan lebih daripada 75% penyelidikan kami dinilai sebagai 'terkemuka di dunia' atau 'antarabangsa yang sangat baik' (REF 2014).

Kecantikan Legendary Northern Ireland

Sebuah bandar dengan inovasi di tengah-tengahnya, kemajuan teknologi menyusup ke dalam setiap sektor yang membantu membina daya saing kami di pentas global. Terdapat hampir 900 syarikat antarabangsa yang terletak di Ireland Utara, menjadikan Belfast sebagai bandar paling berjaya kedua di UK (selepas London) untuk menarik perdagangan AS.

Terdapat banyak kejadian di luar bandar, termasuk lokasi penggambaran terkenal untuk siri permainan HBO siri HBO, Giant's Causeway yang mengagumkan, mengutamakan Tarikan Warisan terbaik di UK, dan Pergunungan Morne, Kawasan Kecantikan Semulajadi Boleh Diberi sebagai CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Ijazah Sarjana yang kreatif dan kreatif dengan akreditasi dari ARB dan RIBA, untuk pelajar yang mempunyai ijazah pertama dalam seni bina yang ingin melanjutkan pengajian ... [+]

Gambaran keseluruhan

Ijazah Sarjana yang kreatif dan kreatif dengan akreditasi dari ARB dan RIBA, untuk pelajar yang mempunyai ijazah pertama dalam seni bina yang ingin melanjutkan pengajian mereka ke kelayakan akhir sebagai seorang arkitek yang mengamalkan.

Kandungan kursus

Tumpuan anda adalah untuk menyiasat hubungan antara amalan kritis, reka bentuk dan penyelidikan dalam membuat cadangan seni bina. Kerja yang dihasilkan sepanjang dua tahun Master ini adalah usaha bersama antara anda, ahli akademik dan arkitek kami.

Studio kami dibahagikan kepada lima kumpulan studio bertema, masing-masing dipimpin oleh sepasang tutor. Setiap kumpulan juga mempunyai perunding 'luar' yang akan menyumbang kepada pengajaran sepanjang tahun.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Data Analitis merupakan bidang yang menarik perkembangan pesat. Data di mana-mana dan terus berkembang secara besar-besaran, mencipta pertumbuhan yang besar dalam permint ... [+]

Gambaran keseluruhan

Data Analitis merupakan bidang yang menarik perkembangan pesat. Data di mana-mana dan terus berkembang secara besar-besaran, mencipta pertumbuhan yang besar dalam permintaan para pakar yang berkelayakan untuk dapat mengekstrak manfaat sebenar dari data.

Peranan seorang saintis data sangat pelbagai yang bertindih banyak bidang dari sains komputer, kepada asas-asas matematik, statistik, pemodelan dan analitik sementara juga memerlukan kemahiran yang tepat untuk dapat melihat detail, menyelesaikan masalah (setelah menentukan masalah! ), dan mengkomunikasikan dengan berkesan hasil penemuan kepada rakan sekerja untuk memberi mereka kuasa untuk membuat keputusan.

Kepelbagaian analitik data membuka banyak peluang pekerjaan daripada bekerja di syarikat perisian, penjagaan kesihatan, perbankan, insurans, kepolisan, syarikat teknologi untuk menerapkan pengetahuan anda ke bangunan pintar dan analisis tingkah laku pelanggan.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Program ini dirancang sebagai lanjutan khusus untuk kajian Elektronik di peringkat sarjana. Program ini memberikan para pelajar peluang untuk memperdalam pemahaman mereka ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini dirancang sebagai lanjutan khusus untuk kajian Elektronik di peringkat sarjana. Program ini memberikan para pelajar peluang untuk memperdalam pemahaman mereka dan mengembangkan kepakaran pakar dalam pelbagai subjek elektronik canggih termasuk mikroelektronik, sensor, pemprosesan isyarat, reka bentuk perkakasan dan perisian, komunikasi, dan sistem digital.

Sorotan Elektronik

Sila ambil perhatian: Permohonan untuk kursus ini yang diterima selepas 30 Jun tidak boleh diterima. Deposit akan diperlukan untuk mendapatkan tempat.

Kemudahan Kelas Dunia

Kemudahan kami baru-baru ini menjalani pengubahsuaian £ 10 juta dan termasuk makmal untuk Microengineering, Elektronik, Komunikasi, Litar, Instrumentasi, Realiti Maya, Kejuruteraan Perisian, Tenaga Boleh Diperbaharui, Kuasa dan Mesin. Pusat Kejuruteraan Mikro Advanced Queen (QAMEC) adalah Pusat Kecemerlangan untuk penyelidikan dan pembangunan yang menggunakan teknologi silikon dan teknologi MEMS.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Matlamat program ini termasuk untuk membangunkan kemahiran intelektual, praktikal, dan profesional pelajar dalam pemerolehan kritikal, analisis, tafsiran dan pemahaman pr ... [+]

Gambaran keseluruhan

Matlamat program ini termasuk untuk membangunkan kemahiran intelektual, praktikal, dan profesional pelajar dalam pemerolehan kritikal, analisis, tafsiran dan pemahaman prinsip dan isu kejuruteraan persekitaran sebagai persediaan untuk:

kerjaya dalam industri alam sekitar, perundingan, peraturan, pengurusan, dan kejuruteraan,kedudukan kepimpinan awal dalam kerjaya itu,sambung belajar,pembelajaran sepanjang hayat dan penghayatan nilai Kejuruteraan Alam Sekitar kepada masyarakat yang mampan.

Sorotan Kejuruteraan Alam Sekitar

Sila ambil perhatian: Deposit akan diperlukan untuk menjamin tempat.

Pentauliahan Profesional

Ijazah ini diiktiraf sebagai memenuhi syarat untuk Pembelajaran Lanjutan untuk Jurutera Berkanun (CEng) untuk calon yang telah memperolehi ijazah pertama yang diiktiraf (Bahagian Separa) BEng (Hons).... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Keselamatan dalam talian bergantung kepada anda. Berjuang dengan plat dengan kursus Master yang menarik ini, yang diajarkan oleh pakar-pakar di salah satu hab cybersecuri ... [+]

Gambaran keseluruhan

Keselamatan dalam talian bergantung kepada anda. Berjuang dengan plat dengan kursus Master yang menarik ini, yang diajarkan oleh pakar-pakar di salah satu hab cybersecurity terkemuka di dunia.

Tentang awak

Anda akan menjadi analitikal, teknikal dan codebreaker moden. Cybersecurity adalah satu cabaran yang tidak akan hilang, mempengaruhi syarikat, individu dan bahkan kerajaan. Anda boleh:

Lulusan baru - mungkin matematik atau lepasan kejuruteraan dengan kemahiran pengaturcaraan yang baik, atau anda mungkin pemaju yang baik tetapi tidak mempunyai pengetahuan tentang keselamatan siber.Sudah bekerja di dalam industri - berpengalaman dalam pembangunan perisian teknikal, dan mencari kemajuan dan meningkatkan perkembangan profesional anda.Seorang pelajar antarabangsa yang ingin mempelajari ijazah sarjana Inggeris, untuk memenuhi keperluan dunia untuk kemahiran keselamatan siber.Mengenai kursus ini... [-]
United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Mempelajari Sarjana dalam Kejuruteraan Perisian dari Sekolah Elektronik, Kejuruteraan Elektrik dan Sains Komputer di Queen's University, Belfast dan membangunkan kemahira ... [+]

Gambaran keseluruhan

MSc ini menyediakan satu tahun pendidikan intensif dalam kejuruteraan perisian dan direka khusus untuk graduan bukan disiplin ilmu.

Kandungan kursus

Anda akan belajar bagaimana untuk merekabentuk dan membuat aplikasi web, aplikasi mudah alih, dan sistem komputer berasaskan data yang besar. Anda tidak memerlukan latar belakang pengkomputeran sama sekali untuk melakukan kursus ini, tetapi apabila anda pergi, anda akan dilengkapi dengan kemahiran teknikal, analisis dan profesional yang diperlukan untuk mengambil pelbagai peranan dalam industri IT.

Kurikulum ini direka dengan kerjasama rakan kongsi industri yang penting yang membantu memastikan kandungan modul yang paling relevan. Ini telah membantu memastikan graduan terlatih dan banyak dicari oleh majikan.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Anda akan belajar untuk menerapkan kaedah pengurusan untuk masalah rekabentuk, kejuruteraan dan pembinaan, dan dapat merancang, memantau dan mengawal projek pembinaan den ... [+]

Gambaran keseluruhan

Anda akan belajar untuk menerapkan kaedah pengurusan untuk masalah rekabentuk, kejuruteraan dan pembinaan, dan dapat merancang, memantau dan mengawal projek pembinaan dengan mengintegrasikan pengetahuan teknikal dengan kepimpinan, kemahiran komersil dan pengurusan.

Tentang awak

Anda boleh menjadi jurutera awam, arkitek, perancang, pengurus, peguam, atau ahli arkeologi.

Anda mungkin sudah bekerja dalam beberapa ketika: beberapa pelajar kami sebelum ini telah bertahun-tahun dalam kerjayanya apabila mereka menyertai kami.

Atau anda mungkin lulusan baru, contohnya dengan BEng. Master ini memberi anda kesempatan untuk memperoleh 'bolt-on' pengurusan di atas jurusan kejuruteraan anda.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Tumpuan utama kursus ialah pengurusan projek menggunakan proses pemodelan maklumat bangunan. Ini akan memberi peluang kepada anda untuk meneruskan kerjaya anda - dari sud ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus ini diajar oleh pengamal industri, membawa pengalaman dunia nyata ke dalam kelas.

Kandungan kursus

Tumpuan utama kursus ialah pengurusan projek menggunakan proses pemodelan maklumat bangunan. Ini akan memberi peluang kepada anda untuk meneruskan kerjaya anda - dari sudut pandang pengurusan, bukan hanya dalam pembinaan, tetapi juga di sektor lain. Kami mengajar prinsip pengurusan projek semasa menggunakan pemodelan maklumat bangunan.

Alam sekitar

Anda akan berada di kelas sekitar 50 jika anda seorang pelajar sepenuh masa, bersama orang dari tempat-tempat seperti India, China, Vietnam dan Mesir. Pengajaran kami bermula pada sebelah petang kerana kami tahu sebahagian daripada anda perlu mengambil masa bekerja untuk menghadiri kelas. Anda akan mempunyai Sekolah Siswazah yang indah di tempat anda serta kemudahan dalam Sekolah.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Dalam amalan, terdapat ketegangan yang sama antara mereka yang membangun dan menafsirkan dasar perancangan di satu pihak, dan pereka bandar di pihak yang lain. Program in ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam amalan, terdapat ketegangan yang sama antara mereka yang membangun dan menafsirkan dasar perancangan di satu pihak, dan pereka bandar di pihak yang lain. Program ini membawa kumpulan ini bersama-sama untuk terlibat dalam pembelajaran berasaskan projek. Anda akan membangunkan penyelidikan perancangan, analisis bandar dan kemahiran reka bentuk sebelum memutuskan sama ada untuk menyelesaikan tesis reka bentuk bandar atau disertasi. Kedua-dua pilihan ini boleh diselesaikan sebagai kajian berasaskan kerja dengan peluang untuk peletakan musim panas.

Maklumat Perancangan dan Rekabentuk Bandar Raya

Kursus ini unik kerana didorong oleh penglibatan dengan amalan dan bukan mengikuti bidang subjek akademik tradisional. Kemahiran teras yang diperlukan oleh pereka bandar dan perancang bandar telah jelas dan menjadi asas bagi kursus ini.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Mempelajari Sarjana Muda dalam Perancangan dan Pembangunan dari Sekolah Alam Semulajadi dan Alam Bina di Queen's University, Belfast dan terlibat dengan ijazah yang diakr ... [+]

Gambaran keseluruhan

Menjadi seorang perancang terakreditasi dalam satu tahun dari ijazah sarjana muda

Kandungan kursus

Tumpuan utama kursus adalah untuk mencapai kelayakan profesional.

Ia direka untuk mengambil pengetahuan luas tentang perancangan dan memberikan perincian yang akan memberikan kemahiran dan pengalaman profesional yang anda perlukan untuk menjalin kerjaya di bidang ini.

Disertasi anda mungkin merupakan projek berasaskan kerja, bekerja untuk organisasi pelanggan dengan ringkas bahawa mereka komisen.

Anda akan mempelajari penggunaan teknik (GIS, perisian reka bentuk, analisis statistik) tetapi lebih penting lagi, cara menerapkannya untuk menyelesaikan masalah, membuat penyelesaian baru untuk persekitaran yang dibina dan memahami kerumitan pengurusan alam sekitar.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Kesukaran kanak-kanak merujuk kepada faktor-faktor ekstrinsik kepada kanak-kanak seperti berkembang dalam konteks psikopatologi ibu bapa, kekurangan ekonomi dan konflik k ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini menyediakan kajian lanjut tentang topik dalam psikologi perkembangan, dengan tumpuan khusus terhadap pembangunan dalam konteks kesukaran.

Kesukaran kanak-kanak merujuk kepada faktor-faktor ekstrinsik kepada kanak-kanak seperti berkembang dalam konteks psikopatologi ibu bapa, kekurangan ekonomi dan konflik komuniti. Kesan psikologi, pendidikan dan tingkah laku akan dieksplorasi serta peramal, perantara dan penyederhana hasil.

Kami menangani soalan-soalan seperti:

Apakah aspek kesan kesukaran kanak-kanak terhadap perkembangan kanak-kanak dan remaja?Bagaimanakah intrinsik (contohnya keperibadian kanak-kanak) dan faktor-faktor ekstrinsik (contohnya ibu bapa) berinteraksi dengan hasil kesukaran yang sederhana?Program dan campur tangan apa yang dapat membantu kanak-kanak membesar dalam kesukaran dan bagaimana mereka boleh direka dan dilaksanakan dengan baik?Sorotan Psikologi Kesedaran Kanak-Kanak... [-]
United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Misi utama kursus ini adalah untuk membangunkan kefahaman teknikal yang kuat tentang sains dan kejuruteraan bahan, mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam industri yang be ... [+]

Gambaran keseluruhan

Misi utama kursus ini adalah untuk membangunkan kefahaman teknikal yang kuat tentang sains dan kejuruteraan bahan, mempersiapkan anda untuk kerjaya dalam industri yang berkaitan dengan bahan atau dalam penyelidikan akademik. Maklumat kuliah teknikal akan disatukan, menggunakan analisis data dan kelas penyelesaian masalah, untuk membina keupayaan penyiasatan kritikal, sangat diperlukan di tempat kerja. Kemahiran pengurusan projek juga akan diasah melalui bahan pengajaran, projek penyelidikan dan penempatan industri, di mana sesuai.

Sorotan Bahan Sains dan KejuruteraanPentauliahan Profesional

Kursus ini akan mendapatkan akreditasi profesional yang berkaitan sebaik sahaja tahun pertama kursus telah disampaikan.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Kursus Masters satu tahun intensif dengan akreditasi dari British Psychological Society, membolehkan anda meneruskan kerjaya di kawasan ini walaupun latar belakang anda b ... [+]

Gambaran keseluruhan

Suatu kursus Master intensif selama setahun dengan akreditasi dari Persatuan Psikologi British, membolehkan anda meneruskan kerjaya dalam bidang ini walaupun latar belakang anda berada dalam disiplin yang lain.

Mengapa Kursus ini?

Kursus penukaran ini akan merayu kepada anda jika anda tidak mempunyai ijazah psikologi.

Ia diluluskan dan diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British, (ia memberikan asas Siswazah untuk Keahlian Berkanun), yang bermaksud anda akan mempunyai pengetahuan penting untuk menjalankan latihan profesional.

Jika anda dari luar negara, ini adalah pasport anda untuk berlatih di UK.

Program intensif ini bermakna dengan kerja dan penyediaan yang terfokus, anda akan mendapat kursus yang terakreditasi sepenuhnya dalam tempoh 12 bulan yang bermanfaat.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Kursus ini telah dibangunkan dengan kerjasama yang erat dengan majikan, memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran yang dikehendaki oleh majikan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus ini telah dibangunkan dengan kerjasama yang erat dengan majikan, memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran yang dikehendaki oleh majikan.

Kenapa anda mahu melakukan kursus ini?

Anda suka kejuruteraan! Anda akan berusaha untuk memajukan kemahiran pengurusan anda, di samping keupayaan teknikal anda.

Tetapi lebih daripada itu, anda ingin tahu bagaimana untuk menerapkannya dalam dunia perindustrian.

Kandungan kursus

Anda akan membangunkan kecekapan dan kemahiran yang meliputi kemajuan terkini dalam bidang kejuruteraan tenaga dan tenaga, pembuatan dan reka bentuk. Di samping meliputi teknologi kejuruteraan terkini, anda akan dilengkapi kemahiran kreatif, komersial, perniagaan dan pengurusan yang diperlukan untuk menjadi seorang inovator, usahawan dan pemimpin industri.... [-]

United Kingdom Belfast
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
University Road, Belfast, BT7 1NN, Northern Ireland
Belfast, Northern Ireland, United Kingdom