Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar di NCH?

Ditubuhkan pada tahun 2011, New College of the Humanities (NCH) yang berpusat di Bloomsbury, London, telah mendapat reputasi sebagai institusi akademik bertaraf dunia yang memimpin jalan di pendidikan tinggi UK.

Pada tahun 2015, The Times menggambarkan NCH sebagai menawarkan 'pendidikan tinggi yang lebih baik' dan sebagai kedudukan 'di barisan hadapan era baru, setara akademik perjalanan ruang', dengan sistem tutorial one-to-one memberikan NCH 'kelebihan pada walaupun sistem tutorial one-to-two Oxbridge dalam satu cara yang penting '.

Gelar sarjana muda yang diilhamkan oleh seni liberal

NCH ​​menawarkan kurikulum sarjana muda yang diilhami seni liberal yang diajar kepada kumpulan kecil dan melalui sistem tutorial satu sama satu yang merupakan standard emas pendidikan manusia.

Siswazah memilih gelaran kepujian gabungan yang terdiri daripada subjek 'major' dan subjek percuma 'kecil', dari mana-mana dua Sejarah Seni, Ekonomi, Bahasa Inggeris, Sejarah, Undang-undang Kehormat LLB, Undang-undang Kepujian Gabungan LLB, Falsafah, dan Politik

Semua pelajar di NCH menggabungkan pengajian peringkat ijazah dengan diploma memperkayakan Kolej, yang direka untuk memberikan pandangan yang diperlukan untuk menjalani kehidupan yang memuaskan dan memuaskan dan menawarkan peluang pembangunan profesional yang luar biasa. Diploma NCH dianugerahkan kepada graduan sebagai tambahan kepada ijazah mereka dan membezakannya daripada rakan sebaya mereka dengan menandakan kedalaman pendidikan yang lebih tinggi.

Pengajaran yang luar biasa

Para pelajar NCH mendapat manfaat daripada salah satu nisbah kakitangan terbaik untuk pelajar di pendidikan tinggi UK dan mengalami sekurang-kurangnya 13 jam hubungan seminggu dengan ahli akademik kami. Sebagai perbandingan, pelajar kemanusiaan dan sains sosial di universiti Russell Group mengalami purata 9.85 jam kenalan seminggu HEPI, 2014).

Pengajaran di NCH disampaikan melalui satu-satu tutorial, seminar kumpulan kecil dan ceramah interaktif antara 10 dan 60 pelajar, yang bermaksud bahawa semua suara didengar dan semua soalan dibahaskan. Fakulti pengajaran kami terdiri daripada ahli akademik inspirasi dan berpengalaman yang mempunyai semangat untuk mengajar dan aktif dalam penyelidikan.

Profesor kelas dunia NCH termasuk pencipta seperti Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks, dan Adrian Zuckerman, yang semuanya mengajar dan menyumbang penciptaan dan pembangunan kurikulum di Kolej. Di antara mereka, mereka menyampaikan kira-kira 100 kuliah dalam setiap tahun akademik di NCH, memberikan pelajar kami akses kepada beberapa pemikir terbesar dunia yang tak tertandingi pada peringkat sarjana.

Kedudukan kami

Pada tahun 2015, keputusan ijazah pertama kami melepasi purata negara, dengan lebih daripada 30 peratus mendapat ijazah kelas pertama dalam subjek kemanusiaan dan lebih dari 83 peratus mencapai ijazah kelas dua atas atau di atas. * Destinasi termasuk Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Teater Percuma, Deloitte, Porsche, Diageo dan British Council. Lain-lain berkembang ke peringkat pasca siswazah di universiti terkemuka termasuk Universiti Oxford, UCL, dan LSE.

Sejak penubuhan College, NCH telah membangun reputasi untuk memberikan pengalaman universiti yang tidak dapat ditandingi. Pada 2015, NCH telah dianugerahkan 'Kursus Terbaik'

* Pada tahun 2014, 20 peratus pelajar di UK memperoleh ijazah kelas pertama, dengan 72 peratus mencapai ijazah kelas atas atau ke atas (HESA).

Kajian lepasan ijazah

NCH ​​telah memperoleh reputasi sebagai institusi akademik bertaraf dunia yang memimpin jalan di pendidikan tinggi UK. Pelajar kami adalah sebahagian daripada minda yang paling bertanya di dunia dan mempunyai semangat untuk belajar. Belajar di NCH adalah usaha mengejar, secara peribadi dan profesional, dan kami menganggap pelajar pascasiswazah memainkan peranan yang penting dalam pembangunan berterusan masyarakat kolej yang bertenaga.

Program MA kami memupuk kemahiran lanjutan dalam soal jawab kritikal, pengumpulan maklumat, sintesis dan analisis, dan komunikasi lisan dan tulisan. Graduan berkemungkinan mengejar gelaran penyelidikan dan kerjaya akademik, atau peluang pekerjaan yang lebih luas dalam pelbagai industri yang pelbagai.

Graduan kami

NCH ​​menawarkan pengalaman pembelajaran yang intensif dan peluang besar untuk pertumbuhan individu. Pelajar yang memilih untuk belajar di Kolej berkembang menjadi individu yang yakin, baik-baik saja dan fasih dengan kapasiti untuk pemikiran kritis dan perdebatan intelektual yang bebas, kemahiran penyelidikan yang mengagumkan, pelbagai minat dan keghairahan, dan pemahaman tentang cara menerapkan pengajian mereka dunia pada umumnya.

Berkaliber dan kepelbagaian destinasi lulusan pertama Kolej menunjukkan nilai akademik dan dunia nyata pendekatan mendahului College untuk pendidikan yang lebih tinggi, lebih mendalam, lebih ketat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


New College of the Humanities

Penyelidikan Sejarah MA kami ... [+]

Garis besar program

Bermula pada tahun 2018, kami

Setiap daripada tujuh kursus program ini telah dibangunkan oleh ahli akademik, ahli sejarah dan penyiar yang memenangi anugerah Dr Suzannah Lipscomb dan akan dihantar oleh Fakulti Sejarah di NCH.

Kursus 1: Kraftangan Ahli SejarahKursus 2: Kajian Kedalaman I *Kursus 3: Sejarah AwamKursus 4: Kajian Kedalaman II *Kursus 5: Disertasi IKursus 6: Sejarah Awam GunaanKursus 7: Disertasi II

* Kajian Kedalaman dipilih dari:

Mahkamah Diraja: Ritual, BudayaPertemuan Silang-Kebudayaan di Dunia Moden AwalUmur Usia Victoria: PersatuanAmerika Afrika

Muat turun dan lihat Penyelidikan Sejarah MA

Siapa yang patut memohon:Pelajar yang mempelajari sejarah sebelum iniPelajar dari seni liberal, darjah kemanusiaan yang mencari kursus penukaran dalam sejarahPelajar matang yang ghairah tentang sejarahKelayakan anda:... [-]
United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New College of the Humanities

Falsafah MA kami Falsafah MA menyediakan program yang ketat dan menyeluruh yang berkaitan dengan mereka yang memasuki pengajian falsafah formal sebagai graduan disipli ... [+]

Falsafah MA kami

Falsafah MA menyediakan program yang ketat dan menyeluruh yang berkaitan dengan mereka yang memasuki pengajian falsafah formal sebagai graduan disiplin lain dan kepada graduan falsafah yang ingin menyatukan dan mengembangkan pengajian mereka.

Program tuan ini boleh disiapkan dalam masa satu tahun (sepenuh masa), atau dilanjutkan selama dua tahun (sambilan).

Maklum balas mengenai disertasi 10,000 - 15,000 perkataan akan dihantar dalam masa enam minggu penyerahan.

Kelayakan anda

Ijazah Kolej Baru Kemanusiaan telah direka dan dicipta oleh profesor dan fakulti bertaraf dunia Kolej. ... [-]

United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New College of the Humanities

Penilaian Penilaian sumatif MSc Global Politics akan terutamanya melalui esei, yang diletakkan sama rata sepanjang tahun akademik untuk mengelakkan ... [+]

Penilaian

Penilaian sumatif MSc Global Politics akan terutamanya melalui esei, yang diletakkan sama rata sepanjang tahun akademik untuk mengelakkan tempoh beban pelajar. Pelajar juga akan dinilai pada satu lagi cadangan penyelidikan dan disertasi sebanyak 15,000 perkataan. Tugasan bertulis akan dihantar melalui VLE, ​​Moodle, dan Turnitin untuk meminimumkan peluang untuk plagiarisme.

Walaupun ditulis terlebih dahulu, pelbagai gaya penilaian ini direka untuk memaksimumkan kemasukan dan meningkatkan kemahiran yang dapat dipindahmilik utama pelajar.

Pelajar juga akan mencuba esei formatif sepanjang tahun ini, yang akan menerima maklum balas tutor bertulis.... [-]

United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New College of the Humanities

Pernahkah anda membaca Freakonomics (Levitt ... [+]

Campuran dasar ekonomi yang menarik dan komunikasi pengetahuan ekonomi, MA ini akan melatih anda untuk memahami bagaimana pengetahuan ekonomi digunakan di dunia moden.

Graduan akan mahir dalam bertindak antara ahli ekonomi dan orang ramai.

The

Siapa yang patut memohon

Program ini mungkin tepat untuk anda jika anda berminat untuk membangunkan kerjaya sebagai pembuat dasar, wartawan, bekerja di organisasi NGO atau antarabangsa.

Struktur

Dasar Ekonomi Berkomunikasi MA terdiri daripada sepuluh kursus teras yang dipelajari secara sepenuh masa dalam satu tahun akademik, atau separuh masa selama dua tahun akademik.

Kursus ini terdiri daripada: Prinsip Mikroekonomi, Awam... [-]

United Kingdom London
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

An Open Day at New College of the Humanities

Professional development at NCH

Student Life at NCH - Your Accommodation Choices

2015 Graduation | NCH London

Why Study Philosophy?