New College of the Humanities

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar di NCH?

Ditubuhkan pada tahun 2011, New College of the Humanities (NCH) yang berpusat di Bloomsbury, London, telah mendapat reputasi sebagai institusi akademik bertaraf dunia yang memimpin jalan di pendidikan tinggi UK.

Pada tahun 2015, The Times menggambarkan NCH sebagai menawarkan 'pendidikan tinggi yang lebih baik' dan sebagai kedudukan 'di barisan hadapan era baru, setara akademik perjalanan ruang', dengan sistem tutorial one-to-one memberikan NCH 'kelebihan pada walaupun sistem tutorial one-to-two Oxbridge dalam satu cara yang penting '.

Gelar sarjana muda yang diilhamkan oleh seni liberal

NCH ​​menawarkan kurikulum sarjana muda yang diilhami seni liberal yang diajar kepada kumpulan kecil dan melalui sistem tutorial satu sama satu yang merupakan standard emas pendidikan manusia.

Siswazah memilih gelaran kepujian gabungan yang terdiri daripada subjek 'major' dan subjek percuma 'kecil', dari mana-mana dua Sejarah Seni, Ekonomi, Bahasa Inggeris, Sejarah, Undang-undang Kehormat LLB, Undang-undang Kepujian Gabungan LLB, Falsafah, dan Politik

Semua pelajar di NCH menggabungkan pengajian peringkat ijazah dengan diploma memperkayakan Kolej, yang direka untuk memberikan pandangan yang diperlukan untuk menjalani kehidupan yang memuaskan dan memuaskan dan menawarkan peluang pembangunan profesional yang luar biasa. Diploma NCH dianugerahkan kepada graduan sebagai tambahan kepada ijazah mereka dan membezakannya daripada rakan sebaya mereka dengan menandakan kedalaman pendidikan yang lebih tinggi.

Pengajaran yang luar biasa

Para pelajar NCH mendapat manfaat daripada salah satu nisbah kakitangan terbaik untuk pelajar di pendidikan tinggi UK dan mengalami sekurang-kurangnya 13 jam hubungan seminggu dengan ahli akademik kami. Sebagai perbandingan, pelajar kemanusiaan dan sains sosial di universiti Russell Group mengalami purata 9.85 jam kenalan seminggu HEPI, 2014).

Pengajaran di NCH disampaikan melalui satu-satu tutorial, seminar kumpulan kecil dan ceramah interaktif antara 10 dan 60 pelajar, yang bermaksud bahawa semua suara didengar dan semua soalan dibahaskan. Fakulti pengajaran kami terdiri daripada ahli akademik inspirasi dan berpengalaman yang mempunyai semangat untuk mengajar dan aktif dalam penyelidikan.

Profesor kelas dunia NCH termasuk pencipta seperti Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks, dan Adrian Zuckerman, yang semuanya mengajar dan menyumbang penciptaan dan pembangunan kurikulum di Kolej. Di antara mereka, mereka menyampaikan kira-kira 100 kuliah dalam setiap tahun akademik di NCH, memberikan pelajar kami akses kepada beberapa pemikir terbesar dunia yang tak tertandingi pada peringkat sarjana.

Kedudukan kami

Pada tahun 2015, keputusan ijazah pertama kami melepasi purata negara, dengan lebih daripada 30 peratus mendapat ijazah kelas pertama dalam subjek kemanusiaan dan lebih dari 83 peratus mencapai ijazah kelas dua atas atau di atas. * Destinasi termasuk Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Teater Percuma, Deloitte, Porsche, Diageo dan British Council. Lain-lain berkembang ke peringkat pasca siswazah di universiti terkemuka termasuk Universiti Oxford, UCL, dan LSE.

Sejak penubuhan College, NCH telah membangun reputasi untuk memberikan pengalaman universiti yang tidak dapat ditandingi. Pada 2015, NCH telah dianugerahkan 'Kursus Terbaik'

* Pada tahun 2014, 20 peratus pelajar di UK memperoleh ijazah kelas pertama, dengan 72 peratus mencapai ijazah kelas atas atau ke atas (HESA).

Kajian lepasan ijazah

NCH ​​telah memperoleh reputasi sebagai institusi akademik bertaraf dunia yang memimpin jalan di pendidikan tinggi UK. Pelajar kami adalah sebahagian daripada minda yang paling bertanya di dunia dan mempunyai semangat untuk belajar. Belajar di NCH adalah usaha mengejar, secara peribadi dan profesional, dan kami menganggap pelajar pascasiswazah memainkan peranan yang penting dalam pembangunan berterusan masyarakat kolej yang bertenaga.

Program MA kami memupuk kemahiran lanjutan dalam soal jawab kritikal, pengumpulan maklumat, sintesis dan analisis, dan komunikasi lisan dan tulisan. Graduan berkemungkinan mengejar gelaran penyelidikan dan kerjaya akademik, atau peluang pekerjaan yang lebih luas dalam pelbagai industri yang pelbagai.

Graduan kami

NCH ​​menawarkan pengalaman pembelajaran yang intensif dan peluang besar untuk pertumbuhan individu. Pelajar yang memilih untuk belajar di Kolej berkembang menjadi individu yang yakin, baik-baik saja dan fasih dengan kapasiti untuk pemikiran kritis dan perdebatan intelektual yang bebas, kemahiran penyelidikan yang mengagumkan, pelbagai minat dan keghairahan, dan pemahaman tentang cara menerapkan pengajian mereka dunia pada umumnya.

Berkaliber dan kepelbagaian destinasi lulusan pertama Kolej menunjukkan nilai akademik dan dunia nyata pendekatan mendahului College untuk pendidikan yang lebih tinggi, lebih mendalam, lebih ketat.

Lokasi

London

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami