Nottingham Business School DBA Office

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Nottingham Business School DBA Pejabat Nottingham Business School adalah sekolah perniagaan perkhidmatan penuh dengan lebih daripada 5,000 pelajar, yang berpangkalan di tengah-tengah pusat bandar Nottingham. Dengan pengalaman lebih 30 tahun kami telah membangunkan pelbagai kursus perniagaan, semuanya menggabungkan persekitaran pembelajaran merangsang dengan pengalaman sebenar. Dengan memilih Nottingham Business School, anda boleh yakin bahawa anda akan menamatkan pengajian dengan kelayakan yang diperlukan untuk membuka pintu kepada kerjaya yang menarik dan bermanfaat. Mengapa memilih NBS? Kami mempunyai reputasi yang cemerlang sebagai rakan kongsi yang berkesan untuk organisasi yang telah dibina pada penerapan nilai-nilai teras kami dalam persekitaran perniagaan yang kompetitif. Nilai-nilai teras kami adalah akses, responsif kepada keperluan pelanggan, fleksibel dalam pendekatan, pembangunan penyelesaian praktikal yang perniagaan yang menumpukan, disokong oleh kerapian intelektual dan integriti organisasi. Penyelidikan dan perundingan

Menjalankan penyelidikan yang rapi dalam usaha untuk membangunkan pengetahuan baru dan membuat pembaharuan pemikiran perniagaan dan amalan; Menjalankan penyelidikan gunaan untuk meningkatkan perniagaan dan prestasi industri; Ini penyelidikan gunaan sering membentuk platform untuk perundingan kami - membantu perniagaan swasta untuk berkembang dan menjadi lebih berjaya, dan membantu organisasi awam untuk meningkatkan kecekapan dan nilai awam - melalui pendekatan yang ketat, bebas dan berhubung.

Campur tangan pendidikan - membantu organisasi untuk mengubah perniagaan mereka

Menyediakan campur tangan pendidikan bersepadu dan disesuaikan untuk meningkatkan dan menyokong prestasi organisasi dan industri - dari kursus jangka pendek, dengan pengurusan disesuaikan dan pendidikan eksekutif dan akreditasi dalam syarikat peruntukan; Memberi perundingan perkongsian bertaraf dunia dan nasihat untuk perniagaan, industri dan sektor awam, berfungsi sebagai pemangkin kepada perubahan dan pembangunan.

Pendidikan

Mendidik dan membangunkan dunia profesional perniagaan kelas, yang menawarkan saluran tenaga mahir antarabangsa untuk perniagaan dan industri; Menyediakan pengalaman pendidikan nilai tambah yang tinggi berdasarkan penggunaan pengetahuan perniagaan dan pembangunan kemahiran yang boleh dipindahkan; Pakar kepakaran: kami telah menubuhkan beberapa pusat pakar untuk menawarkan akses mudah ke perkhidmatan kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat DBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact
Alamat lokasi
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, England, NG1 4BU GB