University of Southampton - Management School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah salah satu sekolah pengurusan terkemuka UK, dengan standard akademik yang tinggi dan kadar kejayaan yang mengagumkan dalam mendidik para pemimpin perniagaan esok.
Perkara-perkara perniagaan di University of Southampton . Ijazah sarjana muda dan pascasiswazah kami direka untuk mencabar pemikiran anda dan memberi inspirasi kepada anda untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran analitikal yang anda perlukan untuk berjaya dalam perniagaan. Kualiti penyelidikan kami telah diiktiraf dalam Latihan Penilaian Penyelidikan yang terakhir, dan akademik kami terus bekerja dengan perniagaan antarabangsa, nasional dan serantau sebagai sebahagian daripada penyelidikan mereka dan menggunakan pengalaman mereka untuk menjadikan pengajaran mereka relevan dan terkini. Pendekatan kami

Penyelidikan canggih adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan. Akademik kami bekerja dengan syarikat-syarikat besar dan organisasi di seluruh dunia, menyumbang kepakaran mereka dalam sektor-sektor yang bervariasi seperti perbankan, pembuatan, penjagaan kesihatan dan pengangkutan.

Pelajar mendapat manfaat daripada pengetahuan terkini ini. Ijazah sarjana dan pascasiswazah kami sentiasa dikemas kini dan dikaji semula untuk menjadikannya mencabar dan relevan dengan dunia perniagaan hari ini. Pengurus yang berpengalaman boleh memanfaatkan rangkaian kami juga dengan menyertai program MBA dan eksekutif kami.

Keusahawanan dan inovasi adalah kunci di Sekolah Pengurusan Southampton. Dunia sentiasa berubah dan pelajar dan rakan-rakan kita memerlukan kemahiran analisis yang maju untuk berjaya.

Kami bekerjasama dengan pelbagai perniagaan dan rakan kongsi industri, serta universiti terkemuka di luar negara. Kami juga bekerjasama dengan penyelidik bertaraf dunia dari bidang sains seperti sains, kejuruteraan dan matematik di University of Southampton untuk memberikan penyelesaian lengkap kepada isu-isu yang rumit.

Lokasi

Southampton

Alamat
Southampton Management School
University of Southampton
Highfield



SO17 1BJ Southampton, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: