MLA College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MLA College menawarkan kelayakan gelar Pendidikan Tinggi dengan kerjasama University of Plymouth.

Menambah kursus Akademi Hidrographic yang mantap, program baru termasuk kelayakan ijazah dan pascasiswazah dalam Operasi Maritim Lestari untuk Pelaut (Deck dan Jurutera) dan program Sarjana dalam Hidrografi, Meteorologi, Oseanografi, Navigasi dan Kejuruteraan untuk Profesional Marin.

Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana Muda MLA College diajarkan oleh pembelajaran jarak jauh, baik dalam talian dan di luar talian, membolehkan pelajar mendapatkan ijazah yang relevan dalam mata pelajaran Maritim dan Marin sambil mengimbangi kerjaya dan komitmen kehidupan mereka yang lain. Kami adalah penyedia pendidikan yang memenangi anugerah dengan semua program ijazah yang diiktiraf sepenuhnya oleh Universiti Plymouth.

Pada masa ini, kami menawarkan kursus pembelajaran jarak jauh siswazah dan pascasiswazah sepenuhnya di Hydrography melalui Akademi Hidrografi kami. Akademi Hidrografi menyediakan kelayakan pendidikan yang direka khusus untuk memenuhi keperluan para profesional industri marin dan majikan yang bekerja dalam bidang ukur hidrografi.

Bagi mereka yang berminat dalam perniagaan dan pengurusan laut dan maritim, kami menawarkan kelayakan ijazah sarjana muda dan pascasiswazah dalam Operasi Maritim Berkelanjutan, darjah e-pembelajaran ini sesuai untuk semua jenis pelaut. Kedua-dua MSc dan BSc dalam Operasi Maritim Mampan (SMO) direka bentuk untuk memberikan kelayakan bertaraf dunia dan memberikan anda pelbagai jenis perniagaan maritim dan kemahiran khusus dan dapat dipindah milik dan kemahiran pengurusan. Program SMO akan membolehkan anda mencapai matlamat profesional anda yang dikehendaki dan meningkatkan kerjaya anda dalam industri maritim dan marin.

Sebagai tambahan kepada program pendidikan kami, kami juga menawarkan pendidikan dan latihan yang diperkayakan teknologi kepada beberapa organisasi besar di dalam dan di luar sektor marin dan maritim.

Freight Containers on a ShipAndy Li / Unsplash

Anugerah Inovasi Perniagaan 2017

131969_bus_award_2017.jpg

MLA College

Kami gembira untuk mengumumkan bahawa kami telah memenangi Pembekal Kursus Maritim Pembelajaran Jarak Jauh Terbaik - Anugerah UK & Inovasi untuk Pembangunan Kurikulum - UK.

Anugerah Inovator Perniagaan 2017 telah direka untuk meraikan para peladang dalam bidang korporat, berusaha lebih maju daripada pesaing mereka untuk mencapai hasil yang luar biasa. Anugerah ini memberi penghormatan kepada komitmen, tekad, dan kemahiran yang telah ditunjukkan oleh para penukar permainan pelbagai industri.

Lokasi

Plymouth

Alamat
MLA College
The Merchant, St Andrew Street
Plymouth, UK

PL1 2AX Plymouth, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami