Lancaster University - Faculty of Science and Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lancaster University adalah bahagian 1% daripada universiti terbaik dunia dan berada di kedudukan ke-8 di UK pada tahun 2017 Guardian Jadual Liga itu.

Fakulti Lancaster Sains dan Teknologi adalah sebuah masyarakat yang lapan jabatan yang terlibat dalam penyelidikan yang terkemuka di dunia yang membuat perbezaan yang boleh dibuktikan kepada ekonomi dan masyarakat kita. Kami mempunyai profil antarabangsa yang kukuh dan berkembang, dan kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia yang mewujudkan suasana yang menarik dan masyarakat pelbagai budaya.

Dengan hampir 700 kakitangan dan 600 pelajar penyelidikan, keluasan dan kedalaman penyelidikan di seluruh jabatan yang luas. Dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, lebih daripada 80% daripada aktiviti penyelidikan kami telah dinilai sebagai dunia yang terkemuka dan cemerlang di peringkat antarabangsa. Disokong oleh penyelidikan, kami menawarkan pelbagai program sarjana ijazah diajar oleh ahli akademik terkemuka, di canggih dari segi bidang mereka.

Adakah anda bersedia untuk menjadi salah satu generasi akan datang kami sains dan teknologi graduan untuk memenuhi keperluan cabaran global masa depan?

Kami menawarkan ijazah sarjana dalam:

Sains Komputer kejuruteraan

Sains Data STATISTIK

Keselamatan Siber Wireless Communication Systems

Alam sekitar Ekologi dan Pemuliharaan

psikologi

Mengapa tidak menyertai komuniti kami tuan-tuan dan pelajar penyelidikan dalam bulan Oktober?

Lokasi

Lancashire

Alamat
Faculty of Science and Technology
Science and Technology Building
Lancaster University


LA1 4YR Lancashire, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami