Baca keterangan rasmi

Apabila anda memilih Leeds Trinity University, Anda memilih sebuah universiti terkenal untuk mengajar kecemerlangan, graduan yang diambil bekerja dan kepuasan pelajar yang tinggi. Kami komited untuk menawarkan pengalaman pelajar peribadi, dalam persekitaran yang mesra dan menyokong yang akan membolehkan anda untuk berkembang maju. Saiz kami bermakna kita tahu setiap pelajar antarabangsa kami dengan nama, membantu anda untuk berasa seperti di rumah dari saat anda tiba.

Adakah kita tidak berpeluang untuk bertemu lagi? Kami Leeds Trinity University, Salah satu universiti terkemuka di UK untuk kepuasan pelajar dan pekerjaan. Kami telah menyediakan cemerlang, berpusatkan pelajar pendidikan tinggi selama hampir 50 tahun. Anda akan mencari kami di kampus yang indah hanya enam batu dari pusat bandar Leeds - salah satu kota pelajar terbaik di UK.

Kami mempelopori kemasukan penempatan kerja profesional dengan setiap darjah, memberi peluang kepada pelajar kepala sebenar bermula apabila bersaing untuk kerja graduan pertama mereka. Keputusan bercakap untuk diri mereka sendiri - 95% daripada pelajar-pelajar kita yang bekerja atau belajar lagi enam bulan selepas menamatkan pengajian, yang meletakkan kami dalam bahagian 25% daripada semua universiti UK untuk mendapat pekerjaan.

Tenaga pengajar kami mempunyai pengalaman profesional yang luas dalam bidang masing-masing dan ramai juga penyelidik yang aktif, yang menyumbang kepada Leeds Trinityyang sedang meningkatkan reputasi untuk bekas penyelidikan cellence. Kami banyak melabur dalam pembangunan generasi akan datang penyelidik dengan pelbagai biasiswa PhD dibiayai sepenuhnya setiap tahun. Kami berbangga untuk menawarkan pengalaman ty Universi peribadi dan inklusif yang memberikan sokongan setiap pelajar untuk merealisasikan potensi mereka. Sebab itu pelajar-pelajar kita amat berpuas hati (berdasarkan kepada Kajian Pelajar Kebangsaan) dan mereka semua bersetuju - anda benar-benar adalah nama, bukan nombor, di Leeds Trinity University.

Apa perbezaan 50 tahun membuat. Ditubuhkan pada tahun 1966 sebagai dua maktab perguruan Katolik, Leeds Trinity University telah berubah menjadi sebuah universiti terkenal yang terkenal dengan kecemerlangan pengajaran, kepuasan pelajar dan emp loyability. Transformasi ini telah dipandu oleh visi dan nilai-nilai kita yang berada di tengah-tengah segala yang kita lakukan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi terkenal untuk membangunkan berkesan dari segi sosial, individu yang diambil bekerja melalui perintis, pembelajaran berasaskan penyelidikan dan pengajaran.

Nilai

Ues val kami dengan kemuliaan, hormat, keadilan sosial dan kesamarataan yang tinggal keluar dan yang dibuktikan oleh:

mencapai kecemerlangan dalam semua yang kita lakukan menjadi sebuah komuniti penyayang, hormat dan inklusif yang merangkumi kepelbagaian bertindak dengan integriti dan ketelusan dialog menggalakkan dan kerjasama

Misi

Misi kami adalah berpandukan identiti Katolik kita dan asas iman, kami menyediakan pengalaman pendidikan yang luar biasa dalam masyarakat yang pelbagai. Kami komited untuk promosi maruah, hormat, keadilan sosial dan kesaksamaan untuk menyampaikan impak sosial dan ekonomi yang positif.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Leeds Trinity University

Di Leeds Trinity, kami percaya kewartawanan merupakan salah satu kerjaya yang paling menarik, menarik, menarik dan bermanfaat di planet ini. Industri dalam talian, cetak ... [+]

Di Leeds Trinity, kami percaya kewartawanan merupakan salah satu kerjaya yang paling menarik, menarik, menarik dan bermanfaat di planet ini.

Industri dalam talian, cetak dan siaran sangat berdaya saing, tetapi hubungan kami yang sangat baik dengan majikan bermakna mereka memberitahu kami - dan membantu kami menyampaikan - betul-betul apa yang diperlukan oleh pelatih kami untuk mendapatkan pekerjaan.

Kami secara konsisten menyampaikan wartawan yang berpengalaman, secara sah dengan kemahiran berita berbilang platform, serta keupayaan akademik yang relevan untuk penyelidikan tahap tinggi.

Kursus Kewartawanan Pascasiswazah kami menggabungkan semua kemahiran berita pelbagai guna yang diperlukan untuk setiap kerjaya dalam kewartawanan.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Leeds Trinity University

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan yang penting pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk graduan untuk mula beroperasi dengan cekap dan berkesa ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan yang penting pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk graduan untuk mula beroperasi dengan cekap dan berkesan dalam perniagaan antarabangsa dan persekitaran pengurusan di jawatan pengurusan peringkat pertengahan. Ia merupakan satu program sepenuh masa 1 tahun (2 tahun sambilan) dan anda juga akan melaksanakan tugasan kerja profesional di mana anda akan dijangka untuk melengkapkan projek perundingan pengurusan bagi sesebuah organisasi.

Kebanyakan modul akan memberi tumpuan kepada negara-negara tertentu dan wilayah sebagai sebahagian daripada penerokaan mereka mata pelajaran perniagaan antarabangsa. Pelajar akan dijangka untuk menunjukkan minat untuk meneroka amalan perniagaan dan budaya di seluruh diubah tempat di dunia dan menarik secara meluas mengenai ini dalam tugasan mereka. Setiap tahun terdapat pelbagai bangsa di dalam kumpulan pelajar dan juga kakitangan syarahan dan ini adalah sumber yang kaya dengan maklumat dan kesedaran budaya yang menjadi teras kepada kursus.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Alamat
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 113 283 7100