Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE LSPM

LSPM berdedikasi untuk memajukan perbatasan kajian pengurusan dan perancangan, melalui penyelidikan, kerjasama seluruh LSPM, dan komitmen dengan syarikat, organisasi, dan pemimpin-pemimpin di seluruh dunia.

2

Kami berhasrat untuk menggunakan pengetahuan dalam mengejar kejayaan organisasi dengan menyedarkan bakat para pelajar kita untuk menyelesaikan sepanjang kerjaya pendidikan dan profesional mereka masalah.

  • Program kami adalah kos efektif
  • Anda boleh belajar bila-bila masa - di mana sahaja
  • Sebaik-baiknya sesuai untuk profesional yang bekerja

SIAPAKAH PROGRAM INI UNTUK?

Selama bertahun-tahun kami telah berkembang untuk menjadi penyedia pendidikan dihormati dengan 1000-an graduan. Hari ini pelajar LSPM mendapat manfaat daripada program-permintaan yang tinggi dalam bidang-bidang yang paling pesat berkembang.

campuran pelajar kami terdiri daripada golongan profesional, peniaga, kerajaan dan lain-lain.

FLEKSIBILITI. MEMANG DALAM DNA KAMI.

Kami telah berjaya mendidik orang dewasa yang bekerja sejak tahun 2004. sekolah London Perancangan dan Pengurusan adalah rumah kepada kajian pengurusan perniagaan dan perancangan. program pengurusan perniagaan kami bertujuan untuk membangunkan dan menggunakan pengetahuan untuk mencari penyelesaian praktikal kepada masalah yang merangkumi dunia korporat.

Cara yang paling cepat untuk taraf

LSPM menawarkan talian MBA dalam tempoh 12 bulan berbanding konvensional 24 bulan program ijazah

Pembelajaran fleksibel

Mendapatkan kelayakan anda tanpa mengorbankan kerja anda dan komitmen peribadi. Belajar bila-bila masa - dari mana-mana sahaja.

Pembelajaran dalam talian

Alami cara baru pembelajaran. sistem pembelajaran dalam talian kami dengan memuat turun nota, melihat audio dan pembelajaran video material.

Peperiksaan Online

program LSPM sepenuhnya diserahkan dalam talian dari penyerahan tugasan untuk memberi peperiksaan dalam talian.

SOKONGAN KAMI

Setiap orang memerlukan sedikit bantuan kadang-kadang. Dan mendapat sokongan yang betul boleh membuat perbezaan besar dalam kejayaan anda. Pada LSPM, kami menyediakan sokongan dalam beberapa bidang supaya anda tidak berasa seperti anda sendiri.

3

Sokongan Akademik

Kami di LSPM memastikan pelajar kami menerima sokongan akademik 24/7. Jika anda pernah mendapati diri anda memerlukan bantuan tambahan, kami menawarkan pelbagai pilihan tunjuk ajar, dari sendiri berpandukan untuk 24/7 sokongan sembang.

Sokongan teknikal

Kami memahami bahawa ia adalah penting bagi anda untuk mengakses kursus dan alat anda apabila anda perlu. sokongan teknikal kami boleh didapati 24 jam sehari.

Program diajar dalam:
  • English
Alamat
Office 7, 35-37, Ludgate Hill, London, EC4M 7JN, United Kingdom (U.K.)
EC4M 7JN London, England, United Kingdom
Telefon
undefined