Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Global Hult bukan sekadar sekolah perniagaan. Ia adalah rangkaian global yang mendidik, mengilhami, dan menghubungkan beberapa bakat perniagaan yang paling berpandangan ke hadapan dari seluruh dunia.

Pendidikan perniagaan yang berkaitan secara global

Di dunia hari ini, pendidikan perniagaan yang paling relevan adalah global. Program Hult , dari sarjana hingga pendidikan eksekutif, dirancang untuk membantu para pelajar dan eksekutif secara langsung pengalaman kekuatan yang membentuk perniagaan antarabangsa dan memberi mereka kemahiran dan pengetahuan untuk memimpin dalam persekitaran yang semakin kompleks ini.

Komuniti global

Belajar menerajui komuniti global Pengalaman Hult adalah menjadi sebahagian daripada komuniti akademik yang memberi inspirasi yang menimbulkan keberanian, rasa ingin tahu, dan ketahanan yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan global. Dalam persekitaran akademik ini, kami mencabar para pelajar dan eksekutif kami untuk menjadi bukan hanya pemimpin perniagaan, tetapi pemimpin dunia. Memilih mana dari kampus kita, anda akan memulakan perjalanan anda, adalah permulaan apa yang akan menjadi pengembaraan global yang mengubah kehidupan.

Rangkaian kampus global

Hult mempunyai tujuh kampus canggih di tengah-tengah beberapa pasaran yang paling berpengaruh di dunia.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - UK

Rangkaian kampus global kami memberikan akses kepada pelajar dan eksekutif kepada komuniti yang benar-benar global. Ia membolehkan anda belajar dan mengalami kehidupan dalam persekitaran perniagaan yang sangat bervariasi, menarik minat orang-orang yang menarik dari seluruh dunia, dan membolehkan kami menerokai kepakaran industri dan fakulti terbaik - di mana sahaja ia wujud.

Pembelajaran eksperimen

Membawa konsep perniagaan global asas untuk hidup melalui amalan dunia nyata adalah asas kepada semua program kami. Kami percaya orang belajar lebih baik dengan melakukan, jadi kami telah membangunkan kurikulum akademik yang mencerminkan komitmen kami terhadap kepercayaan ini. Teknik kami termasuk projek perundingan dunia sebenar, simulasi hidup dengan pelakon, memahami pengurusan risiko dengan pemain poker profesional, membuat keputusan membuat keputusan kumpulan dengan bersaing dengan pasukan pelajar lain dalam senario dunia sebenar, dan membangunkan kemahiran berkumpulan dan kepimpinan melalui aktiviti luar yang mencabar , seperti belayar terbuka.

global campus

Dipercayai oleh syarikat global

Program kami adalah berdasarkan penerokaan, pemahaman, dan menyelesaikan isu-isu yang dihadapi setiap hari oleh syarikat-syarikat antarabangsa yang terkemuka di dunia. Kebanyakan syarikat, organisasi, dan NGO antarabangsa yang dihormati di dunia beralih kepada Pendidikan Eksekutif Ashridge Hult untuk membantu menyelesaikan cabaran perniagaan yang kompleks dan untuk lebih memahami cara terbaik untuk mengembangkan bakat pengurusan utama mereka. Penglibatan yang mendalam dengan pelanggan kedua-dua memberitahu penyelidikan kami dan mempengaruhi reka bentuk program akademik kami, membantu kami memberikan pendidikan perniagaan yang paling relevan dan terkini yang tersedia.

Fakulti global

Hult fakulti Hult terkenal di peringkat antarabangsa sendiri adalah yang pertama dan paling utama dalam keghairahan mereka untuk mengajar. Ramai yang berjaya mencapai kejayaan besar di dunia sebenar, yang bermaksud apa dan bagaimana mereka mengajar sangat dipengaruhi oleh pengalaman mereka sebagai eksekutif korporat, pemilik perniagaan, pencipta, dan usahawan. Profesor kami datang dari lebih dari 45 negara yang berbeza dan mengajar secara kolektif di setiap benua - subjek yang mereka ajar sangat dipertingkatkan oleh antarabangsa mereka.

Penyelidikan global

Penyelidikan kami memberi tumpuan kepada isu-isu yang paling utama dalam pemikiran pemimpin perniagaan global - trend yang membentuk persekitaran perniagaan masa depan dan bagaimana syarikat perlu bertindak balas. Ini termasuk penyelidikan jangka panjang ke dalam kepimpinan, kemampanan, pasaran baru muncul, dan gangguan teknologi. Pemikiran yang timbul daripada kajian kami dengan cepat diterjemahkan ke dalam amalan yang menyokong semua program kami - membantu individu melaksanakan pada tahap tertinggi.

Pelajar global

Banyak sekolah perniagaan mendakwa sebagai global, tetapi bilik darjah kita sebenarnya membuktikannya. Kampus kami adalah rumah kepada kepelbagaian budaya, idea dan latar belakang yang luar biasa - pelajar Hult mewakili lebih 120 negara dan lebih daripada 100 bahasa.

Perspektif pelbagai

Keragaman kelas dan kerjasama silang budaya merupakan bahagian penting dalam pengalaman Hult . Sebenarnya, ramai pelajar kita mengatakan mereka belajar banyak daripada teman sekelas mereka seperti yang mereka lakukan dari profesor mereka. Bersama-sama, anda bukan sahaja akan berkongsi pengalaman anda, tetapi anda akan mengajar satu sama lain bahawa semua orang melihat dunia dari sudut yang berbeza. Anda akan belajar secara diplomatik menavigasi perspektif yang berbeza, memahami dinamik budaya yang mempengaruhi perniagaan global, dan bagaimana menyelesaikan masalah secara bersama.

Rangkaian yang kuat

Hari ini, ada 16,000 alumni Hult tersebar di 156 negara dan 100,000 eksekutif telah melepasi program Pendidikan Eksekutif Ashridge kami. Rangkaian ini memberikan hubungan perniagaan alumni Hult di setiap negara utama di dunia. global network

Impak global

Di Hult , kami percaya bahawa perniagaan mempunyai kuasa untuk mengubah kehidupan dengan lebih baik. Kami sangat bangga bahawa benih apa yang telah menjadi pertandingan keusahawanan pelajar terbesar di dunia ditanam di sekolah kami.

Mengubah idea menjadi tindakan

Ditubuhkan oleh alumni Hult , yang dibiayai oleh keluarga Hult , dan berkerjasama dengan bekas Presiden AS Bill Clinton, pasukan pelajar dari seluruh dunia bersaing untuk memenangi pelaburan USD1 juta dalam startup mereka. Cabaran khusus berbeza-beza dari tahun ke tahun, tetapi mereka semua menumpukan pada peningkatan kehidupan beberapa orang termiskin di dunia. Pada tahun 2015, pasukan pelajar mencipta penyelesaian bijak untuk membina perusahaan sosial yang mampan dan berskala untuk menangani pendidikan awal kanak-kanak di kawasan miskin bandar. Lebih 20,000 permohonan telah diterima, enam pasukan meneruskannya ke peringkat global di New York, dan kami dengan bangganya mengumumkan bahawa lima pasukan, termasuk pemenang, menerima pelaburan luar untuk membantu mengambil idea mereka ke peringkat seterusnya.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Hult International Business School

Oleh kerana peranan data besar menjadi semakin penting, ijazah Hult Master of Business Analytics satu tahun melengkapkan anda dengan keupayaan analisis dan perniagaan unt ... [+]

Program ini hanya boleh didapati sebagai bahagian kedua Program Dwi Sarjana selepas pelajar telah melengkapkan MBA Satu Tahun atau Sarjana Perniagaan Antarabangsa. Ia akan menjadi program sepenuh masa satu tahun di San Francisco untuk tempoh permulaan September 2018. Ketahui cara untuk menterjemahkan data besar dan analisis ke dalam tindakan-dan melayakkan visa bekerja OPT selama 3 tahun di Amerika Syarikat. Sebagai peranan data besar menjadi semakin penting, satu tahun Hult Master of Business Analytics adalah melengkapkan anda dengan analisis dan keupayaan perniagaan untuk menterjemahkan statistik data dan analisa ke dalam tindakan.

Lokasi

Mulakan Master of Business Analytics anda di San Francisco, kemudian memilih untuk mengambil pilihan di mana-mana dua kampus lain sebagai sebahagian daripada Putaran Kampus Global yang unik di Hult.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco United Kingdom London Cambridge Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Boston  + 7 Lagi
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hult International Business School

Hult ini satu tahun Sarjana Kewangan melengkapkan anda dengan asas yang perlu untuk menangani dunia kompleks pengurusan kewangan korporat. Mempelajari kedua-dua bahasa pe ... [+]

Meneruskan kerjaya dalam bidang kewangan korporat dan membuat impak dalam syarikat multinasional.

Hult ini satu tahun Sarjana Kewangan melengkapkan anda dengan asas yang perlu untuk menangani dunia kompleks pengurusan kewangan korporat. Mempelajari kedua-dua bahasa perniagaan dan kemahiran kewangan taktikal diperlukan untuk membuat impak dalam kewangan korporat dan perakaunan.

Lokasi

Mulakan program anda di Boston dan mempunyai pilihan untuk berputar untuk sehingga dua kampus Hult lain untuk elektif anda sebagai sebahagian daripada putaran Kampus Global kami.

Master Your Kewangan sepintas lalu

Siapakah program Coppermine ini?

Calon-calon yang baru menamatkan pengajian di universiti atau kolej, dan juga individu yang mempunyai sehingga tiga tahun pengalaman kerja yang ingin memulakan kerjaya dalam fungsi kewangan syarikat-syarikat multinasional.... [-]

Amerika Syarikat Boston San Francisco United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge  + 7 Lagi
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hult International Business School

Berdasarkan kurikulum MBA kami yang memenangi anugerah, Hult ini satu tahun program Sarjana Perniagaan Antarabangsa akan membantu anda mendapatkan perspektif global kewan ... [+]

Mendapat perspektif global kewangan, pemasaran, operasi, ekonomi, dan strategi dengan Tuhan kita program Perniagaan Antarabangsa.

Berdasarkan kurikulum MBA kami yang memenangi anugerah, Hult ini satu tahun Sarjana Perniagaan Antarabangsa program akan membantu anda mendapatkan perspektif global kewangan, pemasaran, operasi, ekonomi, dan strategi.

Lokasi

Mula Master anda Perniagaan Antarabangsa di Boston, San Francisco, London, atau Dubai, kemudian memilih untuk meneroka mana-mana dua kampus lain sebagai sebahagian daripada putaran unik Kampus Global Hult ini.

Your Master Perniagaan Antarabangsa sepintas lalu

Siapakah program Coppermine ini?

Calon-calon yang baru menamatkan pengajian di universiti atau kolej, dan juga individu yang mempunyai sehingga tiga tahun pengalaman kerja yang ingin mendapatkan pemahaman yang luas dalam semua bidang perniagaan antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Boston San Francisco China Shanghai Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London New York Cambridge  + 7 Lagi
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hult International Business School

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik da ... [+]

Mendapatkan dilengkapi dengan kemahiran pemasaran anda perlu berdiri di dalam pasaran global.

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa ijazah melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.

Lokasi

Mula Master anda Pemasaran Antarabangsa di Boston atau London, kemudian memilih untuk meneroka mana-mana dua kampus lain sebagai sebahagian daripada putaran unik Kampus Global Hult ini.

Your Master Pemasaran Antarabangsa sepintas lalu

Siapakah program Coppermine ini?

Calon-calon yang baru menamatkan pengajian di universiti atau kolej, dan juga individu yang mempunyai sehingga tiga tahun pengalaman kerja yang ingin memulakan kerjaya dalam pemasaran.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge  + 7 Lagi
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hult International Business School - Postgraduate Campus
Alamat
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Alamat
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Alamat
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Alamat
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Website
Telefon
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Alamat
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, China
Website
Telefon
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Alamat
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, United Kingdom
Website
Telefon
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Alamat
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 (212) 353-4360
Alamat
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
false