Hult International Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendekatan perintis Hult anda dengan kemahiran keusahawanan untuk membuat impak dari hari ke hari. Anda akan belajar tentang dunia, kerana globalisasi telah menjadikan dunia lebih saling berkaitan daripada sebelumnya. Anda akan belajar tentang masa depan, kerana teknologi sedang memacu perubahan dan kemampanan adalah penting. Anda akan belajar tentang diri anda, kerana anda perlu sentiasa beradaptasi untuk tetap relevan sepanjang karier anda.

Graduan menjadi rangkaian global

Bina rangkaian antarabangsa dengan berkolaborasi dengan pelajar dari seluruh dunia. Pelajar kami mewakili lebih daripada 160 kebangsaan dan bercakap lebih dari 100 bahasa-anda tidak pernah tahu di mana hubungan, pelabur, atau perniagaan seterusnya akan datang.

Dalam permintaan dengan syarikat terkemuka

Majikan mengupah graduan Hult untuk sikap keusahawanan mereka, rasa ingin tahu, dan pandangan antarabangsa. Kami pakar dalam membantu pelajar antarabangsa mencari pekerjaan antarabangsa. Tahun lepas, graduan Hult dari program siswazah kami menerima tawaran kerja di 825 syarikat di lebih dari 60 buah negara.

Masa depan adalah pembelajaran sepanjang hayat

Perubahan tidak pernah berhenti, jadi pembelajaran perniagaan anda tidak boleh sama ada. Kami memberi kuasa kepada anda supaya dapat terus terkini dengan trend yang baru muncul dengan mengambil pilihan yang saling melengkapi setiap tahun sepanjang hayat anda.

Letakkan teori menjadi amalan

Di Hult , kami percaya anda belajar yang terbaik dengan melakukan. Sebagai sebahagian daripada kajian anda, anda akan mempunyai banyak peluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran anda dengan bekerja dalam pasukan untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Komuniti Global

Apabila anda datang ke Hult anda akan menyertai komuniti pelajar yang rapat dengan kepelbagaian yang tidak dapat ditandingi. Ketahui apa yang membuat budaya lain semak, mempunyai perspektif antarabangsa mengenai perniagaan, dan lepasan dengan rakan dan kenalan di seluruh dunia.

Perkembangan kerjaya

Bersiap sedia untuk berangkaian dengan syarikat global dan permulaan yang menarik di acara karier di kampus kami. Penasihat Kerjaya peribadi anda akan membimbing anda dalam perjalanan penemuan diri terhadap pekerjaan siswazah anda dan menyokong anda dalam membangunkan alat dan kemahiran untuk mendarat.

Di Hult , Penasihat Kerjaya anda mempunyai pengalaman bertahun-tahun yang membantu pelajar antarabangsa mendapatkan pekerjaan. Mereka akan membantu anda meletakkan kedudukan anda di pasaran global dan menasihati anda tentang strategi kemasukan untuk lokasi dan industri yang ideal anda.

Fakulti Global

Eksekutif korporat, usahawan dan penyelidik-profesor Hult terkenal di peringkat antarabangsa untuk amalan perniagaan dan pemikiran kepimpinan, dengan hasrat untuk mencipta dan mengajar prinsip-prinsip yang mencerminkan asas dan sempadan kejayaan perniagaan.

Alumni Hult

Perjalanan Hult anda berterusan lama selepas anda lulus. Sebagai ahli Persatuan Alumni Hult , anda mempunyai akses kepada rangkaian siswazah global, peluang pembelajaran seumur hidup, dan banyak cara untuk berhubung dengan rakan-rakan alumni dan peluang perniagaan di seluruh dunia. Persatuan Alumni mempunyai lebih daripada 23,000 alumni di lebih 170 buah negara di seluruh dunia.

Akreditasi

Hult diiktiraf oleh tiga badan akreditasi antarabangsa yang paling berprestij untuk pendidikan perniagaan: Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Kebajikan Perniagaan (AACSB International), Persatuan MBA (AMBA), dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Kami adalah sekolah perniagaan pertama dan satu-satunya di Amerika Syarikat untuk mencapai akreditasi tiga kali ini, yang hanya diadakan satu peratus sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Lokasi

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Alamat
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Alamat
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Alamat
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Alamat
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Alamat
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, China
Telefon
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Alamat
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 (212) 353-4360

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi