Hult International Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Global Hult bukan sekadar sekolah perniagaan. Ia adalah rangkaian global yang mendidik, mengilhami, dan menghubungkan beberapa bakat perniagaan yang paling berpandangan ke hadapan dari seluruh dunia.

Pendidikan perniagaan yang berkaitan secara global

Di dunia hari ini, pendidikan perniagaan yang paling relevan adalah global. Program Hult , dari sarjana hingga pendidikan eksekutif, dirancang untuk membantu para pelajar dan eksekutif secara langsung pengalaman kekuatan yang membentuk perniagaan antarabangsa dan memberi mereka kemahiran dan pengetahuan untuk memimpin dalam persekitaran yang semakin kompleks ini.

Komuniti global

Belajar menerajui komuniti global Pengalaman Hult adalah menjadi sebahagian daripada komuniti akademik yang memberi inspirasi yang menimbulkan keberanian, rasa ingin tahu, dan ketahanan yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan global. Dalam persekitaran akademik ini, kami mencabar para pelajar dan eksekutif kami untuk menjadi bukan hanya pemimpin perniagaan, tetapi pemimpin dunia. Memilih mana dari kampus kita, anda akan memulakan perjalanan anda, adalah permulaan apa yang akan menjadi pengembaraan global yang mengubah kehidupan.

Rangkaian kampus global

Hult mempunyai tujuh kampus canggih di tengah-tengah beberapa pasaran yang paling berpengaruh di dunia.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - UK

Rangkaian kampus global kami memberikan akses kepada pelajar dan eksekutif kepada komuniti yang benar-benar global. Ia membolehkan anda belajar dan mengalami kehidupan dalam persekitaran perniagaan yang sangat bervariasi, menarik minat orang-orang yang menarik dari seluruh dunia, dan membolehkan kami menerokai kepakaran industri dan fakulti terbaik - di mana sahaja ia wujud.

Pembelajaran eksperimen

Membawa konsep perniagaan global asas untuk hidup melalui amalan dunia nyata adalah asas kepada semua program kami. Kami percaya orang belajar lebih baik dengan melakukan, jadi kami telah membangunkan kurikulum akademik yang mencerminkan komitmen kami terhadap kepercayaan ini. Teknik kami termasuk projek perundingan dunia sebenar, simulasi hidup dengan pelakon, memahami pengurusan risiko dengan pemain poker profesional, membuat keputusan membuat keputusan kumpulan dengan bersaing dengan pasukan pelajar lain dalam senario dunia sebenar, dan membangunkan kemahiran berkumpulan dan kepimpinan melalui aktiviti luar yang mencabar , seperti belayar terbuka.

global campus

Dipercayai oleh syarikat global

Program kami adalah berdasarkan penerokaan, pemahaman, dan menyelesaikan isu-isu yang dihadapi setiap hari oleh syarikat-syarikat antarabangsa yang terkemuka di dunia. Kebanyakan syarikat, organisasi, dan NGO antarabangsa yang dihormati di dunia beralih kepada Pendidikan Eksekutif Ashridge Hult untuk membantu menyelesaikan cabaran perniagaan yang kompleks dan untuk lebih memahami cara terbaik untuk mengembangkan bakat pengurusan utama mereka. Penglibatan yang mendalam dengan pelanggan kedua-dua memberitahu penyelidikan kami dan mempengaruhi reka bentuk program akademik kami, membantu kami memberikan pendidikan perniagaan yang paling relevan dan terkini yang tersedia.

Fakulti global

Hult fakulti Hult terkenal di peringkat antarabangsa sendiri adalah yang pertama dan paling utama dalam keghairahan mereka untuk mengajar. Ramai yang berjaya mencapai kejayaan besar di dunia sebenar, yang bermaksud apa dan bagaimana mereka mengajar sangat dipengaruhi oleh pengalaman mereka sebagai eksekutif korporat, pemilik perniagaan, pencipta, dan usahawan. Profesor kami datang dari lebih dari 45 negara yang berbeza dan mengajar secara kolektif di setiap benua - subjek yang mereka ajar sangat dipertingkatkan oleh antarabangsa mereka.

Penyelidikan global

Penyelidikan kami memberi tumpuan kepada isu-isu yang paling utama dalam pemikiran pemimpin perniagaan global - trend yang membentuk persekitaran perniagaan masa depan dan bagaimana syarikat perlu bertindak balas. Ini termasuk penyelidikan jangka panjang ke dalam kepimpinan, kemampanan, pasaran baru muncul, dan gangguan teknologi. Pemikiran yang timbul daripada kajian kami dengan cepat diterjemahkan ke dalam amalan yang menyokong semua program kami - membantu individu melaksanakan pada tahap tertinggi.

Pelajar global

Banyak sekolah perniagaan mendakwa sebagai global, tetapi bilik darjah kita sebenarnya membuktikannya. Kampus kami adalah rumah kepada kepelbagaian budaya, idea dan latar belakang yang luar biasa - pelajar Hult mewakili lebih 120 negara dan lebih daripada 100 bahasa.

Perspektif pelbagai

Keragaman kelas dan kerjasama silang budaya merupakan bahagian penting dalam pengalaman Hult . Sebenarnya, ramai pelajar kita mengatakan mereka belajar banyak daripada teman sekelas mereka seperti yang mereka lakukan dari profesor mereka. Bersama-sama, anda bukan sahaja akan berkongsi pengalaman anda, tetapi anda akan mengajar satu sama lain bahawa semua orang melihat dunia dari sudut yang berbeza. Anda akan belajar secara diplomatik menavigasi perspektif yang berbeza, memahami dinamik budaya yang mempengaruhi perniagaan global, dan bagaimana menyelesaikan masalah secara bersama.

Rangkaian yang kuat

Hari ini, ada 16,000 alumni Hult tersebar di 156 negara dan 100,000 eksekutif telah melepasi program Pendidikan Eksekutif Ashridge kami. Rangkaian ini memberikan hubungan perniagaan alumni Hult di setiap negara utama di dunia. global network

Impak global

Di Hult , kami percaya bahawa perniagaan mempunyai kuasa untuk mengubah kehidupan dengan lebih baik. Kami sangat bangga bahawa benih apa yang telah menjadi pertandingan keusahawanan pelajar terbesar di dunia ditanam di sekolah kami.

Mengubah idea menjadi tindakan

Ditubuhkan oleh alumni Hult , yang dibiayai oleh keluarga Hult , dan berkerjasama dengan bekas Presiden AS Bill Clinton, pasukan pelajar dari seluruh dunia bersaing untuk memenangi pelaburan USD1 juta dalam startup mereka. Cabaran khusus berbeza-beza dari tahun ke tahun, tetapi mereka semua menumpukan pada peningkatan kehidupan beberapa orang termiskin di dunia. Pada tahun 2015, pasukan pelajar mencipta penyelesaian bijak untuk membina perusahaan sosial yang mampan dan berskala untuk menangani pendidikan awal kanak-kanak di kawasan miskin bandar. Lebih 20,000 permohonan telah diterima, enam pasukan meneruskannya ke peringkat global di New York, dan kami dengan bangganya mengumumkan bahawa lima pasukan, termasuk pemenang, menerima pelaburan luar untuk membantu mengambil idea mereka ke peringkat seterusnya.

Lokasi

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Alamat
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Alamat
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Alamat
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Alamat
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Alamat
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, China
Telefon
+852 2111 2399

London

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Alamat
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Alamat
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 (212) 353-4360

Akreditasi