Heythrop College - University Of London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih dari 400 tahun, Heythrop College mempunyai pakar dalam kajian Falsafah dan Teologi. Di sini, subjek ini bukan sekadar jabatan dalam institusi yang lebih besar; seluruh kolej dikhaskan untuk belajar mereka. Pelajar kami mempunyai akses kepada salah satu perpustakaan terbaik dalam bidangnya dan diajar oleh salah seorang kakitangan pengajar terbesar di bidang ini. Kami adalah komuniti ulama yang unik, bersemangat untuk membincangkan dan meneroka Falsafah dan Teologi dalam konteks dunia moden dan bandar London yang pelbagai.

Heythrop juga merupakan sebahagian daripada komuniti yang lebih besar di University of London. Sebagai kolej ahli, kami mendapat manfaat daripada reputasi antarabangsa tinggi di University of London yang menarik minat pelajar dari seluruh dunia. Di mana sahaja pengajian anda membawa anda, nama University of London akan segera diiktiraf dan dihormati.

Kebanyakan pelajar kami menyatakan walaupun ia adalah komuniti Heythrop yang lebih kecil, dekat dengan sekitar 1,000 pelajar dan kakitangan, sebagai tarikan utama untuk belajar di sini. Kami menawarkan pendekatan yang benar-benar peribadi untuk belajar dan memastikan semua pelajar kami disokong dalam aktiviti akademik, sosial dan kerjaya mereka melalui kemudahan dan perkhidmatan di kampus kami dan hubungan kami dengan University of London dan kolej-kolej anggota lain.

"Komuniti rapat yang menawarkan Heythrop mewujudkan ruang yang lebih peribadi, memastikan setiap idea mempunyai hak untuk didengar."

  • Pelajar Falsafah BA tahun ke-3

Lokasi

London

Heythrop College

Alamat
Heythrop College, University of London, Kensington Square
W8 5HN London, England, United Kingdom
Telefon
+44 20 7795 6600

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami