Hartpury College, University of West England

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hartpury College adalah pembekal yang cemerlang dalam penjagaan kesihatan kuda, sains haiwan, kursus pertanian dan tanah, sains sukan, teknologi makanan dan kursus berkaitan. Kami bangga dengan portfolio program kami yang memberikan anda pilihan terbaik dan kelayakan yang anda perlukan untuk merealisasikan potensi penuh anda.

Kami memberi penekanan kepada kualiti pengajaran kami, dengan kakitangan yang berkelayakan dan berpengalaman. Pelaburan di kampus kami memberi anda akses kepada peralatan, kemudahan, dan bangunan yang inovatif dan moden. Pelaburan ini memberi kita kepuasan yang hebat bahawa kami menyediakan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk mencari pekerjaan dalam persekitaran kerja yang semakin kompetitif.

Kami menyediakan pelajar kami dengan keupayaan untuk belajar dengan standard yang sangat tinggi, dan peluang untuk membangun dan meningkatkan kemahiran hidup. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kemahiran komunikasi anda, memberikan keyakinan kepada anda dan membolehkan anda bersaing ketika memasuki dunia kerja.

Kami mengalu-alukan semua pelajar untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Hartpury , membina reputasi kami sebagai penyedia latihan dan pendidikan berkualiti tinggi tempatan, serantau, kebangsaan dan antarabangsa.

Misi

Hartpury College adalah komited untuk menyediakan pendidikan yang relevan, berkesan, berkualiti tinggi dan latihan untuk industri berasaskan darat, sukan dan bersekutu, di peringkat tempatan, di peringkat serantau, di peringkat nasional dan di peringkat antarabangsa; untuk meningkatkan penyertaan dalam pemindahan pembelajaran dan kemahiran; untuk memastikan kebolehcapaian semua perkhidmatan kolej dan untuk memastikan daya maju kolej dan programnya.

Lokasi

Gloucester

Alamat
Hartpury College
Hartpury House


GL193BE Gloucester, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami