Baca keterangan rasmi

European School of Economics (ESE) adalah Kolej Perguruan Tinggi swasta tanpa sempadan, multikultural dan pragmatik, diiktiraf sepenuhnya di UK dan dalam urutan badan yang disenaraikan.
ESE menawarkan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan program pendek di pusatnya di London, Rom, Milan, Florence, dan Madrid.

Lulusan ESE adalah antara profesional perniagaan yang paling kompetitif di pasaran, yang bersedia untuk peranan kepimpinan dalam pemasaran antarabangsa, kewangan, komunikasi dan pengurusan. Dengan keupayaan untuk menyesuaikan kursus mereka secara individu, pelajar ESE:

belajar di luar negara dengan pusat ESE di seluruh dunia;

pakar dalam sektor perniagaan canggih, seperti fesyen, acara, muzik, sukan, seni, media dan sumber manusia antara lain;

lengkap latihan, memilih dari lebih daripada 1500 organisasi terkemuka di seluruh dunia.

Sekolah tanpa sempadan, European School of Economics adalah konsep baru dalam pendidikan tinggi. Menggabungkan kecemerlangan akademik, antarabangsa dan pragmatisme, ijazah ESE dan program sijil dirancang untuk menyediakan generasi pemimpin dan usahawan baru. European School of Economics (ESE) adalah Institusi Pendidikan yang diiktiraf, yang diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC).

Apa yang menjadikan ESE tempat yang bagus untuk pelajar?

Pengalaman pembelajaran peribadi dan disesuaikan - di ESE anda mendapat pengalaman individu dan menarik terima kasih kepada saiz kelas kecil dan nisbah pelajar / guru yang cemerlang

• " Mimpi adalah perkara yang paling nyata ada " - Pelajar ESE membina Pathway akademik dan profesional yang unik melalui pengkhususan kursus dan penempatan latihan mereka yang dipilih.

Pragmatisme - pengalaman tangan dalam amalan perniagaan kontemporari melalui program latihan yang komprehensif

Antarabangsa - badan pelajar yang berasal dari lebih 60 negara dan belajar di luar negara dengan pusat ESE di seluruh dunia

Pengkhususan dalam sektor perniagaan canggih , termasuk fesyen, acara, muzik, sukan, seni, media dan sumber manusia antara lain

Latihan hebat - Pelajar ESE boleh memilih dari lebih daripada 1500 organisasi utama di seluruh dunia

Falsafah Pendidikan

European School of Economics telah membayangkan kelahiran umat manusia yang baru, bagi penciptaan individu yang bebas daripada prasangka dan ketakutan, dan mampu menyelaraskan antagonisme antara umur dan ekonomi antara etika, tindakan dan kontemplasi, serta kuasa kewangan dan cinta.

Program Sarjana Muda, Sarjana, MBA, dan sijil ESE bertujuan untuk menyediakan usahawan dan pengurus antarabangsa dengan kesedaran budaya, kebolehan dan kualiti moral yang paling diperlukan dalam dunia perniagaan kontemporari.

Nilai ESE

Di sebalik setiap pencapaian manusia, pada asalnya setiap intuisi, setiap penaklukan saintifik atau sosial, di belakang perbadanan kewangan dan perindustrian terbesar di dunia, dan semua yang indah, berguna, kaya, ada satu orang, seorang individu dan Impiannya.

Hanya individu yang dapat mengubah masyarakat. Hanya individu yang boleh bermimpi. Misi ESE adalah untuk mencipta generasi baru usahawan muda dan pemimpin korporat, penglihatan, pemimpi pragmatik. Untuk mencapai tujuan sedemikian memerlukan lebih banyak program yang baik dan guru yang baik. ESE adalah sistem pemikiran yang penting dan menyiapkan para pelajarnya sebagai sel-sel baru untuk umat manusia yang sembuh, bebas dari pemikiran konflik, takhayul, prasangka dan idea-idea yang usang, memupuk semangat yang semangat untuk kebesaran.

Kehidupan sebuah organisasi, masa depan sebuah negara, dari seluruh tamadun, bergantung kepada kewujudan lelaki dan wanita ini. Kepala organisasi masa depan akan menjadi ahli falsafah tindakan. Orang-orang ini lebih berharga daripada lombong emas dan ladang minyak. Mereka akan membawa kejayaan dan panjang umur kepada perusahaan di dunia.

Kami merangkumi idea bahawa untuk menjalin mereka, kecemerlangan akademik perlu bersaing dengan membangunkan potensi individu masing-masing dan mengembangkan kapasiti intelektual yang harus dijalani dengan mewujudkan kemanusiaan yang benar dan kemahiran pengendalian yang baik, kedua-duanya diperoleh dalam bidang, dalam syarikat terkemuka dari dunia.

Kejayaan seseorang sebagai organisasi ditentukan oleh falsafah mereka.

Oleh itu, dalam ESE adalah jelas bahawa pendidikan sebenar bukan hanya mengajar pengertian dan perkembangan kemahiran tetapi di atas semua perpindahan falsafah yang unik dari Sekolah, idea dan asas pengasasnya. ESE menyediakan pendekatan kepada perniagaan dan wawasan hidup yang luas melalui proses penerokaan intelektual, seni, politik, etika dan sosio-kultural, yang berpusat pada penemuan diri dan bekerja pada diri sendiri yang bertujuan untuk integriti.

Baik pengetahuan mahupun pendidikan, kekayaan atau kedudukan sosial boleh membuka jalan untuk mencapai kejayaan melainkan pengetahuan dan integriti diri anda sendiri.

Evolusi setiap perniagaan, dari kedai sulung tempatan kepada gergasi industri dan kewangan antarabangsa, adalah transformasi sedar mereka ke dalam 'Sekolah Keadaan'. Matlamat mereka dan objektif perniagaan yang sebenar akan menjadi evolusi semua orang yang terlibat secara langsung, dan pihak berkepentingan. Perbadanan dan organisasi masa depan akan menjadi tempat aspirasi dan peningkatan peribadi di mana pekerja dan kakitangan akan meninggalkan pada penghujung hari dengan rasa pemahaman, kebahagiaan dan tanggungjawab yang lebih besar, dan di mana walaupun sel terpencil organisasi akan dijaga untuk berkembang dan mempercepatkan kemajuan mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

European School of Economics

Master of Finance menyediakan pengurus dana dan penganalisis pelaburan profesional untuk masuk ke sektor perbankan dan kewangan. Kursus ini mengkaji prinsip-prinsip keput ... [+]

Sarjana Sains dalam Kewangan menyediakan pengurus dana dan penganalisis pelaburan profesional untuk masuk ke sektor perbankan dan kewangan. Kursus ini mengkaji prinsip-prinsip keputusan pembiayaan dan pelaburan dan kesannya merentasi pelbagai kebimbangan pengurusan kontemporari.

Sebagai sebahagian daripada pengkhususan Kewangan, pelajar-pelajar Sarjana meneroka:

Pendekatan pembiayaan korporat klasik dan kontemporari berkaitan dengan firma multinasional di pasaran maju dan membangunDaya maju dan kesesuaian penggabungan atau pengambilalihan korporat melalui penilaian dan analisisNilai penilaian dan nilai perusahaanPengurusan risiko dan pelbagai teori dan pendekatan untuk perusahaan multinasionalKeperluan untuk pendekatan baru untuk menangani kumpulan individu yang tersebar secara geografi dan juga sumber-sumber lain dalam pengurusan projek antarabangsaKomponen Utama Program SarjanaPilihan tiga pengkhususan: Pemasaran, Pengurusan atau KewanganPenuh waktu, kehadiran wajibKemungkinan memindahkan antara kampus-kampus di London, Milan, Florence dan Rom secara per segiTiga pengambilan setiap tahun akademik Januari, April dan SeptemberProgram Magang yang kompetitif ESE memberikan pengalaman kerja antarabangsa dalam bidang pengkhususanSaiz kelas padat yang membantu fakulti memupuk hubungan mentor dengan pelajar dan memberikan perhatian individu yang diperlukan untuk menemui kemahiran khusus mereka dan berjaya di Pathway pilihan merekaApa yang menjadikan ESE tempat yang bagus untuk pelajar?Pengalaman pembelajaran peribadi dan disesuaikan - di ESE anda mendapat pengalaman individu dan menarik terima kasih kepada saiz kelas kecil dan nisbah pelajar / guru yang sangat baik"Mimpi adalah perkara yang paling nyata ada" - Pelajar ESE mengembangkan Pathway Akademik dan Profesional yang unik melalui pengkhususan kursus dan penempatan latihan mereka yang dipilih.Pragmatisme - pengalaman praktikal dalam amalan perniagaan kontemporari melalui program latihan yang komprehensifAntarabangsa - badan pelajar yang berasal dari lebih 60 negara dan belajar... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European School of Economics

Master dalam Pemasaran menyediakan calon untuk pelbagai kerjaya dalam pengurusan pemasaran, seperti pengurusan jenama, pembangunan produk, peruncitan, pemasaran perkhidma ... [+]

Master dalam Pemasaran menyediakan calon untuk pelbagai kerjaya dalam pengurusan pemasaran, seperti pengurusan jenama, pembangunan produk, peruncitan, pemasaran perkhidmatan, perniagaan ke pemasaran perniagaan dan pemasaran untuk organisasi bukan keuntungan.

Sebagai sebahagian daripada pengkhususan Pemasaran, pelajar-pelajar Sarjana meneroka:

Amalan inovatif dalam kedua-dua sektor perkilangan dan perkhidmatan dan bagaimana firma boleh mendapat kelebihan daya saing, penguasaan pasaran dan mengurangkan kosE-dagang, E-perniagaan, dan pengoptimuman struktur teknologi sebagai alat pemasaran strategikStrategi pemasaran organisasi antarabangsa dan pendekatan kepada peluang pasaran antarabangsa yang baruStrategi pemasaran yang didorong oleh pelanggan dalam ekonomi sedang pesat membangunSambungan antara komunikasi pemasaran dan strategi, dan kriteria untuk menggunakan teknik promosi dan media yang berbeza dalam kempen pemasaran bersepaduMenyeberangi sempadan negara di dunia perniagaan, dan masalah operasi, undang-undang dan logistik yang biasanya berlakuKomponen Utama Program SarjanaPilihan tiga pengkhususan: Pemasaran, Pengurusan atau KewanganPenuh waktu, kehadiran wajibKemungkinan memindahkan antara kampus-kampus di London, Milan, Florence dan Rom secara per segiTiga pengambilan setiap tahun akademik Januari, April dan SeptemberProgram Magang yang kompetitif ESE memberikan pengalaman kerja antarabangsa dalam bidang pengkhususanSaiz kelas padat yang membantu fakulti memupuk hubungan mentor dengan pelajar dan memberikan perhatian individu yang diperlukan untuk menemui kemahiran khusus mereka dan berjaya di Pathway pilihan merekaApa yang menjadikan ESE tempat yang bagus untuk pelajar?Pengalaman pembelajaran peribadi dan disesuaikan - di ESE anda mendapat pengalaman individu dan menarik terima kasih kepada saiz kelas kecil dan nisbah pelajar / guru yang sangat baik"Mimpi adalah perkara yang paling nyata ada" - Pelajar ESE mengembangkan Pathway Akademik dan Profesional yang unik melalui pengkhususan kursus dan penempatan latihan mereka yang dipilih.Pragmatisme -... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
European School of Economics

Master dalam Pengurusan bertujuan untuk memberi para pelajar pandangan yang komprehensif mengenai pengurusan antarabangsa, meneroka faktor kritikal untuk kejayaan perniag ... [+]

Master dalam Pengurusan bertujuan untuk memberi para pelajar pandangan yang komprehensif mengenai pengurusan antarabangsa, meneroka faktor kritikal untuk kejayaan perniagaan merentas negara, kesan globalisasi terhadap persekitaran perniagaan antarabangsa, teori perdagangan, dan strategi pengantarabangsaan.

Sebagai sebahagian daripada pengkhususan Pengurusan, pelajar Pelajar meneroka:

Aktiviti keusahawanan dan peranannya dalam mengekalkan pertumbuhan, mengenal pasti pasaran dan merebut peluang dalam ekonomi globalKepimpinan dan amalan bagaimana berkesan memberi kesan kepada pekerja, pelanggan dan pemegang kepentingan yang lainStruktur penyampaian maklumat dan kesan terhadap produk, perkhidmatan, operasi, membuat keputusan, pemasaran, dan pengedaranPengurusan projek antarabangsa pendekatan baru untuk menangani kumpulan individu dan sumber yang tersebar secara geografiMenyeberangi sempadan negara di dunia perniagaan, dan masalah operasi, undang-undang dan logistik yang biasanya berlakuSumber manusia, pemasaran dalaman dan dinamik kepimpinan yang berkesan sebagai faktor strategik dalam memperoleh kelebihan daya saing dalam pasaran globalPeperiksaan praktikal mengenai strategi pemasaran organisasi antarabangsa.Komponen Utama Program SarjanaPilihan tiga pengkhususan: Pemasaran, Pengurusan atau KewanganPenuh waktu, kehadiran wajibKemungkinan memindahkan antara kampus-kampus di London, Milan, Florence dan Rom secara per segiTiga pengambilan setiap tahun akademik Januari, April dan SeptemberProgram Magang yang kompetitif ESE memberikan pengalaman kerja antarabangsa dalam bidang pengkhususanSaiz kelas padat yang membantu fakulti memupuk hubungan mentor dengan pelajar dan memberikan perhatian individu yang diperlukan untuk menemui kemahiran khusus mereka dan berjaya di Pathway pilihan merekaApa yang menjadikan ESE tempat yang bagus untuk pelajar?Pengalaman pembelajaran peribadi dan disesuaikan - di ESE anda mendapat pengalaman individu dan menarik terima kasih kepada saiz kelas kecil dan nisbah pelajar / guru yang sangat baik"Mimpi adalah perkara yang paling nyata ada" - Pelajar ESE mengembangkan... [-]
United Kingdom London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu