Cranfield School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pemimpin dunia dalam pendidikan pengurusan, penyelidikan dan perundingan selama lebih dari 50 tahun, Cranfield School of Management adalah sekolah perniagaan pascasarjana eksklusif yang misinya adalah untuk meningkatkan amalan pengurusan. Kami mempunyai reputasi global untuk membangunkan pemimpin berprestasi tinggi dalam teknologi dan pengurusan - menggalakkan mereka untuk mengubah organisasi mereka dan masyarakat yang lebih luas.

Terkenal kerana hubungan kukuh kami dengan industri, Cranfield adalah perniagaan dan perniagaan. Kami adalah pusat penyelidikan, kepakaran dan pengajaran kelas dunia, menyediakan penyelesaian pengurusan praktikal melalui pelbagai aktiviti termasuk kepimpinan, kewangan, pemasaran dan logistik.

Kami adalah salah satu kumpulan elit Sekolah di seluruh dunia untuk memegang akreditasi tiga dari AACSB International (Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Kebajikan), EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah) dan AMBA (Persatuan MBA).

Apa yang menjadikan Cranfield School of Management unik?

  • Pengalaman mengajar yang tiada tandingan. Kumpulan tutor anda tidak mempunyai lebih daripada enam pelajar, memastikan hubungan rapat dan sokongan berterusan.
  • Persekitaran pembelajaran yang matang. Memandangkan kami adalah satu-satunya universiti pascasiswazah, anda akan dikelilingi oleh orang-orang yang berfikiran sama yang dipandu untuk berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih.
  • Pembelajaran berfokuskan kerjaya. Oleh kerana pengajaran kami secara eksklusif tertumpu pada peringkat pascasarjana dan eksekutif, ia direka untuk memupuk kemahiran dan keyakinan perniagaan praktikal anda, dan memberikan penekanan yang besar kepada cabaran dunia nyata.
  • Rangkaian alumni kami yang luas. Anda akan menyertai rangkaian 65,000 graduan kami, ramai yang kini memegang peranan kanan dalam sesetengah organisasi terkemuka di dunia. Kami adalah yang kedua di UK untuk pekerjaan siswazah (DLHE longitudinal survey, 2017).

Cranfield School of Management secara konsisten menjalankan kedudukan baik dalam peringkat sekolah utama dan program khusus, mengukuhkan kedudukan kami sebagai sekolah pengurusan global teratas.

Klik di sini untuk melihat semua kedudukan kami

Prospek kerjaya masa depan

Alumni kami

The Cranfield University mempunyai lebih daripada 65,000 alumni. Di Cranfield, kami komited untuk menyediakan program bertaraf dunia yang inklusif dan seumur hidup kepada alumni kami. Ketahui lebih lanjut mengenai alumni kami .

Alumni Cranfield yang terkenal

Warren East, Ketua Pegawai Eksekutif Rolls-Royce; John McFarlane, Pengerusi Eksekutif Barclays; Ombola Johnson, Menteri Teknologi Komunikasi Nigeria; Charlie Mayfield, Pengerusi, John Lewis Partnership; dan Garry Copeland, Pengarah Urusan - Operasi, British Airways.

Lokasi

Kampus Universiti Cranfield terletak 40 minit dari pusat bandar London dengan kereta api, dengan bandar terdekat yang terletak di Milton Keynes dan Bedford. Lapangan terbang London Luton adalah yang paling dekat dengan Universiti, sementara Heathrow, Gatwick dan Stansted semuanya mudah diakses melalui kereta api dan jurulatih.

Cranfield Defense and Security adalah sekitar 50 minit dari London dengan kereta api dan sekitar 25 minit dari Bristol dengan kereta api. Bath, Cheltenham, Bristol dan Oxford semuanya dalam masa satu jam memandu dan London kurang dari dua jam perjalanan dengan kereta.

Penginapan

Kami menawarkan penginapan dan penginapan sendiri di penginapan kampus, dari dewan kediaman ke rumah bersama, pangsapuri untuk pasangan untuk rumah untuk keluarga.

Universiti juga boleh membantu mencari penginapan persendirian di bandar dan kampung berdekatan. Bilik universiti di kampus Shrivenham biasanya digunakan untuk pelajar tentera.

Sila layari laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang penginapan kami

Lokasi

Cranfield

Cranfield School of Management

Alamat
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, England, United Kingdom
Telefon
+44 1234 758081

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi