Cass Business School, City University of London

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cass Business School adalah salah satu daripada lima Sekolah di Universiti London. Ia adalah antara sekolah perniagaan utama di Eropah dan dalam elit sekolah perniagaan global yang memegang piawaian emas 'akreditasi triple-crown'.

Cass terkenal di dunia kerana:

  • Pendidikan praktikal dan teori yang seimbang untuk pelajar sarjana, MBA dan MSc, dan mereka yang mempunyai program PhD dan eksekutif
  • Kakitangan akademik yang berpengetahuan dengan pengalaman industri, hubungan jangka panjang dengan perniagaan dan program penyelidikan yang berkembang
  • Sambungan kuat dengan firma Kota, perniagaan antarabangsa dan komuniti pelajar, alumni, dan rakan kongsi kami.

Panggilan luar biasa

Kami membolehkan kepimpinan yang luar biasa melalui penciptaan pengetahuan, pendidikan dan perkongsian komuniti.

Reputasi bertaraf dunia

Bahagian penting City, University of London, Sekolah Perniagaan Sir John Cass adalah antara elit global. Kami secara konsisten berpangkat di antara sekolah dan program perniagaan terbaik di dunia. Di samping itu, Cass memegang perakuan akreditasi triple-crown dari Persatuan ke Advance Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB), Persatuan MBA (AMBA) dan Sistem Peningkatan Kualiti Eropah (EQUIS).

Bersama reputasi selama 50 tahun untuk kecemerlangan dalam penyelidikan dan pendidikan perniagaan, Cass menarik para akademik, pelajar dan perniagaan yang luar biasa di seluruh dunia ke dalam komuniti Cass kami yang berkuasa.

Kenyataan Misi

Di Cass, kami membantu individu maju dalam dunia yang dinamik dan saling berkaitan. Kami menggabungkan teori dan amalan canggih, menginspirasi rumah London yang meriah ketika kami melibatkan rangkaian antarabangsa kami. Antara sekolah perniagaan global yang terkemuka, pendekatan Cass adalah unik tenaga; peribadi namun global, intelektual namun praktikal, bersemangat namun berdisiplin. Hasil kepimpinan membolehkan ketangkasan, perbezaan dan kemampanan.

  • Pengetahuan - kami mewujudkan pengetahuan yang memupuk kepimpinan pemikiran yang berdampak
  • Pendidikan - kami memperibadikan pengalaman pembelajaran untuk membina kemahiran, perbezaan, dan ketangkasan
  • Komuniti - kami cemerlang bersama, membantu kakitangan kami, alumni, rakan kongsi dan institusi berkembang maju.

Perspektif global

Capaian antarabangsa kami adalah luas dan penting, menyokong komitmen kami terhadap kepelbagaian. Sesungguhnya, kami menggunakan pendekatan global untuk semua yang kami lakukan, dari mengendalikan sebuah kampus dua di Dubai untuk berkhidmat di Timur Tengah, untuk menyampaikan modul dan lawatan belajar di seluruh dunia dan merekrut pelajar dan akademik dari pelbagai bangsa dan latar belakang. Melalui lensa global kami, kami melihat potensi perbezaan dan kerjasama yang kuat.

Pendidikan praktikal

Sama ada anda datang ke Cass sebagai seorang siswazah, seorang pelajar MBA atau MSc, atau untuk mendapatkan PhD atau pendidikan eksekutif, anda akan terdedah kepada gabungan inspirasi teori dan amalan canggih. Cass bukan menara gading. Fakulti terkemuka di dunia kami mewujudkan pengetahuan dengan bekerja rapat dengan pemimpin industri. Akibatnya, kami dapat melengkapkan anda dengan wawasan, kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk berkembang maju dalam dunia perniagaan yang sangat nyata dan selalu berubah.

Sertai Cass dan menjadi sebahagian daripada komuniti global yang berkembang dan berkuasa di mana anda boleh menambah kisah kejayaan anda sendiri.

Yayasan Sir John Cass

Yayasan Sir John Cass telah menyokong pendidikan di London sejak Sir John Cass mendirikan sebuah sekolah di Aldgate pada tahun 1710.

Pada bulan Mei 2001, Yayasan itu memberi sumbangan besar kepada projek bangunan Sekolah Perniagaan yang baru dan terus memberikan sokongan berterusan kepada Sekolah Perniagaan.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Fox / Peksel

Lokasi

London

Alamat
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ London, England, United Kingdom

Dubai

Alamat
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: