Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited

Selamat datang ke Canterbury Christ Church University Business School


Membangunkan kecemerlangan dalam perniagaan dan pengurusan adalah di tengah-tengah apa yang kami lakukan - sama ada melalui kelayakan yang kami tawarkan atau melalui aktiviti penyelidikan dan perundingan kami.


Lepasan sekolah, profesional berpengalaman, dan pelajar antarabangsa boleh mengkaji pelbagai kursus yang ditawarkan oleh Jabatan Perniagaan dan Pengurusan.


Bergantung pada keperluan anda, perkhidmatan perundingan disediakan sama ada oleh pasukan kami yang berpengalaman dalam Jabatan Kepimpinan dan Pembangunan Pengurusan, atau kakitangan akademik kami.

Kenapa Universiti Canterbury Christ Church?


Kami berada di sini untuk membantu anda mengambil langkah menarik seterusnya ke Pengajian Tinggi.


Belajar di Canterbury Christ Church akan bermakna anda menyertai komuniti mesra hampir 22,000 pelajar dan pelajar di kawasan Kent dan Medway yang menakjubkan.


Pelajar-pelajar kami memberitahu kami mereka benar-benar menikmati pengalaman mereka belajar di Canterbury Christ Church University dan kami bangga untuk mengatakan bahawa kebanyakan mereka meninggalkan dengan pekerjaan dan kerjaya yang hebat di hadapan mereka.


Selepas belajar dengan kami, pelajar juga mempunyai peluang yang unik untuk menamatkan pengajian di Katedral Canterbury yang indah dan terkenal di dunia.


Orang juga memilih kami kerana reputasi kakitangan pengajar kami yang sangat baik. Berdasarkan kampus kami di Canterbury, Broadstairs, Medway, Tunbridge Wells dan Folkestone, mereka akan memberi anda pengetahuan, perhatian peribadi dan sokongan yang anda perlukan untuk berjaya.


Pelajar kami juga dapat memanfaatkan sepenuhnya kemudahan IT yang memenangi anugerah ini, perpustakaan baru dan bangunan sukan, dan perkhidmatan sokongan yang sangat baik untuk membantu anda mendapatkan kehidupan terbaik di universiti dan kerjaya masa depan anda.


Dan ketika kami hanya satu jam dari London, jarak jauh dari pantai dan bandar yang luar biasa dan batu melemparkan jauh dari Perancis, para pelajar kami banyak menanti-nantikan sambil belajar di Kent.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Canterbury Christ Church University Business School

Program ini fleksibel sambilan program peringkat Sarjana bagi pengurus pengamalan semasa yang ingin meningkatkan keberkesanan dan keyakinan di tempat kerja mereka. ... [+]

APA INI?

Program ini fleksibel sambilan program peringkat Sarjana bagi pengurus pengamalan semasa yang ingin meningkatkan keberkesanan dan keyakinan di tempat kerja mereka. Ia menyediakan pengenalan bulat kepada prinsip-prinsip pengurusan dan direka untuk mempunyai hubungan yang segera dan aplikasi dalam peranan semasa anda sementara juga menyediakan potensi untuk perkembangan masa depan dalam kedua-dua kajian dan kerjaya. Program ini membolehkan anda untuk mencapai kelayakan peringkat Sarjana dalam 3 peringkat, atau meninggalkan dan menyertai semula program ini selepas Sijil atau Diploma peringkat. Sebaik sahaja anda mempunyai Diploma, semua yang anda perlukan untuk mencapai MA adalah untuk melengkapkan modul Kemahiran Penyelidikan dan disertasi. Oleh kerana program ini memberi tumpuan kepada kemahiran pengurusan teras dan amalan, ia boleh digunakan untuk kedua-dua perusahaan awam dan swasta, keuntungan dan bukan untuk sektor untung kecil hingga besar.... [-]

United Kingdom Canterbury
Og 2020
Sambilan
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Canterbury Christ Church University Business School

Tidak pernah ada masa yang lebih menarik untuk belajar perniagaan antarabangsa kerana ia memasuki tempoh perubahan yang dramatik. Kemelut di negara-negara zon Euro dan Am ... [+]

MSc Perniagaan Antarabangsa MSc Perniagaan Antarabangsa dengan Pemasaran MSc Perniagaan Antarabangsa dengan Kewangan

Satu Tahun, sepenuh masa

APA INI?

Perniagaan Antarabangsa MSc telah dirancang teliti untuk mencerminkan kompleks, dinamik dan pelbagai aspek watak kawasan tertakluk kontemporari ini. Tidak pernah ada masa yang lebih menarik untuk belajar perniagaan antarabangsa kerana ia memasuki tempoh perubahan yang dramatik.

Bagaimana ia akan membantu saya?

Tumpuan adalah sangat banyak kepada membangunkan anda untuk memperoleh kemahiran dan sifat-sifat yang diperlukan untuk kepimpinan, keusahawanan dan membuat dasar esok dalam pengurusan, strategi dan membuat keputusan dan komunikasi.... [-]

United Kingdom Canterbury
Og 2020
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Canterbury Christ Church University Business School

Industri perkhidmatan kewangan hari ini beroperasi dalam persekitaran global yang dinamik di mana pengurus pelanggan swasta, pengurus kekayaan dan Penasihat Kewangan Beba ... [+]

Ringkasan Keseluruhan

• Perubahan wajah industri perkhidmatan kewangan memerlukan pemikiran baru mengenai peranan pasaran kewangan dan kreativiti dalam pengurusan portfolio, untuk memberikan penyelesaian unik kepada masalah unik yang ditimbulkan oleh krisis kewangan baru-baru ini. Program ini adalah program kewangan pakar yang telah direka dengan teliti untuk memberi respons kepada cabaran-cabaran unik ini dengan menyediakan alat yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran ini. Selain itu, program ini akan memberi anda peluang untuk memperoleh status Pengurusan Kekayaan Berterusan (CWM) dengan Institut Sekuriti dan Pelaburan Berkanun (CISI), sebagai tambahan kepada anugerah MSc.

Ciri utama Program ini:... [-]
United Kingdom Canterbury
Og 2020
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to the Business School