Brighton and Sussex Medical School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Brighton and Sussex Medical School menawarkan program sarjana muda yang inovatif yang diberikan oleh Universiti Brighton dan Sussex, yang akan mempersiapkan anda untuk pelbagai peluang kerjaya sebaik sahaja anda berkelayakan sebagai doktor.

Kami juga menawarkan ijazah penyelidikan, dan mengajar kursus pascasiswazah yang bertujuan untuk bekerja doktor dan profesional kesihatan kanan.

129183_BSMS4.png

BSMS adalah perkongsian antara Universiti Brighton dan Sussex, dan oleh itu, manfaat dari tradisi khas universiti dan kekuatan bersama dalam sains bioperubatan, pendidikan kesihatan dan profesional.

Kami juga bekerjasama rapat dengan kepercayaan kesihatan dan kerjasama kami dengan hospital dan klinik tempatan memberikan pelajar wawasan awal mengenai praktikal pasukan multidisiplin yang bekerja.

129168_Brightonandsussex.png

BSMS telah diletakkan bersama pertama untuk kepuasan pelajar keseluruhan dalam kursus perubatan di England dalam Kajian Pelajar Kebangsaan pada tahun 2008 dan 2009. Tahun ini BSMS memperoleh kadar kepuasan keseluruhan 95% - yang kedua tertinggi bagi mana-mana institusi pengajian tinggi di UK.

Lokasi

Brighton

Alamat
Brighton and Sussex Medical School
BSMS Teaching Building
University of Sussex

BN1 9PX Brighton, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: