Aston Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Business School Aston ia cita-cita kami untuk membantu anda membuat sebahagian besar anda. portfolio MSc kami telah direka dengan kerjasama rapat dengan perniagaan dan industri di UK dan antarabangsa, memberikan anda platform yang ideal di mana untuk membina anda kerjaya masa depan. akreditasi mengagumkan, reputasi di seluruh dunia dan kakitangan yang boleh menyampaikan manfaat daripada pengalaman komersial yang sebenarnya akan meningkatkan prospek dan perkembangan anda.

struktur kursus kami membolehkan anda untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya di tempat kerja yang kompetitif hari ini, seperti perundingan, komunikasi, kepimpinan, kerja berpasukan dan pemikiran inovatif. Ia adalah kemahiran seperti ini yang menyimpan graduan kita sangat dicari oleh beberapa organisasi terkemuka di dunia. Inovatif, berasaskan dan yang berkaitan, keluasan kursus dan kepelbagaian komuniti pelajar akan memberikan anda yang bulat, perspektif antarabangsa, membuat anda bersedia untuk hidup di barisan hadapan dalam perniagaan.

Mengapa belajar dengan kami?

Akreditasi tiga: Kami mungkin elit 1% daripada sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia dengan akreditasi triple dari AMBA, AACBS dan EQUIS. Pekerjaan: Kami mempunyai rekod pencapaian yang cemerlang untuk menghasilkan graduan yang diambil bekerja. Kami menduduki tempat 2nd di UK dan ke-8 di dunia untuk kerjaya oleh Financial Times 2013. Kerjaya Dedicated Sokongan: Perkhidmatan kerjaya kami menawarkan 12:59 sokongan, perancangan kerja dan peluang untuk hadir pada pameran pekerjaan kampus, bengkel, seminar dan pusat penilaian olok-olok. Selepas menamatkan pengajian pelajar-pelajar kita telah mendapat peranan antara beberapa organisasi utama dunia termasuk BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America dan IBM Systems. Biasiswa: Kami mahu memastikan bahawa mereka yang mempunyai keinginan dan kemahiran untuk belajar juga mempunyai peluang. Itulah sebabnya kita mempunyai pelbagai biasiswa disediakan untuk bakal pelajar untuk membantu meringankan tekanan kewangan untuk meneruskan pengajian anda. Penuh maklumat up-to-tarikh boleh didapati di laman web kami. Lokasi: kampus kami adalah berdasarkan betul-betul di tengah-tengah bandar kedua lawatan yang menarik Birmingham, rumah kepada lebih 50,000 pelajar Birmingham merupakan bandar utama yang paling muda di Eropah. Telah baru-baru ini kedudukan terbaik bandar UK luar London untuk menubuhkan sebuah perniagaan Birmingham adalah tempat yang hebat untuk belajar, bekerja dan hidup.

program MSc di Aston pelbagai pakar kami program MSc menggabungkan pengajaran industri yang berkaitan dengan pelbagai kerjaya meningkatkan manfaat tambahan yang direka untuk membuat anda menonjol dari orang ramai. Perkhidmatan yang disediakan kepada pelajar-pelajar kita termasuk:

Dedicated MSc perkhidmatan kerjaya penasihat yang meliputi 12:59 sokongan, rancangan kerjaya strategik, membantu dengan membangunkan penyediaan CV dan LinkedIn dan temu duga Di kampus pameran pekerjaan menarik lebih 200 majikan setiap tahun program pertukaran kepada salah satu daripada institusi rakan kongsi bertaraf dunia banyak kami latihan pascasiswazah skim mentor Bahasa program tuisyen.

The Aston MBA The Aston MBA tetaplah penyelidikan terkemuka di dunia dalam perniagaan antarabangsa dan rangkaian global kami sambungan korporat untuk mengubah anda menjadi pemimpin perniagaan yang dinamik dan tangkas. Kami bekerjasama dengan anda untuk membesarkan keupayaan anda dan memaksimumkan prestasi anda, membolehkan anda untuk menjadi seorang eksekutif responsif yang cukup bersedia untuk membuat keputusan dari perspektif global. Telah baru-baru ini telah menduduki tempat 1st di UK dan ke-2 di dunia untuk pulangan pelaburan oleh The Economist Good Value MBA 2014 Aston MBA adalah satu program intensif yang menenggelamkan pelajar ke dalam prinsip-prinsip pemikiran strategik dalam konteks perniagaan. MBA boleh didapati sebagai 12 bulan intensif sepenuh masa atau 27 bulan program online fleksibel.

Ketahui lebih lanjut Layari laman web kami untuk maklumat lanjut tentang belajar MSc atau MBA di Aston.If anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi pasukan kemasukan kami friendly.

MSc:

Kemasukan Pascasiswazah Office Tel: 44 (0) 121 204 3200 Email: abspgenquiry@aston.ac.uk

Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

Pejabat MBA Tel: 44 (0) 121 204 3100 Email: mba@aston.ac.uk

Lokasi

Birmingham

Aston Business School

Alamat
Aston Business School, Aston University, Aston Triangle
B4 7ET Birmingham, England, United Kingdom
Telefon
+44 121 204 3011

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: