Ashridge Executive Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Membantu membina pemimpin untuk lebih daripada 50 tahun Ditubuhkan pada tahun 1959 dengan sokongan awal dari syarikat termasuk Shell dan Unilever, Ashridge Pendidikan Eksekutif telah memberi tumpuan kepada membantu orang ramai, syarikat-syarikat dan organisasi berjaya. Kajian kami, pedagogi, dan kursus sentiasa mempunyai satu matlamat: untuk meningkatkan bagaimana organisasi melaksanakan dan bagaimana eksekutif memimpin.

pembelajaran fleksibel yang diajar oleh fakulti dengan pengalaman sebenar

Kami memahami bahawa mengimbangi kerja dan kehidupan seharian dengan belajar boleh mencabar. Oleh itu, program ijazah eksekutif kami direka untuk menjadi sangat fleksibel untuk membantu profesional sibuk. Semua program kami adalah sambilan, dalam talian, atau gabungan kedua-duanya. kebanggaan kami fakulti diri pada semangat mereka untuk mengajar, dan ramai yang telah mencapai kejayaan yang membanggakan dalam dunia korporat, yang bererti bahawa apa yang mereka mengajar yang banyak dipengaruhi oleh pengalaman hidup sebenar mereka.

lokasi yang luar biasa memberi inspirasi kepada pembelajaran Buka pemikiran anda di estet Ashridge menakjubkan kami. Seorang bekas kediaman diraja ditetapkan pada 5000 ekar taman, Ashridge adalah lokasi yang ideal untuk melangkah jauh dari kerja hari anda dan melibatkan diri dalam pembelajaran.

Siswazah dengan ijazah triple akreditasi dari sekolah perniagaan antarabangsa di dunia yang paling Kami adalah unik dalam masyarakat sekolah perniagaan antarabangsa kerana kami tiga bertauliah dan ijazah anugerah dua Amerika Syarikat dan UK. Kami bangga bahawa Ashridge Eksekutif Pendidikan yang diiktiraf oleh tiga berprestij badan akreditasi global: AACSB, EQUIS dan AMBA. Ini bermakna bahawa ijazah anda akan meningkat pengiktirafan global dan potensi untuk membawa anda lebih jauh.

penyelidikan pecah tanah kami menyimpan pembelajaran anda berkaitan Kami menjalankan merintis penyelidikan, memberi tumpuan kepada isu-isu yang memberi kesan kepada pemimpin dan organisasi hari ini. Oleh pembumian penyelidikan kita dalam amalan sehari-hari, kami memastikan bahawa kurikulum sentiasa relevan dengan iklim perniagaan semasa.

Sertai rangkaian alumni yang benar-benar menjangkau dunia

Anda akan sertai komuniti 16,000 alumni, tersebar di seluruh 156 negara. Program kami menarik peserta dari seluruh dunia, yang mewakili pelbagai industri dan latar belakang. Anda akan didedahkan dengan perspektif baru dan dicabar untuk berfikir secara berbeza.

Lokasi

London

Hult Ashridge Business School

Alamat
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS London, England, United Kingdom
Telefon
+44 1442 843491

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi