Aberystwyth University Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Aberystwyth mengukur dirinya sendiri dan cemerlang terhadap penyampaian perkhidmatan dan kecemerlangan produk "standard emas" sektor universiti di UK. Kami bukan jenis sekolah perniagaan di mana kuliah anda akan beratus-ratus pelajar lain dan anda tidak dikenali dengan taff sepanjang masa anda di universiti. Saiz kelas di Aberystwyth adalah kecil, dan anda akan diketahui secara peribadi dalam beberapa minggu pertama menyertai kami. Kami mempunyai campuran hebat pelajar Inggeris dan antarabangsa dari pelbagai negara, dan anda akan merasa senang untuk bercampur dan berteman dengan pelajar lain dari pelbagai latar belakang dan budaya. Hasilnya: Aberystwyth sering diundi dalam 5 Universiti Terbaik di UK untuk pengalaman pelajar dan kepuasan pelajar.

Reputasi

Aberystwyth University adalah universiti Inggeris tradisional yang lama, dengan reputasi akademik yang cemerlang. Ijazah Sarjana Universiti Aberystwyth akan diiktiraf oleh majikan di peringkat antarabangsa, dan akan menjadi aset kepada anda sepanjang kerjaya profesional masa depan anda. Di Aberystwyth Business School, kami mengenal pasti bidang-bidang utama yang penting untuk pelajar-pelajar kami sekarang dan akan datang. Hasilnya adalah pengiktirafan biasa dan luar biasa, termasuk anugerah Emas Rangka Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan UK pada tahun 2018, The University of the Year of the Year untuk Pengajaran untuk dua tahun yang belum pernah berlaku sebelum ini pada tahun 2017 dan 2018, dan 90% kepuasan pelajar keseluruhan mengikut Negara Kajian Pelajar pada 2018.

Penginapan dan Jaminan anda

Anda akan mahu penginapan yang dijamin, idealnya berdekatan dengan Sekolah Perniagaan Aberystwyth. Berita gembira, anda mendapat perhatian yang tepat. Aberystwyth Business School terletak di tengah-tengah Kampus Penglais utama Universiti, dan terdapat banyak tempat letak kereta. Anda boleh berjalan kaki ke pusat bandar Aberystwyth dalam masa 15 minit, atau anda boleh menggunakan perkhidmatan bas tetap ke dan dari pusat bandar.

Pengajaran dan Pembelajaran

Aberystwyth Business School terkenal dengan kualiti pengajaran dan pembelajaran serta pengalaman belajar budaya dan kewangan. Kakitangan diambil dari akademia dan sektor swasta untuk memberi pandangan pelajar tentang teori dan amalan perniagaan. Walaupun kami senang untuk menjadi kecil, dan menumbuk di atas berat badan kami, kakitangan kami sangat berbangga dengan apa yang mereka capai secara konsisten. Pelajar kami mengenali faedah kelonggaran kurikulum dan liputan disiplin yang sangat fokus - kami tidak mengajar anda subjek periferal, kami memberi tumpuan kepada asas-asas mutlak; asas-asas yang akan memberikan hasil yang penting kepada anda: memahami kontemporari, kecekapan profesional yang luar biasa, dan kebolehpasaran.

Sumber Pembelajaran

Dengan akses elektronik kepada semua sumber pembelajaran yang anda perlukan, lebih dari 1400 PC berskala, dan sambungan internet tanpa wayar di setiap bilik, anda tidak akan berjuang untuk mencari maklumat yang anda inginkan apabila anda cuba menyelesaikan tugasan. £ 4.5 juta telah dibelanjakan untuk mengubahsuai kemudahan pengajaran pada tahun lalu, mewujudkan kemudahan pembelajaran bertaraf dunia. Jika anda suka mengubah halaman buku sebenar yang anda beruntung juga. Aberystwyth Business School terletak di sebelah Perpustakaan Hugh Owen di mana semua buku dan jurnal Universiti diadakan. Kurang dari lima minit berjalan kaki dari Kampus Penglais ialah Perpustakaan Negara untuk Wales, perpustakaan hak cipta yang memegang edisi setiap buku atau berkala diterbitkan di United Kingdom (6 juta).

Kebolehpasaran

Kami faham bahawa pengajian ijazah adalah sebahagian daripada kerjaya profesional jangka panjang. Serta mencapai ijazah anda, untuk permulaan terbaik di dunia perniagaan, anda perlu mempunyai kemahiran dan teknik yang paling terkini. Pengajaran kami merangkumi asas-asas pengurusan dan kewangan, dengan penekanan kepada pengetahuan penggunaan yang disokong, jika relevan, dengan akreditasi dari badan-badan profesional. Graduan telah bekerja untuk pelbagai pertubuhan berprestij, termasuk organisasi multinasional, majikan SME dan sektor awam. Pelajar disokong oleh pegawai kerjaya, rangkaian alumni dan kelas profesional di seluruh peringkat mereka untuk membuat peralihan ke kerjaya yang memuaskan.

Beasiswa

Kami mempunyai banyak biasiswa dan biasiswa yang murah hati. Lihat ijazah kami untuk butiran dan kelayakan khusus!

Lokasi

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Alamat
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, United Kingdom
Telefon
+44 1970 622500

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi