Nisantasi University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah keluarga besar percaya bahawa kehidupan adalah hasil dari mimpi, impian menimbulkan matlamat dan matlamat menimbulkan kehidupan, dan kita semua bersebelahan bukan sahaja jantung tetapi juga keberatan untuk kerja.

Sebagai requisiteness daripada melakukan kerja yang keluaran ialah sains, kami percaya dalam kuasa melihat, mencari berbeza, berubah dan mengubah. Kami membuat usaha besar untuk mencapai objektif kita untuk mengubah kehidupan setiap orang menyentuh kita ke arah matlamat / beliau dan mimpi, dan mencantikkan terutamanya alam sekitar kita dan negara kita dan kemudian seluruh dunia.

Dengan cara ini kita menyediakan pelajar-pelajar kita bukan sahaja untuk kursus tetapi juga kepada kehidupan; kita mengajar mereka bukan sahaja kurikulum tetapi juga profesion mereka, kami membantu mereka menikmati kehidupan. Sebagai sebuah universiti global, kita mendidik orang dunia yang melindungi nilai-nilai kebangsaan mereka. Kami adalah sebuah universiti yang tidak dikelilingi oleh empat dinding mahupun institusi pendidikan tertutup tetapi terbuka kepada kehidupan, alam sekitar dan seluruh dunia dan bernafas setiap saat.

Kami menawarkan peluang kepada pelajar untuk membuat mereka tahu diri mereka, impian mereka dan menentukan matlamat mereka. Tambahan pula kami menggalakkan mereka untuk berubah dan berkembang bersama-sama dengan kami dan seluruh dunia. Semua dalam semua, kita tahu bahawa impian mengubah kehidupan. Jika seseorang menukar dirinya, maka dunia berubah.

Lokasi

Istanbul

Nişantaşı Üniversitesi

Alamat
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Istanbul, Istanbul, Turki
Telefon
+90 212 210 1010

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: