Erzincan University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Erzincan Binali Yıldırım ditubuhkan pada tahun 1976 sebagai Sekolah Vokasional dan Sekolah Pendidikan dan Pengajian Tinggi Erzincan yang ditetapkan dengan misi Universiti Dunia di Anatolia; ia adalah universiti yang mempunyai infrastruktur yang kuat berdasarkan sains dan teknologi, dan mempunyai visi untuk berinovasi dan terus meningkatkan penyelidikan dan pembangunan; juga bertujuan untuk menyebarkan pendekatan kualiti total ke semua unit akademik dan pentadbiran dan membuat pengantarabangsaan di semua bidang yang berpusat pada kerjasama Universiti-Industri.

Salah satu tujuan utama universiti kami adalah untuk mendidik pelajar kami sebagai individu yang bebas berfikir dengan cakrawala luas untuk mencapai cita-cita mereka dalam semua pendidikan dan kehidupan akademik. Untuk tujuan ini, universiti kami, yang mempunyai struktur muda dan dinamik, menyatukan pelajarnya dengan aktiviti dan projek yang akan membawa perbezaan dan inovasi dalam bidang saintifik, teknologi dan sosial.

Universiti kami bukan sahaja institusi pendidikan. Mereka adalah pusat informasi yang melakukan kajian mengenai pengembangan dan kontribusi kota, wilayah, dan negara di mana mereka berada dan memberi penerangan mengenai penyelidikan dan inovasi. Universiti kami, yang berangkat dengan misi Universiti Dunia di Anatolia, telah berusaha keras untuk mencapai sasaran lebih jauh dengan menilai keadaan dan harapan wilayah kami dengan cara terbaik. Universiti kami akan membawa perbezaan untuk pendidikan tinggi dengan bantuan prestasi, kualiti, persekitaran kerja antarabangsa, dan aktiviti pendidikan

Kami akan sentiasa menjaga cakrawala Universiti Erzincan Binali Yıldırım dengan perasaan ini. Kami akan meneruskan perjalanan dengan penyelidikan, pengeluaran pengetahuan, inovasi, dan pengembangan.

Misi

Melatih individu yang berkelayakan dengan pendekatan pembelajaran berpusatkan manusia berdasarkan sains dan akal sesuai dengan nilai dan objektif negara kita berskala antarabangsa dengan menghasilkan sains dan teknologi dan menyumbang kepada pembangunan lestari di rantau ini dan negara, dan untuk berusaha untuk menyelesaikan masalah masyarakat.

VISI

Untuk menjadi universiti dunia di Anatolia.

NILAI INSTITUSI

Menghormati Kemanusiaan: Kakitangan Erzincan University menawarkan tawaran kerja yang berpusatkan manusia kepada satu sama lain dan semua individu yang mereka berikan perkhidmatan sebagai prinsipnya.

Kepekaan terhadap masalah masyarakat : Pekerja Erzincan University rentan ke tahap tertinggi terhadap masalah sosial negara dan wilayah di mana mereka hidup sesuai dengan tugas.

Keaslian dan kebebasan saintifik: Para saintis di Erzincan University menganggapnya sebagai prinsip untuk menghormati etika saintifik dalam semua aktiviti akademik untuk menyelesaikan masalah manusia di rantau ini dan di negara ini.

Keadilan dan Kesaksamaan: Pentadbiran dan pekerja Erzincan University bertindak menghormati keadilan dan kesaksamaan dalam semua perkhidmatan yang diberikan.

Mencari kesempurnaan: Erzincan University selalu bertujuan untuk kesempurnaan dalam perkhidmatan, pendidikan, dan karya ilmiah yang disediakan.

Universalitas: Erzincan University sebagai peraturan pusat visinya mengenai nilai-nilai universal dalam sains, pendidikan, dan perkhidmatan untuk masyarakat.

Kesedaran Alam Sekitar: Pekerja Erzincan University sangat rentan terhadap perlindungan alam sekitar dan keseimbangan alam.

Lokasi

Alikahya Fatih

Alamat
41310 Alikahya Fatih, Kocaeli, Turki

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: