Bahcesehir University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bahcesehir University

Slogan "Di tengah-tengah Istanbul" sesuai untuk universiti seperti Bahcesehir University (BAU). Dengan kampus utama di pinggir Bosphorus di Besiktas setiap hari bermula awal dengan mobiliti yang cepat dan berterusan sepanjang hari. Lebih-lebih lagi, mungkin terdapat peristiwa di hampir setiap bahagian universiti.

Perkara pertama yang akan menyerang mata anda apabila anda memasuki universiti kami akan menjadi bilangan pelajar asing yang banyak. Dari Amerika Syarikat ke China, dari Perancis ke Korea Selatan dari kawasan geografi yang luas yang meluaskan lebih dari seribu pelajar asing yang belajar di BAU. Apabila ditanya mengapa mereka lebih suka BAU, kami selalu menerima jawapan yang sama: "Lokasi pusat dan kuasa antarabangsa." Lokasi BAU jelas. Untuk memahami kerjasama antarabangsa universiti kami, lawatan pendek ke kampus atau tapak web kami akan mencukupi.

"BAU GLOBAL" menyediakan pelajar BAU dengan peluang untuk menerima pendidikan dari mata yang sangat berbeza. BAU Global dapat mencapai ini melalui Berlin, Pusat Inkubasi Toronto, Washington DC, Hong Kong, Rom, Silicon Valley dan Boston. "BAU Global" membolehkan pelajar meneruskan pendidikan mereka di semua Pusat Global BAU di luar negara dan menyediakan semua sokongan yang berkaitan dengan program tersebut.

Anda berpeluang mengikuti kursus di jabatan anda di Istanbul, Berlin, Rome atau Washington DC. Juga pada akhir setiap tahun akademik, anda berpeluang memohon program luar negara BAU di luar negara. Sebagai contoh, di New York anda boleh mempelajari bidang media dan komunikasi, di Washington DC anda boleh mengkaji komunikasi politik, teknologi adalah di tengah-tengah media digital dan pemasaran di Silicon Valley dan kami membuka program latihan di Hong Kong yang memberi tumpuan kepada perniagaan dan inovasi. Selain itu, program luar negara BAU di luar negara bukan sahaja untuk pelajar kita sendiri, tetapi terbuka kepada pelajar dari seluruh dunia!

Pengangkutan ke BAU agak mudah. Kami menyediakan perkhidmatan hantar-jemput percuma kepada pelajar dan sarjana kami tanpa bot sendiri di antara dua kampus kami yang terletak di tengah-tengah Istanbul, Besiktas Utara, Beşiktaş South, Göztepe dan Galata. Bot kami berlepas dari kawasan yang kami berikan nama BAUPORT. Ia adalah kawasan yang diperuntukkan sepenuhnya untuk kegunaan pelajar kita dengan tanaman hijau dan pemandangan indah Bosporus. Bot kami berlepas pada waktu tertentu hari dari dermaga kami sendiri dan ini membolehkan perjalanan yang menyenangkan antara kampus kami di Besiktas dan Galata. Oleh itu, para pelajar menjauhkan diri dari trafik Istanbul yang sibuk dan menikmati laut dan udara segar ketika beralih dari kampus ke kampus. Kampus kami di Galata mengkhusus dalam kerja fakulti Komunikasi dalam media baru. Penerbitan tablet dalam media digital, pembelajaran berasaskan permainan digital dari berita dari studio ke meja dan banyak lagi bengkel lain boleh didapati di Galata.

BAU bukan sahaja menampung pelajar siswazah tetapi juga menganjurkan program untuk graduan dan calon siswazah. Pejabat Graduan kami mengadakan acara sepanjang tahun dan keluarga graduan BAU kami berkembang setiap tahun sambil mengekalkan ikatan yang kuat walaupun selepas tamat pengajian.

Kami menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada keluarga BAU.

MISI

Sebagai institusi pengajian tinggi yang didedikasikan untuk pengajaran, penyelidikan, dan perkhidmatan kepada masyarakat kita, misi Universiti Bahceşehir adalah untuk mendidik tenaga kerja masa depan terkemuka yang mempunyai minda yang bertanya dan kemampuan berfikir kritis; sensitif terhadap isu-isu tempatan dan global; mencapai standard antarabangsa; menyumbang kepada pengetahuan ilmiah, teknologi, dan kebudayaan; adalah penyokong kuat idea dan nilai sejagat.

VISI

Universiti Bahçeşehir menjangka menjadi kuasa utama di peringkat serantau dan nasional dalam peningkatan pengetahuan. Bahceşehir University bertujuan untuk mendidik para pelajar yang komited untuk mempromosikan penghormatan terhadap hak-hak orang lain, yang berwawasan dan menghargai perbedaan manusia, dan ekspresi ide yang membina.109983_22_001.jpg109984_22_002ii.jpg109985_22_018.jpg

Lokasi

Istanbul

Alamat
Yıldız Mh., Çırağan Caddesi, Osmanpaşa Mektebi Sokak 4-6, Beşiktaş
34353 Istanbul, Istanbul, Turki

Turki Online

Alamat
Turki Online, Turki