Dhurakij Pundit University's International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

DPUIC adalah kolej antarabangsa yang ditubuhkan oleh Dhurakij Pundit Universiti untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat bagi kursus ijazah piawaian antarabangsa diajar dalam bahasa Inggeris. Sebab-sebab ia bermula adalah jelas. Setiap tahun, beratus-ratus pelajar Thai menghabiskan sejumlah wang yang besar untuk belajar di universiti, kolej dan sekolah-sekolah di luar negara. Mereka yang tidak mempunyai sumber kewangan untuk pergi ke luar negara mempunyai peluang yang terhad untuk mendapatkan pendidikan tinggi dalam bahasa Inggeris di rumah. Dengan membuat kursus seperti yang terdapat di Bangkok, DPUIC dapat memenuhi keperluan mereka dan menyelamatkan mereka masa dan wang juga.

Bagi pelajar asing ia adalah sangat menarik untuk belajar di, bandar berpatutan berkembang maju di Bangkok, berhampiran dengan pantai yang terkenal di dunia dan tarikan kebudayaan. DPUICoffers sembilan sarjana muda, ijazah lanjutan dan program doctoratal (dengan pilihan untuk kepekatan yang banyak) dalam areassuch sebagai pentadbiran perniagaan, komunikasi pemasaran diintergrasikan, pengurusan pelancongan dan informatik perniagaan. Lebih banyak program yang dirancang untuk masa depan. Dengan pelajar-pelajar dari rantau ini termasuk China, Kemboja, Bhutan dan Vietnam, dan pelajar pertukaran dari bahkan lebih jauh, DPUIC sedang membina sebuah masyarakat yang benar-benar antarabangsa.

Graduan DPUIC bukan sahaja akan menerima darjah piawaian antarabangsa, tetapi juga mendapat kecekapan dalam bahasa Inggeris. Pensyarah asing dan tempatan kami adalah profesional yang berkelayakan dan terlatih untuk membantu pelajar dalam penggunaan yang betul bahasa Inggeris dalam dan di luar bilik kuliah mereka.

Di bawah pelbagai skim pertukaran pelajar, pelajar DPUIC juga mempunyai peluang untuk belajar satu atau dua semester kerja kursus mereka di universiti-universiti yang ditetapkan di Eropah, Amerika atau Australia. Pengalaman yang diperolehi daripada ini akan memanjangkan jangkauan dan pemahaman masyarakat antarabangsa mereka.

Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut, dan untuk melawat kami di Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Lokasi

Bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Alamat
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Bangkok, Thailand

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami