The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

142771_ewaa.jpg

Merapatkan sains dan estetika

Dalam Bio-Regenerative Esthetics, tumpuan akan diberikan kepada bagaimana Sains BioRegenerative dapat memulihkan keadaan semula jadi sistem integumentari (kulit) dan patofisiologi yang sesuai, farmakologi estetik regenerasi bio, pengurusan kesakitan, dermatologi estetik dan banyak lagi. Program ini juga dirancang untuk memberikan kemahiran pengurusan perniagaan dan keusahawanan yang diperlukan agar Estheticians dapat berjaya menjalankan perniagaan mereka dan bahkan maju ke arah francais.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Apakah jurang industri yang diisi EWAA?

  • Kekurangan yang serius dari Badan Akademik Profesional yang dapat membantu pertumbuhan Pengamal Sains Regeneratif.
  • Jurang penting terletak pada bidang Pendidikan Profesional Berterusan untuk pengembangan Sains Regeneratif di luar persepsi Sains konvensional.
  • Fakta yang tidak dapat dielakkan bahawa ilmu Regeneratif berkembang dengan kecepatan kilat yang terpuji meninggalkan jurang pengetahuan yang tidak tercatat, tidak dianalisis, dan sejumlah besar pengetahuan yang tidak dikenali.
  • Permintaan yang semakin meningkat di sekitar Sains Regeneratif yang ironisnya tidak memiliki kampus tunggal yang seharusnya memberikan input dan maklum balas ilmiah yang diperlukan baik kepada karya sebelum dan sesudah penyampaian para pelajar dan pengamal yang berminat yang terus berkembang dalam momentum di seluruh dunia.

Visi

Untuk diiktiraf sebagai institusi utama yang akan menjadi rujukan dan standard dunia yang membangun, menganalisis, menilai, berinovasi dengan penyelidikan dan langkah-langkah andragogi - Ilmu Sains Bio-Regeneratif dalam Kecantikan dan Estetik.

Secara sengaja, Ilmu Bio-Regeneratif akan diarahkan oleh institusi ini untuk secara menyeluruh bersifat inklusif di mana pengembangan penyelesaian dan sains penyelesaian dikaji untuk hasil yang jelas. Institusi ini juga merupakan institusi yang diinginkan untuk kolaborasi dengan industri dan institusi lain yang berpusat pada Sains Regeneratif atau mempercayai kemampuan penyelesaian dalam bidang sains ini.

Semasa anda bepergian dengan kami, anda akan mengetahui bagaimana anda menjalankan aktiviti kerani pelanggan, merumuskan penyelesaian berdasarkan penyelesaian tepat untuk tujuan estetik mereka dan pasti menjadi peneraju dalam industri ini dengan kelayakan yang akan anda banggakan mempunyai. Selain itu, anda juga akan dimasukkan ke dalam Kumpulan Antarabangsa Kesejahteraan Eropah (EW) yang terus berkembang di mana sumbangan saintifik antarabangsa sentiasa dinamik dan akan memberikan pulangan yang lumayan kepada anda sebagai Ahli Estetik Bio-Renegeratif yang berlatih.

Lokasi

Lugano

Alamat
Lugano, Ticino, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: