The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Apa itu Sains Bio-Regeneratif?

Bio-Regenerative Science (BRS) adalah cabang interdisipliner (bidang) sains biologi, yang meneliti dan berdialog mengenai penerapan bahan-bahan yang berasal dari alam semula jadi, bahan dan produk keluaran bioteknologi yang berlaku secara semula jadi, menargetkan sel yang rosak, memperbaiki dan / atau mengganti tisu yang rosak dan organ, serta, bertindak melalui gangguan dan rangsangan proses biologi pada tahap sel, mengakibatkan pembalikan usia biologi, pembalikan mekanisme patologi yang mendasari degenerasi dan pengaktifan Pathways pembaikan.

Merapatkan sains dan estetika

Dalam Bio-Regenerative Esthetics, tumpuan akan diberikan kepada bagaimana Sains BioRegenerative dapat memulihkan keadaan semula jadi sistem integumentari (kulit) dan patofisiologi yang sesuai, farmakologi estetik regenerasi bio, pengurusan kesakitan, dermatologi estetik dan banyak lagi. Program ini juga dirancang untuk memberikan kemahiran pengurusan perniagaan dan keusahawanan yang diperlukan agar Estheticians dapat berjaya menjalankan perniagaan mereka dan bahkan maju ke arah francais.

Pathway Anda ke profesionalisme

Anda mengikuti Sains Bio-Regeneratif untuk Ahli Estetik [Jurusolek] untuk menjadi:

  • Ahli Estetik Bio-Regeneratif dalam Sains Bio-Regeneratif.
  • Pengamal apabila anda menamatkan Diploma Lanjutan.
  • Pakar Sarjana apabila anda menyelesaikan Sarjana dalam Estetik Bio-Regeneratif.
  • Pakar Perunding Dr. apabila anda menamatkan Doktor Falsafah dalam Bio-Regeneratif Esthetics.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Apakah jurang industri yang diisi EWAA?

  • Kekurangan yang serius dari Badan Akademik Profesional yang dapat membantu pertumbuhan Pengamal Sains Regeneratif.
  • Jurang penting terletak pada bidang Pendidikan Profesional Berterusan untuk pengembangan Sains Regeneratif di luar persepsi Sains konvensional.
  • Fakta yang tidak dapat dielakkan bahawa ilmu Regeneratif berkembang dengan kecepatan kilat yang terpuji meninggalkan jurang pengetahuan yang tidak tercatat, tidak dianalisis, dan sejumlah besar pengetahuan yang tidak dikenali.
  • Permintaan yang semakin meningkat di sekitar Sains Regeneratif yang ironisnya tidak memiliki kampus tunggal yang seharusnya memberikan input dan maklum balas ilmiah yang diperlukan baik kepada karya sebelum dan sesudah penyampaian para pelajar dan pengamal yang berminat yang terus berkembang dalam momentum di seluruh dunia.

Visi

Untuk diiktiraf sebagai institusi utama yang akan menjadi rujukan dan standard dunia yang membangun, menganalisis, menilai, berinovasi dengan penyelidikan dan langkah-langkah andragogi - Ilmu Sains Bio-Regeneratif dalam Kecantikan dan Estetik.

Secara sengaja, Ilmu Bio-Regeneratif akan diarahkan oleh institusi ini untuk secara menyeluruh bersifat inklusif di mana pengembangan penyelesaian dan sains penyelesaian dikaji untuk hasil yang jelas. Institusi ini juga merupakan institusi yang diinginkan untuk kolaborasi dengan industri dan institusi lain yang berpusat pada Sains Regeneratif atau mempercayai kemampuan penyelesaian dalam bidang sains ini.

Apabila anda bepergian dengan kami terutamanya melalui Diploma Lanjutan, Sarjana dan Doktor Falsafah, anda akan mengetahui bagaimana anda menjalankan aktiviti kerani pelanggan, merumuskan penyelesaian berdasarkan penyelesaian tepat untuk tujuan estetik mereka dan pastinya menjadi peneraju dalam hal ini industri dengan kelayakan yang akan anda banggakan. Selain itu, anda juga akan dimasukkan ke dalam Kumpulan Antarabangsa Kesejahteraan Eropah (EW) yang terus berkembang di mana sumbangan saintifik antarabangsa sentiasa dinamik dan akan memberikan pulangan yang lumayan kepada anda sebagai seorang Ahli Estetik Bio-Renegeratif yang berlatih.

Kata pengantar dari EW Academy

Lembaga pengelola EWA.

Pendidikan sangat penting untuk kemajuan keseluruhan masyarakat dan kesejahteraan manusia. Di era moden ini, Ilmu Bio-Regeneratif memiliki kemampuan untuk mengubah cara orang menua dengan dilema tekanan yang terus meningkat dan cabaran dalam pengurusannya. Cabaran ini dapat ditangani dan dikendalikan dengan cekap ketika kalangan industri berkolaborasi dan bekerja secara bersamaan sebagai sebuah pasukan besar untuk mengurus, mengarahkan dan mempengaruhi hasilnya dengan pandangan mata burung dan sebaliknya, dengan analisis mikroskopik juga.

Hanya dengan penguasaan konsep yang disokong secara saintifik, Esthetician akan dapat memberikan perkhidmatan di luar perkhidmatan head-to-toe yang biasanya ditawarkan. Oleh itu, Sains Bio-Regeneratif yang diajarkan kepada pelajar kita akan menambah berat badan yang tidak ada bandingannya dengan amalan yang ada dan juga membentuk masa depan bagi para pemula yang baru menceburkan diri dalam industri ini.

Dengan kata lain, ketika persaudaraan perubatan sentiasa melakukan inovasi cara etika untuk mengurus penuaan dan cabarannya yang berkaitan, keperluan Paramedik dan Ahli Estetik / Jurusolek dan pihak berkepentingan lain untuk berusaha mencapai satu tujuan besar bersama persaudaraan saintifik dan perubatan adalah kunci. Satu-satunya cara kita dapat bekerja di seluruh bidang adalah dengan mengumpulkan pengetahuan. Pengetahuan ini bersifat dinamik dan permulaan perjalanan pelajar hanyalah penyalaan untuk pengalaman pembelajaran sepanjang hayat.

Semoga yang terbaik untuk mereka yang mempunyai dan mereka yang akan mengikuti perjalanan pengetahuan ini bersama kami ketika kami bersama-sama merintis, menyokong, dan berkembang dalam bidang ini bersama-sama! Terima kasih atas kepercayaan anda kepada kami!

Lokasi

Lugano

Alamat
Lugano, Ticino, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami