SBS Swiss Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SBS Swiss Business School adalah institusi pengurusan perintis yang didedikasikan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya ekonomi global dalam Pengurusan Antarabangsa, Kewangan, Pemasaran dan bidang-bidang lain. Kami adalah pemain niche berkualiti.

Kami mengajar keadaan teori seni, membenamkan pelajar dalam pengalaman antarabangsa, dan menghubungkan mereka dengan amalan terbaik dalam perniagaan. Peserta dalam program kami belajar lebih banyak daripada teori pengurusan dan amalan; mereka memperoleh cara pemikiran baru yang boleh mengubah kehidupan mereka dan kejayaan organisasi mereka.

Buat sebahagian besar pelaburan anda. Kami adalah Sekolah yang unik kerana beberapa sebab:

- Pelajaran yang Mudah, Terjangkau

- Antarabangsa ke teras

- Sebuah institusi terakreditasi yang boleh dipercayai

- Sambungan Korporat

- Terletak di Zurich

Antarabangsa ke teras

Kami benar-benar memberi tumpuan kepada dunia. Dari kursus pengenalan yang unik dalam program sarjana untuk kursus lanjutan dalam program Pentadbir Pentadbiran Perniagaan, pengalaman SBS secara menyeluruh. Lebih separuh daripada pelajar kami datang dari Eropah, Asia, dan Amerika Latin. Kami menawarkan kepada para peserta pengalaman yang menyediakan mereka untuk beroperasi dengan mudah merentas sempadan dan budaya - dalam persekitaran yang memberi kepelbagaian dan keupayaan untuk membawa perspektif di seluruh dunia untuk kajian perniagaan.

Sebuah institusi terakreditasi yang boleh dipercayai

SBS Swiss Business School diiktiraf sepenuhnya oleh Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Kolej (IACBE), sebuah badan akreditasi di seluruh AS. Akreditasi negara adalah bentuk akreditasi tertinggi yang boleh diterima oleh institusi. IACBE memuji SBS sebagai inovator dalam pendidikan perniagaan. SBS diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British sebagai Institusi Pendidikan Tinggi Bebas.

Sambungan Korporat

SBS juga disahkan oleh Eduqua, pensijilan Mutu Jaminan Swiss untuk Pengajian Tinggi. Ia mengambil kira beberapa kriteria untuk memastikan kualiti institusi dan dikaji secara asas selama tiga tahun.

SBS berhubung rapat dengan dunia perniagaan melalui rangkaian pengajaran, fakulti, acara, dan penempatannya. Pemimpin perniagaan kerap melawat Sekolah untuk bercakap dengan pelajar atau mengajar kursus dan memberi peluang kepada para pelajar untuk belajar tentang amalan perniagaan yang canggih. Syarikat yang berminat untuk menjalin hubungan baru dijemput untuk menghubungi Pejabat Penempatan kami.

Kelas sering menggunakan masalah perniagaan semasa sebagai subjek mereka. Pelajar berunding dengan pakar dan peserta dalam membuat keputusan mereka dan mengemukakan kesimpulan terakhir mereka kepada pengurus kanan syarikat. Melalui kajian kes "hidup" sedemikian, mereka mengesan isu-isu seperti yang mereka berkembang dari masa ke masa, dan mendapat manfaat daripada belajar bagaimana menerapkan pengetahuan kepada perkembangan terkini ekonomi global.

Akhirnya hubungan terkuat dengan perniagaan adalah melalui rangkaian hubungan majikan kami. SBS mempunyai rekod yang mencukupi untuk meletakkan graduannya dengan syarikat terkemuka dan institusi di seluruh dunia. Sejumlah majikan melawat Sekolah setiap tahun untuk mengenal pasti graduan yang sesuai untuk mengisi jawatan dalam syarikat mereka. Pejabat Penempatan kami mengekalkan dialog tetap dengan majikan yang berpotensi dan bersedia mengalu-alukan mereka ke kampus.

Terletak di Zurich

Zurich telah secara konsisten kedudukan sebagai bandar raya nombor satu dunia untuk kualiti hidup, menjadikannya tempat yang ideal untuk mempelajari pengurusan antarabangsa.

Banyak syarikat multinasional terletak di rantau ini, kerana lokasi pusat Zurich di tengah-tengah Eropah. Ia hanya satu jam perjalanan dari London, Paris, Brussels atau Berlin. Zurich adalah ibu kota kewangan dan ekonomi Switzerland.

Kualiti dan kepelbagaian kehidupan budaya Zurich, dengan banyak teater, muzium, dan persidangan antarabangsa, menjadikannya tempat yang tepat untuk memperoleh pendidikan global.

Terletak dengan baik di tepi Tasik Zurich, bandar ini menawarkan aktiviti sukan luar yang sangat baik.

Akhirnya, watak kosmopolitan di bandar ini, dengan hampir 100 kebangsaan dari seluruh dunia, membuat semua orang merasa di rumah.

Lokasi

Zürich

Alamat
SBS Swiss Business School
Flughafenstrasse 3

CH - 8302 Zürich, Zurich, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami