Baca keterangan rasmi

114299_Memberships.png

Mengenai SSHE!

SSHE adalah universiti swasta yang berpusat di Switzerland - pusat kemewahan, kewangan dan hospitaliti Eropah. Universiti mempunyai EduQua Akreditasi Dilabel Swiss dan sebahagian daripada organisasi EFMD dan ECBE.

Kisah kami bermula dengan sekumpulan ahli fakulti muda dan dinamik yang berkumpul bersama untuk mewujudkan pengalaman pendidikan yang unik yang menyediakan profesional industri serta memberi inspirasi kepada pelajar untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran, yang diperoleh semasa pengalaman mereka dalam permulaan yang berjaya dan pencapaian matlamat kerjaya mereka dalam syarikat terkemuka di dunia.

Begitulah cerita kami bermula. Bagaimanakah cerita anda bermula?

113949_113896_SVP_7872.jpg

Misi, Visi, Nilai

Pernyataan Visi dan Misi SSHE

Kami berusaha untuk menjadi salah satu sekolah antarabangsa swasta yang paling relevan dengan pendidikan tinggi perniagaan berkualiti Switzerland melalui pembangunan pemimpin masa depan yang kompeten dan bersedia untuk memulakan pakar. Kami melakukan ini melalui penyampaian pengalaman pelajar yang komprehensif dan sangat praktikal berdasarkan:

  • pemacu keusahawanan,
  • kerja berpasukan,
  • menghormati semua pihak berkepentingan masyarakat,
  • komitmen untuk kecemerlangan,
  • sikap yang bertanggungjawab terhadap matlamat pembangunan mampan.

Nilai Teras SSHE

Pemanduan keusahawanan dan proaktif

Kami membangunkan orang yang mengambil pemilikan idea mereka dan berlari dengan mereka: mereka mengambil tanggungjawab untuk membuat perkara berlaku.

Kerja berpasukan dan hormat

Kami membangunkan orang-orang yang memahami kejayaan mereka bergantung kepada kemampuan mereka untuk bekerja dan menghormati orang lain.

Komitmen terhadap kecemerlangan

Kami membangunkan orang yang mempunyai semangat untuk berjaya dan berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam apa jua yang mereka lakukan.

Etika

Kami membangunkan orang-orang yang mempunyai tanggungjawab yang mendalam dan kemanusiaan untuk memasarkan perniagaan dan masyarakat.

Pendidikan pelajar-sentris

Kami membangunkan orang-orang yang terbuka kepada pendekatan yang memberi inspirasi, komited dan bertanggungjawab ke arah pengalaman yang hebat untuk semua pemegang kepentingan sekolah.

Kompetensi Kelakuan SSHE

Dibuka untuk menukar dan mewujudkan peluang

Menyesuaikan diri dengan keadaan; mencabar status quo; menjana idea baru.

Bekerjasama dan berkongsi pengetahuan dan maklumat

Berkongsi pengetahuan dan maklumat; penghormatan dan nilai masukan orang lain; bekerjasama; membina pasukan berbakat; berjuang untuk idea bukan dengan orang.

Siapkan

Terlibat ke arah kecemerlangan; menyampaikan hasil melalui keputusan yang menentukan, tepat, berkualiti dan tepat pada masanya.

Bertindak Bertanggungjawab

Mematuhi dan mengiklankan nilai teras sekolah; memupuk kepercayaan, penghormatan, dan perpaduan antara semua pemegang kepentingan dunia (Orang, Planet, Keuntungan).

Jujurlah

Beritahu ia seperti itu; mempunyai keberanian, jujur dengan diri sendiri dan rakan-rakan anda; kenali kesilapan anda; hubungi bantuan apabila diperlukan.

Proses Kemasukan dan Keperluan

1) Hantar borang permohonan

2) Terima maklum balas daripada kakitangan SSHE

3) Menghantar dokumen tambahan yang diperlukan (diploma sebelumnya dan CV, jika berkenaan)

4) Terima pengesahan pendaftaran

Kami akan menghubungi anda sebaik sahaja anda menghantar kami permohonan yang lengkap dan dokumen yang diperlukan.

Klik

Soalan?

Hubungilah kami! Anda boleh melakukannya melalui borang di sini, atau secara langsung melalui e-mel: info@sshe.ch

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Swiss School of Higher Education

Program Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran dalam hal-hal yang paling berkaitan dengan diplomasi, politik ... [+]

Sarjana Seni dalam Hubungan Antarabangsa

Program Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran dalam hal-hal yang paling berkaitan dengan diplomasi, politik dan ekonomi antarabangsa untuk berkomunikasi dan bekerjasama dengan cara yang paling cekap dengan interlocutors antarabangsa supaya ia berada dalam kerajaan dan pertubuhan bukan kerajaan tetapi juga dalam perniagaan mengikut mana-mana yang berkenaan.

Sarjana Sastera dalam Hubungan Antarabangsa sesuai dengan pelajar-pelajar yang ingin meneruskan kerjaya dengan tumpuan antarabangsa, khususnya dalam diplomasi dan kebijakan luar negeri, walaupun dasar hubungan internasional dalam dunia bisnis juga akan dibahas dalam istilah kepemimpinan dan manajemen, bisnis dan proyek internasional pengurusan serta komunikasi antara budaya dan kemahiran rundingan. Di samping itu, kursus penuh ditumpukan kepada EDRS (Etika, Kepelbagaian, Tanggungjawab, Kemampanan). Selesaikan program ini, pelajar akan dapat menyertai organisasi antarabangsa, menjadi sebahagian daripada perkhidmatan diplomatik dan / atau bekerja di sektor swasta.... [-]

Switzerland Montreux
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Swiss School of Higher Education

SSHE - Join us!

Alamat
Cite - Centre, Grand Rue 9
1820 Montreux, Vaud, Switzerland