Sustainability Management School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Kelestarian Pengurusan Sekolah?

Tujuan Sumas adalah untuk mendidik pembuat keputusan global yang bertanggungjawab sosial pada masa depan yang akan membuat perubahan di dunia. Tujuannya adalah untuk menyampaikan campuran inovatif pengetahuan perniagaan yang baik dan pemahaman yang mendalam tentang pembangunan lestari.

Mengapa Kemapanan?

Masa depan yang mapan bukan lagi satu pilihan atau pilihan, ia telah menjadi satu keperluan. Datang generasi pengurus perlu berfikir semula amalan perniagaan untuk membenarkan kesan yang mapan terhadap alam sekitar, pembangunan ekonomi, dan masyarakat amnya.

Mengapa Switzerland?

Belajar di Switzerland menyediakan satu peluang yang unik untuk belajar nilai-nilai Swiss seperti integriti, menghormati alam sekitar, dan toleransi terhadap kepelbagaian. Sumas adalah sebuah sekolah perniagaan berasaskan sepenuhnya kepada kemampanan dan ia adalah yang pertama seumpamanya.

Kampus

Ibu pejabat Kesatuan Antarabangsa bagi Pemuliharaan Alam Semulajadi (IUCN) di Gland, Switzerland, menyediakan suasana yang tepat untuk pengalaman yang unik ini belajar di Sumas.

Bangunan inovatif, dirasmikan pada bulan Jun 2010, disahkan Minergie ECO-P dan bertujuan di peringkat tertinggi AS pensijilan LEED.

Lokasi

Kelenjar

Alamat
Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney
CH-1196 Kelenjar, Vaud, Switzerland

Switzerland Online

Alamat
Switzerland Online, Switzerland

Milan

Alamat
Via Tortona, 56
20144 Milan, Lombardy, Itali

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami