SCPSU Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Université Suisse Privée St Cléments - Sekolah Perniagaan SCPU ditubuhkan untuk membangunkan pelbagai kursus ijazah dalam kerjasama dengan pelbagai badan pemberian kelayakan Profesional yang terkemuka di industri.

Majoriti badan profesional yang Université Suisse Privée St Cléments telah bekerjasama adalah berdasarkan di UK dan telah diinginkan untuk Université Suisse Privée St Cléments untuk menubuhkan program yang juga akan membawa kepada kelayakan pendidikan yang diakreditasi di UK.

Sebagai sebahagian daripada ini Université Suisse Privée St Clements telah membuka SCPU Business School untuk menawarkan pelbagai program yang bukan sahaja memenuhi kurikulum dan keahlian keperluan badan profesional yang terkemuka dalam industri tetapi juga membawa ke dalam terus Pathway untuk kelayakan ijazah UK. Oleh itu, Sekolah Perniagaan SCPU telah ditubuhkan untuk menawarkan dua Université Suisse Privée St Cléments dan anugerah UK OFQUAL terakreditasi.

Program pertama dirancang untuk membolehkan pelajar melanjutkan pengajian mereka dengan pelbagai universiti di UK.

SCPU - Sekolah Perniagaan percaya bahawa pilihan untuk mengkaji kedua-dua OFQUAL terakreditasi ATHE dan Université Suisse Privée St Cléments anugerah adalah cara nilai yang sangat baik untuk belajar di gelar Inggeris apabila kos belajar gelar sarjana muda di kebanyakan Universiti UK berbeza dari GBP £ 6,000 kepada £ 9,000 setahun

Kebanyakan universiti di UK akan menerima 240 kredit yang ditawarkan oleh Ijazah Bersekutu Sekolah Perniagaan SCPU dalam Pengurusan Perniagaan (OFQUAL Level 4/5) untuk menduduki tahun akhir Ijazah Sarjana Muda. Begitu juga, kebanyakan Universiti akan menerima 120 kredit yang ditawarkan oleh SCPU Business School Post Graduate Degree in Management (OFQUAL Level 7) sebagai entry maju ke atas MBA.

Lokasi

Lausanne

Alamat
Avenue Louis-Ruchonnet 4
1003
Vaud

Lausanne, Vaud, Switzerland
Telefon
+41 21 311 32 04

Switzerland Online

Alamat
Switzerland Online, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami